2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Grili olan takımi 20₺ ye aldık kızlar. Diğer ikisi 15₺ ydi. Yalnız bir iki dükkan sonra birebir aynısını 10₺ ye görüp güzel kazık yedik dedik
Güzel günlerde giyer inşallah kuzum oğluşun ❤
İsim düşündünüz mü
Bu arada bedicanadan haberin var mı ikizlerin durumu nasıl acaba
Eki Görüntüle 2231957 Kızlar aldıklarımı sandıgıma koydum açıp açıp bakıyorum gözüm gönlüm açılıyor
Hepsi çok cici çok güzel görünüyor güzel günlerde giydirmek nasip olsun
Terlikle ayakkabıları bende beğendim

Ahşaplarda çok güzel canım
Evet evde anne tarafından verilen eğitim çok önemli katılıyorum buna o yüzden baya düşünmem lazım bunu ama sanırım 1 yaşını beklerim eşimde beklememi istiyor :)..
Canım o valiz aslında göründüğü gibi değil malum ben 3 yıl boyunca sürekli seyahat halindeydim iki ülke arasında işim gereği o yüzden eşylarımı sürekli bir bavula koymam lazımdı :). Bu bavul iki taraflı dolanlardan 50 kiloluk ve sadece 1-3 aylık kıyafetler var başka beden almadım.
İnsan merak ediyor hediyeleri tabi

Kendin ilgilen kuzum yaşını geçtikten sonra zaman neyi göstsrirse öyle hareket edersin
50 kiloluk çamaşır vay anasını
Gerçi sen hepimizden fazla eşya aldın gayet normal valizin dolması
Merak etmem mi kız bebeğin tüm ihtiyaçlarını alıyorlar.
Buna bebek çeyizi diyorlarmış,benden fazlasını aldı :)))
Mayosunu bile almış
Gel görki ben daha göremedim merakım vatan yaptı

Canım internetten almak istersen şu sıra civilde n.11de falan indirimli güzel çantalar var bakabilirsin :)

Becidana en son 1400 gr oldular demişti enfeksiyon durumunu atlatmislar . Telefona arayan olsa bile bakamıyorum demişti canım yani daha haber veremedi.. aksi birşey olduğunu sanmıyorum kilo almalarini bekliyorlardır muhtemelen

Becidana en son 1400 gr oldular demişti enfeksiyon durumunu atlatmislar . Telefona arayan olsa bile bakamıyorum demişti canım yani daha haber veremedi.. aksi birşey olduğunu sanmıyorum kilo almalarini bekliyorlardır muhtemelen
Evet canım bende hatırlıyorum en son bunları söyleyip çıkmıştı.
İnşallah iyidirler ikizleri bol bol kilo almaya başlamıştır❤
Haber alan olursa haber verirsen sevinirim canım insan merak ediyor

Evet baya almıştım kuzu battaniye bile 6-7 adet aldım o yüzden doldu valiz. Bana kalsa dün daha sipariş verecektim kendimi zor tuttum

Evet duymuştum bebek çeyizi diyorlar ona. Hepsinin fotosunu çek paylaş gelince kuzu

melike222 kuzum bende heyecanlanıyorum doğum esnası ise tam bir muamma olacak bizim için ben üzerinde çok da düşünmek istemiyorum bol bol dua edicem, kimsenin o esnada sakin kalacağını da düşünmüyorum inşallah iyi ebelere denk geliriz

LoveAndMarriage @Blankinfinity BellaCiao kızlar napıyosunuz?

Kusura bakmayın bilmiyordum sorup acınızı hatırlattım allah kaybettiğiniz meleği şefaatçiniz nasip etsin insallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almanız dileği ile
Yok canım rica ederim ne diyelim demek ki rabbim onu bizden daha çok sevdi ki yanına aldı kuzumu rabbim kimseye yaşatmasin hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza....

Son düzenleme:
İyiyim kuzum dinleniyorum tv izliyoruz eşimle, bugün gezdik biraz yorulmuşum oturunca fark ettim :)
Sen nasılsın napıyorsun ? uyuyabildin mi biraz dün gece

İyiyim kuzum dinleniyorum tv izliyoruz eşimle, bugün gezdik biraz yorulmuşum oturunca fark ettim :)
Sen nasılsın napıyorsun ? uyuyabildin mi biraz dün gece

İyi yapmışsınız canım bebişe bir şeyler baktın mı? İndirimler var sanırım, biz pazarları dinleniyoruz ctesi gezme günümüz gece geç uyudum ama bu sefer 4 ü bulmamıştır sonra da 6 gibi uyandım tekrar uyuyamadım derken uyumuşum uyandığımda 11 i geçiyordu anlayacağın benim uyku yılan hikayesine döndü

Şimdi de uzandım survivoru izliyoruz eşimle

Ben de izlşyorımmmm

Baktık tabi kuzum kendime de göğüs kremi ve depend falan aldım çıkmışken.
Normalde bizde cumartesi gezeriz dün eşimin işleri vardı onları halletti bugün çıkalım dedik
Parça parça da olsa uyumuşsun en azından canım, bi gün artık vücut yorgun düşer uyursun öyle düzene girer belki

Evet canım bende hatırlıyorum en son bunları söyleyip çıkmıştı.
İnşallah iyidirler ikizleri bol bol kilo almaya başlamıştır❤
Haber alan olursa haber verirsen sevinirim canım insan merak ediyor
Tabi canım haber veririm , gerçekten tedavi hamilelik derken aile gibi olduk insan merak ediyor tabi .

Evet canım o bile iyi geldi geçen şokta 27 tl idi ama büyük boyu vardı ben orta boy almayı düşündüğüm için almadım kuzum sen hangi boy aldın?

Evet canım o bile iyi geldi geçen şokta 27 tl idi ama büyük boyu vardı ben orta boy almayı düşündüğüm için almadım kuzum sen hangi boy aldın?
Büyük aldım kuzum yorumlarda genelde büyük alın demişler sıkabiliyormuş çünkü. Kilo almaya da devam ediyoruz daha, göbek biraz iner de popo hemen gitmeyecek
Orta boy 42 bedene kadar uyumluydu sanırım, ama onun bile dar geldiğini söyleyenler var

Abim geldi canım bize oturmaya kfc sipariş verdik yedik şimdi şabanı izliyoruz sen napıyorsun

Bende çerezle süt içiyordum canım eşim yattı tv ye bakıyorum öyle size de afiyet olsun

Anladım canım bende büyük olur diye almamıştım ama sıkarsa da hiç rahat olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…