2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hamilelikte yükselebiliyormuş diye biliyorum kuzu onunda 3. Trimesterde sınırı ya 3 yada 3,5 idi. Dereotunu da hiç sevmem yaYararlı şeylerin tadı kötü oluyor niyeyse
Yarın doktora telefon edip sorarım bakalım ne diyecek canım

Valla kızlar kendimde sağlıkçıyım ama bu gebelikteki hesap kitap işinde benimde kafam karışıyor. Ben şuan 31+6'yım.. 7.ayı bitirmiş mi oluyorum yani??
Telefonumdaki uygulamada ise 8.ayın ortasında olduğum yazıyor. Kafam karıştı.
Bize derste gösterilen normal embriyo sürecinin 40 hafta olduğu..

En doğru hesap bu kuzu
7,5 aylık oluyor 32 hafta.
Yaş hesabı gibi doldurduğumuz ayı söylüyoruz.

Suya limon sıktım içtim canım çok rahatlatı sende dene bunu bulantı için iyi geliyor mide ekşimesşnede

En doğru hesap bu kuzuEki Görüntüle 2232540
7,5 aylık oluyor 32 hafta.
Yaş hesabı gibi doldurduğumuz ayı söylüyoruz.
Sağol canım. Şimdi oldu tamam. :)
Ayyy 7.5 aylık olduk deyince bile tuhaf geliyor insana.. :) Çok az kalmış gibi sanki.. Bazen anne olacağıma bile hala inanamıyorum. :)

Kuzu sen 7 nin içindesin

Sağol canım. Şimdi oldu tamam. :)
Ayyy 7.5 aylık olduk deyince bile tuhaf geliyor insana.. :) Çok az kalmış gibi sanki.. Bazen anne olacağıma bile hala inanamıyorum. :)
Yazarken aklıma geldi gerçekten zaman hem hızlı geçip hem geçmiyor gibi çok garip ve değişik duygular içerisindeyimm
Soranlar oluyor kaç ay kaldı Doğuma diye 2 ay diyorum bi fenalık geliyor sonra bana

Benim de o civarda çıktı çok küçük dozda ilaç verdi kuzum önlem amaçlı

Benimkiler anahtarlık gibi şeyler hediyelik yakınlarıma vermek için ama hiç beğenmedim kadın zorlamazsa almayı düşünmüyorum bi süre ölü taklidi yapıcam hehehhe

Sağol kuzum.
Sağlık ocağında yaptırdım ya biraz da güvenemiyorum aslında ama :) Bakalım yarın doktor teyzemiz ne dicek
Benim sağlık ocağında 4.67 mi ne çıkmıştı özele gittim 2,3 gibi bişey çıktı
Bu sefer t4 de biraz düşük çıkmış o yüzden de ilaca başlatmış olabilir beni kuzum sana vermez belki sınırda olduğu için, görüş bakalım doktor teyzeyle

Maşallah kocaman kız olmuş kuzu
Tadilat vs hiç o şeyleri kafana takma balım hallederler inşallah

Teşekkürler canım valla takılmayacak gibi değil yarına bitmesi lazım hafta sonu taşınacağız diye plan yaptık başıma ağrılar girdi.

Biraz kıskandım tabii ama sonra eşime dedim en çok sana bakmışım sana benzetmişim dedim belki bana da benziyordur inşallah sağlıkla doğsun da bir umut benzeyebilir

Squat çömelip kalkma hareketi canım eğil kalk eğil kalk pelvik kaslarını güçlendiriyor doğumu kolaylaştırıyor 34. Haftadan sonra yap dedi ben zaten yapıyorum dedim

Usta olayı çok sinirlerimizi bozdu canım valla her şey şaşacak oturup ağlamak istiyorum bu hafta sonu taşınmamız gerekiyor

Kuzum benim dahiliye uzmanım 2,5 üzeri istemiyoruz hamilelerde dedi ben düştüğü halde bile 25 mg kullanıyorum onda bir şey yok canım minicik hap yan etkisi de yok kadın doğum uzmanı dahiliyeye yönlendirir heralde canım

Sağol kuzum.
Stres yapma bu arada senin stres yapman birşeyleri hızlandırmaz ki kuzu üzme bebişi. Haftasonuna daha vakit var ki haftabaşındayızz

Oturduğum yerden ütü yaptım artık ayakta yapamıyorum bebişin tüm eşyalarını da yıkayıp ütülemiş oldum anneanne ve babannemiz bir şeyler almıştı battaniye müslin çarşaf sonra annem sandığı açtı bana yaptığı kundağı saklamış mavi olan elleriyle işlemiş 30 yıllık kırmızı olan, kardeşiminki de kırmızı olan o da işlemeli uğur böcekli, 22 yıllık el örgüleri de kardeşimin aldım yıkadım hatırası var giydiririm sonra yine saklarım dedim

Eklentiler

• F1AE242B-AA8C-405E-8968-B30D629CB742.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 53
  • DFD761C2-AB3E-4F0F-A27A-9590EDFE9E86.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 9F5E607C-7CBC-4E51-BF1F-25D0955E4F1B.webp
    160 KB · Görüntüleme: 54
  • 7D0823EB-9AD4-4968-92B9-BA0A888ECF8C.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 64E295CE-D78E-4F15-818D-59506FBD5EA7.webp
    84 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…