2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Güzel hamişler sizden bir şey rica edicem esim yaklaşık 20 gündür işsiz çok zor durumdayiz dua etmenizi rica ediyorum bir an önce is bulsun diye kısmetimiz kapanmis sanki bütün kapılar yüzümüze kapanıyor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

İlk gebelik lerde çok nadir oluyormus ama kolay oluyormus sadece mecburi sezeryan oluyorsun ama 2.sezeryanlarda daha zor oluyormus yapisma felan.inş bundan sonrada olmaz cnm merak etme.
Insallah canim Sende takma kafaya cook ,Hersey olacagina varir ,30 haftadasin kanaman yok ne guzel ,bundan sonrasinida sorunsuz atlatirsin

Rabbim yardımcınız olsun cnm.inş en kisa zamanda eşiniz is bulur.herseyde bir hayir vardır o kapılar yüzünüze kapanıyor sa belkide daha iyisi olacağı içindir.

Insallah canim Sende takma kafaya cook ,Hersey olacagina varir ,30 haftadasin kanaman yok ne guzel ,bundan sonrasinida sorunsuz atlatirsin
İnş cnm.hersey olacagina varıyor sonuçta hamileliğimin başından beri herseye taktım. Kafayı şimdide bu ama elden birsey gelmez.Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

Allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede güzel rızık kapıları acilsin

Rabbim yardımcınız olsun cnm.inş en kisa zamanda eşiniz is bulur.herseyde bir hayir vardır o kapılar yüzünüze kapanıyor sa belkide daha iyisi olacağı içindir.
Amin Allah razı olsun bende herşeyde bir hsyir vardır diyorum ama bu hamilelik de çok zor geliyor bu durum

İnşallah bir an önce iş bulur eşin, öyle düşünme bi yerde nasibi vardır bekliyordur zamanını. Bebiş de kısmetiyle gelir inşallah yoluna girer her şey.

A April wind seni dinledim plastik aldim biberonlari ,tas gibi duruyo diyodun
Evet Duruyor kuzum sadece başlık değiştirdik büyüdükçe
Güle güle kullanın :)

Allah yardımcınız olsun canım. En kısa zamanda güzel kapılar açılsın İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…