2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin inşallah Allah razı olsun
Daha güzel kapılar açılması için sabır gerektırıyo Rabbim sizin rızkınızıda bi yere gizlemiştir o gelir bulur sizi helede bebişin rızkını dua et bol Rabbim el Rezzak isminin hürmetine bereketli rızık versin inşallah

Kızlar günaydın. İdrar kültürü sonucum cıkmıs lökosit kücük 5ten olması gerekirken 24 cıkmıs. 2 ay önce acillik olmustum idrar yolu enfeksiyonundan monurol vermisti doktor. Smdi antibiyotik mi verir acaba? bi sıkıntı yaratır mı bu durum canım sıkıldı bıktım bu idrar yolu enfeksiyonundan yarın doktora gideceğim ama cok tedirginim

Canım seni ne zaman görsem çok ümitsiz oluyorsun ya bu kadar stres iyi değil.
Soruna da şöyle cevap vereyim enfeksiyon erken doğuma sebebiyet verebiliyor gerekiyorsa antibiyotik verilir bol bol suyunu iç ihmal etme.
Kızılcık suyu da iyi geliyor. Suyuna limon sıkıpta içebilirsin az miktarda.
Sirkeli su ile de özel bölgeyi temizleyebilirsin.

Haklısın hep umıtsızım gidip netten arastırıp kuruyorum antibiyotik bebeğe zarar vermez mi

Haklısın hep umıtsızım gidip netten arastırıp kuruyorum antibiyotik bebeğe zarar vermez mi
Enfeksiyon daha çok veriyor canım antibiyotikten. Doktorlar kar zarar hesabı yaparak veriyorlar merak etme o konuda.

günaydın cnm benımde idrar da enfeksıyon çıkmıştı. senın 24 dediğin bende 100 lerdeydı 2 gunluk toz ilaç verdi toparladı şükür tekrar etmedi. Ayrıca doktor hamilelikte en sık karşılaşılan ıdrar enfeksıyonudur demişti

Kızlar ateş ölçer alan kullanan varsa marka ve model yazabilir mi

biz alnından ölçüm yapanlardan almıştık hiç güzel değildi.
sonradan kulaktan BRAUN aldık. 3 senedir kullanıyoruz memnunuz canım.
Daha önce havale geçirdiğimiz için elimizden düşmüyor . Gayet sağlam

Sağlık ocağında da emzirme ile ilgili bilgi vermek zorundalarmış Kızlar eğitim aldığıma dair imza attım. Bu konuyu gittiğinizde sorun yani bilgi vermesini isteyin. Gerçi normalde Mart’ta çağırıp bilgi vereceklermiş ama erken Doğum gibi durumlar olabiliyor şimdiden bahsedeyim dedi.
Benim ebe gerçekten iyi Doğumdan sonra da yardımcı olurum dedi.
Gece uykusu uyuyamamaya normal dedi sebebi gece salgılanan sütün daha yararlı olmasıymış bunu bilmiyordum. Doğum sonrasına hazırlık dedi.
İzleme yapmaları zorunlu aslında aranmayan arkadaşlar bi şikayet etse zor duruma girerler diye düşünüyorum

Kızlar oğlumun odası var kızım için şimdilik sadece beşik alıcam
0-2 yaş mı 0-5 yaş mı karar veremedim. Oğlana genç odası alırsak kız onun beşiğine geçer.
0-2 yaş olanlar çok mu küçük
birde bu sepet olanlardan alan var mı şekli güzel ama kararsz kaldım çok mu küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…