2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok eksiğiniz kaldı mı kızlar ?
Benim bebek için küvet, küvet için file, alt değiştirme süngeri, kapaklı bez çöpü, kıyafetleri yıkamak için deterjan, biberonlar ve emzikler için özel bulaşık deterjanı, bebek bakım ürünleri (krem şampuan vs), 1 paket bez bebek için, kendime de bir paket bez.
Bu kadar

Doğru söylüyosun canım 3 o 5 o derken bi bakmışsın bir sürü tutmuş. Bizim eksik daha çok

Canimm, umut olsun benim hikayem herkese insallah. Ben inaniyorum sag salim buyuyecek bebisler nasipse, ben bile hayatta kalmayi becerebildiysem 29 sene once, onlar daha kolay atlatacaklar insallah. Her gece duamda butun hamileler, saglikla yavrularimiza kavusalim insallah diye

Ben bugun biberon, emzik, biberon ucu, lansinoh krem, latch assist 260 tl odedim ciktim e bebekten
Bir ates olcerimiz kaldi eksik olarak cok sukur

Ben ihtiyaçları bugün itibariyle tamamlladım siparişi verdim şimdi. Depend falan aldım, pijama takımı almıştım. Islak mendil biberon emzik ve süt poşetlerini şimdi aldım.
Sadece kendime gecelik bulamadım gönlüme göre. Kendi ihtiyaçlarım kaldı. Gecelik, göğüs kremi, emzirme sütyeni bunları alıcam.

Doğru söylüyosun canım 3 o 5 o derken bi bakmışsın bir sürü tutmuş. Bizim eksik daha çok
Bu ay halletmeye bakın kuzu artık yavaştan. Az kaldı beni telaş basıyor

İnşallah kuzum Aminnn

Canım aslında kaplar şöyle kullanışlı.. onlara gğndüz sağdın diyelim. Biberon kafasını takıp direkt oradan içirebiliyorsun ve sanırım mikrodalga ya da girebiliyor diye hatırlıyorum. Ama buzlukta saklamak için sütü mantıklı değil. Çünkü çok yer kaplıyor.

Fazla bişey kalmamış canım
Bizimde kayınvalidem kıyafetleri getirdi annem ayırdı küçüğünü büyüğünü eksik yok fazla var bunlara 10 çocuk doğursan anca diyor küvetinide almışlar, bugünde biberon emzik falan aldılar. Annemde bize alıcak kıyafet kalmamış beşiğiyle arabasını biz alıcaz dedi hafta sonu onlara bakıcaz. Kıyafetleriniyıkamak için deterjanla, bakım ürünlerini bugün sipariş verdim.Bez alicam, biberonlar için falan deterjan,çanta, pijama takımı,iç çamaşırı daha ne çok kalmış böyle sayınca farkettim.

Ben bugun biberon, emzik, biberon ucu, lansinoh krem, latch assist 260 tl odedim ciktim e bebekten
Bir ates olcerimiz kaldi eksik olarak cok sukur
Bir madur daha sensin. 500 tl ödedim az önce Biberon, emzik, ıslak mendil,süt poşeti birkaç parça ıvır zıvırlara. Gitti paracıklarım

Kendim için göğüs kremi evet unutmuşum onu :)
Yukarda yazdıklarım dışında pek birşey kalmadı bizde.
Deterjan alıp yıkamam lazım kıyafetleride haala bekliyorum ne bekliyorsam sanırsan erken doğum riski bende yok

Ayy kız senin almana gerek kalmadan o eksikleride alırlar sen çıtlat onlara

Al kuzu en azından deterjanı erteleme kafan rahat olsun. Yük kalktı benden valla kıyafetleri yıkayıp ütüleyince :)

Al kuzu en azından deterjanı erteleme kafan rahat olsun. Yük kalktı benden valla kıyafetleri yıkayıp ütüleyince :)

Aslında annem alacak deterjanı o yıkayıp ütüleyecek ya hafta sonu olmadı eşimi gönderim annemlere bebeşin eşyalarıyla

A April wind yok kuzum halledicem mart ortasına kadar hepsini. Annemi beklemiştim geçen hafta geldi 1 ay burada yavaş yavaş halledicez. Doğuma hazır halde bırakıp gidecek beni sonra doğumdan 1hafta önce gelecek tekrar.

Bir madur daha sensin. 500 tl ödedim az önce Biberon, emzik, ıslak mendil,süt poşeti birkaç parça ıvır zıvırlara. Gitti paracıklarım
Oy benim bunların iki katı ihtiyacım varrr... o zaman.. demek seee... wuhuu cok para

Canim bosver evren seni anliyor ve bebisin zamanini geciktiriyor ben inaniyorum

Ben de gecen onu dusundum. Hemen islere koyulmucam. Iki hafta sonra fln baslicam. Aa bu doguma hazir diyip firt diye gelivermesin diye
Bir de calismadan hayat nasi gecer diye dusunuyorum. Size sararim artik

Bu arada kuzu senin rahim uzunlugu ne kdrdi? Benim bugun 30 olctu. 25 alti sorunmus.

Aslında annem alacak deterjanı o yıkayıp ütüleyecek ya hafta sonu olmadı eşimi gönderim annemlere bebeşin eşyalarıyla

Ah analar ah
Benimde ne anamdan ne kv den fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…