- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Olabilir kuzum gerçi benim bebiş yan duruyor hala ama sonuçta büyüyen birşey var orada. Tarif edemiyorum tam ağrıyan yeriBenim ki aşağılarda hareket edince baskı yapıyor canım , inan şu an alt bölge de her yere bastırıyor sanki. Senin de bebek haraketlerinden kaynaklı olabilir mi acaba. Gerçi burada başka topikten arkadasta demişti bu haftalarımizda çatı ağrısı olması da normalmiş o sürekli vajina da ağrım var diyordu.
Arttı kuzum 2 gündür. Bir adımdan fazla bacaklarımı açamıyorum yatakta yastıksız yatamaz oldum. Canımı yakıyor ah uh diye kalkıyorum yataktan falanKuzum ben bilmiyorum ama arada vajinamın içi ya da nasıl desem çevresi ağrıyor bebek büyüdüğü için baskı yaptığını düşünüyorum çok mu ağrıyor canım?
Kuzum sen yanlış anlamışsın 120 lira dememiş, 120 lira daha ucuzdu jokerin sitesinde ondan bahsediyor. Yani normalde 380 civarı fiyatı 260 gibi bir şeye düştü onu söylüyor.120 lira olması imkansız ama ben o kadar baktım bulamadım teklisi bile 235 tl
Az kaldı kuzum sabredicez bıdıklar için naapalımArttı kuzum 2 gündür. Bir adımdan fazla bacaklarımı açamıyorum yatakta yastıksız yatamaz oldum. Canımı yakıyor ah uh diye kalkıyorum yataktan falan
Aynen öyle kuşum napalım az daha sabır etcezAz kaldı kuzum sabredicez bıdıklar için naapalım
He şimdi anladım.sagol cnm.Kuzum sen yanlış anlamışsın 120 lira dememiş, 120 lira daha ucuzdu jokerin sitesinde ondan bahsediyor. Yani normalde 380 civarı fiyatı 260 gibi bir şeye düştü onu söylüyor.
Akıntı bende de aylardır var, yorulduğumda daha çok geliyor. Kremsi beyaz renkte böyle. Doktoruma her kontrolde soruyorum, normal olduğunu söyledi. Yürüyüşün normal kuzum.
Bizim plesentanın yeri aşağıda olunca baskı yapıyor haliyle.
Ayyy ağda olayı beni mahvetti. Yok göremiyorum, aynayla yapıyorum o da saatlerce sürüyor. Dinlene dinlene yapıyorum artık.
Eşim ben yardımcı olurum istersen dedi ama yok dedim. Çok çok ağırlaşıp zorda kalırsam eşime yaptırıcam mecburen.
Birde kararma olmuş genital bölgemde böyle kirli gibi duruyor rengi değişik niye anlamadım.
Doğumdan sonra geçer inşaallah.
Kuzum sen ilerleyen dönemde tekrardan çalışmayı düşünüyomusun
Gel kız gel memleketin gibisi var mı
Çocuk yapmak için bile bir sebep
Sanırsam ben aceleci davrandım eşim gamsız
Bizimde bebek arabamız hediye olucak,annemlerde odasını alalım diye haber göndermişler.
Konuşmadığımız için eşim istemiyor
Bende karışmıyorum eşim haklı çünkü
Son temizliğimi aynayla yaptım baya baya zorlandım tam 1 saat sürdü
Aynaya rağmen yinede çok göremedim
Canım rahim içinde ve o bölgede; ağrı değilde acıma sızı yanma kesiliyormuş gibi birşey mi? Bazen çok şiddetli böyle çıkacak gibi mi oluyor?Bu çatı ağrısı nasıl birşey Kızlar?
Bacaklarımı açamıyorum yataktan kalkarken zorlanıyorum o bölgede acım oluyor yaa.
Yatakta sağdan sola falan dönmek işkence oldu artık. Bu Çatı ağrısı mı oluyor yoksa farklı birşey mi?
Sağol canım. Evet dediğin gibi 2 gündür sürekli olmaya başladı. Onun dışında pozisyon değiştirince özellikle yatakta dönerken ve oturup kalkarken anlık bir acı mı desem ağrı mı desem öyle birşey oluyor. Bende duyuyordum diyordum bu çatı ağrısı ne ki diye. biraz bakındım anlattığım gibi tarif etmişler. Doktora gitmeme de daha var yeni gitmiştim sormak hiç aklıma gelmemişti. Bakalım kuzu olmadı arayıp sorarım normal mi diye..Canım rahim içinde ve o bölgede; ağrı değilde acıma sızı yanma kesiliyormuş gibi birşey mi? Bazen çok şiddetli böyle çıkacak gibi mi oluyor?
Pozisyonunu değiştirdiğinde, dönerken, ani hareket ettiğinde, oturup kalkarken, çok yorulduğunda filan mı oluyor?
Eğer benim anlattığım gibiyse; bende de var aynı şey. Bazen sürekli oluyor. Doktorum bana sadece normal bol bol dinlen ani hareket etme demişti. Tabi benim plesenta previadan kaynaklıda olabilir. Çatı ağrısı veya değil demedi yanı.
Ama yok senin ki farklı ise bilemem. Bir araştır çatı ağrısı nasıl oluyormuş. Bu konuda hiç benimde bilgim yok. Ama bence bebek büyüdüğü için Rahime baskı yapıyor o da bizde böyle değişik sızılar yapıyor. Çok artarsa bir doktoruna danış istersen kuzum..
120 tl değil yaklaşık o civarda indirim vardı 279 a inmişti ama tükenmiş120 lira olması imkansız ama ben o kadar baktım bulamadım teklisi bile 235 tl
Günaydın sende erkencisin benim gibiGünaydın kızlar
Evet canım annemdeyim Pazar kahvaltısı edicez hep birlikteGünaydın sende erkencisin benim gibi
Günaydın kuzum iyi PazarlarGünaydın güzel anneler
Bugün tatilimin son günü, hava mis olacakmış İstanbul’da..
Erkekim ve eşimle arkadaşlarımızla buluşucaz..
Uyumadı bizim sıpa da erkenden kalktık. Günü değerlendirmek istiyor anlaşılan
Size de güzel Pazarlar olsun inşallah
Sağol canım. Evet dediğin gibi 2 gündür sürekli olmaya başladı. Onun dışında pozisyon değiştirince özellikle yatakta dönerken ve oturup kalkarken anlık bir acı mı desem ağrı mı desem öyle birşey oluyor. Bende duyuyordum diyordum bu çatı ağrısı ne ki diye. biraz bakındım anlattığım gibi tarif etmişler. Doktora gitmeme de daha var yeni gitmiştim sormak hiç aklıma gelmemişti. Bakalım kuzu olmadı arayıp sorarım normal mi diye..
Günaydın kuzum..Günaydın kızlar
Günaydın canım..Günaydın güzel anneler
Bugün tatilimin son günü, hava mis olacakmış İstanbul’da..
Erkekim ve eşimle arkadaşlarımızla buluşucaz..
Uyumadı bizim sıpa da erkenden kalktık. Günü değerlendirmek istiyor anlaşılan
Size de güzel Pazarlar olsun inşallah
Günaydın canımKızlar uyuma arkadaşı olarak hangisini yapsam sizce????
Bizim buraya da ebebek yeni açılacak açılışa özel bir güzellik yaparlar diye bekliyorum birazcık:))E bebekte girecek indirime ama ne zaman bilmiyorum?
Bence ilk foto daki çok şekermiş:)Kızlar uyuma arkadaşı olarak hangisini yapsam sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?