- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Onu da duydum kuzum neyse ki öyle bi konu geçmediBi de tuzlama olayı varmış canım hatta kaç bebeği yoğun bakıma kaldırmışlar geçenlerde okumuştum. Sanırım bunlar şaman adetleri orta asya türklerinden kalma adetler
Bende rahatim o konuda ama bazen telefondan bile yetisiyolar,İyiki etrafımda kimse yok gelenekleri yaşatabilecek yoksa çıldırırdım sanırım
Ben değişmedim sanıyordum ama bilmiyorum çirkin geliyorum kendime artık. Aynen derler ya hamilenin gözleri parlar falan diye yok ölü balık gibiyim resmen.Millet zaten laf olsun da karşındaki insan alınır mı üzülür mü yok... sinir oluyorum söyleme canım sende 10 kilo aldım de boşver nazar var ve çok inanırım ben bana da kilo almamışsın dediler yok aldım dedim bebeğin gelişiminde de bi problem yok çok yemeye de gerek yok diyordum ki sorun çıktı biliyorsunuz nazara geldikben asla kimseye sormadım bunu hatta geçenlerde arkadaşımız doğum yapmıştı bir kez bile sütün var mı diye sormadım bu sefer sütü çoktur azalır benden bilir maazallah korkarım yani sende takma canım..
Çirkinlik olayı bende en başından beri çirkin hissediyorum kendimi gözlerimin feri kaçtı sanki
Valla yuklenmedi tekrar denicem bizim nette mı bi sorun var anlamadımNeden ki kuzu ben denedim atılıyor aslında.
Fotoğraf yerine tıkladım telefondan resmî seçtim eskisi gibi geldi mesaj yerine
tursu mu bu tuzluyorlar.Ay koptum gercekten bunu ilk defa duydum . yada kokmasin diye miOnu da duydum kuzum neyse ki öyle bi konu geçmedi
Annem sadece bu şekerli suyu söyledi yapma desem yapmaz, kv’nin daha ne fikirleri var bilsen
Bende rahatim o konuda ama bazen telefondan bile yetisiyolar,
Gidince sen bana da haber verir misin merak ettim canımteşekkürler canım, yarın doktora gideceğim inşallah. zor valla. ara ara geliyor, ağrı geçince rahatlıyorum.
Ohhh afiyet oşsın yarasın kuzuya da sana da. Ben de görüyorum rüyalarımdaEşim geldi işten bana meyveler getirmiş
Ayy kızlar sizde eşinizi rüyanızda görüyor musunuz ? Ben eşimi rüyalarımda bile görüyorum
Yok valla amann rüyama da girmesin orda bari huzurlu olayımEşim geldi işten bana meyveler getirmiş
Ayy kızlar sizde eşinizi rüyanızda görüyor musunuz ? Ben eşimi rüyalarımda bile görüyorum
Ohhh afiyet oşsın yarasın kuzuya da sana da. Ben de görüyorum rüyalarımda
Yok valla amann rüyama da girmesin orda bari huzurlu olayımişin espirisi tabi ama cidden görmüyorum
Kızlar moralim çok bozuk
Öğleden sonra kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Ben 33+1im
Bebeğin kilosu AC ve FL 31+4 çıktı bugün
İki hafta sonra 35te kontrolüm var. O zaman tekrar değerlendiririz dedi doktor
Eğer böyle geriden gelmeye devam ederse 37 veya 38. haftada alırız bebeği dedi
Benim asıl canımı sıkan da doktorun rahatlığı oldu.
Orda ölçümleri sekretere söylerken ben dikkatle dinledim
FL ve AC 31+4 deyince hemen dikkatimi çekti ama ben sorana kadar bir şey demedi
Ben sorunca da sen de minyonsun zaten dedi
Doğumun ne Zaman olacağını falan hep ben sorunca söyledi
Baştan beri diyordum Zaten bu doktor çok rahat her şeye normal diyor diye
Offf kafam çok karışık kızlar
Kuzu ama bu değerlerin yanılma payı olduğunu unutuyorsunuz siz, boşuna kendinizi üzüyorsunuz.Kızlar moralim çok bozuk
Öğleden sonra kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Ben 33+1im
Bebeğin kilosu AC ve FL 31+4 çıktı bugün
İki hafta sonra 35te kontrolüm var. O zaman tekrar değerlendiririz dedi doktor
Eğer böyle geriden gelmeye devam ederse 37 veya 38. haftada alırız bebeği dedi
Benim asıl canımı sıkan da doktorun rahatlığı oldu.
