2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün doktora gittim geldim, vücudu 27+6 başı 29+6 gibi cıktı. Hep başı önde gidiyor bu sıkıntı mı? Doktor cok tersti güya özele gidiyorum bi dövmediği kaldı hicbirsey soramadım

Kızlar bugün doktora gittim geldim, vücudu 27+6 başı 29+6 gibi cıktı. Hep başı önde gidiyor bu sıkıntı mı? Doktor cok tersti güya özele gidiyorum bi dövmediği kaldı hicbirsey soramadım
Cnn baş çevresi genetik ,2 haftaya kadar cihazın yanılma payıda var,bebeğin başının küçük veya büyük olması anne ve babanın baş çevresiyle alakalı,her ay aradaki fark giderek artarsa veya azalırsa O zaman drlar daha sık kontrole çağırıyo ,bence sıkıntılı bi durum yok senin bebişde

Günaydın kızlar musmutlu bi gün olsun hepimiz için
15 gün sonra işe başlıyorum kızlar ayy durdum durdum kafayı yedim
Sanırım bi kaç hafta çalışıp tekrar doğum iznine ayrılcaksın keşke doğuma kadar izinli olabilseydin,masa başımı işin peki en azından oturursun ayakta durmakta iyidir

Kuzum dinleniyorum inan sadece son bir hafta kayinvalidemle gorumcemler yatili ziyarete geldiler o yuzden cok duzenli sutumu fln icemedim ama inan bir hafta oncesine kadar salataya bile barbunya, kuru fasulye koyup vitamin olsun diye yedim. Muzumu meyve suyumu hic eksik etmedim nerde hata yaptim bilmiyorum sadece sol tarafima yatarak uyumadim acaba ondan mi oldu yada baska birsey mi varda soylemiyor anlamadim ama artik gelisimi dususe gecmis, alt sinira yaklasmis yukari cikmaz ilerlemez eger tamamen durursa aliriz dedi sok oldum. Bir hamileye boyle direk soylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama cok canim sikildi gece uyuyamadim dusunmekten, basimin agrisindan öluyorum

Buda son iki tavşanım doktorumun hediyesini ve uyuma arkadaşını yapıp bitiricem bu amigurumi işini daha yelek ve Hırka yapicam inşallah doğuma kadar.

eline sağlık canım çok sevimli olmuş. maşallah böyle becerikli annelere bayılıyorum.

Bağdaş kurup yere oturmayı yapayım canım, ama sonra yerden kalkmak için eşime ihtiyaç olacak. Bir tek ben mi böyleyim acayip ağırlaştım sanki sırtıma yük attılar

ben de kalkamıyorum. hele dün koltuktan kalkma çabalarım sonucunda eşim gülmekten bana yardım edemedi. sonra hepimiz güldük bildiğin top gibi oldum

Maşallah canım. squat fikri mantıklı geldi ben de yapayım yapabilirsem eğer. benim en çok merak ettiğim acaba bu da normal doğum olabilir mi? yani sezeryan hiç düşünmüyorum umarım aksilik çıkmaz. meme ucu kremi için erken değil mi ben doğuma 1-2 hafta kala kullanmayı düşünüyordum.

ala ala ben de 31+6 dayım acaba kullandığımız programlar mı farklı..benim sat tarihi 27 haziran

gözün aydın canım :) bebiş kısmetiyle geldi desene

ah canım ya. yanlış anlama ama beni yatılı ziyarette neyin nesi. sakın hizmet ettim deme bana. eğer sana hizmet ettirdilerse çok ayıp. belki de çok yoruldun strese girdin. yani benim k validem ve görümcem gelse 2 ay kendime gelemem de sinirimden.

sola yatmadın diye öyle bir şey olacağını sanmıyorum. acaba başka bir doktora daha mı görünsen? düşüşe geçmesinin bir sebebi olmalı. belki kordonla alakalı kan akışı yani yeterince beslenemedi bebek. araştırmak sormak lazım. sana pat diye söylemesi tabii çok kötü. üzme kendini Allahın izniyle herşey hallolur

Moralini yüksek tutmaya çalış canım rabbim her şeyin hayırlısını verir bizim göremediğimiz neler vardır bu durumda da kimbilir.
Nedenini söyledi mi peki böyle olmasına sebep ne olabilirmiş ?

Hicbirsey soylemedi canim zaten birsey olsa da baska dille soyler ama dun sebebini soylemeden benimle dovecek gibi konustu gozlerim doldu. Resmen umitsiz vakasin demek istedi birde ben ne yiyip ictigimi biliyorum herseyi yemeye calisiyorum ona anlattigim halde bana " senin gibi hastalari takip etmek bile istemiyoruz " dedi. Benim neyim varmis diyecektim soktan bogazima dizildi. Esim de bende be yapacagimizi sasirdik. Previa yuzunden mi boyle dedi yoksa amaci ne anlamadim

o nasıl laf ya...bence direk o doktoru bırak. böyle bi durumda seni rahatlatmayıp üzerine bi de laf sokuyorsa o insan doktor olmasın bu kadar da körelmiş olamaz vicdanları. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama bi an önce başka doktora git.

