Dimi insan zamanın yaklaştığını biraz daha farkediyor .ben de taşınayım hayırlısıyla hemen bu yıkama işini halletmek istiyorumm. herşeyi hazır olsun yavrumun
Kötü bi şey mi yaşadınız kusura bakmayın yeniyim bilmiyorumMerhabalar kızlar uzunca bir süredir yazamadım malum koca evde yıllık izne çıktı kızın okul tatil derken telefonu elime alacak vakit olmadı geçmişi çok okuyamadım ama hastalara geçmiş olsun bebeklere ciciler alınmış güle güle giysinler bu arada ben hala hiç bişi almadim da çantayı da hazırlamadim da birazda elim gitmedi bir turlu oğlan için herseyim hazırdı dolapta duruyor cantamiz besigimiz pusetimiz ama benim açıp da onları çıkarıp tekrar cantayi hazırlayacak yüreğim yok açıkcasi rabbim kimseyi o yolda koymasın zaman geçse de acisı dinmiyor Rabbim hayırla kurtarsın hepimizi inşallah....
Çok kafam karışık yazmışsın ya canım işte bende öyleyim gönlüm hep normalden yana olmasına rağmen yinede o kafa karışıklığı gecmiyorGünümüz yaklaştıkça bütün duyguları aynı anda yaşamaya başladık
Onlar için 40cmlik yer o kadar rahat ki gerçekten mucize
Annen sağolsun kuzum varlığı bile yetiyodur,kolay gelsin canım size
Benim kontroller 26.haftadan beri 15te bir oluyor canım.
Acmiz geri olduğu için doktor sıkı takip yapıyor,müdahele gerektiren bir durum olursa diye(Allah korusun)
Geçen ben hazırlanırken eşim doktora sordu,tüp bebek olduğu için doğum nasıl olur diye.
Bebek baş aşşağı duruyor,normal doğum için bir sakıncası yok.
Tüp bebek olan hastalarımda sezeryanda tercih edebiliyolarlar.
Şuan için erken ilerleyen zamanlarda tekrardan konuşalım dedi
Çok kafam karışık
Kızlar ya ben yuruyemiyorum çok agirlastim ikinci çocuğum ama ilkinde ben.hic böyle degildim.bugun ekmek almaya gidip geldim normalde çok hızlı hareket eden biriyim yolun ortasında dizlerim tutmadı aglayacaktim resmen.son haftalarimda ne yapicam ben şimdiden boyleyse benim.gibi olan varmi
Canım ben 2017 temmuz ayında doğuma 4 gün kala oğlumu Kordon basisi yüzüne kaybettim...Kötü bi şey mi yaşadınız kusura bakmayın yeniyim bilmiyorum
Kusura bakmayın bilmiyordum sorup acınızı hatırlattım allah kaybettiğiniz meleği şefaatçiniz nasip etsin insallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanız dileği ileCanım ben 2017 temmuz ayında doğuma 4 gün kala oğlumu Kordon basisi yüzüne kaybettim...
Kuzuuu terliklerin çok güzel nerden aldınEki Görüntüle 2231957 Kızlar aldıklarımı sandıgıma koydum açıp açıp bakıyorum gözüm gönlüm açılıyor
Migrostan aldım canım. Taşlı çiçekli terlik almak istemedim sonradanda giyeyim diye bide buna uygun taç alacagımKuzuuu terliklerin çok güzel nerden aldın
BayıldımMigrostan aldım canım
Yeni aldım daha vardır büyük ihtimal. Daha iyisi senin olsunBayıldım
Ben de eşime söyleyeyim varsa alsın banaYeni aldım daha vardır büyük ihtimal. Daha iyisi senin olsun
Benimde eski formum yok ne yazık ki yürüyemiyorum hiç dermanım yok
BellaCiao ben hepsini yıkadım canım dün kv ile annem yine bir şeyler verdiler onları yıkadım astım kurusun ütüleyip hurca kaldırıcam parça parça yıkamam iyi oldu zorlanmadan hallediyorum
Normal doğumun kendisinden korkmuyorum canım Allahın izniyle başarırım diye düşünüyorum.Kuzum zaten tüm normal doğum hikayelerinde 10 cm açıklık olduktan sonra 3 avazda bebek çıkıyormuş zaten her şeyi detaylıca konuşursunuz canım biz güzel düşünelim kötüyü çekmeyelim bebeklerimiz sağlıkla gelsin de en önemlisi bu bence
6-7 ay küçük bir canım gerçekten 1 yaşına kadar bebek eğitiminin çok önemli olduğunu özellikle belirtiyor uzmanlar.Teşekkür ederim canımm
Kreşe gidecek canımbelki dayanamam 1 yaşının dolmasını da bekleyebilirimm kuzumdan ayrılmak çok olacak
Canım içinde kendi yatağı var o yönden çok pratik
Rahat evet sizde bundan alın kuzumm
Tüm aldıkların 1 valize sığdımı kızKızlar ufaktan hazırlıklar başladı..
bütün kıyafetlerin etiketlerini kestim bavula koydum eşim bu hafta anneme götürecek yıkayıp ütülemesi için
Allahımm çok heycanlıyımm
Aynı duygular içindeyiz kuzum.Çok kafam karışık yazmışsın ya canım işte bende öyleyim gönlüm hep normalden yana olmasına rağmen yinede o kafa karışıklığı gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?