Doğru söylüyosun canım 3 o 5 o derken bi bakmışsın bir sürü tutmuş. Bizim eksik daha çokOlsun kız alıyor en azından. 3 parça şey 100 tl tutuyor belimizi büktü valla gerekli şeyler.
Daha ıslak mendil alıcam sadece o 150 tl paketli olarakHastanede çok lazım oluyormuş küvezini falan onla siliyorlarmış yeri gelince.
CanımGeçen hernili anneler grubumuzda kulağını çınlattım.
Şuan hamiş diye birşeye örnek vermem gerekmişti.
Kız anneleri o kadar mutlu oldu ki hem senin adına hem kendi evlatları için. Böyle birşey bilmiyorlarmış yani endişeleri varmış..
Öyle işte :)
Olsun kız alıyor en azından. 3 parça şey 100 tl tutuyor belimizi büktü valla gerekli şeyler.
Daha ıslak mendil alıcam sadece o 150 tl paketli olarakHastanede çok lazım oluyormuş küvezini falan onla siliyorlarmış yeri gelince.
CanımGeçen hernili anneler grubumuzda kulağını çınlattım.
Şuan hamiş diye birşeye örnek vermem gerekmişti.
Kız anneleri o kadar mutlu oldu ki hem senin adına hem kendi evlatları için. Böyle birşey bilmiyorlarmış yani endişeleri varmış..
Öyle işte :)
Ben ihtiyaçları bugün itibariyle tamamlladım siparişi verdim şimdi. Depend falan aldım, pijama takımı almıştım. Islak mendil biberon emzik ve süt poşetlerini şimdi aldım.Çok eksiğiniz kaldı mı kızlar ?
Benim bebek için küvet, küvet için file, alt değiştirme süngeri, kapaklı bez çöpü, kıyafetleri yıkamak için deterjan, biberonlar ve emzikler için özel bulaşık deterjanı, bebek bakım ürünleri (krem şampuan vs), 1 paket bez bebek için, kendime de bir paket bez.
Bu kadar
Bu ay halletmeye bakın kuzu artık yavaştan. Az kaldı beni telaş basıyorDoğru söylüyosun canım 3 o 5 o derken bi bakmışsın bir sürü tutmuş. Bizim eksik daha çok
İnşallah kuzumCanimm, umut olsun benim hikayem herkese insallah. Ben inaniyorum sag salim buyuyecek bebisler nasipse, ben bile hayatta kalmayi becerebildiysem 29 sene once, onlar daha kolay atlatacaklar insallah. Her gece duamda butun hamileler, saglikla yavrularimiza kavusalim insallah diye
Canım aslında kaplar şöyle kullanışlı.. onlara gğndüz sağdın diyelim. Biberon kafasını takıp direkt oradan içirebiliyorsun ve sanırım mikrodalga ya da girebiliyor diye hatırlıyorum. Ama buzlukta saklamak için sütü mantıklı değil. Çünkü çok yer kaplıyor.Bende kayınvalideme poşet al dedim gitti kaplardan aldı inş onlarda kullanışlıdır.
3 biberonla 2 de emzik almış benim numaram kayıtlı olduğu için e fatura bana geliyorçekmiş fotoğraflarını atıyor bide çok güzelmiş dedim çaktırmadım
Fazla bişey kalmamış canımÇok eksiğiniz kaldı mı kızlar ?
Benim bebek için küvet, küvet için file, alt değiştirme süngeri, kapaklı bez çöpü, kıyafetleri yıkamak için deterjan, biberonlar ve emzikler için özel bulaşık deterjanı, bebek bakım ürünleri (krem şampuan vs), 1 paket bez bebek için, kendime de bir paket bez.
Bu kadar
Bir madur daha sensin. 500 tl ödedim az önceBen bugun biberon, emzik, biberon ucu, lansinoh krem, latch assist 260 tl odedim ciktim e bebekten
Bir ates olcerimiz kaldi eksik olarak cok sukur
Ben ihtiyaçları bugün itibariyle tamamlladım siparişi verdim şimdi. Depend falan aldım, pijama takımı almıştım. Islak mendil biberon emzik ve süt poşetlerini şimdi aldım.
Sadece kendime gecelik bulamadım gönlüme göre. Kendi ihtiyaçlarım kaldı. Gecelik, göğüs kremi, emzirme sütyeni bunları alıcam.
Bu ay halletmeye bakın kuzu artık yavaştan. Az kaldı beni telaş basıyor
Fazla bişey kalmamış canım
Bizimde kayınvalidem kıyafetleri getirdi annem ayırdı küçüğünü büyüğünü eksik yok fazla var bunlara 10 çocuk doğursan anca diyorküvetinide almışlar, bugünde biberon emzik falan aldılar. Annemde bize alıcak kıyafet kalmamış beşiğiyle arabasını biz alıcaz dedi hafta sonu onlara bakıcaz. Kıyafetleriniyıkamak için deterjanla, bakım ürünlerini bugün sipariş verdim.Bez alicam, biberonlar için falan deterjan,çanta, pijama takımı,iç çamaşırı daha ne çok kalmış böyle sayınca farkettim.
Al kuzu en azından deterjanı erteleme kafan rahat olsun. Yük kalktı benden valla kıyafetleri yıkayıp ütüleyince :)Kendim için göğüs kremi evet unutmuşum onu :)
Yukarda yazdıklarım dışında pek birşey kalmadı bizde.
Deterjan alıp yıkamam lazım kıyafetleride haala bekliyorum ne bekliyorsamsanırsan erken doğum riski bende yok
Yok kuzu Tahmini teslim Mart 5-10 gösteriyor beklemedeyim.A April wind aliexpressten çantan geldi mi kuzu?
Al kuzu en azından deterjanı erteleme kafan rahat olsun. Yük kalktı benden valla kıyafetleri yıkayıp ütüleyince :)
Yok kuzu Tahmini teslim Mart 5-10 gösteriyor beklemedeyim.
Oy benim bunların iki katı ihtiyacım varrr... o zaman.. demek seee... wuhuu cok paraBir madur daha sensin. 500 tl ödedim az önceBiberon, emzik, ıslak mendil,süt poşeti birkaç parça ıvır zıvırlara. Gitti paracıklarım
Kendim için göğüs kremi evet unutmuşum onu :)
Yukarda yazdıklarım dışında pek birşey kalmadı bizde.
Deterjan alıp yıkamam lazım kıyafetleride haala bekliyorum ne bekliyorsamsanırsan erken doğum riski bende yok
Aslında annem alacak deterjanı o yıkayıp ütüleyecek ya hafta sonu olmadı eşimi gönderim annemlere bebeşin eşyalarıyla
Ah analar ahA April wind yok kuzum halledicem mart ortasına kadar hepsini. Annemi beklemiştim geçen hafta geldi 1 ay burada yavaş yavaş halledicez. Doğuma hazır halde bırakıp gidecek benisonra doğumdan 1hafta önce gelecek tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?