2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tunaydin kızlar bende sağlık ocağına gittim tahlil verdim dr bir güzel fırçaladı her ay neden tsh baktır mak için gelmiyorsun dedi hocam 2 aydır plesanta previa için gidiyorum dr.dedim kızdı tsh CK önemli dedi sonra baktı önceki sonuçlara Allahtan sınırda ymis dedi sonuçları yarın alacam hatta ebe ben sana watsapp tan atarım dedi bu arada dEcavit ve denir ilacını verdi parasız şaşırdım bu zamana kadar hep parayla almistim

Normalde sağlık ocaklarında ücretsiz veriliyor canım :) hoş bana teklif bile etmediler
Sonuçların da güzel çıkar inşallah

Banada sadece ilk gittiğimde hepsini ücretsiz verdiler Sonra teklif etmediler bende istemedim

Kontrolden geldim kızlar,

Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.

Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu

Döner kuzum hiç merak etme

Senin haftalarında belli bir sayıya kadar kasılma normal sayılıyor herhalde canım zaman yaklaştıkça vücut kendini hazırlıyor doğuma :)
Doktor da moral bozmak için mi söylemiş onu çok ilginç yani. Daha vaktin var bence döner inşallah o zamana kadar stres yapma hiç

İnşallah uygun pozisyona döner canım, 34 haftadan sonra kontrolleri 2 haftada bir yapacakmış . 38 e kadar da vajinal muayene yapmıyorum dedi. Hakkımızda hayirlisi olsun inşallah.

İnşallah uygun pozisyona döner canım, 34 haftadan sonra kontrolleri 2 haftada bir yapacakmış . 38 e kadar da vajinal muayene yapmıyorum dedi. Hakkımızda hayirlisi olsun inşallah.
Canım karnın dışardan bakınca farklı mı duruyor

Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum
Evet benimki de öyle canım sanki kendini kaydırıyor yada içeriyi sıvazlıyor gibi oluyor. Bazende sert titreşim gibi..

Bence biraz korkutmuş bizimkide henüz yan duruyor üstelik bildiğin gibi 1-2 doktor değil baya doktorda gördü bizim hiç böyle birşey demediler. Bahsi bile geçmedi.
Benim kardeşimde son zamana kadar yan duruyordu sonra makat duruşa geçti. Zaten sezeryan olacaktı yine oldu yani.

Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum
Benim uzun zamandır öyle kuzum uzuvlarını hissediyorum dirsek ayak el kol gibi. Tabi tahmini olarak. :)) Göbüşüme değiyorlar tekme gibi değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…