2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
30.hafta mısın canım çok normal

Bağdaş kurup yere oturmayı yapayım canım, ama sonra yerden kalkmak için eşime ihtiyaç olacak. Bir tek ben mi böyleyim acayip ağırlaştım sanki sırtıma yük attılar

Mutlaka bahset canım kasılma dan baya dikkatle dinleyip sorular sordu. Magnezyum da suya atınca eriyen tabletten vermiş tadı hiç hoş değilmiş ama icicez artik

Eliyle nasıl ceviriyorlar acaba canım demek ki işinin ehli olan ebeler yapabiliyor. Ben bunlara güvenemem zaten duzelmezse direk sezeryan olurum

Bu arada 60 kilo ile başladığim gebelik maceramda 68,5 kilo olmuşum kızlar.. doktor kalçadan almışsın kilo halk arasında kız bebekte kalça buyur derler sen bu tezi curuttun dedi bana. Gerçekten kalça büyüdü çünkü kalcamda çatlaklar oluşmuş

Mikrodalga ya karşı onyargiliyim ben biraz ya o yüzden evime de almadım. Mecbur bı ısıtıcı bulmam lazım memnun olunan

Ağrılı bebek hareketleri oluyor bende ama karnımın altında canım

Kızlar yemekte neler var

Bilmiyorum kuzum annem yapmış eşim alacak iş çıkışı

Eliyle nasıl ceviriyorlar acaba canım demek ki işinin ehli olan ebeler yapabiliyor. Ben bunlara güvenemem zaten duzelmezse direk sezeryan olurum

Hastanede yapıyorlar ebeler ve doktorlar canım özel devlet fark etmez normal birşey Fransada aslında :)

Mikrodalga ya karşı onyargiliyim ben biraz ya o yüzden evime de almadım. Mecbur bı ısıtıcı bulmam lazım memnun olunan

Canım bilimsel bir sürü araştırma var mikrodalga zararlı birşey değil :) ısıtılcak şey var ısıltılmayacak şey aslında onlara dikkat etmek lazım.

Cnn benim bebişde öyle başı sağda hatta sisteme transfer baş sağda yazıyo doktor iki seferdir, zaten benim sağda çok oynuyo bazen resmen içimi oyuyo galiba ellerini başına kaldırıp oynatıyor bende düşünüyorum bu çocuk ne zaman dönecek diye

Amin inşallah Allah razı olsun bu bir imtihan buna inanıyorum en üzüldüğüm şey eşimin ailesinin durumu iyi aynı sokakta oturuyoruz hiçbir şekilde sormuyorlar bir şeye ihtiyacınız var mı diye.
Boşver cnm kendilerini bilseler sorarlar zaten herkesde aynı dert var ,akılları çıkıyordur para isterseniz diye Rabbim muhtaç etmesin ben hep dua ediyorum Allahım senden başkasına el açtırma diye bizimde sıkıntılarımız var ama geçecek

Öyle canım benim icin değil ama oğullarını karnimdaki torunları için Bir an düşünürler sanıyordum ama yok elbette bugünlerde geçecek Ben elimi Rabbime açıyorum muhakkak dualarıma karşılık verecektir. Allah yardımcınız olsun sizinde her zaman

A
Amin cnm aslinda insan zor zaman yasayarak insanlarin gercek yuzunu taniyo ,herkes iyi gun dostu olmus ben de hep diorum sıķıntı yasamasaydik ogrenemiycektim hayati, insanlari,

Bende hickiriklarini sağda hissediyordum canım. Bakalım inşallah uygun pozisyona dönerler hakkimizda hayırlısı olsun

Bende hickiriklarini sağda hissediyordum canım. Bakalım inşallah uygun pozisyona dönerler hakkimizda hayırlısı olsun
Cnm ben bundan önceki hamileliğimde hissediyodum hıçkırıklarını kızımın ama bu kızımda hiç hissetmiyorum hıçkırdığu zaman pıt pıt diye ardışık atıyodu

A

Amin cnm aslinda insan zor zaman yasayarak insanlarin gercek yuzunu taniyo ,herkes iyi gun dostu olmus ben de hep diorum sıķıntı yasamasaydik ogrenemiycektim hayati, insanlari,
Herşey sınav canım hayırlısı ile bu sınavdan başarılı çıkariz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…