2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Perinatoloji canım burda ikili test üçlü test sonrada dörtlü test oluyor :) hepsi mecbur devlet tarafından zorunlu
Ne güzel canım o zaman detaylı olarak incelenir allahtan burada 1 kez oluyor yoksa batardık ikili test detaylıya nazaran daha uygun oluyor

kızlar bazılarınız bebeğin pozisyonu için endişelenmiş. benimde en son gittiğimde makat pozisyondaydı. Normal doğum istiyorum çok şükür şimdilik bir engelde gözükmüyor. Ama bebeğin duruşu önemli. Nette gezerken yabancıların bu gibi durumlarda yaptığı egzersizlere rastladım. Onlar sezeryana çok karşı oldıkları için bu gibi durumlarda doktor kendi bile döndürmeyi deniyormuş. breech baby yazarsanız google a bununla alakalı egzersizlere bakabilirsiniz . Ben denemeyi düşünüyorum açıkçası.

Demekki kuzum yerleri daralınca tekmeler azaldı hareket hissediyoruz

Kuzu bunlar çok güzel marka ne

Feyza collection kodu 3315 canım.
Sonbahar kış koleksiyonu olarak geçiyor ama dediğim gibi ben dokusunu ve kalınlığını çok beğendim. İncecik değil ve benim gibi çok üşüyen biri için ideal.

Ne güzel canım o zaman detaylı olarak incelenir allahtan burada 1 kez oluyor yoksa batardık ikili test detaylıya nazaran daha uygun oluyor

Devlet karşılıyor detaylı ultrasonları canım biz sadece aylık muayene ücretini cebimizden ön ödeme yapıyoruz sonra devlet tekrar yatırıyor hesabımıza :)

Eliyle nasıl ceviriyorlar acaba canım demek ki işinin ehli olan ebeler yapabiliyor. Ben bunlara güvenemem zaten duzelmezse direk sezeryan olurum
Benim bebişin pozisyonu da; başı solda, ayakları sağda ve yüzükoyun yatmış canım. Hatta tek poposu gözükünce dr ultrason görüntüsü de vermedi.
Küstürmüşsünüz bunu dedi. :)
Daha haftamız var, dönecektir mutlaka..

Bağdaş kurup yere oturmayı yapayım canım, ama sonra yerden kalkmak için eşime ihtiyaç olacak. Bir tek ben mi böyleyim acayip ağırlaştım sanki sırtıma yük attılar
Çok zorlama canım kendini dikkat et yaparken.
Ben hamileliğin başından beri bağdaş kurup oturuyorum,belkide bu yüzden bebeğim baş aşşada duruyor.
Alışkın olduğum için ben hiç zorlanmıyorum hatta koltukta otururken bile bu pozisyon çok rahatlatıyor :)

İnşallah canım 36 ya kadar yolu var sanırım sonrası sezeryan diyorlarmis

Bizimki yüzünü bize dönmüştu canım, sanki keyfim yerinde dinleniyorum der gibiydi , inşallah dönerler bakalım mevlam hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah

Maşallah sana canım ben popomu zor çekiyorum valla iyice hantallaştim ya. Son ay yürüyüş yapacağım bol bol inşallah aksi bir durum olmazsa

Maşallah kocaman kız olmuş kuzu
Tadilat vs hiç o şeyleri kafana takma balım hallederler inşallah

Sonunda lohusa pijama takımıni aldım 250₺ leri duyunca , bunu kaçırmayayim dedim. 110₺ dedi 100₺ ye indi
Canım gayet uygun almışsın güle güle giymek nasip olsun ❤
melike222 kuzu bende mide bulantısı geri geldi ya sen doktoruna sormuşmuydun normal mi ?
Sordum canım ilaç vermek istemiyorum dedi.
Aspirinden sonra ekşime çok oluyor,ardından bulantım oluyor dedim.
Aspirini 1 hafta kullanma dedi.
Korktuğum için aspirini bırakmadım,bende farklı bişey keşfettim.
Kahvaltıdan 2 saat sonra yoğurt yedim mi ne midem ekşiyor nede bulantım oluyor.
Maşallah sübhanallah İpek böcüğüne
Anne uzun baba uzun olunca son durum bu oluyor
2 kilo olma yolunda kuzucuk,babasına benzemesi hoşuna gitti mi az biraz benden alsaydı dedin mi
Canım squat neki ilk defa duydum
Diğer işleri hiç kafana takma canım su akar yolunu bulur,ustalarla anlaşıp halledersiniz

Tsh 3,6 çıkmış sinirim bozuldu İlaç verirler mi ki? Herşeye ilaç kullanmaktan da sıkıldım ya.
Gerçekten şimdiden herşey için zorlanıyorum psikolojim bazı şeyleri kaldırmıyor artık
9. Ayda bizi nasıl zorluklar bekliyor merak içindeyim düşündükçe olumsuzluklar geliyor aklıma hep

Maşallah sana canım ben popomu zor çekiyorum valla iyice hantallaştim ya. Son ay yürüyüş yapacağım bol bol inşallah aksi bir durum olmazsa
Hep burda yazıyodu canım kızlar.
Senin dediğin gibi zorlanıyorum,hantallaşıp ağırlaştım diye.
Elimden geldiğince hareket halinde olmaya çalıştım belkide onun etkisinden çok zorlanmıyordum.
İlk defa tam olarak bu gece uyurken ve çarşıya çıkınca zorlandığımı hissettim.
Şimdiden başla kuzum yürüyüşlere ilerledikçe zorlanırsın

Kuzum sınırda çıkmış verme ihtimalide var vermeme ihtimalide

Bizimki yüzünü bize dönmüştu canım, sanki keyfim yerinde dinleniyorum der gibiydi , inşallah dönerler bakalım mevlam hakkımızda hayırlısı ni nasip etsin inşallah
İnşaallah canım.. Ben zaten plesentadan dolayı büyük ihtimalle sezeryan olacağım ama her ihtimale karşı dönse daha iyi olur tabi. Böyle daha ağırlaşıyoruz bizde.

Niye yükseldi acaba..
TSH sınır 5.. Sınırda yanı..
Bence ilaç vermez ama kontrol altında tutmak adına sık sık tahlil isteyebilir doktorun. Dere otu da tüketebilirsin canım, TSH yüksekliğine iyi geliyormuş.. internette de bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…