2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bence ebeleri pek dinleme ya bu konuda kuzum.
Döner dönmez o nerden bilecek zor falan demiş onca korkutmuş yok suyun gelirse falan diye, bana kalırsa gereksiz muhabbet yapmış.
Keyfi sezeryana kesinlikle karşıyım ama anne bebek için en sağlıklısı ne olacaksa o olmalı zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
Bende sezeryandan korkanlardanım bu arada
Sağlıkla gelsinler inşallah gerisinin pek önemi yok.

Cnm o haftalardan biraz daha erken haftalarda benimde bi ölçümüm diğerini tutmuyodu diğer ay gidiyodum yine öyle, bende baya kafaya takmıştım ,hiç canını sıkma bebişler anca toparlıyo kendini

son haftalarda bile dönebiliyor diye okudum ben de. korkutmak demeyelim de, bileyim diye söyledi.
tabii ki ben de eğer bebek ve ben tehlikede olacaksam sezeryan olsun, artık ne olacaksa Rabbim bilir.

eksikleri söyleyin sitede diye yeni topic açılmış. bakalım zamanla oturacak denildi.

Yalnız hep beni buluyor
2014 Aralık ablasıydım ya, o zaman da eski site yeni gelmişti. Alışana kadar kimse girmemişti falan.. Ama ben o halini o zamanda sevmiştim şimdikini gerçekten beğenmedim.
Alışmamız zaman alacak büyük ihtimalle.

kızlar merhaba, hayırlı cumalar. yine yoğun bir hafta içiydi. salı gününden sonrasına fırsat buldukça bakarım. bu arada dünden beri rahim ağzına doğru bi ağrı giriyor, resmen orayı tutasım geliyor, çok canımı yakıyor 5 dk sonra geçiyor. dün akşamdan beri 4 ya da 5 kere oldu. buna kasılma denir mi ki, vücut mu hazırlıyor kendini bilemedim. böyle devam ederse doktora gidicem. çok canımı yakıyor yaaa. ağrı geçince hiç bi şey yok gibi, rahatlıyorum.

Canım kasılma böyle olmuyor genelde çoğu zaman ağrısız oluyor.
Ağrılı olanlara da düzenli değilse yalancı sancı deniliyor kuzu.
Yaşadığın şey başıma gelmediği için bilemedim açıkçası.
Bence doktora görün kuzum.

kasılma değildir heralde, bana da kasılma böyle olmaz gibi geliyor, resmen rahim ağzı ya da genital bölge diyeyim ağrıyor yaa, enfeksiyon değildir umarım . belki başına gelen varsa az çok bilir dedim. gerçi hepimizin hamileliği çok farklı geçiyor,

Haklısın kuzu.
Bi baktır bakalım enfeksiyon falan mı yoksa bebişin pozisyonundan mı.
Belki de çatı ağrısı dedikleri şeydir.
Alakasız birşeyde olabilir gerçi :))

Cnm o haftalardan biraz daha erken haftalarda benimde bi ölçümüm diğerini tutmuyodu diğer ay gidiyodum yine öyle, bende baya kafaya takmıştım ,hiç canını sıkma bebişler anca toparlıyo kendini
İnsallah canm herseyden tedirgin olmaya basladim artık şu 2 ay da hayirlisiyla gecseydi

Kaçıncı haftadasın sen canım ? Takvimler görünmediği için artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…