- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Kuzum bizimkiler hep yapmış hem annemler hem kv tarafı, kendi aralarında konuşuyorlar veririz diyeYa giremeyince merak ettim artık kardeş olduk bi de forumda da çıkmadı bizim grup sinir oldum
Bende şimdi girebildim canım sabahtan beri hata verdi okuyamadım hiçbir şey
LoveAndMarriage kuzum bebeğe şekerli su mu vereceksiniz?
Canım uzun zamandır gitmemiştin değil mi? Her şeyin yolunda olmasına sevindim ingilizcem biraz var ama çok net okuyamadım sen bize önemli noktaları yazarsın canım zahmet olmazsaSlm kizlar bizde dun doktora gittik Hersey yolunda gozukuyo sukur.burda onemli notlar var tercume isterseniz yaparim.akinyi,sanciyla alakali Eki Görüntüle 2240593
Ya giremeyince merak ettim artık kardeş olduk bi de forumda da çıkmadı bizim grup sinir oldum
Bende şimdi girebildim canım sabahtan beri hata verdi okuyamadım hiçbir şey
LoveAndMarriage kuzum bebeğe şekerli su mu vereceksiniz?
Anladım canım da bal bile 1 yaşına kadar yasak ben olsam müsade etmezdim heraldeKuzum bizimkiler hep yapmış hem annemler hem kv tarafı, kendi aralarında konuşuyorlar veririz diyebi çay kaşığı kadar veriyorlarmış
İşin garibi kayınvalidem şeker yüklemesi yapmazlar sana inşallah o kadar şeker bebeğe de zararlı diyordu şimdi de şekerli sudan bahsediyorAnladım canım da bal bile 1 yaşına kadar yasak ben olsam müsade etmezdim heralde
Yaa bu süpermiş amaİşin garibi kayınvalidem şeker yüklemesi yapmazlar sana inşallah o kadar şeker bebeğe de zararlı diyordu şimdi de şekerli sudan bahsediyorBi şekilde halledicem artık kuzum :)
Bi taraftan bilgisini konuştururken diğer taraftan geleneklerinden kopamayan bir kvYaa bu süpermiş ama
Yazarim kuzum, Ben iki haftada bir gidiyorum canimCanım uzun zamandır gitmemiştin değil mi? Her şeyin yolunda olmasına sevindim ingilizcem biraz var ama çok net okuyamadım sen bize önemli noktaları yazarsın canım zahmet olmazsa
Ne diyebiliriz kiBi taraftan bilgisini konuştururken diğer taraftan geleneklerinden kopamayan bir kv
Teşekkür ederiz bizde bişey diyemiyoruzNe diyebiliriz ki
Maşallah bari diyeyim kvye eheh
Düzelttik yazmışlar ama kuzu. Hala çıkış yapıyor mu sendeAyy bağlanana kadar canım çıktı bu ne yaa sürekli aynı şey mi olacak
Sıkıntıdan uyumuşum
Slm kizlar bizde dun doktora gittik Hersey yolunda gozukuyo sukur.burda onemli notlar var tercume isterseniz yaparim.akinyi,sanciyla alakali Eki Görüntüle 2240593
Düzelttik yazmışlar ama kuzu. Hala çıkış yapıyor mu sende
Sağol kuzum şansa ihtiyacım olacakGüzel haberlerle gelmişsin kuzum ❤
A April wind gerçekten çok cahil insanlar var etrafımızda maalesef kuzum bunun doğum sonrası var birdeşöyle vuracaksın kafalarına
LoveAndMarriage bol şans kuzu şimdiden geleneklerle baş etmek kolay değil
Lusi ismini minnoş kvler koyalım bence
Kesinlikle vuralım bencedeGüzel haberlerle gelmişsin kuzum ❤
A April wind gerçekten çok cahil insanlar var etrafımızda maalesef kuzum bunun doğum sonrası var birdeşöyle vuracaksın kafalarına
LoveAndMarriage bol şans kuzu şimdiden geleneklerle baş etmek kolay değil
Lusi ismini minnoş kvler koyalım bence
Sağol kuzum şansa ihtiyacım olacak
Annem sadece bu şekerli suyu söyledi yapma desem yapmaz, kv’nin daha ne fikirleri var bilsenİyiki etrafımda kimse yok gelenekleri yaşatabilecek yoksa çıldırırdım sanırım
Şu cahiller ölse keşke lise arkadaşımla konuştum onunda bir çocuğu var.
Kilo muhabbeti yaptı en az 12 kilo almalıymışım
Direk bebişin kilosunu soruyor bir de. Az aldığımı duyunca.
Hey allahım ya he aç kalıyorum kilo almayayım diye çocuğuda aç bırakıyorum süper zeka.
Ona da çemkirdim ama sinirimi alamadım sanırım
İlahi yaFit mit değilim valla çirkinleştim tövbe birşeyler oldu. Çatladım bi de valla edindiğim dertler bitmiyor
Bi de tuzlama olayı varmış canım hatta kaç bebeği yoğun bakıma kaldırmışlar geçenlerde okumuştum. Sanırım bunlar şaman adetleri orta asya türklerinden kalma adetlerAnnem sadece bu şekerli suyu söyledi yapma desem yapmaz, kv’nin daha ne fikirleri var bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?