2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bide abi mevzusu vardı dimi hatırladım :)
Kuzu gerçekten zor valla iki tarafta kendine göre haklı bence. Erkekler biraz tek hücreli olduğu için takılmıştır şimdi zamanında ailesini istememene. Çok düşünme kafaya takma birbirinizin huyuna gitmeye çalış kuzum. Sakin kafayla da konuşun bence. Evlilik inatla yürüyen bir müessese değil karşılıklı anlayış lazım

Gecmis olsun canim isin zor.b12 genelde cogu kiside eksik oluyor.sen ihmal etme ilaclarini sakin.bende bile baski oluyo senin daha cok olmustur

Canım birazda baştan alışmayla alakalı olmuş sizin kv ile ilgili durum.
Burda en büyük görev eşlere düşüyor.
Eş ve anne arasındaki dengeyi kurmak.
Eşinin annesi ayarlamış,kv düşünmüyor gelin hamile nasıl ağırlıcak diye ?
Eşin niye annesine söylemiyor,onca misafiri bize sormadan nasıl ayarladın şuan karım hamile nasıl ilgilencek diye.
Şuanda senin için anne ve babanın durumundan dolayı yakın olması hem senin hem ailen için daha iyi olur.
Ama belli bir süre sonra sorunlar ortaya çıkar dediydi dersin,çok yakın olma canım benden sana tavsiye.
Geçimide etkiler,erkekler kendi annesine laf ettirmez.
Kendi ailene gelince sana çıkışmaya kalkabilir.
Sorumlusu hiç yok yerden sen olursun
Ankaraya doğuma kadar kalmak için mi gidiyorsunuz canım
Yoksa kontrol amaçlı mı
Demekki ilaçlar fayda etmiş kuzum nstn güzel çıkmış gözün aydın
Sen zaten kendi doktorum ne derse onu dinlerim en son demiştin ciğer gelişimi hakkında. Senin oğluşun çok güzel bir şekilde dünyaya gözlerini açıcak hastaneden Allahın izniyle kucağında bebeğinle taburcu olucaksın kuzum

Kuzum 9 ay ailesiyle yaşadık biz 1 sene de aynı mahallede yaşadık koskoca bir büyükşehirde :) her gün görüşüyorduk durduramadık annesini ona rağmen ben istememezlik yapmadım kendisi bile rahatsız oldu o yüzden istemedi burada. Benim sinir olduğum şu an inat için bunu yapması.
Akşam gelince konu açılacak kesin bakalım yine sinir krizi geçirmem inşallah

Cnm eşine şöyle söyleyebilirsin ben senin anneni bu mahalleye gitmemezlik yapmadım otursaydıda hoş karşılardım, kendi ailemede alternatif mahalleller öneririm ama yine burdan da tutarlarsa bişey de diyemem netıcede ailem faydası olur zararı olmaz de ,napacan cnm

Annemler şimdi bu evi geçici tutacak zaten kuzum babam buraya temelli olarak gelince ev almayı planlıyorlar ona göre ev bakacaklar o zaman merkeze giderler işte babam gelince araba da olacak çünkü. Biraz da ani bi karar oldu bu ayın sonuna kadar taşınmaları gerekiyor. Eşimden biraz anlayış bekledim ama nerde :) bilmiyorum nasıl olacak.

Kizlar birsey daha soracagim size
Simdi ben iki tip fakultesinde takibimi yaptiriyordum. Ama birinde ozel doktorum orada prof old icin basindan beri hep yatisim vs orada yapildi, diger tip fakultesinde de belli basli testleri, ultrasonu yaptirdim. Simdi ozel doktoruma dogum yaptirmayacagim risk almak istemedigini soyledi. O yuzden de o tip fakultesinde degil de ikinci ( tahlillerimi yaptirdigim) tip fakultesinde dogum yapmayi dusunuyorum bir sorun olmaz degil mi ? Yani gecmiste o yatisimin yapildigi, gebelik takibimin yapildigi tip fakultesinden sevk almam gerekmiyor ? Cunku diger tip fak gebelik takibim yapiliyordu

