2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hadi gözün aydın cnm inşallah bundan sonra rahat rahat geçirirsin hamileliğini, bi daha da olmaz inş,dün komşum anlatınca detaylıca sordum sen geldin aklıma unutmuşum dün yazmayı

Sağolasın canım allah razı olsun
Dediğin gibi inşallah bundan sonrası güzel geçer
Hamileliğim boyunca iki kere taş düşürdüm

Taş maalesef bende genetik ve çok sık tekrarlıyor
Daha önce ameliyat da olmuştum

Şu an her iki böbreğimde de irili ufaklı çok sayıda taş var

O pembe renklileri depend canım hasta kulodu

Daha epey zaman var diye 5 er li halde poşetledim canım hepsini temiz temiz dursunlar diye
Evet o yumuş yumuş ayicikli olan battaniye canim. 10lu takımın battaniyesini hemşirelere vermek üzere ayirdim bunu da aldım daha kalın ne olur ne olmaz diye

Birazdan liste ekleyim canım doğru diyorsun herkesin işine yarar tabi

Bu arada bebek bezinin altındaki beyaz alt bakım örtüsümu
Renkli fuşya pembeli olanlar alt açma canım, toz pembeli gibi olanlar depend hasta kulodu, bembeyaz olanlar da pamuk popo silmek vs gerekirse diye. Islak mendil yerine pamuk tercih ediyorum ben.

Hurclarin üzerine not hazırlayacağım canım da açıp bakiladabilir çok sorun değil bence
Ben hurç hurç düşündüm tek buyuk bavula koyacagim ama oglanda doğuma giderken 2 bavul yapmıştım o da mantıklı

Canm senin adina cok sevindim. cok şükür sancili gunler geride kaldi o zaman.

Yok kuzum gayet yüksekte ütüledim

Canm senin adina cok sevindim. cok şükür sancili gunler geride kaldi o zaman.

Şimdilik öyle canım çok şükür
Kuş gibi oldum
İki gün idrara bile çıkamamıştım

Şimdi iyiyim üç gündür gözüm açıldı
Bebişin eşyalarını yıkadım ütüledim çantasını hazırladım
Sağlık ne büyük nimet

Kırk bir kere maşallah sübhanallah kadına
Kaç yaşında kv
Benim kız bir yere geçtimi baya sabit kalıyor oraya
Sanırsam uzuuun bir aradan sonra ilk defa sağ taraftan sırtını sola attı ayaklarını kaburgama sokuyor
Minicik minicik elime geliyor onlarda
Altta yazmışsın canım fark ettim bende :)
Koyu renkteki pembe alt açmaymış,rengi çok güzel.
Ben açıp bakmadım hangi renk diye
Senin gibi yapmak aslında daha mantıklı geldi banada
Birde bizim burda bebeği temizleyip,hastanenin kendi takımıyla hazırlayıp anneye teslim ediyorlar.
Benim yinede ebelere takım vermem gerekir mi
Yok kuzum gayet yüksekte ütüledim
Esastan mı bir vukuatı oldu mu ya yüksekte ütüleyince

melike222 58 yaşında canım.
Oyyy yerim ben o minik piremsesi Sen anlıyo musun canım hareketlerinden eli mi ayağımı poposu mu ben anlayamıyorum daha sadece hareketinin olduğu tarafta gövdesi olur demişti doktor oradan tahmin ediyorum

Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.

Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor

Daha da güzel haberlerle gelirsin cnm inşallah, iyi olmanıza sevindim, cnm depeend külot iyi demişsin peki sezeryandan çıkarken hasta bezi mı bağladılar ilk ameliyathaneden çıkarken

Ah kuzum kendi hengamenin arasında bize tavsiye veriyorsun allah razı olsun
Tam bir ekip, iyi birer arkadaş olduk :)
Bebişin kilo alsın ohh hemencik büyüsün minnoş. Güzel günleriniz yakın inşallah

gövdesi mi olurmus bende hep bacaklari falan diye düşünüyordum :) ayirt edemiyorum pek

Aynen kuzum bende penye olanları ütüledim.
Tomurcuk ve örgü olanların üstünden yalandan ütü gezdirdim.

Daha da güzel haberlerle gelirsin cnm inşallah, iyi olmanıza sevindim, cnm depeend külot iyi demişsin peki sezeryandan çıkarken hasta bezi mı bağladılar ilk ameliyathaneden çıkarken
Yok canım odaya aldılar uste atlet ve pijama giydirdiler . Ebe geldi hazır bacaklar hala uyusukken alttan temizledi beni birşey hissetmedim pıhtı kalmasın dedi . Sonra çantamda deepend vardı hemen onu giydirdiler . Sezeryan yerim çok ince bir bandajla kapalıydı orayida kapattı deepend ama sikmadi rahatsız etmedi hiç. Bu arada estetik dikiş yapılmış . Dışardan beni rahatsız etmiyor şu an kapalı değil mesela

gövdesi mi olurmus bende hep bacaklari falan diye düşünüyordum :) ayirt edemiyorum pek
Gövdesi ayak kısmı o tarafta olur demek istedim canım yanlış ifade ettim sanırım. Bende ayırt edemiyorum bazen geriniyo mu poposunu mu dayıyor hiç anlayamıyorum

Şükür iyiymişsiniz canım daha da iyi olacaksınız Allahın izniyle inş.
Bu haldeyken bile bize önerilerde bulunuyosun çok sağol kuzum Arada yaz yine bize habersiz bırakma

Gövdesi ayak kısmı o tarafta olur demek istedim canım yanlış ifade ettim sanırım. Bende ayırt edemiyorum bazen geriniyo mu poposunu dayıyor hiç anlayamıyorum
benimde bazen bir tarafta tepecik oluyor tas gibi kesiliyor acaba dizi mi diyorum popuşumu yoksa diyorum ama ayırt edilmiyor benimki . Oyyyyyyy popuşunuuuu yerim balimmmm o benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…