- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
2. Daha hoşuma gitti benim. Ama arada kalmakta haklısın :)Kızlar uyuma arkadaşı olarak hangisini yapsam sizce????
Sakıncalı olduğunu sanmıyorum kuzum bebiş ağırlık yaptığından ve normal doğum için kemiklerin genişlemesinden kaynaklanır yazıyor ama erken Doğum manasına gelmezmiş. yinede doktora sormak daha iyi olur tabi. Benim doktorum da çok sakin Eminim normal diyecek sadece :)Günaydın kuzum..
Bana normal dediğinden beri kafaya taktığım yok pek. Gerçi benim doktorumda pek bir sakin.. :) Sen danış doktoruna.. Eğer bu yaşadığımız çatı ağrısı ise erken mi yada sakıncalı mı? Cahil kaldım valla artık internetten hiçbirşey araştırmıyorum, evham yapmayım diye.
Eşim bugün sabahcı çalıştığı için işe gitti daha yeni, bende annemlere geçiçem kahvaltıya. Ailecek pazar kahvaltılarını seviyorum..
Günaydın canım..Hava güzelse değerlendirin tabi.. Bugün buradada hava güzel olacak gibi..
Günaydın canımBen ikinciyi daha çok sevdim. Kavraması daha iyi olur gibi. Rengini daha canlı bir mavi yada sarı seçebilirsin.
Mola vererek giderseniz bişey olmaz inşaallah canım . Çalışıyor musun normalde?Günaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Dün memlekette son günüm olunca iyi değerlendirelim dedik hava da çok güzeldi
Sahilde biraz yürüyelim diye çıktık
Yaklaşık 5 km yürüdüm
Ayy ben bile kendime şaştım nasıl o kadar yürüdüm diye
Bugün dönüş var
Kendi aracimizla yaklaşık 6 saat yolculuk yapcm
Artık bir hafta kendime gelemem evde
Herkes 2 demiş benim 1. Hoşuma gitti :)Kızlar uyuma arkadaşı olarak hangisini yapsam sizce????
Kolay gelsin canım çok yorma kendiniGünaydın kızlar, taşınma işlerimiz başladı. dün baya temizliğe giriştim inşaat temizliğine girdik resmen eşimle. eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum . Umarım bugün iyice dinlenirim . Yarın okulum açılıyorOğlumda resmen yorulmuştu gıkı çıkmadı doğru dürüst içerde
Maşallah kuzumGünaydın kızlar
Mutlu pazarlar
Dün memlekette son günüm olunca iyi değerlendirelim dedik hava da çok güzeldi
Sahilde biraz yürüyelim diye çıktık
Yaklaşık 5 km yürüdüm
Ayy ben bile kendime şaştım nasıl o kadar yürüdüm diye
Bugün dönüş var
Kendi aracimizla yaklaşık 6 saat yolculuk yapcm
Artık bir hafta kendime gelemem evde
Allah yardımcın olsun kuzum bende 3 aylıkken taşınmıştım şimdi daha zor olur amaGünaydın kızlar, taşınma işlerimiz başladı. dün baya temizliğe giriştim inşaat temizliğine girdik resmen eşimle. eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum . Umarım bugün iyice dinlenirim . Yarın okulum açılıyorOğlumda resmen yorulmuştu gıkı çıkmadı doğru dürüst içerde
Mola vererek giderseniz bişey olmaz inşaallah canım . Çalışıyor musun normalde?
Açılışa özel 150 tl ye 50 tl çek veriyorlarBizim buraya da ebebek yeni açılacak açılışa özel bir güzellik yaparlar diye bekliyorum birazcık:))
Sağ ol canım bilgilendirdiğin için beklemekte fayda var. Bir de trend yol 30tl indirim çeki vermiş ona da şu pişik kremi falan alayım bu ara indirim kovalayan alışveriş çılgını oldum:)) hayatımda hiç bu kadar çok alışveriş yapmamıştım:))Açılışa özel 150 tl ye 50 tl çek veriyorlar
Bayıldım ellerine emeğine sağlık anneciğininKızlar annem biz yola çıkmadan yetiştirmek için gece uyumamış bunları süslemiş
Lohusa terliğim tacım ve minik kızımın saç bandı
Muhteşem olmuşKızlar annem biz yola çıkmadan yetiştirmek için gece uyumamış bunları süslemiş
Lohusa terliğim tacım ve minik kızımın saç bandı
Günümüz yaklaştıkça bütün duyguları aynı anda yaşamaya başladıkBende kızımı çok özledim allah nasip ederse artık az bir zamanımız da kaldı heyecan ve korku biraradageçen metreyi elime aldım 40 cm se karnıma nasıl sığabiliyor dedim gerçekten mucizevi bir olay..
Kuzum daha toparlanmaya başlamadımbugün kolileri ayarladık artık yarından itibaren başlarım annemde önden gelirim yardım ederim dedi sağolsun yapabildiğim kadarıyla yapıcam artık ama çok fark etti hareket edemiyorum yoruluyorum yatarken evdeykem sorun yok ama
Kontrol olayını bende merak ediyorum canım bakalım doktorum ne zaman çağıracak?
Senin kontroller nasıl olacak canım konuştunuz mu?
Canım sen hangi ildesin? Gerçekten çok zor aylardır hastanedeymişsin allah yardımcın olsun inşallah taburcu olursun tez zamanda
Ama kuzum annende olsa senin moralini bozmalarına izin verme elinin altında internet var seç beğen eşin alsın kartınız varsa siteden alın neden kötüyü çekiyorsunuz allah korusun kimin garantisi var bu hayatta? Ben cinsiyeti öğrendiğim an almaya başladım al istediğin şeyleri öyle falcılarla işiniz olmasın duyma bunları yukarıda sadece allah var ona dua et ..
Küçük evin zorluğunu bilirim şuanki evimde doğum yapsaydım yatakodamda 1 gr yerim yoktu şifonyerim bile yok çıkaracak bebek sağlıkla gelsinde ona yer ayarlarsınız canım ama sen dik dur
Canım bende 1 saat oturamıyorum ayakta dursam daha rahat ederim yatar pozisyonda olmam lazım yoksa mahvoluyorum karnım şişiyor çok rahatsız ediyor beni
Hayırlısı olsun canım şimdiden hemen mi başlamayı düşünüyon 1-2 yaşından sonra falan mıAnlıyorum seni canım benimde eşim yardımcı olurum dedi ama çekiniyorum. Şimdilik ayak tırnaklarımı kesiyor
Evet canım tekrar çalışacağım yani öyle istiyorum bakalım hayırlısı :) Türkiyeye şimdilik dönüş imkansızailemde burda zaten onlar olmadan bilmiyorum zor olur her alde.. bebek arabasına karar verdin mi kuzum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?