2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

İnan hepsi ayni. Ben de neler yasadim bir bilsen. Anlatip canimin sikilmasini istemiyorum bu yuzden sabret cnm zamanla anlayacak esin de. Eger imkan varsa bir kiz ailesine yakin oturmali cunku en buyuk destek yine aileden geliyor. İnsallah sorunun cozulur ve her iki tarafta uzulmeden tasinirlar.

Konuşalım bakalım canım mutlaka açacak zaten konuyu. İnşallah yoluna girer her şey ciddi anlamda yorucu çünkü sürekli bunları düşünmek
Seni strese sokmasın zibidik bey.

Evett❤
Hahahha zibidik iyiymiş sinirliyim ya şimdi hoşuma gitti

Bende uzun zamandır rafa kaldırmıştım canım hatırlayıp canımı sıkmak istemiyordum işte biz de çok şey yaşadık dediğin gibi zor. Erkekler anlamıyor maalesef yarış haline getirdi şimdi senin ailen benim ailem diye. İnşallah çözülür kuzum sağol

Acaba ciğer geliştirici iğne biraz tansiyonu yükseltiyor diye mi mini mini ye hemen yapmadılar sadece böyle bikaç kişiden duymuştum hiç bir bileğim yok kızlar hepimiz için hayırlısı Ne ise onu nasip etsin Allah

Akşam adama sinirlenip zibidik diyomuşun
Hahahaha diyebilirim hiç belli olmaz o sinirle
Ayy inşallah kuzum ya.
Bana 2 hafta Sonra gel o zaman konuşuruz diyeceklermiş gibi geliyor valla.
Kuzum senin sezaryen olacağı kesin, özel durumunuz da var sanmıyorum erteleyeceğini. Ona göre de kendinizi ayarlardınız kalacak yer gidiş tarihi falan inşallah belli olur bir an önce sende hazırlığını yaparsın

Kuzum şimdi şöyle direk gün vermiş gibi olmayacak. Cerrahın vs olduğu güne ayarlamaları gerekiyor ya o yüzden bilemedim ki hemen diyebilir mi. Kurul toplanıyor mu vs tam emin değilim.. Yada bir gün belirleyip doktorları mı ona göre ayarlarlar hiç fikrim yok.
Belli olsa bizde ona göre ev tutulacaksa ev falan tutarız kalacak yer ayarlarız o yönden iyi olurdu.

Doğru kuzum o açıdan düşünmedim. İnşallah çabucak belli olur da ayarlarsın sende kendini. Doktor bir şey demezse bile sen sorarsın zaten zaman da yaklaştı çünkü

Kuzu senün kesin sezaryen ise neden Çatı muayenesi yaptılar

Yok kuzum damarların için sormadım. Sertleşme için kadın doğum ne diyor
Rahim açılıp doğum başlamazsa hiç sorun olarak görmüyorlar.
Bişey diyorlar mı dersen demiyorlar.

Ya özel gittiğim yar doç sürekli gidelim para bayılalım diye gelin diyor. Hatta ayaklarım şişip, kızarıp, ağrıdığında bile bana gel dedi düşün. Dünya para verdirecekti kalp damar doktoruna hemen git deyip doppler moppler derken.
Dün bakırköy Sadi konuk acilde çok iyi bı doktora rastladım baya bı muayene etti konustuk, 34 haftadan sonra riskli görmeyiz diyor. Ama 36 haftadan önce doğum erken doğum.
Ama ben erken doğum istemiyorum. Kim ister ki dimi?
Rabbim inşallah kolaylıkla bizlere gününde doğum nasip eylesin.

Gecmis olsun canim isin zor.b12 genelde cogu kiside eksik oluyor.sen ihmal etme ilaclarini sakin.bende bile baski oluyo senin daha cok olmustur
Ay cnm gel gör beni yüremeyiyorum, ağrılar, kıpkırmızı oluyorum, nefes alamıyorum, bas bas bağırıyorum. İki hafta öncede bacaklarımdan neler çektim.
Her şeye razıyım Rabbime isyan etmiyorum etmemde, herşeye dayanacağım.
Erken doğum olmasında.
İşte biraz ihmal ettim folik asitle B12 yi. Şu dakikadan sonra asla ihmal etmem.

Gözün aydın canım ölçümleri güzel çıkmış kilosu da gayet güzel maşallah:) haber verdiğin için çok teşekkür ederim canım:)

Hastaneye yakın bi apart ayarlarsınız cnm,googleden bak zekai tahir cebeci bölgesi oluyo yanlış bilmiyorsam, ne kadar zaman alacak cnm bebişle taburcu olmanız evegelmeniz

Eve geldim bi baktım ocak yanıyor. Kapatmamışım. 2 gündür iş yerine termosla çay götürüyorum onu da çaydanlıkta yapıyordum. Çaydanlığı yana almışım öbür tarafta ateş açık kalmış tam 8 saattir. Ona değil de ya çaydanlık üstünde olaydı kesin yangın çıkmıştı. Bu ara iyice yorgunluktan dalgın oldum. Bu hafta 2. Dikkatsizliğim.

LoveAndMarriage canım erkeklerden bir anda mükemmel koca olmalarını bekleme. Anlayış konusunda da acele etme. Onlar bazı şeyleri yaşayıp görecek ki ondan sonra akılları başlarına gelecek. Kadınlar gerçekten öngörülü hisleri kuvvetli ve akıllıdır. Erkekler o kadar değil. Güdülmeye muhtaçtır yönlendirilmeye müsait olanlar süper olur. Şimdi sen aradan çekil. Bunları düşününce üzülüyorum hayatım bak sayılı günler kaldı bu konuda kararı sana bırakıyorum ama bunu anneme sen açıkla şimdi ben söylersem kızı olarak alınganlık yapar. Senin söylemen daha uygun olur de ve topu ona at ki o dertlensin strese girsin yük onda kalsın. Öyle bir şey diyeceğini de sanmadığım için bence sonuçta senin istediğin olur. Yani eşini en iyi sen tanırsın. Bazen erkeklere onların harika fikirleri olduğunu hissettirmek lazım. Olmasa bile rol yapın. Evlilik oyun gibi. Mızıkçılık yaparsan hep biter. Arada ufak pohpohlanmaktan zarar gelmez. Konuşunca haber et olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…