2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Amin Allah razı olsun canım öyle tabi soylesen de herkesin kendine göre açıklaması oluyor

Benimde kundağım yeleğim ilk doğduğumda giydiğim tulum annem hepsini saklamış oğluma kullanacağım bende

Benimkiler anahtarlık gibi şeyler hediyelik yakınlarıma vermek için ama hiç beğenmedim kadın zorlamazsa almayı düşünmüyorum bi süre ölü taklidi yapıcam hehehhe
allah sana ne diyim.ölü taklidi güzel fikirmis.guldurdun beni.direk şöyle boşver işini doğru yapsın oda.

Benimde kundağım yeleğim ilk doğduğumda giydiğim tulum annem hepsini saklamış oğluma kullanacağım bende
Ayyyyy ne güzel bayılıyorum böyle annelere inşallah bende zuzulariminkini sakliycam gelinim giydirir inşallah.torunuma o günleri görürsem tabi.

Yazarken aklıma geldi gerçekten zaman hem hızlı geçip hem geçmiyor gibi çok garip ve değişik duygular içerisindeyimm
Soranlar oluyor kaç ay kaldı Doğuma diye 2 ay diyorum bi fenalık geliyor sonra bana
Son ayda bı gör hadi dogurmadinmi,sen hala bekliyormusun,ne gelmez çocukmuş ,içerisini çok sevmiş herhalde gelemeye niyeti yok diye saçma sapan konuşmalara maruz kalıyorsun.zaten canın burnunda dokunsalar patlayacak yer arıyorsun.son haftalar çok zor cnm Allah yardımcımız olsun.az kaldı inşallah işte burasini o yüzden çok seviyorum herkes aynı dertten muzdarip olunca tek değilim diyorsun.ama bide buradaki arkadaşlar doğurduktan bende bende diyorsun.bakalim ilk kim doğuracak....

Kizlar gunaydin.
Ben moral bozuklugundan uyuyamadim gece basim fena agriyor Dun doktor kontrolumu vardi. Bebegimde gelisme geriligi cikti. Genel cizelgemde alt sinira son iki aydir dusus var Doktor boyle giderse erken almak zorunda kalicaz dedi cok moralim bozuldu. Oyle 2500 uzeri kilolu bebek bekleme dedi. En fazla olursa 2000-2500 olur dedi. Ac, bpd, hc ve kilosu geriden geliyor fl haftasinda sadece. Normalde doktorum birsey gorunce hic soylemezdi ama dun aksam baya siddetli agir konusmalar yapti esimle sok olduk. Ben sana dinlen bebek toparlansin diye rapor yaziyorum senin raporluyken geriliyor boyle giderse yakin zamanda gelisimi durur cok dusmus dedi Napacagimi sasirdim

Aynı gün gideceğiz kontrole desene git gide daha heyecanlı olmaya başladı kontroller

Cnm niye dinlenmiyorsun dinelesene doktorunu içindeki kuzu için.uzat ayaklarını uyu sen nekadar dinlenirsen kuzun okadar büyür.roka ye findik,ceviz,muz portakal mutlaka ikitane havuç ye gece yatarken.iyu düşün inşallah dengelenir kilolu bebek olması önemli değil takma ablam şeker yüzünden oğlunu 2800 doğurdu insülin kullanıyordu.hic birşey yiyemedi.bende şeker çıktı diyet yapıyorum inan herşeyi saati saatine tüketiyorum.su haftaları dinlenerek ve dikkat ederek geçir bakalım.uzulme

Ahh o milletin densizlikleri beni de canımdan bezdirdi. Dün bir sözde kadın doğumcu da 30 haftalık deyince ikiz mi dedi. Napayım erkek karnı sivrildi gidiyor içime mi çekeyim.

Canım portakal ve aşure bebeğe kilo yaparmış diye duydum. Bol bol dinlen madem raporlusun keyfine bak

Moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim her şeyin hayırlısını verir bizim göremediğimiz neler vardır bu durumda da kimbilir.
Nedenini söyledi mi peki böyle olmasına sebep ne olabilirmiş ?

Kuzum sakin lütfen. Bak raporunda varmış, yat dinlen ye iç.. Stresten böyle oluyor bence..
Vitaminlerini düzenli at.
Muz, süt, pekmez, kuruyemiş, kaşar peynir, et vs ağırlıklı tüket..
Bozma moralini. Bence doktor sen kendine gel diye bu kadar ağır konuşmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…