2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cnm ben bundan önceki hamileliğimde hissediyodum hıçkırıklarını kızımın ama bu kızımda hiç hissetmiyorum hıçkırdığu zaman pıt pıt diye ardışık atıyodu
Aynen canım anlaşılıyor belirli bir ritimde bir süre pıt pıt yapıp kesiliyor. Nefes egzersizi yaparken su yuttuğu için oluyormuş sanirim

Selam kızlar

Bugünki yazıları okuyamadım melike222 kuzum teşekkür ederim öğleden sonra gittik doktora her şey yolunda çok şükür kızım büyümüş haftasıyla uyumlu kilosu 1700 civarında boyu da 40 cm olmuş bi maaşallahınızı alırım bu sefer daha iyi görebildik yüzünü renkli de gördük fotoğraf da verdi doktorumuz ve babasına çok benziyor bir ara kordon yüzündeydi sonra boynundan aşağı doğru uzandı, doğum pozisyonunu almış ama belli olmaz tabii sabit kalmaz muhtemelen..

İdrar,kan testi ,ferritin,açlık kan şekeri , son 3 aylık açlık şekeri, d vitamini b12 bir sürü test istedi doktorum. 34. Haftadan itibaren ilişkiyi yasakladı ve squat yap dedi yapıyorum zaten dedim. Meme ucu kremi yazdı her gün mutlaka sür kullanmaya başla dedi haftaya da yine kontrole çağırdı

Hepimiz güzel haberlerle gelelim inşallah

Onun dışında ise felaket sinirlerim bozuk ve yorgunum tadilatta pürüz oldu bugün tartıştık ama moralimi bozup bebeği de etkilesin istemiyorum halledecekler inşallah

kucukkuzum @Blankinfinity kızlar greyfurt ilaçların emilimini etkiliyor bazı ilaçlarla da tüketilmemesi gerekiyor bilginiz olsun. Araştırın ona göre tüketin :)
Yasa hiç bilgim yoktu cnm ama ben zaten yatmadan önce yiyorum ilaclarimi sabah alıyorum.ama çok.sagol verdiğin bilgi için dikkat ederim arkadaşıds yanlış yönlendirmeyim kabızlığı varmış iyi geliyor diye söylemiştim.

Canım maaşallah çok güzel örmüşsün ellerine sağlık ben de para verip ördüreyim dedim de kadın aciş bücüş örmüş bin pişman oldum teslim almadım henüz
Sağol cnm valla benim.komsumda yapıyor satıyor yazık günah özenme yok bişey yok ama dünya para kazanıyor.bide bana diyor niye bukadar ozeniyorsun diye.ben böyle ozensem fiyatları artırırim diye söylemişti.sen ne yaptırıyordun??

Maşallah İpek kıza
Sinirlerini bozma canım tadilatta hep çıkar pürüzler halledilir hiç stres yapma kendine :)
Rica ederim canım dikkat etmek lazım, kabızlığa iyi geldiğini bilmiyordum da ilaçlarla etkileşime girdiğini biliyorum

Kuzular bu lohusa pijamaları bana neden bu kadar çirkin görünüyor hiç beğendiğim yok

Maşallah prensese kuzum Çok güzel haberlerle gelmişsin. Benimde 22sinde detaylı ultrasonum var çok merak ediyorum oğlumu

Teşekkürler kuzum

Maşallah prensese kuzum Çok güzel haberlerle gelmişsin. Benimde 22sinde detaylı ultrasonum var çok merak ediyorum oğlumu

Teşekkürler canım su gibi geçsin zaman gör oğluşu orada da perinatoloji mi yapıyor yoksa kendi doktorunda mı bakılıyor canım? Burada 2 kez yapılıyor ilki ikili testteki 2. Si 22. Haftadaki ama sizde prosedur başka

Canım ben en son 27.haftada kontrole gittiğimde bana da aynısını söyledi doktor.
Bebeğin başı solda poposu sağda dedi.
Bu şekilde normal doğum olmaz, sezeryanda çok zor olur dedi ama daha önümüzde zaman var döner inşallah minik kuzular

Kızlar 32. haftadan sonra ne sıklıkla çağırıyor dr lar biliyor musunuz?
Bize iki haftada bir dedi doktor

Allah yardımcınız olsun canım.
İnsan dara düşünce ilk terk eden en yakınları olur.
En güzeli her şeyin sahibi olan Allah'tan istemek.

A

Amin cnm aslinda insan zor zaman yasayarak insanlarin gercek yuzunu taniyo ,herkes iyi gun dostu olmus ben de hep diorum sıķıntı yasamasaydik ogrenemiycektim hayati, insanlari,

Bazen sıkıntılar insanı zorluyor ama aslında iyi ki de yaşanmış diyoruz sonradan.
Çünkü kim iyi gün dostu kim kötü gün dostu ortaya çıkıyor.
Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah canım

Allah razı olsun cnm Rabbim kimseyi darda sıkıntıda koymasın

Kuzular bu lohusa pijamaları bana neden bu kadar çirkin görünüyor hiç beğendiğim yok

Canım ben bunu aldım çok rahat bir dokusu var.
Doğum yapacağım şehir biraz serin olduğu için biraz kalın olması iyi oldu benim için.
Kalın dediysem de çok bir kalınlığı yok ama genelde baktığım lohusa takımları daha inceydi buna göre.

Eklentiler

• IMG_20190204_222448.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20190204_222439.webp
    50 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20190204_222429.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 49
Kuzu bunlar çok güzel marka ne

Perinatoloji canım burda ikili test üçlü test sonrada dörtlü test oluyor :) hepsi mecbur devlet tarafından zorunlu

Kızlar kasılma nasıl bişey? Tam olarak nerelerde ağrı oluyor

Bizimkiler allaha emanet bir de doğum olunca haber ver diyo başka işim gücüm yok onu düşünücem biz aramıyoruz dedi bir de o yüzden hiçbir beklentim yok

Hangi marka bunlar canım? Sepet beşikleri 6 aya kadar kullanabiliyorlarmış diğer karyolaları 3 4 yaşa kadar kullanıyolar diye duydum

Canım onun egzersizi ya da hareketleri vardır illki son haftalarda yaparsın ayrıca daha çok haftamız var moralini bozma döner inşallah
Kızlar artık tekmeden çok hareketlerini hissediyorum normal mi bu ? Geçen hafta pat pat vururdu bu hafta vurmalar azaldı hareketlerini geçişlerini hissediyorum

Bende öyleyim kuzum hatta bazen yıldız kayar gibi eliyle ya da ayağıyla oyuyor büyüdükçe hissettiğimiz hareketlerde değişiyor demek ki..

Özelde olacak canım allah devletin yokluğunu göstermesin ama düşürmesin de... en azından istanbul da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…