- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.LoveAndMarriage kuzum hareketlerini artık böyle kaktırma dayama olarak hissetmen gayet normal.
Büyüdükleri için yerleri dar geliyor kuzulara :)
A April wind canım günde yarım litre süt 1 tabak dolusu yoğurt 2 muz ve 1 şişe maden suyu tüket doktora gidene kadar ❤
Sütünü özellikle gece uyku arasında iç çok faydasını görürsün :)
Öyle oluyor demekki kuzum herkes aynı durumdaymışLoveAndMarriage kuzum hareketlerini artık böyle kaktırma dayama olarak hissetmen gayet normal.
Büyüdükleri için yerleri dar geliyor kuzulara :)
A April wind canım günde yarım litre süt 1 tabak dolusu yoğurt 2 muz ve 1 şişe maden suyu tüket doktora gidene kadar ❤
Sütünü özellikle gece uyku arasında iç çok faydasını görürsün :)
Çok şirin olmuş kuzum eline sağlık, videolara bakarak bende yapmaya çalışcam çok hoşuma gitti :)Buda son iki tavşanım doktorumun hediyesini ve uyuma arkadaşını yapıp bitiricem bu amigurumi işini daha yelek ve Hırka yapicam inşallah doğuma kadar.
Canım bu 0-2 ve 0-5 arası beşikler anne yanı kademeli beşiklerden demiEki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232114 Eki Görüntüle 2232113 Eki Görüntüle 2232112
Kızlar oğlumun odası var kızım için şimdilik sadece beşik alıcam
0-2 yaş mı 0-5 yaş mı karar veremedim. Oğlana genç odası alırsak kız onun beşiğine geçer.
0-2 yaş olanlar çok mu küçük
birde bu sepet olanlardan alan var mı şekli güzel ama kararsz kaldım çok mu küçük
Bende videolara bakarak yapıyorum cnm.kolay gelsin şimdiden yap ya çok tatli oluyorlar benim vaktim olsa evi doldururum bu oyuncaklarla bostan yere para vermeye değmez pilastik oyuncaklara sağlıklı ve sevimliÇok şirin olmuş kuzum eline sağlık, videolara bakarak bende yapmaya çalışcam çok hoşuma gitti :)
Kontrolden geldim kızlar,
Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.
Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu
Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum
Kızlar aranızda biberon ısıtıcı alacak olan varmı. Kimileri gereksiz diyor ama ben ilk kizimda tutmadığı için hep sagarak verdim ve bı yerden sonra özellikle gece ocakta benmari çok zor oluyor o yüzden bu sefer ısıtıcı istiyorum ama kafam karıştı hepsi hakkında olumlu olumsuz yorum çok. Çevrenizde kullanıp memnun olunan marka model duydunuzmu
Ben hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.
Muzdan da tiksindim mecburiyetten yiyorum Arada birkabızlık oldu biraz onunla uğraşıyorum bide..
Cnm.beyaz ekmeği kes kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği ye.kabizligin gider greyfurt seversen mutlaka tüket direk etki ediyorBen hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.
Muzdan da tiksindim mecburiyetten yiyorum Arada birkabızlık oldu biraz onunla uğraşıyorum bide..
Tamda tahmin ettiğim gibi kalsiyum alımın az geliyor kasılman bu yüzden oluyor kuzum.Ben hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.
Aynen sağolsun kuzucuklarCanım 39 haftada bile dönen bebekler varmış. Bizim burda Fransada 36 haftada ebeler kendi elleriyle bebeği döndürüyorlar doğum yaklaştıkça bunu sorabilirsin :).
Kasılmalar için bu haftalardan itibaren olması değil sık sık olması önemli doktorun haklı canım
Bu mesajını görünce bende daha iyi anladım neden sadece kayma sürtme hissettiğimi artık pıtpırlar yok oluyor ama nadiren demek ki çok normalmiş içim rahatladı hepimiz aynıyız
Bende kararsızım almayı düşünüyorum ama bilmiyorum mikrodalgada ısıtsak nasıl olur acaba ?
Bende süt içmiyorum zaten muzdanda tiksindim kuzum. Her akşam yoğurt yiyorum bir kase :) merak etme bebişler birşeyden eksik değil diye düşünüyorum ben sonuçta yediğimiz herşeyin vitamini alıyorlar sadece kendimiz için birşey kalmıyor
Alışkanlık olmuş beyaz ekmek alıyoruz yaa aslında beslenme düzenimde çok farklılık yok ama sindirim sistemim yavaşladı sanırım. Sürekli uyku halim var yatıyorum belki de ondandır. Greyfurt severim düzenli tüketmeyi deneyeyim sağol canımCnm.beyaz ekmeği kes kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği ye.kabizligin gider greyfurt seversen mutlaka tüket direk etki ediyor
Yok kuzum ben onu sormuştum doktora süt içemiyorum diye süt içmen şart değil demişti. Yoğurdu da aşırı severim çorbaya bile katarım öyle diyeyim hem soğumuş oluyorTamda tahmin ettiğim gibi kalsiyum alımın az geliyor kasılman bu yüzden oluyor kuzum.
