- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Tuzlama olayını ileride teri kokmasın diye yaptıklarını duymuşum ne kadar doğru bilmemtursu mu bu tuzluyorlar.Ay koptum gercekten bunu ilk defa duydum . yada kokmasin diye mikaldirip rafa sakla bide olmadi. ay su gelenekler. daha bu ne ki pis bi hayvan var mideniz bulanmasin diye söylemeyim onun ölüsünü cocugun vücuduna surenler var. Kil köklerini öldürüyormusta cocuk büyüyünce tüysüz oluyomus falan .Bunu duydunuz mu
Kuzum uzakta olmanın avantajı seninki, yakın olsanız sana da karışmaya çalışır istediğin kadar karşı çık sorun çıkarKv iyi biridir severim sayarım ama çok geleneksel biri diğer gelinlere lafı sözü geçiyor ama allahtan bana karışmıyor oda fransada doğdum büyüdüğüm için bana öyle geleneksel yaklaşmıyor şükür
İşte bazen teknolojinin kötü yanlarını görüyoruz
Tuzlama olayını ileride teri kokmasın diye yaptıklarını duymuşum ne kadar doğru bilmem
Kuzum uzakta olmanın avantajı seninki, yakın olsanız sana da karışmaya çalışır istediğin kadar karşı çık sorun çıkar
Ben değişmedim sanıyordum ama bilmiyorum çirkin geliyorum kendime artık. Aynen derler ya hamilenin gözleri parlar falan diye yok ölü balık gibiyim resmen.
Üstüne çatlaklar psikolojimi bozdu ya aslında ben takmıyordum geçen işte hemşirelerin sorması falan sinirime gitti. Onlarda bi hoş sanki bilmiyorum çatlak oluştuğunu da bir de sorguluyorlar birşey sürmüyor musun diye amann vallahi doldum. Şu havalar bile psikolojimi kötü etkiliyor artık.
Kızlar moralim çok bozuk
Öğleden sonra kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Ben 33+1im
Bebeğin kilosu AC ve FL 31+4 çıktı bugün
İki hafta sonra 35te kontrolüm var. O zaman tekrar değerlendiririz dedi doktor
Eğer böyle geriden gelmeye devam ederse 37 veya 38. haftada alırız bebeği dedi
Benim asıl canımı sıkan da doktorun rahatlığı oldu.
Orda ölçümleri sekretere söylerken ben dikkatle dinledim
FL ve AC 31+4 deyince hemen dikkatimi çekti ama ben sorana kadar bir şey demedi
Ben sorunca da sen de minyonsun zaten dedi
Doğumun ne Zaman olacağını falan hep ben sorunca söyledi
Baştan beri diyordum Zaten bu doktor çok rahat her şeye normal diyor diye
Offf kafam çok karışık kızlar
Aynı şey benim başıma da geldi canım haftaya kontrolum var günde 2 bardak süt 2 adet yumurta muz ceviz protein tüket canım ben abandım bunlara birkaç gündür hatalı ölçümde olabilir ama tedbirli olmalıyız
İzleyin lütfen kızlar❤
İnşallah balımmDedim ya bizim millet yorum yapmayı çok seviyor kimse karşındakinin psikolojisini düşünmüyor kuzumsen kimseyi takma boşver çatlaklar bizim elimizde olan bir şey değil ki bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar da yapacak bir şeyimiz yok canım
Teşekkürler kuzum izledim rahatladım inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirim
Dün akşam sitenin kapanmasının sebebi buymuş komple değiştirmişler herşeyi kuzuAnaam siteye nolmuşş öyle
Kime nasıl cevap yazcağımı şaşırdım
Sıfırlasaydın keşke gerçi girebilmişsin artık gerek kalmadı sanırımSitenin yeni haline hic alışamadım her sey karisti sanki.sabahtan beri giremiyorum dogru sifremi kabul etmedi
Maşallah canım kadına :)melike222 58 yaşında canım.
Oyyy yerim ben o minik piremsesiSen anlıyo musun canım hareketlerinden eli mi ayağımı poposu mu ben anlayamıyorum daha sadece hareketinin olduğu tarafta gövdesi olur demişti doktor oradan tahmin ediyorum
Evet kuzu belli dimi direk karından geliyorA April wind yaaa çıt sesini duydum. Sen de duymuştum dimi canım inanılmaz bişi.
Hem de nasıl hareketler sanki çıkacak gibi o derece alt kısmımdaki kemikler ağrıyor sürekli bi baskı var bugün çoştuEvet kuzu belli dimi direk karından geliyor ☺
3-4 defa denk geldim. Bebiş hareketliyken geliyor.
Zor girdim.sagol yinedeSıfırlasaydın keşke gerçi girebilmişsin artık gerek kalmadı sanırım☺
Yaramazlar yaaHem de nasıl hareketler sanki çıkacak gibi o derece alt kısmımdaki kemikler ağrıyor sürekli bi baskı var bugün çoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?