Oy benim bunların iki katı ihtiyacım varrr... o zaman.. demek seee... wuhuu cok para
Canim bosver evren seni anliyor ve bebisin zamanini geciktiriyor ben inaniyorum
Ben de gecen onu dusundum. Hemen islere koyulmucam. Iki hafta sonra fln baslicam. Aa bu doguma hazir diyip firt diye gelivermesin diye
Bir de calismadan hayat nasi gecer diye dusunuyorum. Size sararim artik
Bu arada kuzu senin rahim uzunlugu ne kdrdi? Benim bugun 30 olctu. 25 alti sorunmus.
Valla kuzu indirimde indirimsiz almak zorunda kaldım erken doğum olur korkusu var artık herşey bitsin kafam rahat olsun istedim. Ama bitmiyor ihtiyaçlarOy benim bunların iki katı ihtiyacım varrr... o zaman.. demek seee... wuhuu cok para
Canim bosver evren seni anliyor ve bebisin zamanini geciktiriyor ben inaniyorum
Ben de gecen onu dusundum. Hemen islere koyulmucam. Iki hafta sonra fln baslicam. Aa bu doguma hazir diyip firt diye gelivermesin diye
Bir de calismadan hayat nasi gecer diye dusunuyorum. Size sararim artik
Bu arada kuzu senin rahim uzunlugu ne kdrdi? Benim bugun 30 olctu. 25 alti sorunmus.
Ah analar ah
Benimde ne anamdan ne kv den fayda var
Ay benim kayinvalide 40 i cikqna kdr benden cikmayacak gibi duruyorAh analar ah
Deneyip öğrenicez canım artık. Poşet al dedim madem alıcan gitmiş kap almış dediğimi almıcam niye arayıp soruyon demi al kafana göreCanım aslında kaplar şöyle kullanışlı.. onlara gğndüz sağdın diyelim. Biberon kafasını takıp direkt oradan içirebiliyorsun ve sanırım mikrodalga ya da girebiliyor diye hatırlıyorum. Ama buzlukta saklamak için sütü mantıklı değil. Çünkü çok yer kaplıyor.
Amin kuzum teşekkür ederimAy kıyamam kuzum sanarabbim yardımcın olsun Çok güçlüsün sen Uras çok şanslı senin gibi annesi olacağı için
Ya ben karşıyım öyleAy benim kayinvalide 40 i cikqna kdr benden cikmayacak gibi duruyordaha az once konustuk mevzuyu diyor ki ztn bi 10-15 gun yatarsin zaten diyor. Dedim yuh anne hasta miyim alti ustu cocuk dogurcam yani. Ben inaniyorum cok zorlamicak oglum beni ben de hemen kalkicam isime gucume bakicam dedim. Oyle yatip nazlansin diye bekleme beni dedim :) benim de ilk torunum ya hevesleniyorum dedi. Derdi ben yatayim o da cocuga baksin
Dedim bakarız çocuğum iyi olsun ben zaten iyi olurum dedim. Bakalım ne olacak.. ama o kdr uzun kalırsa beni çok darlar biliyorum
Ki kimden duysam eşle yanlız kalmak o süreçte hep daha iyiymiş. Çoğu kişi hastaneye bile kimseyi çağırmıyor ikinci çocuklarda..
Çantayı,bezi falan kayınvalideme söylicem. Bende çıtlatma yok açık açık istiyorumAyy kız senin almana gerek kalmadan o eksikleride alırlar sen çıtlat onlara
Ya bir de düşünsene en özel anlarımız ben de kesinlikle yalnız kalmak isterim. Ve dediğin gibi kendi ailemi bile istemeyebilirim çoğu anda. Kaldı ki ne bilim müdehale çok oluyor ne kdr kalabalık olursa o kdr müdehale oluyor. Sanki herkes anasının karnında öğrenmiş çocuk bakmayı da bi biz kalmışız gibi davrnaıyorlar ya insanlar benim tepem atar öyle bir durumda. Aman öyle tutma aman öyle yatırma aman öyle giydirme. Daha benim kv çocuk doğmadan bağdaş kurup oturunca yada ayaklarımı çekince hemen ayaklarını uzat çocuğu sıkıştırma diyor sinir oluyorum. Yani benim oğlumu benden çok mu düşünüyorsun diyeceğim diyemiyorum. Yani rahatsız olsa zaten hissederim dimiiiAmin kuzum teşekkür ederim
Ya ben karşıyım öyle
Kendi annemi bile istemem diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi
Bende hep öyle duydum. Ben eşimle kalmayı trcih ederim çok zorlansam bile.
