Ama bunlar çok şirin çok cici olmuşlar ❤Kızlar annem biz yola çıkmadan yetiştirmek için gece uyumamış bunları süslemiş
Lohusa terliğim tacım ve minik kızımın saç bandı
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun canım ❤Günaydın kızlar hayırlı pazarlar diliyorum hepinize
Bu sabah eşimle oğlumuzun beşiğini sipariş verdik sonunda
melike222 randevumu bekleyemedim aldım beşiği
Sağol cnm evet güzel dediğin gibi canlı bı renkle daha hoş olabilir.Günaydın kuzum..
Bana normal dediğinden beri kafaya taktığım yok pek. Gerçi benim doktorumda pek bir sakin.. :) Sen danış doktoruna.. Eğer bu yaşadığımız çatı ağrısı ise erken mi yada sakıncalı mı? Cahil kaldım valla artık internetten hiçbirşey araştırmıyorum, evham yapmayım diye.
Eşim bugün sabahcı çalıştığı için işe gitti daha yeni, bende annemlere geçiçem kahvaltıya. Ailecek pazar kahvaltılarını seviyorum..
Günaydın canım..Hava güzelse değerlendirin tabi.. Bugün buradada hava güzel olacak gibi..
Günaydın canımBen ikinciyi daha çok sevdim. Kavraması daha iyi olur gibi. Rengini daha canlı bir mavi yada sarı seçebilirsin.
Evet cnm ikiside çok güzel ama muhtemelen ikinci olacak2. Daha hoşuma gitti benim. Ama arada kalmakta haklısın :)
Sakıncalı olduğunu sanmıyorum kuzum bebiş ağırlık yaptığından ve normal doğum için kemiklerin genişlemesinden kaynaklanır yazıyor ama erken Doğum manasına gelmezmiş. yinede doktora sormak daha iyi olur tabi. Benim doktorum da çok sakin Eminim normal diyecek sadece :)
Arada kaldım ama ikinci olacak cnm büyük ihtimal.Herkes 2 demiş benim 1. Hoşuma gitti :)
Kuzum akşamları daha çok oluyor. Şuan yok mesela :)A April wind kuzu geçti mi ağrın yoksa devam ediyor mu?
Arada sırada tam tarif ettiğin ağrı bendede oluyor
Kızlar bu arada bi ara göbeğim acıyor demiştim hatırlarsanız.
İndirdiğim uygulamada acıdan 2-3 gün sonra.
Günlük gelişmede acının rahmin büyümesinden olduğunu,tamamen normal olduğunu acıya kasık ağrılarıda ekleneceği yazıyordu.
Doğuma hazırlık evresine girmişiz anlayacağınız kızlar ❤
Akşam saatlerinde ne oluyo acaba
Yorgunluktan vs olabilir diye düşünüyorum kuzu.Akşam saatlerinde ne oluyo acaba
Kuzum Kraft mı bu gözüm görmüyorGünaydın kızlar hayırlı pazarlar diliyorum hepinize
Hayırlısı olsun canım şimdiden hemen mi başlamayı düşünüyon 1-2 yaşından sonra falan mı
Kuzum anne baban çalışıyor mu?
İlerde dönmeyi düşünüyolar mı
Alcak olduğum mağazada gördümde denemedim canım,deneyip ona göre alalım dedik eşimle.
Araçımız olduğundan ana kucağı/oto koltuğu olandan yana kullanalım tercihimizi diye düşünüyoruz
Güle güle sağlıklı günlerde kullansın oğluşun canım ❤
Aklında olcağına gözünün önünde olsun iyi yapmışsın
Ben kontrol günü alcam,öncesinde alır senin gibi bir gol atarsam şaşırma
Teşekkür ederim canımm
Kinderkraft evet canım markasıKuzum Kraft mı bu gözüm görmüyor
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar diliyorum hepinize
Günümüz yaklaştıkça bütün duyguları aynı anda yaşamaya başladık
Onlar için 40cmlik yer o kadar rahat ki gerçekten mucize
Annen sağolsun kuzum varlığı bile yetiyodur,kolay gelsin canım size
Benim kontroller 26.haftadan beri 15te bir oluyor canım.
