Aynen canım anlaşılıyor belirli bir ritimde bir süre pıt pıt yapıp kesiliyor. Nefes egzersizi yaparken su yuttuğu için oluyormuş sanirimCnm ben bundan önceki hamileliğimde hissediyodum hıçkırıklarını kızımın ama bu kızımda hiç hissetmiyorum hıçkırdığu zaman pıt pıt diye ardışık atıyodu
Hayırlı olsun kuzuuuuummmmSonunda lohusa pijama takımıni aldım250₺ leri duyunca , bunu kaçırmayayim dedim. 110₺ dedi 100₺ ye indi
O bende de var bel kaşık ağrısı mide bulantısı
Yasa hiç bilgim yoktu cnm ama ben zaten yatmadan önce yiyorum ilaclarimi sabah alıyorum.ama çok.sagol verdiğin bilgi için dikkat ederim arkadaşıds yanlış yönlendirmeyim kabızlığı varmış iyi geliyor diye söylemiştim.kucukkuzum @Blankinfinity kızlar greyfurt ilaçların emilimini etkiliyor bazı ilaçlarla da tüketilmemesi gerekiyor bilginiz olsun. Araştırın ona göre tüketin :)
Sağol cnm valla benim.komsumda yapıyor satıyor yazık günah özenme yok bişey yok ama dünya para kazanıyor.bide bana diyor niye bukadar ozeniyorsun diye.ben böyle ozensem fiyatları artırırim diye söylemişti.sen ne yaptırıyordun??Canım maaşallah çok güzel örmüşsün ellerine sağlık ben de para verip ördüreyim dedim de kadın aciş bücüş örmüş bin pişman oldum teslim almadım henüz
Maşallah İpek kızaSelam kızlar
Bugünki yazıları okuyamadımmelike222 kuzum teşekkür ederim öğleden sonra gittik doktora her şey yolunda çok şükür kızım büyümüş haftasıyla uyumlu kilosu 1700 civarında boyu da 40 cm olmuş bi maaşallahınızı alırım bu sefer daha iyi görebildik yüzünü renkli de gördük fotoğraf da verdi doktorumuz ve babasına çok benziyor bir ara kordon yüzündeydi sonra boynundan aşağı doğru uzandı, doğum pozisyonunu almış ama belli olmaz tabii sabit kalmaz muhtemelen..
İdrar,kan testi ,ferritin,açlık kan şekeri , son 3 aylık açlık şekeri, d vitamini b12 bir sürü test istedi doktorum. 34. Haftadan itibaren ilişkiyi yasakladı ve squat yap dedi yapıyorum zaten dedim. Meme ucu kremi yazdı her gün mutlaka sür kullanmaya başla dedi haftaya da yine kontrole çağırdı
Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
Onun dışında ise felaket sinirlerim bozuk ve yorgunum tadilatta pürüz oldu bugün tartıştık ama moralimi bozup bebeği de etkilesin istemiyorum halledecekler inşallah
Rica ederim canım dikkat etmek lazım, kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum da ilaçlarla etkileşime girdiğini biliyorumYasa hiç bilgim yoktu cnm ama ben zaten yatmadan önce yiyorum ilaclarimi sabah alıyorum.ama çok.sagol verdiğin bilgi için dikkat ederim arkadaşıds yanlış yönlendirmeyim kabızlığı varmış iyi geliyor diye söylemiştim.
Kuzular bu lohusa pijamaları bana neden bu kadar çirkin görünüyor hiç beğendiğim yokMaşallah İpek kıza
Sinirlerini bozma canım tadilatta hep çıkar pürüzler halledilir hiç stres yapma kendine :)
Rica ederim canım dikkat etmek lazım, kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum da ilaçlarla etkileşime girdiğini biliyorum
Selam kızlar
Bugünki yazıları okuyamadımmelike222 kuzum teşekkür ederim öğleden sonra gittik doktora her şey yolunda çok şükür kızım büyümüş haftasıyla uyumlu kilosu 1700 civarında boyu da 40 cm olmuş bi maaşallahınızı alırım bu sefer daha iyi görebildik yüzünü renkli de gördük fotoğraf da verdi doktorumuz ve babasına çok benziyor bir ara kordon yüzündeydi sonra boynundan aşağı doğru uzandı, doğum pozisyonunu almış ama belli olmaz tabii sabit kalmaz muhtemelen..
İdrar,kan testi ,ferritin,açlık kan şekeri , son 3 aylık açlık şekeri, d vitamini b12 bir sürü test istedi doktorum. 34. Haftadan itibaren ilişkiyi yasakladı ve squat yap dedi yapıyorum zaten dedim. Meme ucu kremi yazdı her gün mutlaka sür kullanmaya başla dedi haftaya da yine kontrole çağırdı
Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah
Onun dışında ise felaket sinirlerim bozuk ve yorgunum tadilatta pürüz oldu bugün tartıştık ama moralimi bozup bebeği de etkilesin istemiyorum halledecekler inşallah
Maşallah İpek kıza
Sinirlerini bozma canım tadilatta hep çıkar pürüzler halledilir hiç stres yapma kendine :)
Rica ederim canım dikkat etmek lazım, kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum da ilaçlarla etkileşime girdiğini biliyorum
Maşallah prensese kuzumÇok güzel haberlerle gelmişsin. Benimde 22sinde detaylı ultrasonum var çok merak ediyorum oğlumu
Canım ben en son 27.haftada kontrole gittiğimde bana da aynısını söyledi doktor.Kontrolden geldim kızlar,
Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.
Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu
Bize iki haftada bir dedi doktorKızlar 32. haftadan sonra ne sıklıkla çağırıyor dr lar biliyor musunuz?
Öyle canım benim icin değil ama oğullarını karnimdaki torunları için Bir an düşünürler sanıyordum ama yok elbette bugünlerde geçecek Ben elimi Rabbime açıyorum muhakkak dualarıma karşılık verecektir. Allah yardımcınız olsun sizinde her zaman
A
Amin cnm aslinda insan zor zaman yasayarak insanlarin gercek yuzunu taniyo ,herkes iyi gun dostu olmus ben de hep diorum sıķıntı yasamasaydik ogrenemiycektim hayati, insanlari,
Allah razı olsun cnm Rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasınCanım ben en son 27.haftada kontrole gittiğimde bana da aynısını söyledi doktor.
Bebeğin başı solda poposu sağda dedi.
Bu şekilde normal doğum olmaz, sezeryanda çok zor olur dedi ama daha önümüzde zaman var döner inşallah minik kuzular
Bize iki haftada bir dedi doktor
Allah yardımcınız olsun canım.
İnsan dara düşünce ilk terk eden en yakınları olur.
En güzeli her şeyin sahibi olan Allah'tan istemek.
Bazen sıkıntılar insanı zorluyor ama aslında iyi ki de yaşanmış diyoruz sonradan.
Çünkü kim iyi gün dostu kim kötü gün dostu ortaya çıkıyor.
Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah canım
Kuzular bu lohusa pijamaları bana neden bu kadar çirkin görünüyor hiç beğendiğim yok
Kuzu bunlar çok güzel marka neCanım ben bunu aldım çok rahat bir dokusu var.
Doğum yapacağım şehir biraz serin olduğu için biraz kalın olması iyi oldu benim için.
Kalın dediysem de çok bir kalınlığı yok ama genelde baktığım lohusa takımları daha inceydi buna göre.
Teşekkürler kuzum
Teşekkürler canımsu gibi geçsin zaman gör oğluşu orada da perinatoloji mi yapıyor yoksa kendi doktorunda mı bakılıyor canım? Burada 2 kez yapılıyor ilki ikili testteki 2. Si 22. Haftadaki ama sizde prosedur başka
Sağlık ocağında da emzirme ile ilgili bilgi vermek zorundalarmış Kızlar eğitim aldığıma dair imza attım. Bu konuyu gittiğinizde sorun yani bilgi vermesini isteyin. Gerçi normalde Mart’ta çağırıp bilgi vereceklermiş ama erken Doğum gibi durumlar olabiliyor şimdiden bahsedeyim dedi.
Benim ebe gerçekten iyi Doğumdan sonra da yardımcı olurum dedi.
Gece uykusu uyuyamamaya normal dedi sebebi gece salgılanan sütün daha yararlı olmasıymış bunu bilmiyordum. Doğum sonrasına hazırlık dedi.
İzleme yapmaları zorunlu aslında aranmayan arkadaşlar bi şikayet etse zor duruma girerler diye düşünüyorum
Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232112 Eki Görüntüle 2232114 Eki Görüntüle 2232113 Eki Görüntüle 2232112
Kızlar oğlumun odası var kızım için şimdilik sadece beşik alıcam
0-2 yaş mı 0-5 yaş mı karar veremedim. Oğlana genç odası alırsak kız onun beşiğine geçer.
0-2 yaş olanlar çok mu küçük
birde bu sepet olanlardan alan var mı şekli güzel ama kararsz kaldım çok mu küçük
Kontrolden geldim kızlar,
Daha önce size Danıstigim kasılmaları sordum öncelikle. 20 dakika içinde 3 kereden fazla oluyorsa erken doğum belirtisi olabilir dedi. İki kere rahim ağzını ölçtü ve sorun görmedi normalmiş. Magnezyum yazdi ama su gelme , ekstra sancı veya ard Arda kasılma olursa gel hemen dedi.
Asıl önemli olan ise muayene için sedyeye uzandım doktor göbeğime garip garip baktı sonra eliyle yokladi falan ne oluyor acaba dedim. Sonra ultrasondan bakıp halla halla yan yatmış dedi. Normalde baş aşağı yada makat pozisyonda olması gerekirken benim oğlanın kafası sağımda ayakları solumda guneslenir gibi uzanmıştı. Bu şekilde normal doğum olmaz hatta sezeryan bile zor geçer dedi
34.haftada yani ay sonu tekrar çağırdı o zamana kadar döner inşallah hiç böyle birşey beklemiyordum ..
Eşim de yol boyunca babası gibi her işi ters işte dedi durdu
Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum
36.haftanın içindeydi canım yanlış hatırlamıyorsam.
Previadan dolayı sezeryan oldu
2 çocuk büyütür senin aldıkların
Bende bitti tamam diyorum her seferinde dayanamayıp birşeyler alıp geliyom
Bugün bi tane ayakkabıyla kundak aldım kızıma
Gelsin kuzum aldıkları atarım hepsini
Haklısın kuzum hepimiz bir panik halinde oluruz
İnşallah dediğin gibi iyi insanlara denk geliriz ebeler gözümüzü korkutmazlar.
Senin doğum nerde olucak canım özel mi devlet mi belli mi
İnsan en yakınından görmediği desteği bilgiyi paylaşarak hep birbirimizden gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?