Hamile çekimi, doğumun olacağı gün ertesi gün, yenidoğan çekimi hepsini istiyorumKizlar foto cekimi planliyor musunuz dogum oncesi
Çantayı,bezi falan kayınvalideme söylicem. Bende çıtlatma yok açık açık istiyorumpijamamı falan kendim almak istiyorum ona da gelir zaten benimle. Dün doktordan sonra annem oturmaya çağırıyor bugün eve gidiyim cumartesi gelirim beşik falan bakmaya gideriz diyor
Annem sağolsun derleyip toplama işinde, kayınvalidem de alma işinde 1 numara ben anca oturuyorumAh analar ah
Sağolsunlar canım her iki taraftan da Allah razı olsun. Altın da olur o daha iyiAy çok şanslısın kız vallahbenimde annemler sağ olsun bebek arabasını oto koltuğu şifonyeri bebek için kıyafet bana gecelik falan aldılar kv Türkiyede olduğu için pek birşey alamadı altın gönderdi
Tabiki herkesin kendi fikri ancak ben dogum oncesi dogum sonrasi ,dis cikarma,cis yapma gibi foto cekimlerini ve partilerini cok gereksiz buluyorum. Hm ama sizin paraniz boldur ,kaybiniz ya da birikiminizde eksik olmaz o zaman amenna harcayin nereye isterseniz.. ki yine abes geliyor bana . Ben bir mevlut dusunuyorum onu bile nasil halletsem de en kolay aradan cikarsam diye dusunuyorumKizlar foto cekimi planliyor musunuz dogum oncesi
Tutsun tutsunYa bir de düşünsene en özel anlarımız ben de kesinlikle yalnız kalmak isterim. Ve dediğin gibi kendi ailemi bile istemeyebilirim çoğu anda. Kaldı ki ne bilim müdehale çok oluyor ne kdr kalabalık olursa o kdr müdehale oluyor. Sanki herkes anasının karnında öğrenmiş çocuk bakmayı da bi biz kalmışız gibi davrnaıyorlar ya insanlar benim tepem atar öyle bir durumda. Aman öyle tutma aman öyle yatırma aman öyle giydirme. Daha benim kv çocuk doğmadan bağdaş kurup oturunca yada ayaklarımı çekince hemen ayaklarını uzat çocuğu sıkıştırma diyor sinir oluyorum. Yani benim oğlumu benden çok mu düşünüyorsun diyeceğim diyemiyorum. Yani rahatsız olsa zaten hissederim dimiii
Bak yine gelin tarafım tuttu
İstediğim ama bulamadığım rahatlık örneğisinAnnem sağolsun derleyip toplama işinde, kayınvalidem de alma işinde 1 numara ben anca oturuyorum
Sağolsunlar canım her iki taraftan da Allah razı olsun. Altın da olur o daha iyi
Tabiki herkesin kendi fikri ancak ben dogum oncesi dogum sonrasi ,dis cikarma,cis yapma gibi foto cekimlerini ve partilerini cok gereksiz buluyorum. Hm ama sizin paraniz boldur ,kaybiniz ya da birikiminizde eksik olmaz o zaman amenna harcayin nereye isterseniz.. ki yine abes geliyor bana . Ben bir mevlut dusunuyorum onu bile nasil halletsem de en kolay aradan cikarsam diye dusunuyorum. :)
Bazen bende kendim için aynı şeyi düşünüyorumÇok fenasın kız
Ben hepsini yapacağım :) eşim kendisi eski fotoğrafçı kendi profesyonel makinamız var. Fotoğrafı gereksiz bulmuyorum eğer insanlar kendileri çekemiyorsa bunu meslek edinmiş insanlara yöneliyorlar fotoğraf güzel bir hatıra :) mesela annemler her anımızı çekmişler özel çekimle o zamanlar fotoğraflar makinaları yoktu herkeste şimdi baktıkça bile mutlu oluyoruz
Ben fotograftan degil profosyonel foto cekimlerinden ve birde organizasyonlardan bahsettim. Gereksiz para kaybi gibi geliyor bana. Sizin boyle bir imkaniniz varsa tabiki degerlendirin. Dedigim gibi herkesin kendi tercihi :)Çok fenasın kız
Ben hepsini yapacağım :) eşim kendisi eski fotoğrafçı kendi profesyonel makinamız var. Fotoğrafı gereksiz bulmuyorum eğer insanlar kendileri çekemiyorsa bunu meslek edinmiş insanlara yöneliyorlar fotoğraf güzel bir hatıra :) mesela annemler her anımızı çekmişler özel çekimle o zamanlar fotoğraflar makinaları yoktu herkeste şimdi baktıkça bile mutlu oluyoruz
Tabiki herkesin kendi fikri ancak ben dogum oncesi dogum sonrasi ,dis cikarma,cis yapma gibi foto cekimlerini ve partilerini cok gereksiz buluyorum. Hm ama sizin paraniz boldur ,kaybiniz ya da birikiminizde eksik olmaz o zaman amenna harcayin nereye isterseniz.. ki yine abes geliyor bana . Ben bir mevlut dusunuyorum onu bile nasil halletsem de en kolay aradan cikarsam diye dusunuyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?