- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Planlıysa yapılmaz kuzum. Gerek yok çünküBu çatı muayenesi sezaryen olacaklara da yapılıyor mu
Doğru kuzum belki de ondandırRahim ağzın uzundu ya canım belki ondan olmadı.
Son haftalarda iyice kısalıyor ve 1-2cm açıklık oluyor ya belki ondan leke oluşuyor.
Kimi doktor doğumu tetiklesin diye yapıyormuş çünkü aklıma senin olduğun geldi.
Dur dedim bir sorayım :)
Tanıdık biri yok mu cnm alsın sende evine geçince alırsın,İndirimciler takipte:)) söylediğin iyi oldu canım ben daha küvet almadım BİM’den alayım bari ama 9unda evime gidecem inşallah kalır o zamana
Canım bura Benim evin oldu çok alıştım
Evinden fazla süredir ordasın ya ondan alıştın :)Canım bura Benim evin oldu çok alıştım
Hem alttan bakıyorlar hem nts sancı yok cnm.Nasıl oluyor tam olarak canım?
Kabız olabilirmisin
Yada bir yerde denk gelmiştim,kızın doğum sancısı varmış ama nstde hiç sancı çıkmamış.
Doktor elle muayenede ve çatı muayenesinde anlamış doğumu başlamış.
Kabızlık şikayetin var mı peki.Hem alttan bakıyorlar hem nts sancı yok cnm.
Karnım sert oluyor cnm.
Yürüyemiyorum.
Dün gittim kan tahlili yaptırdım.
Vücudum B12, folik asit kalmamış.
Acaba onlar mı yapıyor. Damarları etkiliyor B12 ve folik asit eksikliği.
Hemen sabah içtim.
Bu aralar biraz aksatmistim.
Gözün aydın cnm nst den hayırla çık inşallah kaç hafta olmuştun
Gözün aydın kuzum
Farkı kapatmış mı İpek ? ❤
Gözün aydın canım hayırlı güzel haberlerle gelmişsin
Nstde güzel çıkar inşallah kuzum
1 haftalık doping işe yaramış mı :)
Son haftalara doğru suda azalma olması normal bir durummuş kızlar aklınızda olsun.
Tabi onunda bir sınırı vardır çok azalmadığı sürece normaldir heralde
Kuzu sen yetişemedin mi ya ? Sağlık olsun nasıl olsa muayene olmuştunYetişemedik öğleden sonraya kaldık neyse kahvaltı yapamamıştık bahane oldu
Cuttingcorners O Ocimum basilicum siz n’aptınız kızlar?
Cnm benim vücudum uretmedigi için damar sorunu yapıyor. Belki başkasını etkilemez beni felaket etkiliyorm direk damarlarımı tıkıyor. İçime fenalık geliyordu bir haftadır gideyim bı baktirayim dedim.Kabızlık şikayetin var mı peki.
Benim bazen sertleşmeyi kabızlık etkiliyor,şurup içip çıkınca sertlik geçiyor.
B12 ve folik asitle ilgisi var mı dersen pek sanmıyorum canım.
Yinede net bir bilgim yok seni yanıltmayayım
Sertleşmeye daha çok calsiyum ve magnezyum eksikliği sebebiyet veriyor onlara baktırdın mı
Çok farklı aşerme olmuş canım. Benim de bol kakaolu şeyler canım istiyor. Eve bu sürü kakaolu bisküvi çeşidi aldım. Bi tane yesem yetiyor ama kakao kokusu cezbediyorKızlar ya alakasız olacak ama son günlerde iki şeye aşeriyorum
Kimsenin canının çekmeyeceğini düşünerek yazıyorum hakkınızı helal edin
Birincisi koku aşeriyorum resmen
Böyle bir şey var mı
Hani şu Hatay’ın doğal zeytinyağlı defne sabunu var ya
Elimde sabun koklayarak geziyorum
Geçen gün gratise gittik
Orda da hemen buldum, çıkana kadar sabun elimde gezdim ve sonunda da evde bir sürü olmasına rağmen onu da alıp çıktım
Eve gelir gelmez de hemen banyoya girdim sıcak suyla kokusu daha güzel oluyor diye
İkincisi de falım damlasakız
Sürekli sakız çiğnemek istiyorum
Artık bu sakız yüzünden eşimle ayrı odalarda oturuyoruz gıcık oluyor benim sakız çiğnememe
Eşim evden çıkar çıkmaz hemen sakızı atıyorum ağzıma en az bir saat yemeden içmeden öylece durup sakız çiğniyorum
Var ama bim bize biraz uzak canım cuma iş çıkışı milleti yormaya çekinirim şimdi ya birinden bir şey istemeye hiç yüzüm tutmaz:/Tanıdık biri yok mu cnm alsın sende evine geçince alırsın,
Sağ ol canım bilgilendirme için önümüzde kontrole rahat gidebilirimNormalde 37-38 de yapılıyor 34te yapmaz daha erken canım
Ohh maşallah kızına35+0 bugun canım teşekkür ederim nst de güzel çıktı
Teşekkür ederim canımfarkı kapatmışız şükürler olsun çok gergindim ama rahatladım bugün
Teşekkürler kuzum doping işe yaramış şükürler olsunfarkı kapatmışız nst de güzel çıktı canım
Kuzu sen yetişemedin mi ya ? Sağlık olsun nasıl olsa muayene olmuştunnst 40 dk faln sürdü canım güzel çıktı sonuçlar sanırım artık her hafta giricem
Çok şükür canım darısı cümlemizin başına ❤35+0 bugun canım teşekkür ederim nst de güzel çıktı
Teşekkür ederim canımfarkı kapatmışız şükürler olsun çok gergindim ama rahatladım bugün
Teşekkürler kuzum doping işe yaramış şükürler olsunfarkı kapatmışız nst de güzel çıktı canım
Kuzu sen yetişemedin mi ya ? Sağlık olsun nasıl olsa muayene olmuştunnst 40 dk faln sürdü canım güzel çıktı sonuçlar sanırım artık her hafta giricem
Dediğin çok doğru canım,ikimizinde aynı damarlarda sorun var.Cnm benim vücudum uretmedigi için damar sorunu yapıyor. Belki başkasını etkilemez beni felaket etkiliyorm direk damarlarımı tıkıyor. İçime fenalık geliyordu bir haftadır gideyim bı baktirayim dedim.
Kabız değilim.
Ya bu bı başka bisey değişik bişey, kalsiyum ve magnezyum alıyorum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?