Acmiz geri olduğu için doktor sıkı takip yapıyor,müdahele gerektiren bir durum olursa diye(Allah korusun)
Geçen ben hazırlanırken eşim doktora sordu,tüp bebek olduğu için doğum nasıl olur diye.
Bebek baş aşşağı duruyor,normal doğum için bir sakıncası yok.
Tüp bebek olan hastalarımda sezeryanda tercih edebiliyolarlar.
Şuan için erken ilerleyen zamanlarda tekrardan konuşalım dedi
Çok kafam karışık
Evet cnm ikiside çok güzel ama muhtemelen ikinci olacak
Dediğin gibi olabilir canım yatarken insan çok zorlanıyorYorgunluktan vs olabilir diye düşünüyorum kuzu.
Yada yatıp kalkarken daha çok ağrıdığı için bana öyle geliyor da olabilir.
Sen çalışmaya başlayınca kim bakıcak peki kuzum belli mi7-8 aylık olunca çalışmayı düşünüyorum canım.bende ana kucağı olanlı tercih ettim arabamız olduğu için ilk 6 ay çok pratik oluyor
Teşekkür ederim kuzumm eşim ısrar etti alalım diye o öyle hevesli olunca bende inadımı kırdımrabbim bebeğimi içinde uyurken görmeyi nasip etsin
İndirimde yakaladım ben canım sende indirim denk gelirse bekleme al hemen
Eşim sadece tüp bebek olduğunu hatırlatmış kuzum.Canım güle güle ve güzel günlerde kullanın
Kuzum oluruna bırak normal doğumun bir sakıncası yoksa neden sezeryan olasın ki? Bebekler 38. Haftaya kadar pozisyon değiştirebiliyorlarmış o yüzden şimdiden plan yapmıyorum ben hakkımızda hayırlısı olsun
Bende ilk modeli beğendim canım
Kuzum zaten tüm normal doğum hikayelerinde 10 cm açıklık olduktan sonra 3 avazda bebek çıkıyormuş zaten her şeyi detaylıca konuşursunuz canım biz güzel düşünelim kötüyü çekmeyelim bebeklerimiz sağlıkla gelsin de en önemlisi bu benceEşim sadece tüp bebek olduğunu hatırlatmış kuzum.
Pıhtılaşma problemimi hatırlatmamış.
Benimde kafamı pıhtılaşma sorunu ve kızım zayıf olursa kaldıramazsa normal doğumu diye düşünceler alıyor.
En güzeli son ana kadar bunları düşünmemek.
Hangi şekilde olursa olsun Rabbim doğumun hayırlısını nasip etsin cümlemize
Canım güle güle ve güzel günlerde kullanın
Kuzum oluruna bırak normal doğumun bir sakıncası yoksa neden sezeryan olasın ki? Bebekler 38. Haftaya kadar pozisyon değiştirebiliyorlarmış o yüzden şimdiden plan yapmıyorum ben hakkımızda hayırlısı olsun
Bende ilk modeli beğendim canım
Dediğin gibi olabilir canım yatarken insan çok zorlanıyor
4 tane yastıkla yatıyom o bile fayda etmiyor banamısın demiyo
Sen çalışmaya başlayınca kim bakıcak peki kuzum belli mi
Bizde rahat olur diye öyle bir model tercih edelim diyoruz :))
İyi yapmışın boşver al gitsin
Zaten alıncak mecburi ihtiyaç
Tetikteyim kuzu bende ya indirimde alıcam yada gidince sırtlanıp gelcem
Bu arada içinin yatağını nasıl tercih ettin
Dimi insan zamanın yaklaştığını biraz daha farkediyor .Kızlar ufaktan hazırlıklar başladı..
bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim bavula koydum eşim bu hafta anneme götürecek yıkayıp ütülemesi için
Allahımm çok heycanlıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?