Bende çerezle süt içiyordum canım eşim yattı tv ye bakıyorum öyle size de afiyet olsun
Anladım canım bende büyük olur diye almamıştım ama sıkarsa da hiç rahat olmaz
Of bu afta geçer mi kızlarTelefon ederim canım bende uzandım şimdi eşimle abim salonda oturuyorlar ben yatak odasına geçtim fazla oturamıyorum hemen bellim ağrıyor
Geçer kuzu geçer haftalar aslında hızla geçiyor da fark etmiyoruzOf bu afta geçer mi kızlar
Bir de sezaryen ihtimali olursa dikiş falan büyük daha rahat olur diye düşündüm kuzum.Bende çerezle süt içiyordum canım eşim yattı tv ye bakıyorum öyle size de afiyet olsun
Anladım canım bende büyük olur diye almamıştım ama sıkarsa da hiç rahat olmaz
Lansinoh aldım canım 60 liraydıLoveAndMarriage cnm göğüs kremi ni hangi marka ve kaca aldin
Bende onu düşünüyorum cnm.sagolBir de sezaryen ihtimali olursa dikiş falan büyük daha rahat olur diye düşündüm kuzum.
Son ay alırsın olmazsa bedenine göre üzerinde boyutları yazıyor zaten
Lansinoh aldım canım 60 liraydı
Sagol canimBenimki 32 de canım
Canım amazondan aldım nuk markası sende amazona yaz çıkar
Neden ifşa olasın canım bizde koyuyoruz bu arada insanlar çok patavatsız gerçekten
Canım doktorum tam net bir tarih vermedi ama bende 37-38 gibi doğuracağım galiba. bende sezeryan olacak gibiyim.Kızlar aranızda ben erken doğuracam galiba Martin ortasi yada sonu gibi sezeryan olurum 36 veya 37 de alıyorlar mis bebeği plesanta ya sıkıntı yarattığı için.
36 hafta iYi bence ,hayirlisi olsun kuzum benim plesanta previa di 38+4 sezeryan oldum ,Kızlar aranızda ben erken doğuracam galiba Martin ortasi yada sonu gibi sezeryan olurum 36 veya 37 de alıyorlar mis bebeği plesanta ya sıkıntı yarattığı için.
Kuzum ben 30 u görmek için dua ediyorumKızlar aranızda ben erken doğuracam galiba Martin ortasi yada sonu gibi sezeryan olurum 36 veya 37 de alıyorlar mis bebeği plesanta ya sıkıntı yarattığı için.
Cnm senin tamamen geçti değilmi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa.Canım doktorum tam net bir tarih vermedi ama bende 37-38 gibi doğuracağım galiba. bende sezeryan olacak gibiyim.
Doktorum çooook sakin.. Korkutmamak adına ser verip sır vermiyor.
Birde doktor ultrasonla bakarken orada İngilizce olarak beklenen doğum tarihi 23 mart gözüküyordu.
Sordum. Cevap vermedi.
Gönlümüz vaktinde ve sağlıklı olması, gününü doldurması tabi. Ama plesenta sorunu olunca, hayırlısı kuzum artık.
Biz İyi düşünelim iyi olsun..
Cnm ilk gebeliğin miydi.bunda varmi peki plesanta sorunu36 hafta iYi bence ,hayirlisi olsun kuzum benim plesanta previa di 38+4 sezeryan oldum ,
ilk gebelikti canim ,bunda sorun yok simdilik:)Cnm ilk gebeliğin miydi.bunda varmi peki plesanta sorunu
Cnm görürsün merak etme hiçbirimiz in garantisi yokki bana 36 da alırız dediler ama çok dikkatli olman lazım ani kanamayla Allah korusun her an olabilir dogumum.Kuzum ben 30 u görmek için dua ediyorum
Bunlarda tulumlarimiz teyze leri. Şimdilik 3 tane aldım. 1 tane de yelek ama hastane çıkışı ni alamadım. Bir turluEki Görüntüle 2232060
İlk gebelik lerde çok nadir oluyormus ama kolay oluyormus sadece mecburi sezeryan oluyorsun ama 2.sezeryanlarda daha zor oluyormus yapisma felan.inş bundan sonrada olmaz cnm merak etme.ilk gebelikti canim ,bunda sorun yok simdilik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?