Orda ölçümleri sekretere söylerken ben dikkatle dinledim
FL ve AC 31+4 deyince hemen dikkatimi çekti ama ben sorana kadar bir şey demedi
Ben sorunca da sen de minyonsun zaten dedi
Doğumun ne Zaman olacağını falan hep ben sorunca söyledi
Baştan beri diyordum Zaten bu doktor çok rahat her şeye normal diyor diye
Offf kafam çok karışık kızlar
Bu ölçümler benimde kafamı karıştırdı devlet hastanesinde 1 hafta yattığımda kendi doktorumla çok paraleldi ama geçen rapor için gittiğimde bacak boyu biraz kısa dedi rapora baktım 3 hafta kısa kilosuna da onunla orantılı olduğu için az dedi halbuki benim kendi perinatologuma 5 gün önce gittiğimde herseyi haftasıyla uyumluydu 5 gümde 3 hafta boy geriler mi? Bebeğimin genetik olarak boyunun kısa olması bekleniyor evet çünkü benimle aynı mutasyon bulundu onda ve bu mutasyon boy kısalığı yapıyor benim boyum 1.53 babasının 1.70 tabimi uzun boylu kız çocuğu beklemiyorum ama normal giderken başka bi doktorun 3 hafta geri rapor yazması ve kilosunu da 150 gr düşük söylemesi kafamı bulandırmadı değil en iyisi tek doktorda takipli olmakKuzu ama bu değerlerin yanılma payı olduğunu unutuyorsunuz siz, boşuna kendinizi üzüyorsunuz.
Gerçekten amacım teselli vermek değil gayet ciddi doğruları söylüyorum yani.
Üstelik birşey ifade etmez tek başına ki gerilik olsa dahi 2 hafta çok çok normal çünkü yanılma payı adı üstünde.
Geçenlerde de atmıştım video. Bebişin gelişiminin geriden gelmesi fark artarsa biraz sıkıntı amaaa onda da kan akışına vs bakıyorlar sorun olmadığı sürece normal karşılıyorlar yine.
Yani sıkıntılı bir durum olması için gelişimin durması falan lazım. Doktorun doğru demiş tek usg ile birşey diyemez. Belki yanlış ölçtü??
Bak mesela ben 28. Haftada gidince doktor ölçümleri biraz fazla yapmış yanlışlıkla. 31de gittiğimde ise haftasıyla uyumlu ölçtü. Bunda bir problem var mı yok ama o 3 haftada sadece 200 gr almış oluyor?? Halbuki böyle birşey yok tamamen ölçüm hatası 28. Haftada fazla ölçtüğünden kaynaklı.
İşin özü böyle bu kadar takılmayın ne kendinizi be bebişleri üzmeyinnn
İyi akşamlar canımZor girdim valla..İyi akşamlar kızlar..
Bencede tek doktorda takipli olmak yada en azından takipli olduğumuz doktora güvenmek en önemlisi.Bu ölçümler benimde kafamı karıştırdı devlet hastanesinde 1 hafta yattığımda kendi doktorumla çok paraleldi ama geçen rapor için gittiğimde bacak boyu biraz kısa dedi rapora baktım 3 hafta kısa kilosuna da onunla orantılı olduğu için az dedi halbuki benim kendi perinatologuma 5 gün önce gittiğimde herseyi haftasıyla uyumluydu 5 gümde 3 hafta boy geriler mi? Bebeğimin genetik olarak boyunun kısa olması bekleniyor evet çünkü benimle aynı mutasyon bulundu onda ve bu mutasyon boy kısalığı yapıyor benim boyum 1.53 babasının 1.70 tabimi uzun boylu kız çocuğu beklemiyorum ama normal giderken başka bi doktorun 3 hafta geri rapor yazması ve kilosunu da 150 gr düşük söylemesi kafamı bulandırmadı değil en iyisi tek doktorda takipli olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?