2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tuzlama olayını ileride teri kokmasın diye yaptıklarını duymuşum ne kadar doğru bilmem
Kuzum uzakta olmanın avantajı seninki, yakın olsanız sana da karışmaya çalışır istediğin kadar karşı çık sorun çıkar

Kızlar kasilmalarinix oluyormuş benim günde 6_7 defa oluyor bebek kendini topluyor belli bı sure sertlesiyor

Benimki daha çok eşim sayesinde kendisi gelenekleri eski usülleri sevmez o yüzden benden önce eşime bir kere söyleyemiyor eşimden geçemediği için bana hiç bulaşmıyor zaten

Dedim ya bizim millet yorum yapmayı çok seviyor kimse karşındakinin psikolojisini düşünmüyor kuzum sen kimseyi takma boşver çatlaklar bizim elimizde olan bir şey değil ki bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şeyimiz yok canım
İzleyin lütfen kızlar❤

Teşekkürler kuzum izledim rahatladım inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirim

İnşallah balımm

Maşallah canım kadına :)
Evet canım sırtını falan ayırt edebiliyorum,2-3 gündürde ayaklarını
Elleride alt tarafı yokluyor parmakları pıtır pıtır geziyo

Uzun zamandır sessiz bir ortamda uzanmadım. Yaklaşık 40 dk dır yatakta Dinleniyorum. Karnım acayip gergin. Bişiler yapıyor oğluşş çok kuvvetli. Resmen çıt çıt sesini duydum. Karnımın gerginliği bi 5-6 sn sürüyor ama aralıklarla. İlk kez bu kadar şiddetli hissettim

Benimde bugun kalca ve cati kemigim agiriyor.cati agrisinin ne oldugunu bugun daha iyi anladim.ayaga kalkarken zor dogruluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…