2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynen öyle benimki de kuzum sağol rahatladım şimdi herkes öyle demekki normal

Amin inşallah Allah razı olsun bu bir imtihan buna inanıyorum en üzüldüğüm şey eşimin ailesinin durumu iyi aynı sokakta oturuyoruz hiçbir şekilde sormuyorlar bir şeye ihtiyacınız var mı diye.

Belki de canım.. dönebilir dedi zaten ama ihtimal tabi. 34.haftada göreceğiz bakalım. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah . Magnezyumu aldım eczaneden basliyim de belki kasılmalar da geçer o da ayrı bir bunaltiyor insanı

Maden suyu da iyi geliyordu sanırım kasılmalara canım, burada kasılmaları olanlar konuştu sanki arkadaşlar daha iyi bilir

canım benım ilk oğlum 7 aydan sonra takla atmıştı resmen mecburen sezeryan olmuştu
hemde 2 hafta falan klosu ondeydı doktor donmez artık demişti bi gece içimde bir dalga kıyamet baktık dönmüş :)
Allah sağlık versin onlar bilir içeride demek ki öyle rahat ediyor

Maden suyu da iyi geliyordu sanırım kasılmalara canım, burada kasılmaları olanlar konuştu sanki arkadaşlar daha iyi bilir
Evet canım doktora da sordum bugün maden suyu ve muz iyi geliyormuş dedim. Maden suyu evet iyi gelir icebilirsin ama muz daha çok potasyum açısından zengin dedi

Demek ki dönebiliyor canım :) sağol inşallah uygun pozisyona gelir. Bu şekilde sezeryan bile zor geçer demesi beni korkuttu gerçekten.

Kızlar aranızda biberon ısıtıcı alacak olan varmı. Kimileri gereksiz diyor ama ben ilk kizimda tutmadığı için hep sagarak verdim ve bı yerden sonra özellikle gece ocakta benmari çok zor oluyor o yüzden bu sefer ısıtıcı istiyorum ama kafam karıştı hepsi hakkında olumlu olumsuz yorum çok. Çevrenizde kullanıp memnun olunan marka model duydunuzmu

Erken Doğum mu yaptı
36.haftanın içindeydi canım yanlış hatırlamıyorsam.
Previadan dolayı sezeryan oldu
2 çocuk büyütür senin aldıkların
Bende bitti tamam diyorum her seferinde dayanamayıp birşeyler alıp geliyom
Bugün bi tane ayakkabıyla kundak aldım kızıma
Gelsin kuzum aldıkları atarım hepsini
Haklısın kuzum hepimiz bir panik halinde oluruz
İnşallah dediğin gibi iyi insanlara denk geliriz ebeler gözümüzü korkutmazlar.
Senin doğum nerde olucak canım özel mi devlet mi belli mi
Tabi canım haber veririm , gerçekten tedavi hamilelik derken aile gibi olduk insan merak ediyor tabi .
İnsan en yakınından görmediği desteği bilgiyi paylaşarak hep birbirimizden gördük.

Canım hiç canını sıkma şimdiden.
30.haftaya kadar bebeklerin %80ni baş aşşağı pozisyonu alıyormuş.
Kalan %20lik kısmı ise 38.haftaya kadar dönebiliyormuş.
Baş aşşa pozisyona gelsin istiyorsan bağdaş kurup yere oturmanı birde secde pozisyonunu almanı tavsiye ederim ❤
Benim kızın normalde başı aşşada sırtı solumdaydı.
1 haftada sırtı sağıma geçmiş,1 haftada bile değişebiliyor yani sıkma canını :)

Bak kuzum Melike çok güzel açıklamış ona ilaveten doğumların %3 ila %4ü sadece ters geliş olurmuş bilgisini de vereyim. Sancı ile dönenler bile oluyormuş. Doktorunda döner demiş Zaten. Bahsettiği sezeryan kısmı hoş olmamış ama :))
Magnezyum iyi gelir inşallah benimde kasılmalarım çoğaldı. Bakalım doktora bahsedince banada verecek mi gerek görecek mi.

Kızlar 32. haftadan sonra ne sıklıkla çağırıyor dr lar biliyor musunuz?
Doktora göre değişebiliyor kuzum bazıları 1 ay Sonra gel diyor bazıları 2 haftaya düşüyor.
Gerek görmezse tekrar 3-4 hafta Sonra gel diyebilir.
Benimkini 3 haftaya düşürdü bakalım 18 şubatta sonraki randevum. Ondan sonra bende merak ediyorum 2 mi 3 hafta mı diyecek :)

LoveAndMarriage kuzum hareketlerini artık böyle kaktırma dayama olarak hissetmen gayet normal.
Büyüdükleri için yerleri dar geliyor kuzulara :)

A April wind canım günde yarım litre süt 1 tabak dolusu yoğurt 2 muz ve 1 şişe maden suyu tüket doktora gidene kadar ❤
Sütünü özellikle gece uyku arasında iç çok faydasını görürsün :)

Kızlar şekeri çıkıp diyet yapan arkadaşlar ölçüm yapıyormusunux??Ankara'da 4 gün önce olcturdugum eczanede açlık 94 tokluk 96 çıktı bugün sabah baktırır sağlık ocağında açlık 90 tokluk 129 çıktı.diyetime harfi harfine uyuyorum inşallah şu ayları atlatıp kucagimiza alırız yavrularimizi.dahiliye doktorunu aradım normal dedi ayın 20 kontrolüm var ozamana kadar dikkat et bide burada bakarız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…