Hamikelik her konuda etkiliyor hepimiziİnşallah kuzum, normal zaman olsa idare ediyorum da şimdi daha ağır gelmeye başladı bu konular. Hayırlısı bakalım
Seni strese sokmasın zibidik bey.Ohoo daha neler neler yaşadık toparlanana kadar canımız çıktıAmin kuzum amin :) konuşalım bakalım kaç dk sakin kalabilcez
EvettDoktorunun dediği doğru kuzum uzaktan gidiyorsunuz,gün verirler muhtemelen.
Ayy senin için ne heyecanlı geri sayım yaparsın ❤
Annemler de öyle canım eşim evdeyken aramazlar bile rahatsız etmemek için. Ama annesi gece 1de aklına bişey gelir arar. Ama ikisini aynı kefeye koyuyor şu an gel de anlat. İnşallah düzelir eşim de anlar sorun olmayacağını da bende rahatlarım
Konuşalım bakalım canım mutlaka açacak zaten konuyu. İnşallah yoluna girer her şey ciddi anlamda yorucu çünkü sürekli bunları düşünmekSenin annene zamanımda bu mahalleye taşınmanızı oğlun istemedi desem hoşuna gider mi de,senin ailen neyse benimkide o de,ben aileme söyliyemem çok istiyosan sen söyle de,ben arada kalmaktan yoruldum de,ayy valla cnm inş rabbim bi yoluna koyar doğacak olan yavrunun yüzü suyu hürmetine, eşinde merhamete gelir inş
Hahahha zibidik iyiymişSeni strese sokmasın zibidik bey.
Evett❤
Bende uzun zamandır rafa kaldırmıştım canım hatırlayıp canımı sıkmak istemiyordum işte biz de çok şey yaşadık dediğin gibi zor. Erkekler anlamıyor maalesef yarış haline getirdi şimdi senin ailen benim ailem diye. İnşallah çözülür kuzum sağolİnan hepsi ayni. Ben de neler yasadim bir bilsen. Anlatip canimin sikilmasini istemiyorum bu yuzden sabret cnm zamanla anlayacak esin de. Eger imkan varsa bir kiz ailesine yakin oturmali cunku en buyuk destek yine aileden geliyor. İnsallah sorunun cozulur ve her iki tarafta uzulmeden tasinirlar.
Akşam adama sinirlenip zibidik diyomuşunKonuşalım bakalım canım mutlaka açacak zaten konuyu. İnşallah yoluna girer her şey ciddi anlamda yorucu çünkü sürekli bunları düşünmek
Hahahha zibidik iyiymişsinirliyim ya şimdi hoşuma gitti
Ayy inşallah kuzum ya.A April wind sana da gün verirler muhtemelen kuzum benim de sezaryen olursa cumartesi gittiğimizde günüm belli olacak sanırım
HahahahaAkşam adama sinirlenip zibidik diyomuşun
Kuzum senin sezaryen olacağı kesin, özel durumunuz da var sanmıyorum erteleyeceğini. Ona göre de kendinizi ayarlardınız kalacak yer gidiş tarihi falan inşallah belli olur bir an önce sende hazırlığını yaparsınAyy inşallah kuzum ya.
Bana 2 hafta Sonra gel o zaman konuşuruz diyeceklermiş gibi geliyor valla.
Kuzum şimdi şöyle direk gün vermiş gibi olmayacak. Cerrahın vs olduğu güne ayarlamaları gerekiyor ya o yüzden bilemedim ki hemen diyebilir mi. Kurul toplanıyor mu vs tam emin değilim.. Yada bir gün belirleyip doktorları mı ona göre ayarlarlar hiç fikrim yok.Hahahahadiyebilirim hiç belli olmaz o sinirle
Kuzum senin sezaryen olacağı kesin, özel durumunuz da var sanmıyorum erteleyeceğini. Ona göre de kendinizi ayarlardınız kalacak yer gidiş tarihi falan inşallah belli olur bir an önce sende hazırlığını yaparsın
Doğru kuzum o açıdan düşünmedim. İnşallah çabucak belli olur da ayarlarsın sende kendini. Doktor bir şey demezse bile sen sorarsın zaten zaman da yaklaştı çünküKuzum şimdi şöyle direk gün vermiş gibi olmayacak. Cerrahın vs olduğu güne ayarlamaları gerekiyor ya o yüzden bilemedim ki hemen diyebilir mi. Kurul toplanıyor mu vs tam emin değilim.. Yada bir gün belirleyip doktorları mı ona göre ayarlarlar hiç fikrim yok.
Belli olsa bizde ona göre ev tutulacaksa ev falan tutarız kalacak yer ayarlarız o yönden iyi olurdu.
Kuzu senün kesin sezaryen ise neden Çatı muayenesi yaptılarKuzum şimdi şöyle direk gün vermiş gibi olmayacak. Cerrahın vs olduğu güne ayarlamaları gerekiyor ya o yüzden bilemedim ki hemen diyebilir mi. Kurul toplanıyor mu vs tam emin değilim.. Yada bir gün belirleyip doktorları mı ona göre ayarlarlar hiç fikrim yok.
Belli olsa bizde ona göre ev tutulacaksa ev falan tutarız kalacak yer ayarlarız o yönden iyi olurdu.
Rahim açılıp doğum başlamazsa hiç sorun olarak görmüyorlar.Yok kuzum damarların için sormadım. Sertleşme için kadın doğum ne diyor
Ay cnm gel gör beni yüremeyiyorum, ağrılar, kıpkırmızı oluyorum, nefes alamıyorum, bas bas bağırıyorum. İki hafta öncede bacaklarımdan neler çektim.Gecmis olsun canim isin zor.b12 genelde cogu kiside eksik oluyor.sen ihmal etme ilaclarini sakin.bende bile baski oluyo senin daha cok olmustur
Gözün aydın canım ölçümleri güzel çıkmış kilosu da gayet güzel maşallah:) haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım:)Kontrolden geldim canım. Çok şükür herşey yolunda. 34+2 2350gr olmuş. Nst yada çatı için muayene ol adım. 3 hafta sonraya randevu verdi doktorum. O zaman hem çatı hem Nst bakılacak. 37+2 oluyorum o zamana. İnşallah sağlıkla geçer herşey.
Hastaneye yakın bi apart ayarlarsınız cnm,googleden bak zekai tahir cebeci bölgesi oluyo yanlış bilmiyorsam, ne kadar zaman alacak cnm bebişle taburcu olmanız evegelmenizKuzum şimdi şöyle direk gün vermiş gibi olmayacak. Cerrahın vs olduğu güne ayarlamaları gerekiyor ya o yüzden bilemedim ki hemen diyebilir mi. Kurul toplanıyor mu vs tam emin değilim.. Yada bir gün belirleyip doktorları mı ona göre ayarlarlar hiç fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?