Millet izne ayrılıyor sen ne işine başlıyosun canım Bende eylül sonundan beri evdeyim doktorum şu anki duruma göre 32den sonra çalışabilirsin dedi. İşten ayrılmama kararı aldığım için bende 32den sonra gidip çalışabildiğim kadar çalışıyım 1-2 haftada olsa kar diyorum. Eşim de istemiyor sağ salim bi doğsun gerisini halledicez bi şekilde diyor

Ne kadar saçma bi söz kullanmış böyle anladığım kadarıyla özele gidiyosun hem o ara veriyosun hem laf duyuyorsun şikayet et bu cumlesınden dolayı ,başka bi hastaneye geç bence ,soluna yatmaya özen göster cnm ,canını sıkma başka bi dra git ondan sonra düşünürsün her dr farklı çünkü

Ben sizin yerinizde olsam perintalojiye giderim her dr maalesef elini taşının altına koymuyor benim durumumda dünyada bir ilk ve doktorum öyle sahiplendi ki her önlemi alıyor

H Heart of Gold Cnm yemekleri ben yaptim onlar sofra topladi ama coluk cocuk vs oldugu icin cok yoruldum. Griptim zaten gece oksurunce kalkip baska odaya yatiyordum onlar gelince yatacak yerimde kalmadi mutfakta oturdum cogu zaman. Esime durumu soyledim seni merak edip gelmisler dedi ama gel bide bana sor bana daha cok zararlari oldu.

Canim hic uzulme. Bende benzer bir sey yasadim yaklasik 1-2 ay once. Kendilerini bisey saniyorlar bazi doktorlar. Benide cok azarlamisti sadece onemsiz bisey sordum diye gerizekali. Gozlerim dolu dolu cikmistim odasindan. Gerci ben hastane yonetimine sikayet ettim. Ama o anda onun agzinin payini vermesigime cok pismanim. Ondan sonra bi daha gitmedim ona baska doktora gityim. Bence sende iyi bi doktor arastir git onunda fikrini al,bakalim o ne diyecek.

Bazen şeytan dio al gördün beni merak etmelerini diyecen olmuycak ,hamile olmasan sende seve seve ağırlarsın ama insan önce kendi düşünecek karşısındakini

kesinlikle ben de şikayet ederdim. doktor oluyorlar ama insan olamıyorlar bazıları. kadın hamile yaa insan 400 kez düşünür öyle söyler.

ahh canım ya mümkünse gelmesinler. sen kendini daha iyi idare ederdin. sen eşinle konuş mutlaka hemen başka doktora görün bekleme.

Takip ettiğim kadarıyla canım senin baştan beri doktorunla yıldızın barışmadı. Bu süreçte doktoruna güvenmen sevmen çok önemli bence. Ben bu yüzden baştan beri 2 doktorla sürdürüyorum. Sola yatmakla belki alakası vardır yanlış yönlendir miyim seni ama bende sürekli soluma yatmıyorum. İyi bir doktora daha görün bence farklı bir görüş almak iyidir.

Banada bebek yaşar mı yaşamaz mı sakat mı değil mi dedi riskli gebeliğe yollarız dedi o an yutkundum sesim değişti sonra üstyle baktı bişey yok korkulcak dedi,benim zaten hamileliğim çok stresli geçiyor bide üstüne öyle deyince kaç gün üstümden atamadım

Senin annen de benim ki gibi saklamış canım, benim ve kardeşlerimin kundak bezleri de aynen böyle kenarları annem işlemiş . Sandık lekesi vardı tuzlu suya bastık , çıktı hepsi. Bende kullanacağım inşallah :)

Böyle düşüncesiz insanlara gerçekten çok kızıyorum. Bende hafta sonu kayınvalidemdeydim yarın kontrole gidicem o da gelmek istedi eşimde bizle gel o gün beraber gidersiniz dedi ben kabul etmedim Benim kayınvalidem bide yapmak için uğraşıyor beni ayağa kaldırmıyor hiç ama onun yaptıkları benim içime sinmiyor bende açık açık söyledim çok uzak değiliz randevumda öğleden sonra o gün gel sen en iyisi dedim şu an için önemli olan kendimiz ve bebeğimiz çünkü

ben de geçen sene perinatoloji ye gittiğimdeki doktor harikaydı. bizim önceliğimiz her zaman annedir. anneyi kurtarmak sağlıklı olması en önemlisidir dedi. evladın varmış bir tane Allah bağışlasın yine olur dedi. sen eşinle konuş kararını ver. ben sana olacakları söyledim gerisi sana kalmış dedi. yani böyle iyi doktorlar da var patavatsız olanlar da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…