- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Hadi gözün aydın cnm inşallah bundan sonra rahat rahat geçirirsin hamileliğini, bi daha da olmaz inş,dün komşum anlatınca detaylıca sordum sen geldin aklıma unutmuşum dün yazmayı
Bebek bezlerinin yanındaki koyu pembe olanlar alt açma mı canım ?
Ben birtek ebeye verilcek olanları buzdolabı poşetine koyucaktım.
Senin gibi hurçlara koymak daha mı iyi olur
Birde beyaz ayıcıklı battaniye mi,eğer öyleyse çok güzel şirin güle güle kullansın Nisantoş
Birazdan liste ekleyim canım doğru diyorsun herkesin işine yarar tabiLusi canım arkadaşlara da de hastane çantasına ne koymuşlarsa oraya yazsınlar. Maksat birbirimizden yardım alırız unuttuklarımız olur. Hatırlat koyarız. Bazılarımız goremeyebiliyir. Hatta doğum yapan arkadaşlar olursa sık sık doğum hikayeleri tecrübelerini alıntılayalım. Yada onuda ayrı bir konuya taşısak. Nisan doğum hikayeleri. Gibi. Birde doğumlar yaklaşıyor .listede yenile arkadaşlar olarak birbirimizden haberimiz olur isimler. Hatta ben hala karar veremedim. Kusura bakma canım ya uzun oldu baya forumları gezdim doğum hikayeleri için resmen sayfa sayfa arıyorum. Bizde farklı olsun
Renkli fuşya pembeli olanlar alt açma canım, toz pembeli gibi olanlar depend hasta kulodu, bembeyaz olanlar da pamuk popo silmek vs gerekirse diye. Islak mendil yerine pamuk tercih ediyorum ben.Bu arada bebek bezinin altındaki beyaz alt bakım örtüsümu
Çok güzeller canım Güle güle kullanın. Ben kendikimi çantama bebisikinide kendi çantasına düşündüm hatta ilk giyeceklerimizi poşete koyup en üste koymayı düşündüm . hurç lar farklı olsun ki yanında olan kişi karıştırmasın ilk hangisi verilecek diye bu arada senin kız terlikleriniz çok tatlı gul
Canm senin adina cok sevindim. cok şükür sancili gunler geride kaldi o zaman.Taştan müzdarip olan bendim canım
Galiba taşı düşürdüm, son üç gündür çok rahatım
Yarın yine üroloji kontrolüm var
Umarım tüm değerlerim düzelmiştir
Sonrasında da yine kadın doğumcu bakacak
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım
Yok kuzum gayet yüksekte ütüledimYok kız inanki senden bilgi almış oluyoruz.
Kendini kötü hissetme ❤
Benim hoşuma gidiyor okumak :))
Düşük derecede mi ütüledin kuzum ?
Canım kimimizin calsiyumu fazladır,kasılması olmaz.
Kimimizin drposu daha azdır çok olur.
Muhtemelen senin tükettiklerinde yesen bile yetersiz geliyor.
Dediğim gibi biraz daha arttır,emilimini bozacak şeylerle tüketme.
Birde muzunu arttır.
Patatestede calsiyum var onuda tüketebilirsin.
Ne demek kuzum bilgi paylaştıkça çoğalır ❤
Canm senin adina cok sevindim. cok şükür sancili gunler geride kaldi o zaman.
Kırk bir kere maşallah sübhanallah kadınaOndaki enerji bende yok vallagezerken alışverişte sapasağlam eve dönüş yolunda tansiyon şeker çıkmaya başlar ama
Bazen benimde oluyor canım kaburgalarda, çoğunlukla sağ tarafımda ayaklar her yerde geziyor bu kızlar
Altta yazmışsın canım fark ettim bende :)O pembe renklileri depend canım hasta kulodu
Daha epey zaman var diye 5 er li halde poşetledim canım hepsini temiz temiz dursunlar diye
Evet o yumuş yumuş ayicikli olan battaniye canim. 10lu takımın battaniyesini hemşirelere vermek üzere ayirdim bunu da aldım daha kalın ne olur ne olmaz diye
Esastan mı bir vukuatı oldu mu ya yüksekte ütüleyinceYok kuzum gayet yüksekte ütüledim
Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.Canım çok şükür bugünlerine.
Güzel haberlerinizi almak nasip oldu
Minik savaşcın 1 haftaya kalmaz annesinin koynunda olur annesi sen içini ferah tut.
Kiminin duası,kiminin parası derler Rabbim edilen duaları kabul etsin inşallah ❤
Daha da güzel haberlerle gelirsin cnm inşallah, iyi olmanıza sevindim, cnm depeend külot iyi demişsin peki sezeryandan çıkarken hasta bezi mı bağladılar ilk ameliyathaneden çıkarkenCanım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Ah kuzum kendi hengamenin arasında bize tavsiye veriyorsun allah razı olsunCanım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
gövdesi mi olurmus bende hep bacaklari falan diye düşünüyordum :) ayirt edemiyorum pekmelike222 58 yaşında canım.
Oyyy yerim ben o minik piremsesiSen anlıyo musun canım hareketlerinden eli mi ayağımı poposu mu ben anlayamıyorum daha sadece hareketinin olduğu tarafta gövdesi olur demişti doktor oradan tahmin ediyorum
Aynen kuzum bende penye olanları ütüledim.Ayy resmen kaynanan tam bir komedi kadın
Hevesine hayran bırakıyo insanı
Adı ütülendi olsun diye bizde öle edeşim bari
Bozulurmu ki
Kaburgalarınızda da gıdıklanma hareket var mı kızlar
Benim sırtı sağımdaydı,ayaklar solumda.
Sol kaburgamda ayaklar geçip duruyor içim bir hoş oluyor
Nasıl hem sağda sırtı hemde ayağı oluyo onuda çözemedim
Yok canım odaya aldılar uste atlet ve pijama giydirdiler . Ebe geldi hazır bacaklar hala uyusukken alttan temizledi beni birşey hissetmedim pıhtı kalmasın dedi . Sonra çantamda deepend vardı hemen onu giydirdiler . Sezeryan yerim çok ince bir bandajla kapalıydı orayida kapattı deepend ama sikmadi rahatsız etmedi hiç. Bu arada estetik dikiş yapılmış . Dışardan beni rahatsız etmiyor şu an kapalı değil meselaDaha da güzel haberlerle gelirsin cnm inşallah, iyi olmanıza sevindim, cnm depeend külot iyi demişsin peki sezeryandan çıkarken hasta bezi mı bağladılar ilk ameliyathaneden çıkarken
Gövdesi ayak kısmı o tarafta olur demek istedim canımgövdesi mi olurmus bende hep bacaklari falan diye düşünüyordum :) ayirt edemiyorum pek
Şükür iyiymişsiniz canım daha da iyi olacaksınız Allahın izniyle inş.Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
benimde bazen bir tarafta tepecik oluyor tas gibi kesiliyor acaba dizi mi diyorum popuşumu yoksa diyorum ama ayırt edilmiyor benimki . Oyyyyyyy popuşunuuuu yerim balimmmm o benimmmmGövdesi ayak kısmı o tarafta olur demek istedim canımyanlış ifade ettim sanırım. Bende ayırt edemiyorum bazen geriniyo mu poposunu dayıyor hiç anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?