- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bizde de sinema bileti var hala gidemedik oturunca belim ağrıdığı için biraz çekimserim ama gitmemiz lazım yoksa bilet yanacakbende dizileri daha çok seviyorum bu ara
Mecbur misafir gelse ben ağırlıcam eşim mutfaktan hiç anlamaz o yüzden de hiç oturup dinlenemem sanırım senin eşin anlıyor öyleyse eğer sana da yardımcı olmuş olur canım
Canım doğum yapacak olan sensin ama annen biraz kapris yapmış sanki oturma odasında rahat edemezsiniz kibir de ben yatak odası gibi mahrem bir yerin misafirlere açılması taraftarı değilim ama eşin çok anlayışlıymış canım helal olsun kimse yapmaz öyle bir şey
Ay canımm kapris kelimesi çok hafif kaldı. Annem için sorun olmaz rahat etsin de.
Yok kuzu mutfakta ufak tefek şeyler yapar da öyle misafir ağırlamalık yemekler bilmez
Annesi teyzesi falan gelirken bişeyler getirir şimdi biz de kendi çapımızda hazırlanırız öyleişin saçmalığı orada zaten sırf bizde olmak için düzenlenen bi organizasyon hayır bizde oturunca ne oluyor onu anlamıyorum
normal bi zaman olsa neyse de yoruluyorum artık enerjim yok.
Durduk yere iş çıktı işte normalde salonum kapalıdır orayı düzelttik misafir banyosu tuvaletini yıkadık orayı da kullanmadığımız için sürekli temizleme gereği duymuyorum çünkü. Günlük işler dışında bir sürü iş çıktı işte gereksiz yere. Kendime yetecek kadar temizliğimi yapıp dinleniyorum normalde
Benim de gözüm hiç yeniyor misafir epeydir de almadım almayı da düşünmüyorum yemeği zor yapıyorum.
valla mübarek adammis. Gerci sende vermissin. Ben olsam bu fedakarlığı yapamazdim .Benim annem de böyle. Kendi rahati herseyin ve herkesin önünde gelir.
Aynı benim annem... Gelmesine 20 gün var derdine düşmüş. Babam asla lafını bile açmaz kuru yerde yatar sesini çıkarmaz. Senin çekyatların hiç rahat değil dedi biz zaten yorgan battaniye koyuyorduk yumuşak olsun diye. Neyse öyleyaparız dedi. Dediğim gibi 5 10 günlüğüne gelse laf etmez ama uzun kalacaklar belli oldu. Anmemin dırdırını çekemem. İlk doğumdan biliyorum bi kez bile gece kalkmadı kızlar. Her gece eşimle ben nöbetleşe baktık. Ya bu çocuk ta ağlıyor kızım bi alayım siz yatın ben sallayım eşin işe gidecek uyusun falan nerdeeeee...annem sadece gündüz yemek yapardı varsa çamaşır. Misafir gelecekse de hazırlık. Onun derdi gezme sohbet muhabbet. Bana faydası olacağından. değil yani....ay çok dolmuşum ben yine.