Erkekler biraz tek hücreli
Ve bunu diyen bir erkek anası olduğunu unutur

Tuhh kotu olmus arada gene sen kaldin.annene sebebini aciklayarak soyle bence yoksa esinle sorun yasarsin.annen bile olsa uzak olmak en iyisi

Öyle zaten canım annesi gelseydi gelmesin mi diyecektim onu anlamıyor maalesef, Bi şekilde konuşup halledilecek artık napalım. Şu halimizde durduk yere geriliyoruz

Kontrol kuzum Bakalım Doğum konuşulacak mı.
Doktorum dedi artık gün verirler diye ama bakalım verecekler mi. Herşey planlı olurdu bizde kendimizi ona göre hazırlayıp giderdik çok güzel olurdu ya şimdiden belli olması.
İnşallahh balımm tek dileğim minişimin iyi olması

Tuhh kotu olmus arada gene sen kaldin.annene sebebini aciklayarak soyle bence yoksa esinle sorun yasarsin.annen bile olsa uzak olmak en iyisi
Söyleyemem kuzum eşimden olduğunu bilirse iyice gerilir ortalık, abimden dolayı bi gerginlik var zaten bizimkiler kestirip atar bu sefer.
Hep arada kalan benim zaten sorsan hepsi beni düşünüyor

Zor canım erkeklerle baş etmek gerçekten zor.
İnşallah işleriz aile sorunlarınız düzelir rayına oturur

Canim ben annemlerden uzakta oturuyordum. Evlendigimden beri esime yalvardim yakina tasinalim diye ama esim kabul etmemisti sonra gebelik durumu olunca kabul etmek zorunda kaldi. Simdi ise durumdan memnun cunku hastane islerimi vs hep babamla annemle hallediyorum, esim nobete gittiginde bende evde tek kaldigimda gozu arkada kalmiyor kisacasi onun yuku hafifledi. Zaten esim varken annem gelmeyi birak tlf bile aramaz rahatsiz etmemek icin. Esimde bunu gordugunden artik sorun yapmiyor. Senin esinde zamanla alisacaktir

Gerçekten erkek kısmını hiç anlamıyorum yaaa onca şeye rağmen ne inadı bu.
Allah yardımcın olsun valla
Sakin kafayla oturup konuşmanız lazım ama kuzu.

Annemler de öyle canım eşim evdeyken aramazlar bile rahatsız etmemek için. Ama annesi gece 1de aklına bişey gelir arar. Ama ikisini aynı kefeye koyuyor şu an gel de anlat. İnşallah düzelir eşim de anlar sorun olmayacağını da bende rahatlarım

Gerçekten erkek kısmını hiç anlamıyorum yaaa onca şeye rağmen ne inadı bu.
Allah yardımcın olsun valla
Sakin kafayla oturup konuşmanız lazım ama kuzu.
Ohoo daha neler neler yaşadık toparlanana kadar canımız çıktı Amin kuzum amin :) konuşalım bakalım kaç dk sakin kalabilcez

Doktorunun dediği doğru kuzum uzaktan gidiyorsunuz,gün verirler muhtemelen.
Ayy senin için ne heyecanlı geri sayım yaparsın ❤

Öyle zaten canım annesi gelseydi gelmesin mi diyecektim onu anlamıyor maalesef, Bi şekilde konuşup halledilecek artık napalım. Şu halimizde durduk yere geriliyoruz
Senin annene zamanımda bu mahalleye taşınmanızı oğlun istemedi desem hoşuna gider mi de,senin ailen neyse benimkide o de,ben aileme söyliyemem çok istiyosan sen söyle de,ben arada kalmaktan yoruldum de,ayy valla cnm inş rabbim bi yoluna koyar doğacak olan yavrunun yüzü suyu hürmetine, eşinde merhamete gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…