benimki de oğlanda almıştı ama kullanamadım. geçenlerde sen bilezik kullanmıyorsun dimi dedi ayy yok dedim anca düğün olacak da o zaman takacaumm bilezik almayım madem dedi zahmet etmeyin tabi dedim düşünmeniz yeterKayınvalidem doğum hediyesi bilezik almaya gitmiş. Kadına söyleye söyleye sonunda aldırıyorum
Utandım bide şimdi model göndermiş beğen diye
Başka bekar oğlu var mı diye sorasım geldi resmen ahahahKayınvalidem doğum hediyesi bilezik almaya gitmiş. Kadına söyleye söyleye sonunda aldırıyorum
Utandım bide şimdi model göndermiş beğen diye
Bende normalde kullanmıyorum canım düğünlerde bile takmıyorum neredeyse. Kıza alırken bitanede bana doğum hediyesi alırsın demiştimbenimki de oğlanda almıştı ama kullanamadım. geçenlerde sen bilezik kullanmıyorsun dimi dedi ayy yok dedim anca düğün olacak da o zaman takacaumm bilezik almayım madem dedi zahmet etmeyin tabi dedim düşünmeniz yeter
şimdi bana ne alacak bakalım ben de merakla bekliyorum
Yok kuzum tekti ben kaptımBaşka bekar oğlu var mı diye sorasım geldi resmen ahahah
Ehehe ilahi ya :)Yok kuzum tekti ben kaptım
Kendi annemde diyor keşke bitane daha oğlu olsaydı kızkardeşim için onuda ona verirdik kafam rahat olurdu diyor
İngiliççemizi burada geliştirmeye kalksak demekki ohooİngiliççemizi geliştirelim diye bizi düşünmüşler
İyi tarafından bak kilolar da kaybolmuşyaa ilk sayfada ki tablolarım da gitmiş doğum çizelgeleri de uff olmuş
isyeeeeaannnnnnn
hehehehe cidden hee senden korkulurİngiliççemizi burada geliştirmeye kalksak demekki ohoo
İyi tarafından bak kilolar da kaybolmuşçok içten söylemişim demekki o gün
kızlar merhaba, hayırlı cumalar. yine yoğun bir hafta içiydi. salı gününden sonrasına fırsat buldukça bakarım. bu arada dünden beri rahim ağzına doğru bi ağrı giriyor, resmen orayı tutasım geliyor, çok canımı yakıyor 5 dk sonra geçiyor. dün akşamdan beri 4 ya da 5 kere oldu. buna kasılma denir mi ki, vücut mu hazırlıyor kendini bilemedim. böyle devam ederse doktora gidicem. çok canımı yakıyor yaaa. ağrı geçince hiç bi şey yok gibi, rahatlıyorum.
Bu kadar karışıklığa yol açacağını bilseydim dilemezdim
bence iyi geçinelim artık maazallah
Bencede nolur nolmaz, tikkat edelimbence iyi geçinelim artık maazallah
bence iyi geçinelim artık maazallah
Sevdiklerime bi zararım yok rahat olun kızlarBencede nolur nolmaz, tikkat edelim
Ufaktan bi gözdağı sezmedim de değil ama neyseeeSevdiklerime bi zararım yok rahat olun kızlar
Buradan almadım kuzu bilemiyorum o yüzden.Kızlar çoğunuz anne bebek bakım çantasını aldı ben her zamanki gibi ağırdan alıyorum daha alamadımbugün maaşım yattı internetten alıyım artık diyorum. Alıp dikişlerinden ebatından memnun olanınız varsa marka yazabilir mi alıyım bende artık hepsi birbirine benziyor gibi
Öyle kuzum yavaş yavaş düzeltiyorlarmış sanırım.Merhabalar Kızlar
Siteye ben olmuş böyle ya hiçbir şey anlamadım çok karışık geldi
Gece uykum kaçınca girip takılayım dedim giremedim
Sabah girip bakayım dedim yine giremedim
Eski hali daha iyiydi sanki ya
Bir de sadece bende mi öyle bilmiyorum ama bazı yerler Türkçe bazı yerler İngilizce
Aşk olsun kuzu burada fenalık yapacağım son kişi sensinUfaktan bi gözdağı sezmedim de değil ama neyseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?