2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende çerezle süt içiyordum canım eşim yattı tv ye bakıyorum öyle size de afiyet olsun

Anladım canım bende büyük olur diye almamıştım ama sıkarsa da hiç rahat olmaz

Telefon ederim canım bende uzandım şimdi eşimle abim salonda oturuyorlar ben yatak odasına geçtim fazla oturamıyorum hemen bellim ağrıyor

Bende çerezle süt içiyordum canım eşim yattı tv ye bakıyorum öyle size de afiyet olsun

Anladım canım bende büyük olur diye almamıştım ama sıkarsa da hiç rahat olmaz
Bir de sezaryen ihtimali olursa dikiş falan büyük daha rahat olur diye düşündüm kuzum.
Son ay alırsın olmazsa bedenine göre üzerinde boyutları yazıyor zaten
LoveAndMarriage cnm göğüs kremi ni hangi marka ve kaca aldin
Lansinoh aldım canım 60 liraydı

Kızlar aranızda ben erken doğuracam galiba Martin ortasi yada sonu gibi sezeryan olurum 36 veya 37 de alıyorlar mis bebeği plesanta ya sıkıntı yarattığı için.
Canım doktorum tam net bir tarih vermedi ama bende 37-38 gibi doğuracağım galiba. bende sezeryan olacak gibiyim.
Doktorum çooook sakin.. Korkutmamak adına ser verip sır vermiyor.
Birde doktor ultrasonla bakarken orada İngilizce olarak beklenen doğum tarihi 23 mart gözüküyordu.
Sordum. Cevap vermedi.
Gönlümüz vaktinde ve sağlıklı olması, gününü doldurması tabi. Ama plesenta sorunu olunca, hayırlısı kuzum artık.
Biz İyi düşünelim iyi olsun..

Bizde tamam sayiliriz ,hastane cantasina girecekler alincak o kadar :) ikinci bebis olmasinin avantaji

Eklentiler

• IMG_20190203_154551.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20190203_154511.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20190203_154425.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar aranızda ben erken doğuracam galiba Martin ortasi yada sonu gibi sezeryan olurum 36 veya 37 de alıyorlar mis bebeği plesanta ya sıkıntı yarattığı için.
36 hafta iYi bence ,hayirlisi olsun kuzum benim plesanta previa di 38+4 sezeryan oldum ,

Cnm senin tamamen geçti değilmi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…