- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Aynen öyle benimki de kuzum sağol rahatladım şimdi herkes öyle demekki normalBence biraz korkutmuş bizimkide henüz yan duruyor üstelik bildiğin gibi 1-2 doktor değil baya doktorda gördü bizim hiç böyle birşey demediler. Bahsi bile geçmedi.
Benim kardeşimde son zamana kadar yan duruyordu sonra makat duruşa geçti. Zaten sezeryan olacaktı yine oldu yani.
Benim uzun zamandır öyle kuzum uzuvlarını hissediyorum dirsek ayak el kol gibi. Tabi tahmini olarak. :)) Göbüşüme değiyorlar tekme gibi değiller.
Aynen kuzumAynen öyle benimki de kuzum sağol rahatladım şimdi herkes öyle demekki normal
Amin inşallah Allah razı olsun bu bir imtihan buna inanıyorum en üzüldüğüm şey eşimin ailesinin durumu iyi aynı sokakta oturuyoruz hiçbir şekilde sormuyorlar bir şeye ihtiyacınız var mı diye.Daha güzel kapılar açılması için sabır gerektırıyo Rabbim sizin rızkınızıda bi yere gizlemiştir o gelir bulur sizi helede bebişin rızkını dua et bol Rabbim el Rezzak isminin hürmetine bereketli rızık versin inşallah
Belki de canım.. dönebilir dedi zaten ama ihtimal tabi. 34.haftada göreceğiz bakalım. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah . Magnezyumu aldım eczaneden basliyim de belki kasılmalar da geçer o da ayrı bir bunaltiyor insanıBence biraz korkutmuş bizimkide henüz yan duruyor üstelik bildiğin gibi 1-2 doktor değil baya doktorda gördü bizim hiç böyle birşey demediler. Bahsi bile geçmedi.
Benim kardeşimde son zamana kadar yan duruyordu sonra makat duruşa geçti. Zaten sezeryan olacaktı yine oldu yani.
Benim uzun zamandır öyle kuzum uzuvlarını hissediyorum dirsek ayak el kol gibi. Tabi tahmini olarak. :)) Göbüşüme değiyorlar tekme gibi değiller.
İnanır mısın hastaneden geldim ve afedersin direk kustum, birgünumuz birgunumuzu tutmuyor kiBenim yüne mide bulantım ve o depresif hallerim geri geldi daha 3. Trimestr a girmeden hemde
Maden suyu da iyi geliyordu sanırım kasılmalara canım, burada kasılmaları olanlar konuştu sanki arkadaşlar daha iyi bilirBelki de canım.. dönebilir dedi zaten ama ihtimal tabi. 34.haftada göreceğiz bakalım. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah . Magnezyumu aldım eczaneden basliyim de belki kasılmalar da geçer o da ayrı bir bunaltiyor insanı
Benim belim kopuyor ağeıdan böyle olan var mıİnanır mısın hastaneden geldim ve afedersin direk kustum, birgünumuz birgunumuzu tutmuyor ki
Kontrolden geldim kızlar,
Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.
Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu
Evet canım doktora da sordum bugün maden suyu ve muz iyi geliyormuş dedim. Maden suyu evet iyi gelir icebilirsin ama muz daha çok potasyum açısından zengin dediMaden suyu da iyi geliyordu sanırım kasılmalara canım, burada kasılmaları olanlar konuştu sanki arkadaşlar daha iyi bilir
Demek ki dönebiliyor canım :) sağol inşallah uygun pozisyona gelir. Bu şekilde sezeryan bile zor geçer demesi beni korkuttu gerçekten.canım benım ilk oğlum 7 aydan sonra takla atmıştı resmen mecburen sezeryan olmuştu
hemde 2 hafta falan klosu ondeydı doktor donmez artık demişti bi gece içimde bir dalga kıyamet baktık dönmüş :)
Allah sağlık versin onlar bilir içeride demek ki öyle rahat ediyor
36.haftanın içindeydi canım yanlış hatırlamıyorsam.Erken Doğum mu yaptı
2 çocuk büyütür senin aldıklarınEvet baya almıştım kuzu battaniye bile 6-7 adet aldımo yüzden doldu valiz. Bana kalsa dün daha sipariş verecektim kendimi zor tuttum
Evet duymuştum bebek çeyizi diyorlar ona. Hepsinin fotosunu çek paylaş gelince kuzu
Haklısın kuzum hepimiz bir panik halinde oluruzmelike222 kuzum bende heyecanlanıyorum doğum esnası ise tam bir muamma olacak bizim için ben üzerinde çok da düşünmek istemiyorum bol bol dua edicem, kimsenin o esnada sakin kalacağını da düşünmüyorum inşallah iyi ebelere denk geliriz
LoveAndMarriage A April wind @BellaCiao kızlar napıyosunuz?
İnsan en yakınından görmediği desteği bilgiyi paylaşarak hep birbirimizden gördük.Tabi canım haber veririm , gerçekten tedavi hamilelik derken aile gibi olduk insan merak ediyor tabi .
Canım hiç canını sıkma şimdiden.Kontrolden geldim kızlar,
Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.
Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu
2 haftada birKızlar 32. haftadan sonra ne sıklıkla çağırıyor dr lar biliyor musunuz?
Bak kuzum Melike çok güzel açıklamış ona ilaveten doğumların %3 ila %4ü sadece ters geliş olurmuş bilgisini de vereyim. Sancı ile dönenler bile oluyormuş. Doktorunda döner demiş Zaten. Bahsettiği sezeryan kısmı hoş olmamış ama :))Belki de canım.. dönebilir dedi zaten ama ihtimal tabi. 34.haftada göreceğiz bakalım. Hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah . Magnezyumu aldım eczaneden basliyim de belki kasılmalar da geçer o da ayrı bir bunaltiyor insanı
Doktora göre değişebiliyor kuzum bazıları 1 ay Sonra gel diyor bazıları 2 haftaya düşüyor.Kızlar 32. haftadan sonra ne sıklıkla çağırıyor dr lar biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?