2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dimi insan zamanın yaklaştığını biraz daha farkediyor . ben de taşınayım hayırlısıyla hemen bu yıkama işini halletmek istiyorumm. herşeyi hazır olsun yavrumun

Aynen canımm zaman yaklaşıyor artık birde annem yıkıyacağı için hazır olsun istedim

Kızlar ya ben yuruyemiyorum çok agirlastim ikinci çocuğum ama ilkinde ben.hic böyle degildim.bugun ekmek almaya gidip geldim normalde çok hızlı hareket eden biriyim yolun ortasında dizlerim tutmadı aglayacaktim resmen.son haftalarimda ne yapicam ben şimdiden boyleyse benim.gibi olan varmi

Kızlar ateş ölçer alan kullanan varsa marka ve model yazabilir mi

Merhabalar kızlar uzunca bir süredir yazamadım malum koca evde yıllık izne çıktı kızın okul tatil derken telefonu elime alacak vakit olmadı geçmişi çok okuyamadım ama hastalara geçmiş olsun bebeklere ciciler alınmış güle güle giysinler bu arada ben hala hiç bişi almadim da çantayı da hazırlamadim da birazda elim gitmedi bir turlu oğlan için herseyim hazırdı dolapta duruyor cantamiz besigimiz pusetimiz ama benim açıp da onları çıkarıp tekrar cantayi hazırlayacak yüreğim yok açıkcasi rabbim kimseyi o yolda koymasın zaman geçse de acisı dinmiyor Rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah....

Kötü bi şey mi yaşadınız kusura bakmayın yeniyim bilmiyorum

Çok kafam karışık yazmışsın ya canım işte bende öyleyim gönlüm hep normalden yana olmasına rağmen yinede o kafa karışıklığı gecmiyor

Benimde eski formum yok ne yazık ki yürüyemiyorum hiç dermanım yok

BellaCiao ben hepsini yıkadım canım dün kv ile annem yine bir şeyler verdiler onları yıkadım astım kurusun ütüleyip hurca kaldırıcam parça parça yıkamam iyi oldu zorlanmadan hallediyorum

Bugün pijama takımı bakalım bana diye alışverişe çıktık eşimle yürüyüş beni mahfetti , sağ elimi eşimin koluna takmistim sol elim bostaydi . Eve geldim sol elim şişmiş davul gibi olmuş bilsem arada yer değiştirip yürurdum..
Pijama takımlarını da hiç beğenmedim pahalı olmasına rağmen kalitesi iyi gelmedi . Sonuç olarak kendime diye çıkıp bebise birşeyler alıp dönmüş olduk

Grili olan takımi 20₺ ye aldık kızlar. Diğer ikisi 15₺ ydi. Yalnız bir iki dükkan sonra birebir aynısını 10₺ ye görüp güzel kazık yedik dedik

Eklentiler

• IMG_20190203_185439_377.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20190203_185422_272.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20190203_185407_590.webp
    37 KB · Görüntüleme: 58
Canım ben 2017 temmuz ayında doğuma 4 gün kala oğlumu Kordon basisi yüzüne kaybettim...
Kusura bakmayın bilmiyordum sorup acınızı hatırlattım allah kaybettiğiniz meleği şefaatçiniz nasip etsin insallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile

Ellerine sağlık canım Ben hepsi toplu yıkansın istedim annem yıkayacak ya zorlanmasın diye

Normal doğumun kendisinden korkmuyorum canım Allahın izniyle başarırım diye düşünüyorum.
Muayene esnasında bile kalbim çok hızlı atıyor,doktor bile fark ediyor durumu bebeğimide etkiliyorum.
Doğumda falan böyle olursa diye kafamda deli sorular var.
Hakkımızda doğumun hayırlısı olur inşallah
Sonuçu düşününce kızımı kucağıma alınca tüm bu soruları unuturum bile
6-7 ay küçük bir canım gerçekten 1 yaşına kadar bebek eğitiminin çok önemli olduğunu özellikle belirtiyor uzmanlar.
1 yaşından sonra bıraksan daha iyi olur sanki kuzum
Ben ahşap anne yanı olanlardan almak istiyorum kuzum onlar daha çok hoşuma gidiyor :))
Kızlar ufaktan hazırlıklar başladı..
bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim bavula koydum eşim bu hafta anneme götürecek yıkayıp ütülemesi için
Allahımm çok heycanlıyımm
Tüm aldıkların 1 valize sığdımı kız
Ablamda aldıklarını 1dolu valizle göndermiş.
Kuzenim görmüş annemlerde bana söyledi :))
Ben daha görmedim merak ediyorum
Çok kafam karışık yazmışsın ya canım işte bende öyleyim gönlüm hep normalden yana olmasına rağmen yinede o kafa karışıklığı gecmiyor
Aynı duygular içindeyiz kuzum.
Bazen tamam ben bunun üstesinden gelirim diyorum,bazende ya kötü bir sonuç gelişirse diye panik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…