- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Hamilelikte yükselebiliyormuş diye biliyorum kuzu onunda 3. Trimesterde sınırı ya 3 yada 3,5 idi. Dereotunu da hiç sevmem yaİnşaallah canım.. Ben zaten plesentadan dolayı büyük ihtimalle sezeryan olacağım ama her ihtimale karşı dönse daha iyi olur tabi. Böyle daha ağırlaşıyoruz bizde.
Niye yükseldi acaba..
TSH sınır 5.. Sınırda yanı..
Bence ilaç vermez ama kontrol altında tutmak adına sık sık tahlil isteyebilir doktorun. Dere otu da tüketebilirsin canım, TSH yüksekliğine iyi geliyormuş.. internette de bir araştır istersen.
İlkokul terk miymiş acaba düz mantık yapsa bile 28/4 ten 7 ay çıkar.Bi yerde kadın 28.hafta 8 aylık gebelik yazmış kızlar
Ben de anlamadım ama keşke dediği gibi olsaydı hatta keşke kediler gibi bebişler anne karnında 3 ayda büyüyüp gelişip doğsaydıİlkokul terk miymiş acaba düz mantık yapsa bile 28/4 ten 7 ay çıkar.Ki gün hesabına göre 6,5 aylık gebelik aslında.
Keşkeeee ne güzel olurduBen de anlamadım ama keşke dediği gibi olsaydı hatta keşke kediler gibi bebişler anne karnında 3 ayda büyüyüp gelişip doğsaydı
En doğru hesap bu kuzuValla kızlar kendimde sağlıkçıyım ama bu gebelikteki hesap kitap işinde benimde kafam karışıyor. Ben şuan 31+6'yım.. 7.ayı bitirmiş mi oluyorum yani??
Telefonumdaki uygulamada ise 8.ayın ortasında olduğum yazıyor. Kafam karıştı.
Bize derste gösterilen normal embriyo sürecinin 40 hafta olduğu..
Canım gayet uygun almışsın güle güle giymek nasip olsun ❤
Sordum canım ilaç vermek istemiyorum dedi.
Aspirinden sonra ekşime çok oluyor,ardından bulantım oluyor dedim.
Aspirini 1 hafta kullanma dedi.
Korktuğum için aspirini bırakmadım,bende farklı bişey keşfettim.
Kahvaltıdan 2 saat sonra yoğurt yedim mi ne midem ekşiyor nede bulantım oluyor.
Maşallah sübhanallah İpek böcüğüne
Anne uzun baba uzun olunca son durum bu oluyor
2 kilo olma yolunda kuzucuk,babasına benzemesi hoşuna gitti mi az biraz benden alsaydı dedin mi
Canım squat neki ilk defa duydum
Diğer işleri hiç kafana takma canım su akar yolunu bulur,ustalarla anlaşıp halledersiniz
Sağol canım. Şimdi oldu tamam. :)En doğru hesap bu kuzuEki Görüntüle 2232540
7,5 aylık oluyor 32 hafta.
Yaş hesabı gibi doldurduğumuz ayı söylüyoruz.
Kuzu sen 7 nin içindesinValla kızlar kendimde sağlıkçıyım ama bu gebelikteki hesap kitap işinde benimde kafam karışıyor. Ben şuan 31+6'yım.. 7.ayı bitirmiş mi oluyorum yani??
Telefonumdaki uygulamada ise 8.ayın ortasında olduğum yazıyor. Kafam karıştı.
Bize derste gösterilen normal embriyo sürecinin 40 hafta olduğu..
Yazarken aklıma geldi gerçekten zaman hem hızlı geçip hem geçmiyor gibi çok garip ve değişik duygular içerisindeyimmSağol canım. Şimdi oldu tamam. :)
Ayyy 7.5 aylık olduk deyince bile tuhaf geliyor insana.. :) Çok az kalmış gibi sanki.. Bazen anne olacağıma bile hala inanamıyorum. :)
Benim de o civarda çıktı çok küçük dozda ilaç verdi kuzum önlem amaçlıTsh 3,6 çıkmış sinirim bozulduİlaç verirler mi ki? Herşeye ilaç kullanmaktan da sıkıldım ya.
