Amin Allah razı olsun canım öyle tabi soylesen de herkesin kendine göre açıklaması oluyorCanım ben en son 27.haftada kontrole gittiğimde bana da aynısını söyledi doktor.
Bebeğin başı solda poposu sağda dedi.
Bu şekilde normal doğum olmaz, sezeryanda çok zor olur dedi ama daha önümüzde zaman var döner inşallah minik kuzular
Bize iki haftada bir dedi doktor
Allah yardımcınız olsun canım.
İnsan dara düşünce ilk terk eden en yakınları olur.
En güzeli her şeyin sahibi olan Allah'tan istemek.
Bazen sıkıntılar insanı zorluyor ama aslında iyi ki de yaşanmış diyoruz sonradan.
Çünkü kim iyi gün dostu kim kötü gün dostu ortaya çıkıyor.
Allah sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah canım
Oturduğum yerden ütü yaptım artık ayakta yapamıyorum bebişin tüm eşyalarını da yıkayıp ütülemiş oldumanneanne ve babannemiz bir şeyler almıştı battaniye müslin çarşaf sonra annem sandığı açtı bana yaptığı kundağı saklamış mavi olan elleriyle işlemiş 30 yıllık kırmızı olan, kardeşiminki de kırmızı olan o da işlemeli uğur böcekli, 22 yıllık el örgüleri de kardeşimin aldım yıkadım hatırası var giydiririm sonra yine saklarım dedim
İnsan görünce çok duygulanıyor nereden nereye diyorsunBenimde kundağım yeleğim ilk doğduğumda giydiğim tulum annem hepsini saklamış oğluma kullanacağım bende
Benimkiler anahtarlık gibi şeyler hediyelik yakınlarıma vermek için ama hiç beğenmedim kadın zorlamazsa almayı düşünmüyorum bi süre ölü taklidi yapıcam hehehhe
Ayyyyy ne güzel bayılıyorum böyle annelere inşallah bende zuzulariminkini sakliycam gelinim giydirir inşallah.torunuma o günleri görürsem tabi.Benimde kundağım yeleğim ilk doğduğumda giydiğim tulum annem hepsini saklamış oğluma kullanacağım bende
Son ayda bı gör hadi dogurmadinmi,sen hala bekliyormusun,ne gelmez çocukmuş ,içerisini çok sevmiş herhalde gelemeye niyeti yok diye saçma sapan konuşmalara maruz kalıyorsun.zaten canın burnunda dokunsalar patlayacak yer arıyorsun.son haftalar çok zor cnm Allah yardımcımız olsun.az kaldı inşallah işte burasini o yüzden çok seviyorum herkes aynı dertten muzdarip olunca tek değilim diyorsun.ama bide buradaki arkadaşlar doğurduktan bende bende diyorsun.bakalim ilk kim doğuracak....Yazarken aklıma geldi gerçekten zaman hem hızlı geçip hem geçmiyor gibi çok garip ve değişik duygular içerisindeyimm
Soranlar oluyor kaç ay kaldı Doğuma diye 2 ay diyorum bi fenalık geliyor sonra bana
Aynı gün gideceğiz kontrole deseneDoktora göre değişebiliyor kuzum bazıları 1 ay Sonra gel diyor bazıları 2 haftaya düşüyor.
Gerek görmezse tekrar 3-4 hafta Sonra gel diyebilir.
Benimkini 3 haftaya düşürdü bakalım 18 şubatta sonraki randevum. Ondan sonra bende merak ediyorum 2 mi 3 hafta mı diyecek :)
Cnm niye dinlenmiyorsun dinelesene doktorunu içindeki kuzu için.uzat ayaklarını uyu sen nekadar dinlenirsen kuzun okadar büyür.roka ye findik,ceviz,muz portakal mutlaka ikitane havuç ye gece yatarken.iyu düşün inşallah dengelenir kilolu bebek olması önemli değil takma ablam şeker yüzünden oğlunu 2800 doğurdu insülin kullanıyordu.hic birşey yiyemedi.bende şeker çıktı diyet yapıyorum inan herşeyi saati saatine tüketiyorum.su haftaları dinlenerek ve dikkat ederek geçir bakalım.uzulmeKizlar gunaydin.
Ben moral bozuklugundan uyuyamadim gece basim fena agriyorDun doktor kontrolumu vardi. Bebegimde gelisme geriligi cikti. Genel cizelgemde alt sinira son iki aydir dusus var Doktor boyle giderse erken almak zorunda kalicaz dedi cok moralim bozuldu. Oyle 2500 uzeri kilolu bebek bekleme dedi. En fazla olursa 2000-2500 olur dedi. Ac, bpd, hc ve kilosu geriden geliyor fl haftasinda sadece. Normalde doktorum birsey gorunce hic soylemezdi ama dun aksam baya siddetli agir konusmalar yapti esimle sok olduk. Ben sana dinlen bebek toparlansin diye rapor yaziyorum senin raporluyken geriliyor boyle giderse yakin zamanda gelisimi durur cok dusmus dedi Napacagimi sasirdim
Ahh o milletin densizlikleri beni de canımdan bezdirdi. Dün bir sözde kadın doğumcu da 30 haftalık deyince ikiz mi dedi. Napayım erkek karnı sivrildi gidiyor içime mi çekeyim.Son ayda bı gör hadi dogurmadinmi,sen hala bekliyormusun,ne gelmez çocukmuş ,içerisini çok sevmiş herhalde gelemeye niyeti yok diye saçma sapan konuşmalara maruz kalıyorsun.zaten canın burnunda dokunsalar patlayacak yer arıyorsun.son haftalar çok zor cnm Allah yardımcımız olsun.az kaldı inşallah işte burasini o yüzden çok seviyorum herkes aynı dertten muzdarip olunca tek değilim diyorsun.ama bide buradaki arkadaşlar doğurduktan bende bende diyorsun.bakalim ilk kim doğuracak....
Kizlar gunaydin.
Ben moral bozuklugundan uyuyamadim gece basim fena agriyorDun doktor kontrolumu vardi. Bebegimde gelisme geriligi cikti. Genel cizelgemde alt sinira son iki aydir dusus var Doktor boyle giderse erken almak zorunda kalicaz dedi cok moralim bozuldu. Oyle 2500 uzeri kilolu bebek bekleme dedi. En fazla olursa 2000-2500 olur dedi. Ac, bpd, hc ve kilosu geriden geliyor fl haftasinda sadece. Normalde doktorum birsey gorunce hic soylemezdi ama dun aksam baya siddetli agir konusmalar yapti esimle sok olduk. Ben sana dinlen bebek toparlansin diye rapor yaziyorum senin raporluyken geriliyor boyle giderse yakin zamanda gelisimi durur cok dusmus dedi Napacagimi sasirdim
Moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim her şeyin hayırlısını verir bizim göremediğimiz neler vardır bu durumda da kimbilir.Kizlar gunaydin.
Ben hala kaç hafta kaç aylık anlamıyorum her yerde başka hesap varİlkokul terk miymiş acaba düz mantık yapsa bile 28/4 ten 7 ay çıkar.Ki gün hesabına göre 6,5 aylık gebelik aslında.
Herkes doğum iznine ayrılmaya başlayacak sen ne işine başlıyorsunGünaydın kızlar musmutlu bi gün olsun hepimiz için
15 gün sonra işe başlıyorum kızlar ayy durdum durdum kafayı yedim
Kuzum sakin lütfen. Bak raporunda varmış, yat dinlen ye iç.. Stresten böyle oluyor bence..Kizlar gunaydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?