- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Senin adına sevindim cnm sanki daha rahat bi sezeryan geçirmişin, maşallah diyeyim sana inşallah daha da iyi olacaksınız cnm oğluşunla teşekkür ederim cvbın içinYok canım odaya aldılar uste atlet ve pijama giydirdiler . Ebe geldi hazır bacaklar hala uyusukken alttan temizledi beni birşey hissetmedim pıhtı kalmasın dedi . Sonra çantamda deepend vardı hemen onu giydirdiler . Sezeryan yerim çok ince bir bandajla kapalıydı orayida kapattı deepend ama sikmadi rahatsız etmedi hiç. Bu arada estetik dikiş yapılmış . Dışardan beni rahatsız etmiyor şu an kapalı değil mesela
Çeken biliyor canım hepinizin endişesini sıkıntısını anlıyorumAh kuzum kendi hengamenin arasında bize tavsiye veriyorsun allah razı olsun
Tam bir ekip, iyi birer arkadaş olduk :)
Bebişin kilo alsın ohh hemencik büyüsün minnoş. Güzel günleriniz yakın inşallah
Her şey daha güzel olacak inşallah canımCanım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Kırk bir kere maşallah sübhanallah kadına
Kaç yaşında kv
Benim kız bir yere geçtimi baya sabit kalıyor oraya
Sanırsam uzuuun bir aradan sonra ilk defa sağ taraftan sırtını sola attı ayaklarını kaburgama sokuyor
Minicik minicik elime geliyor onlarda
Altta yazmışsın canım fark ettim bende :)
Koyu renkteki pembe alt açmaymış,rengi çok güzel.
Ben açıp bakmadım hangi renk diye
Senin gibi yapmak aslında daha mantıklı geldi banada
Birde bizim burda bebeği temizleyip,hastanenin kendi takımıyla hazırlayıp anneye teslim ediyorlar.
Benim yinede ebelere takım vermem gerekir mi
Esastan mı bir vukuatı oldu mu ya yüksekte ütüleyince
Her doktor farklı ölçebiliyor usg aletine göre değişebiliyor.Kızlar sata göre 28+5 haftalık hamileyken plasenta previa oldugum icin tekrar ayrintili ultrasona girdim ama ultrason ölcümleri birbiriyle uyumsuz cikiyo basina boyle bisey gelen var mi bebegimin ultrason ölcümleri Bpd 65mm 26+3
Hc 244mm 26+3
Ac 241mm 28+3
Fl 51mm 27+2 Bu ölcümler neden haftamla uyumlu degil acaba
Takılacak şey değil.Doktor sadece plasentanin konumuyla ilgili kısma baktı o raporu okudu ben ciktiktan sonra farkettim uyumlu uyumsuz hic yorumda bulunmadi yani kilosunuda söylemediler iyice takildim malesef
Evet iğrenç olmuş. Mecbur alışacaz ama.kızlarrr kk nın formatı değişmiş. hiç sevmedim. kimin neyi var hamile takvimi falan hiçbişi gözükmüyor sadece bende mi böyle sizde de aynı mı ? bulamadım resmen okuyamadım ya
Evet iğrenç olmuş. Mecbur alışacaz ama.
Yine biraz düzeltmişler sabah daha beterdi.
Takvimlerde gözükmüyor.
Keşkeberbat ötesi. mavinin tonları kötü. nerden ne çıkıyor belli değil. inşallah denemedir bu olmamış diyip eskisine dönerler.
Canım bugün gittim yine az da olsa ne çıkarsa süt götürüyorum yetmiyor ama bir iki öğün süt biraz mama veriliyor. Özel bir protein aldirdilar benim sutume katıp verecekler kilo alması için. Zaten 2 kiloya ulaşmasına çok az kaldı . Ama kan şekeri düzene girmiyor tam anlamıyla onun için serum veriliyor. Sonra ufak ufak ilaçlar kesilecek bana en son emzirme eğitimi verilecekmis o şekilde çıkış yapıyorlar.
Bu arada kızlar hepiniz için yazıyorum hastane çantasını hazırlayın geç kalmayın insan başına ne gelecek bilmiyor. Ped falan almayın deepend külot kullanıyorum hâlâ o kadar kullanışlı birşey ki inanılmaz rahat. En büyük boyu alın ben orta almıştım ama bir büyük daha iyi olurmuş . En az iki paketiniz olsun kenarda. Sezeryan dikisimi de kapatıyor rahat ediyorum.
Lohusa pijama sini büyük almıştım iyiki öyle yapmışım geniş geniş çok rahat oldu. Üst kısım kısa kolluydu rahat rahat serum takıldı gerekirse sabahlık kullandım.
Emzirme sütyeni almıştım hiç kullanmadım. Geniş pamuklu bir atlet giydim kolayca siyiriyorum . Bitter çikolata ve sütsüz Nescafe sezeryan doğum olacaklar çantaya koysunlar ben tansiyondan dolayı pek tuketemedim ama iyi geliyor
Tesekkür ederim canmTakılacak şey değil.
Ortalama 1 kg olmuş bebek boyuda 35-36 cm çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?