2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Olabilir kuzum gerçi benim bebiş yan duruyor hala ama sonuçta büyüyen birşey var orada. Tarif edemiyorum tam ağrıyan yeri

Kuzum ben bilmiyorum ama arada vajinamın içi ya da nasıl desem çevresi ağrıyor bebek büyüdüğü için baskı yaptığını düşünüyorum çok mu ağrıyor canım?
Arttı kuzum 2 gündür. Bir adımdan fazla bacaklarımı açamıyorum yatakta yastıksız yatamaz oldum. Canımı yakıyor ah uh diye kalkıyorum yataktan falan

120 lira olması imkansız ama ben o kadar baktım bulamadım teklisi bile 235 tl
Kuzum sen yanlış anlamışsın 120 lira dememiş, 120 lira daha ucuzdu jokerin sitesinde ondan bahsediyor. Yani normalde 380 civarı fiyatı 260 gibi bir şeye düştü onu söylüyor.

Anlıyorum seni canım benimde eşim yardımcı olurum dedi ama çekiniyorum. Şimdilik ayak tırnaklarımı kesiyor

Evet canım tekrar çalışacağım yani öyle istiyorum bakalım hayırlısı :) Türkiyeye şimdilik dönüş imkansız ailemde burda zaten onlar olmadan bilmiyorum zor olur her alde.. bebek arabasına karar verdin mi kuzum ?

Canım rahim içinde ve o bölgede; ağrı değilde acıma sızı yanma kesiliyormuş gibi birşey mi? Bazen çok şiddetli böyle çıkacak gibi mi oluyor?
Pozisyonunu değiştirdiğinde, dönerken, ani hareket ettiğinde, oturup kalkarken, çok yorulduğunda filan mı oluyor?
Eğer benim anlattığım gibiyse; bende de var aynı şey. Bazen sürekli oluyor. Doktorum bana sadece normal bol bol dinlen ani hareket etme demişti. Tabi benim plesenta previadan kaynaklıda olabilir. Çatı ağrısı veya değil demedi yanı.
Ama yok senin ki farklı ise bilemem. Bir araştır çatı ağrısı nasıl oluyormuş. Bu konuda hiç benimde bilgim yok. Ama bence bebek büyüdüğü için Rahime baskı yapıyor o da bizde böyle değişik sızılar yapıyor. Çok artarsa bir doktoruna danış istersen kuzum..

Sağol canım. Evet dediğin gibi 2 gündür sürekli olmaya başladı. Onun dışında pozisyon değiştirince özellikle yatakta dönerken ve oturup kalkarken anlık bir acı mı desem ağrı mı desem öyle birşey oluyor. Bende duyuyordum diyordum bu çatı ağrısı ne ki diye. biraz bakındım anlattığım gibi tarif etmişler. Doktora gitmeme de daha var yeni gitmiştim sormak hiç aklıma gelmemişti. Bakalım kuzu olmadı arayıp sorarım normal mi diye..

Günaydın sende erkencisin benim gibi
Evet canım annemdeyim Pazar kahvaltısı edicez hep birlikte
Günaydın kuzum iyi Pazarlar

Günaydın kızlar
Günaydın kuzum..
Bana normal dediğinden beri kafaya taktığım yok pek. Gerçi benim doktorumda pek bir sakin.. :) Sen danış doktoruna.. Eğer bu yaşadığımız çatı ağrısı ise erken mi yada sakıncalı mı? Cahil kaldım valla artık internetten hiçbirşey araştırmıyorum, evham yapmayım diye.

Eşim bugün sabahcı çalıştığı için işe gitti daha yeni, bende annemlere geçiçem kahvaltıya. Ailecek pazar kahvaltılarını seviyorum..

Günaydın canım.. Hava güzelse değerlendirin tabi.. Bugün buradada hava güzel olacak gibi..

Kızlar uyuma arkadaşı olarak hangisini yapsam sizce????
Günaydın canım Ben ikinciyi daha çok sevdim. Kavraması daha iyi olur gibi. Rengini daha canlı bir mavi yada sarı seçebilirsin.

Kızlar günaydın oğluşum ve ben uyandık babişkonun uyanmasını bekliyoruz:)

Dün alışverişe gittik ikeadan çekmeceli şifonyer ve içine de organiser aldım. Oğluşuma oyuncak bir panda aldım. Kendime lcw den iki tane lohusa pijama takımı aldım fiyatı çok iyiydi 50-60 lira. Başka mağazalardan bir hamile elbisesi,ben onu doğurunca da giyerim, bir de tunik gibi bir gömlek aldım. Pek giyecek çeşitli bir şeyim yoktu iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…