2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.
Muzdan da tiksindim mecburiyetten yiyorum Arada bir kabızlık oldu biraz onunla uğraşıyorum bide..

Öyle oluyor demekki kuzum herkes aynı durumdaymış

Buda son iki tavşanım doktorumun hediyesini ve uyuma arkadaşını yapıp bitiricem bu amigurumi işini daha yelek ve Hırka yapicam inşallah doğuma kadar.
Çok şirin olmuş kuzum eline sağlık, videolara bakarak bende yapmaya çalışcam çok hoşuma gitti :)

Canım bu 0-2 ve 0-5 arası beşikler anne yanı kademeli beşiklerden demi
Sepet beşikler güzel oluyor ama en fazla kullanımı 6 ay diyorlar.
Oğlana genç odasını ne zaman almayı düşünüyosun canım
2 sene sonra falansa kızla ikisine bir takım alabilirsin
O yüzden 0-2 arası mantıklı gibi yok eğer daha uzun süre sonra alırım diyorsan 0-5 yaş arası almanda yarar var

Çok şirin olmuş kuzum eline sağlık, videolara bakarak bende yapmaya çalışcam çok hoşuma gitti :)
Bende videolara bakarak yapıyorum cnm.kolay gelsin şimdiden yap ya çok tatli oluyorlar benim vaktim olsa evi doldururum bu oyuncaklarla bostan yere para vermeye değmez pilastik oyuncaklara sağlıklı ve sevimli

Canım 39 haftada bile dönen bebekler varmış. Bizim burda Fransada 36 haftada ebeler kendi elleriyle bebeği döndürüyorlar doğum yaklaştıkça bunu sorabilirsin :).

Kasılmalar için bu haftalardan itibaren olması değil sık sık olması önemli doktorun haklı canım

Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum

Bu mesajını görünce bende daha iyi anladım neden sadece kayma sürtme hissettiğimi artık pıtpırlar yok oluyor ama nadiren demek ki çok normalmiş içim rahatladı hepimiz aynıyız

Bende kararsızım almayı düşünüyorum ama bilmiyorum mikrodalgada ısıtsak nasıl olur acaba ?

Ben hiç süt içemiyorum kuzum anca yoğurt yiyorum ama maden suyu falan tüketiyorum.
Muzdan da tiksindim mecburiyetten yiyorum Arada bir kabızlık oldu biraz onunla uğraşıyorum bide..

Bende süt içmiyorum zaten muzdanda tiksindim kuzum. Her akşam yoğurt yiyorum bir kase :) merak etme bebişler birşeyden eksik değil diye düşünüyorum ben sonuçta yediğimiz herşeyin vitamini alıyorlar sadece kendimiz için birşey kalmıyor

Cnm.beyaz ekmeği kes kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği ye.kabizligin gider greyfurt seversen mutlaka tüket direk etki ediyor

Tamda tahmin ettiğim gibi kalsiyum alımın az geliyor kasılman bu yüzden oluyor kuzum.
İlaçtan çok bunları tüketmeye bak canım ilacın tadı çok kötüymüş
Muzu arada yemek kabızlık yapıyomuş kuzum devamlı tüketince bağırsakları düzene sokuyor

Aynen sağolsun kuzucuklar
Cnm.beyaz ekmeği kes kepek ekmeği yada tam buğday ekmeği ye.kabizligin gider greyfurt seversen mutlaka tüket direk etki ediyor
Alışkanlık olmuş beyaz ekmek alıyoruz yaa aslında beslenme düzenimde çok farklılık yok ama sindirim sistemim yavaşladı sanırım. Sürekli uyku halim var yatıyorum belki de ondandır. Greyfurt severim düzenli tüketmeyi deneyeyim sağol canım
Yok kuzum ben onu sormuştum doktora süt içemiyorum diye süt içmen şart değil demişti. Yoğurdu da aşırı severim çorbaya bile katarım öyle diyeyim hem soğumuş oluyor
Ama yinede eksiklik olmuştur belki bakalım sağlık ocağı bakmış mı sonuçları bekliyorum çıksın diye. Hiç yemem o zaman muzu da ömrü hayatımda yemediğim kadar yedim belki bu sene

kızlaaar nasılsıınız? bugün gece sürekli uyandım ondan uykumu pek alamadım, kendimi zorlaya zorlaya geldim işe. şu an evde ayaklarımı uzatıp oturmayı ne çok isterdim yaaaa. tabi evde felaket, taşınacağımız için yavaş yavaş eşyaları topluyoruz. ben hiç hamile keyfi yapamadım. hep çalış, derslere git derken geçti hamilelik. eşim son 1 ay keyif yaparsın diyor. artık 8 aydan sonra ne anlarım bilmiyorum. iyice ağırlaşacaz bir de. yavrumuz ve biz sağlıklı olalım da inşallah zor günler de geçer.

Cnm bebek büyüdü sindirim sistemi baya baya zayıflıyor geleli son haftalarda gör sen önlemini al.simdiden

Bende sorunca rahatladım kuzum birkaç gündür aklımda şimdi sorayım dedim

Tabikide doktorun daha iyisini bilir kuzum içmen şart değil ama eksikliği ağrıyı biraz daha tetikliyor
Yoğurtlu çorba ıımmm nefis eline sağlık bende severim
Tiksindin demi artık iyice
Balık ve etten doygunluk geldi banada
Haftada nerdeyse 2 kilo muzu tek başıma tüketiyom

Buda son iki tavşanım doktorumun hediyesini ve uyuma arkadaşını yapıp bitiricem bu amigurumi işini daha yelek ve Hırka yapicam inşallah doğuma kadar.
Canım maaşallah çok güzel örmüşsün ellerine sağlık ben de para verip ördüreyim dedim de kadın aciş bücüş örmüş bin pişman oldum teslim almadım henüz

Modellerin hepsi şirin tatlımm da 5 yaşa kadar beşikte uyumaz pek çocuklar benim oğlan yaşına kadar bile yatmadı böyle vakalar da var tabi
Bence sen içine sinen bir şey al bizim planladığımız gibi olmuyor çoğu zaman

Kızlar merhaba,
Ebebekte 10 lu hastane çıkışı var -tek model penguen desenli erkek - 100 tl den 42 tl ye düşürmüşler fiyatını . İlgilenenlerinize duyurulur
Ben kararsız kalmıştım almakta ama alıcam. Zaten bir kaç kere giyicek çocuk anında büyüyorlar

Kızlar bu arada göbeğimin üst sağ kısmında bebeğin neresi var ne yapıyor hiç bilmiyorum ama canımı inanılmaz acıtıyor. Orda toplanıyor gibi. 16 sında kontrolüm var. Kasılmalarınız var mı ? Böyle ağrılı bebek hareketleriniz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…