İlaçtan çok bunları tüketmeye bak canım ilacın tadı çok kötüymüş
Muzu arada yemek kabızlık yapıyomuş kuzum devamlı tüketince bağırsakları düzene sokuyor
Cnm bebek büyüdü sindirim sistemi baya baya zayıflıyor geleli son haftalarda gör sen önlemini al.simdidenAynen sağolsun kuzucuklar
Alışkanlık olmuş beyaz ekmek alıyoruz yaa aslında beslenme düzenimde çok farklılık yok ama sindirim sistemim yavaşladı sanırım. Sürekli uyku halim var yatıyorum belki de ondandır. Greyfurt severim düzenli tüketmeyi deneyeyim sağol canım
Yok kuzum ben onu sormuştum doktora süt içemiyorum diye süt içmen şart değil demişti. Yoğurdu da aşırı severim çorbaya bile katarım öyle diyeyim hem soğumuş oluyor
Ama yinede eksiklik olmuştur belki bakalım sağlık ocağı bakmış mı sonuçları bekliyorum çıksın diye. Hiç yemem o zaman muzu da ömrü hayatımda yemediğim kadar yedim belki bu sene
Bende sorunca rahatladım kuzum birkaç gündür aklımda şimdi sorayım dedimCanım 39 haftada bile dönen bebekler varmış. Bizim burda Fransada 36 haftada ebeler kendi elleriyle bebeği döndürüyorlar doğum yaklaştıkça bunu sorabilirsin :).
Kasılmalar için bu haftalardan itibaren olması değil sık sık olması önemli doktorun haklı canım
Bu mesajını görünce bende daha iyi anladım neden sadece kayma sürtme hissettiğimi artık pıtpırlar yok oluyor ama nadiren demek ki çok normalmiş içim rahatladı hepimiz aynıyız
Bende kararsızım almayı düşünüyorum ama bilmiyorum mikrodalgada ısıtsak nasıl olur acaba ?
Bende süt içmiyorum zaten muzdanda tiksindim kuzum. Her akşam yoğurt yiyorum bir kase :) merak etme bebişler birşeyden eksik değil diye düşünüyorum ben sonuçta yediğimiz herşeyin vitamini alıyorlar sadece kendimiz için birşey kalmıyor
Tabikide doktorun daha iyisini bilir kuzum içmen şart değil ama eksikliği ağrıyı biraz daha tetikliyorAynen sağolsun kuzucuklar
Alışkanlık olmuş beyaz ekmek alıyoruz yaa aslında beslenme düzenimde çok farklılık yok ama sindirim sistemim yavaşladı sanırım. Sürekli uyku halim var yatıyorum belki de ondandır. Greyfurt severim düzenli tüketmeyi deneyeyim sağol canım
Yok kuzum ben onu sormuştum doktora süt içemiyorum diye süt içmen şart değil demişti. Yoğurdu da aşırı severim çorbaya bile katarım öyle diyeyim hem soğumuş oluyor
Ama yinede eksiklik olmuştur belki bakalım sağlık ocağı bakmış mı sonuçları bekliyorum çıksın diye. Hiç yemem o zaman muzu da ömrü hayatımda yemediğim kadar yedim belki bu sene
Canım maaşallah çok güzel örmüşsün ellerine sağlık ben de para verip ördüreyim dedim de kadın aciş bücüş örmüş bin pişman oldum teslim almadım henüzBuda son iki tavşanım doktorumun hediyesini ve uyuma arkadaşını yapıp bitiricem bu amigurumi işini daha yelek ve Hırka yapicam inşallah doğuma kadar.
Modellerin hepsi şirin tatlımm da 5 yaşa kadar beşikte uyumaz pek çocuklar benim oğlan yaşına kadar bile yatmadı böyle vakalar da var tabiEki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232114 Eki Görüntüle 2232113 Eki Görüntüle 2232112
Kızlar oğlumun odası var kızım için şimdilik sadece beşik alıcam
0-2 yaş mı 0-5 yaş mı karar veremedim. Oğlana genç odası alırsak kız onun beşiğine geçer.
0-2 yaş olanlar çok mu küçük
birde bu sepet olanlardan alan var mı şekli güzel ama kararsz kaldım çok mu küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?