2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum bizimkiler hep yapmış hem annemler hem kv tarafı, kendi aralarında konuşuyorlar veririz diye bi çay kaşığı kadar veriyorlarmış

Slm kizlar bizde dun doktora gittik Hersey yolunda gozukuyo sukur.burda onemli notlar var tercume isterseniz yaparim.akinyi,sanciyla alakali Eki Görüntüle 2240593
Canım uzun zamandır gitmemiştin değil mi? Her şeyin yolunda olmasına sevindim ingilizcem biraz var ama çok net okuyamadım sen bize önemli noktaları yazarsın canım zahmet olmazsa

Kuzum bizimkiler hep yapmış hem annemler hem kv tarafı, kendi aralarında konuşuyorlar veririz diye bi çay kaşığı kadar veriyorlarmış
Anladım canım da bal bile 1 yaşına kadar yasak ben olsam müsade etmezdim heralde

Anladım canım da bal bile 1 yaşına kadar yasak ben olsam müsade etmezdim heralde
İşin garibi kayınvalidem şeker yüklemesi yapmazlar sana inşallah o kadar şeker bebeğe de zararlı diyordu şimdi de şekerli sudan bahsediyor Bi şekilde halledicem artık kuzum :)

Slm kizlar bizde dun doktora gittik Hersey yolunda gozukuyo sukur.burda onemli notlar var tercume isterseniz yaparim.akinyi,sanciyla alakali Eki Görüntüle 2240593

Güzel haberlerle gelmişsin kuzum

A April wind gerçekten çok cahil insanlar var etrafımızda maalesef kuzum bunun doğum sonrası var birdeşöyle vuracaksın kafalarına

LoveAndMarriage bol şans kuzu şimdiden geleneklerle baş etmek kolay değil

Lusi ismini minnoş kvler koyalım bence

Sağol kuzum şansa ihtiyacım olacak

İlahi ya Fit mit değilim valla çirkinleştim tövbe birşeyler oldu. Çatladım bi de valla edindiğim dertler bitmiyor

Millet zaten laf olsun da karşındaki insan alınır mı üzülür mü yok... sinir oluyorum söyleme canım sende 10 kilo aldım de boşver nazar var ve çok inanırım ben bana da kilo almamışsın dediler yok aldım dedim bebeğin gelişiminde de bi problem yok çok yemeye de gerek yok diyordum ki sorun çıktı biliyorsunuz nazara geldik ben asla kimseye sormadım bunu hatta geçenlerde arkadaşımız doğum yapmıştı bir kez bile sütün var mı diye sormadım bu sefer sütü çoktur azalır benden bilir maazallah korkarım yani sende takma canım..

Çirkinlik olayı bende en başından beri çirkin hissediyorum kendimi gözlerimin feri kaçtı sanki

Annem sadece bu şekerli suyu söyledi yapma desem yapmaz, kv’nin daha ne fikirleri var bilsen
Bi de tuzlama olayı varmış canım hatta kaç bebeği yoğun bakıma kaldırmışlar geçenlerde okumuştum. Sanırım bunlar şaman adetleri orta asya türklerinden kalma adetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…