2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Senin adına sevindim cnm sanki daha rahat bi sezeryan geçirmişin, maşallah diyeyim sana inşallah daha da iyi olacaksınız cnm oğluşunla teşekkür ederim cvbın için

Ah kuzum kendi hengamenin arasında bize tavsiye veriyorsun allah razı olsun
Tam bir ekip, iyi birer arkadaş olduk :)
Bebişin kilo alsın ohh hemencik büyüsün minnoş. Güzel günleriniz yakın inşallah
Çeken biliyor canım hepinizin endişesini sıkıntısını anlıyorum Mini_mini okuyamadım ama sende problemli geçiriyorsun sanırım Rabbim hepinizi kurtarsın inşallah. Lohusa duası kabul olur diyorlar hepiniz için dua ediyorum

Her şey daha güzel olacak inşallah canım
Tavsiyeler için de teşekkür ederiz

Ankara'da da bazı hastaneler kendi logolu takımlarını giydiriyor doğunca isterlerse verirsin cnm bi takım

begonyas güzel haberlerle gelmişsin canım. Rabbim sana ve bebeğine güç sağlık versin. Umarım en kısa zamanda toparlar kilosunu alır vr çıkarsınız.

Kızlar sata göre 28+5 haftalık hamileyken plasenta previa oldugum icin tekrar ayrintili ultrasona girdim ama ultrason ölcümleri birbiriyle uyumsuz cikiyo basina boyle bisey gelen var mi bebegimin ultrason ölcümleri Bpd 65mm 26+3
Hc 244mm 26+3
Ac 241mm 28+3
Fl 51mm 27+2 Bu ölcümler neden haftamla uyumlu degil acaba

Her doktor farklı ölçebiliyor usg aletine göre değişebiliyor.
Zaten genelde hepsi tam uyumlu çıkmaz doktor sorun var demediyse problem yok.

Doktor sadece plasentanin konumuyla ilgili kısma baktı o raporu okudu ben ciktiktan sonra farkettim uyumlu uyumsuz hic yorumda bulunmadi yani kilosunuda söylemediler iyice takildim malesef

Doktor sadece plasentanin konumuyla ilgili kısma baktı o raporu okudu ben ciktiktan sonra farkettim uyumlu uyumsuz hic yorumda bulunmadi yani kilosunuda söylemediler iyice takildim malesef
Takılacak şey değil.
Ortalama 1 kg olmuş bebek boyuda 35-36 cm çıkıyor.

kızlarrr kk nın formatı değişmiş. hiç sevmedim. kimin neyi var hamile takvimi falan hiçbişi gözükmüyor sadece bende mi böyle sizde de aynı mı ? bulamadım resmen okuyamadım ya
Evet iğrenç olmuş. Mecbur alışacaz ama.
Yine biraz düzeltmişler sabah daha beterdi.
Takvimlerde gözükmüyor.

Evet iğrenç olmuş. Mecbur alışacaz ama.
Yine biraz düzeltmişler sabah daha beterdi.
Takvimlerde gözükmüyor.

berbat ötesi. mavinin tonları kötü. nerden ne çıkıyor belli değil. inşallah denemedir bu olmamış diyip eskisine dönerler.

ah canımm sağolasın bilgiler için. sanırım hepimiz depend aldık, patlama yaşandı fiyatlar uçtu.
zaten senin haberi alınca çoğumuz çantayı hazırladı. dediğin gibi her an herşey olabiliyor. senin toparlanmana çok sevindim. bebişin de Allahın izniyle toparlanacak buradan çok daha iyi haberlerini paylaşacaksın eminim.

Kızlar bu arada dün hastaneye gitmedim. öğlen yemeğinden sonra oğlan epey çoştu. demek ki sabah dinlenmeyi tercih etti sıpa...az telaş ettirdi bana ama.

sabah da sağlık ocağına kan ilacı almaya gittim. meğersem izlemim varmış. ben 7 mart diye not almıştım. neyse gelmişken bakalım, bi daha doğumdan 5 gün sonra görüşeceğiz dedi. topuk kanı için.

kalp atışını dinledi. tansiyon ölçtü. hepsi normal.... bebek döndü mü dedi? en son ki kontrolde ( 10 gün önceydi) hayır dedim. bu haftalarda dönmezse sonra da dönmesi pek beklenmez dedi. senin sezeryan olabilir sırf pozisyondan dolayı dedi.

hayırlısı olsun dedim. ama sezeryan hiç gönlümden geçmiyor. ilki normal doğumdu benim. hatta dedi ki; 2. si de normal olursa belki dikişsiz bile olur dedi. inşaALLAH yani öyle olur.

peki sezeryan olursa ne zaman alırlar dedim? 38. i doldursam en azından diye söyledim. ya dedi suyun gelirse doğum başlarsa, o zaman bebek sıkıntıya girer dedi. bu sefer de acil sezeryana girersin dedi. ama hani korkma dedi, sezeryan da sıkıntı olmaz dedi. gel bunu bana sor bi de. psikolojik olarak o ameliyat masası kesilecek dikilecek gözümü korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…