2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kuzuu biliyor musun çok haklısın. Evren geciktiriyor bu işi fark ettim bende. 28 hafta olsun hazır edeceğim diyordum 28 oldum bu sefer 30 olsun dedim 30 oldum haala hazır değil 32 olacağım

Benimki 32 canım cuma tekrar ölçülecek. Çalışıyon mu daha sen rapor vermedi mi ??

Evet 25 altı tehlike ama benim rahim 20 haftalıkken kısaldı ya çok korktular eğer yatmasaydım belki çoktan 0mm olmuştu yatarak kurtardım

Valla kuzu indirimde indirimsiz almak zorunda kaldım erken doğum olur korkusu var artık herşey bitsin kafam rahat olsun istedim. Ama bitmiyor ihtiyaçlar Herşey çok pahalı

Ah analar ah
Benimde ne anamdan ne kv den fayda var
Ay benim kayinvalide 40 i cikqna kdr benden cikmayacak gibi duruyor daha az once konustuk mevzuyu diyor ki ztn bi 10-15 gun yatarsin zaten diyor. Dedim yuh anne hasta miyim alti ustu cocuk dogurcam yani. Ben inaniyorum cok zorlamicak oglum beni ben de hemen kalkicam isime gucume bakicam dedim. Oyle yatip nazlansin diye bekleme beni dedim :) benim de ilk torunum ya hevesleniyorum dedi. Derdi ben yatayim o da cocuga baksin
Dedim bakarız çocuğum iyi olsun ben zaten iyi olurum dedim. Bakalım ne olacak.. ama o kdr uzun kalırsa beni çok darlar biliyorum

Ki kimden duysam eşle yanlız kalmak o süreçte hep daha iyiymiş. Çoğu kişi hastaneye bile kimseyi çağırmıyor ikinci çocuklarda..

Deneyip öğrenicez canım artık. Poşet al dedim madem alıcan gitmiş kap almış dediğimi almıcam niye arayıp soruyon demi al kafana göre olmadı poşet alırız artık bide

Ay kıyamam kuzum sana rabbim yardımcın olsun Çok güçlüsün sen Uras çok şanslı senin gibi annesi olacağı için
Amin kuzum teşekkür ederim
Ya ben karşıyım öyle
Kendi annemi bile istemem diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Bende hep öyle duydum. Ben eşimle kalmayı trcih ederim çok zorlansam bile.

Kizlar foto cekimi planliyor musunuz dogum oncesi

Ayy kız senin almana gerek kalmadan o eksikleride alırlar sen çıtlat onlara
Çantayı,bezi falan kayınvalideme söylicem. Bende çıtlatma yok açık açık istiyorum pijamamı falan kendim almak istiyorum ona da gelir zaten benimle. Dün doktordan sonra annem oturmaya çağırıyor bugün eve gidiyim cumartesi gelirim beşik falan bakmaya gideriz diyor

Amin kuzum teşekkür ederim

Ya ben karşıyım öyle
Kendi annemi bile istemem diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Bende hep öyle duydum. Ben eşimle kalmayı trcih ederim çok zorlansam bile.
Ya bir de düşünsene en özel anlarımız ben de kesinlikle yalnız kalmak isterim. Ve dediğin gibi kendi ailemi bile istemeyebilirim çoğu anda. Kaldı ki ne bilim müdehale çok oluyor ne kdr kalabalık olursa o kdr müdehale oluyor. Sanki herkes anasının karnında öğrenmiş çocuk bakmayı da bi biz kalmışız gibi davrnaıyorlar ya insanlar benim tepem atar öyle bir durumda. Aman öyle tutma aman öyle yatırma aman öyle giydirme. Daha benim kv çocuk doğmadan bağdaş kurup oturunca yada ayaklarımı çekince hemen ayaklarını uzat çocuğu sıkıştırma diyor sinir oluyorum. Yani benim oğlumu benden çok mu düşünüyorsun diyeceğim diyemiyorum. Yani rahatsız olsa zaten hissederim dimiii
Bak yine gelin tarafım tuttu

Ay çok şanslısın kız vallah benimde annemler sağ olsun bebek arabasını oto koltuğu şifonyeri bebek için kıyafet bana gecelik falan aldılar kv Türkiyede olduğu için pek birşey alamadı altın gönderdi

Sağolsunlar canım her iki taraftan da Allah razı olsun. Altın da olur o daha iyi

Kizlar foto cekimi planliyor musunuz dogum oncesi
Tabiki herkesin kendi fikri ancak ben dogum oncesi dogum sonrasi ,dis cikarma,cis yapma gibi foto cekimlerini ve partilerini cok gereksiz buluyorum. Hm ama sizin paraniz boldur ,kaybiniz ya da birikiminizde eksik olmaz o zaman amenna harcayin nereye isterseniz.. ki yine abes geliyor bana . Ben bir mevlut dusunuyorum onu bile nasil halletsem de en kolay aradan cikarsam diye dusunuyorum . :)

Tutsun tutsun Haklısın çünkü
Benim bahanem olacak bakalım ne misafir ne aile kimseyi ağırlamak istemiyorum.
Zor durumda kalırsam çağırırım diyeceğim.
Şimdi o lohusa psikolojisi de farklı oluyor gerçi.
Geçen annem de laf arasında dedi yıllık iznini kullanmadı geçen seneden de varmış gelirim vs diye. Konuyu değiştirdim

Sağolsunlar canım her iki taraftan da Allah razı olsun. Altın da olur o daha iyi

Çok fenasın kız

Ben hepsini yapacağım :) eşim kendisi eski fotoğrafçı kendi profesyonel makinamız var. Fotoğrafı gereksiz bulmuyorum eğer insanlar kendileri çekemiyorsa bunu meslek edinmiş insanlara yöneliyorlar fotoğraf güzel bir hatıra :) mesela annemler her anımızı çekmişler özel çekimle o zamanlar fotoğraflar makinaları yoktu herkeste şimdi baktıkça bile mutlu oluyoruz

Bazen bende kendim için aynı şeyi düşünüyorum

Ben fotograftan degil profosyonel foto cekimlerinden ve birde organizasyonlardan bahsettim. Gereksiz para kaybi gibi geliyor bana. Sizin boyle bir imkaniniz varsa tabiki degerlendirin. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi :)

Haklisin canim bana da sacma geliyor tum bunlar ama hamileyken pek foto cekinmedim neredeyse hic yok, bir iki poz ani olsun istiorm. Album seklinde olmayacak, 2 3 tane cerceveye koyayim diye dusundum. Bizim eve yakin bir fotografci var, evimizin yanindaki parkta cekecek, guzel bir park var Orman gibi. 25 tlye anlastim her poz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…