Gerçekten şimdiden herşey için zorlanıyorum psikolojim bazı şeyleri kaldırmıyor artık
9. Ayda bizi nasıl zorluklar bekliyor merak içindeyim düşündükçe olumsuzluklar geliyor aklıma hep
Benimkiler anahtarlık gibi şeyler hediyelik yakınlarıma vermek için ama hiç beğenmedim kadın zorlamazsa almayı düşünmüyorum bi süre ölü taklidi yapıcam hehehheSağol cnm valla benim.komsumda yapıyor satıyor yazık günah özenme yok bişey yok ama dünya para kazanıyor.bide bana diyor niye bukadar ozeniyorsun diye.ben böyle ozensem fiyatları artırırim diye söylemişti.sen ne yaptırıyordun??
Sağol kuzum.Benim de o civarda çıktı çok küçük dozda ilaç verdi kuzum önlem amaçlı
Benim sağlık ocağında 4.67 mi ne çıkmıştı özele gittim 2,3 gibi bişey çıktıSağol kuzum.
Sağlık ocağında yaptırdım ya biraz da güvenemiyorum aslında ama :) Bakalım yarın doktor teyzemiz ne dicek
Maşallah kocaman kız olmuş kuzu
Tadilat vs hiç o şeyleri kafana takma balım hallederler inşallah
Canım gayet uygun almışsın güle güle giymek nasip olsun ❤
Sordum canım ilaç vermek istemiyorum dedi.
Aspirinden sonra ekşime çok oluyor,ardından bulantım oluyor dedim.
Aspirini 1 hafta kullanma dedi.
Korktuğum için aspirini bırakmadım,bende farklı bişey keşfettim.
Kahvaltıdan 2 saat sonra yoğurt yedim mi ne midem ekşiyor nede bulantım oluyor.
Maşallah sübhanallah İpek böcüğüne
Anne uzun baba uzun olunca son durum bu oluyor
2 kilo olma yolunda kuzucuk,babasına benzemesi hoşuna gitti mi az biraz benden alsaydı dedin mi
Canım squat neki ilk defa duydum
Diğer işleri hiç kafana takma canım su akar yolunu bulur,ustalarla anlaşıp halledersiniz
Tsh 3,6 çıkmış sinirim bozulduİlaç verirler mi ki? Herşeye ilaç kullanmaktan da sıkıldım ya.
Gerçekten şimdiden herşey için zorlanıyorum psikolojim bazı şeyleri kaldırmıyor artık
9. Ayda bizi nasıl zorluklar bekliyor merak içindeyim düşündükçe olumsuzluklar geliyor aklıma hep
Sağol kuzum.Teşekkürler canımvalla takılmayacak gibi değil yarına bitmesi lazım hafta sonu taşınacağız diye plan yaptık başıma ağrılar girdi.
Biraz kıskandım tabiiama sonra eşime dedim en çok sana bakmışım sana benzetmişim dedim belki bana da benziyordur inşallah sağlıkla doğsun da bir umut benzeyebilir
Squat çömelip kalkma hareketi canım eğil kalk eğil kalk pelvik kaslarını güçlendiriyor doğumu kolaylaştırıyor 34. Haftadan sonra yap dedi ben zaten yapıyorum dedim
Usta olayı çok sinirlerimizi bozdu canım valla her şey şaşacak oturup ağlamak istiyorum bu hafta sonu taşınmamız gerekiyor
Kuzum benim dahiliye uzmanım 2,5 üzeri istemiyoruz hamilelerde dedi ben düştüğü halde bile 25 mg kullanıyorum onda bir şey yok canım minicik hap yan etkisi de yok kadın doğum uzmanı dahiliyeye yönlendirir heralde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?