2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Alirim canim soyle

benim bu mevzuyu sorabilir misin?
son adet tarihim öne alındı ve düzeltilmiş tarihe göre doğum planlanıyor ne kadar doğru bir uygulama bu?
2 aylıkken başka bir doktora gitmiştim o da ilerde demişti şuan kendi doktorum da öyle diyor, detaylı için gittiğim perinatolog da önde demişti. ama doğum tarihini öne almak doğru mu ?

dimi öyle bi mantık olsa daha iyi olurdu ölçümlerde fazla çıkıyo olabilir hem sezeryan neticede çocuk 39 haftada da olsa olsa maksimum 4 kilo olur ki o bile çok çok zor bir ihtimal bence

Güzel haberlerle gel kuzum

Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?

Güzel haberler bekliyoruz senden de canım
heee iyi bari yoksa çok endişelenmiştim sevişen birini duyunca çatlıyorum orta yerimden benim totomu kaldıracak dermanım yok millet uzaya çıkacak diye

peki ben ? ne desem bilemedim

Gunaydin kizlar ve hayitli kandiller.bugun benimde kontrolum var cok merak ediyorum bebiş ne durumda

Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzumm

İrilik hafta değiştirmez kuzu. Ama erken yumurtlama değiştirir:). Muhtemel seninki erken yumurtlama olmuş. Benim son adetim 2 temmuz ama 21 temmuz gibi hesaplanıyor çünkü baya geç yumurtlamışım o yüzden adettim geciktikten 3 hafta sonra anca pozitif çıktı test.
Hafta içindr bence uygun gibi genelde 38-39 arası yapıyorlar sezaryeni

Tamam canim yazdim soracam ins.su acidan dogru olabilir benim bi yakinimin hep yanlis hesaplamislar bebek gununu doldurmus bu yuzden kakasini yapmis bir hafta kuvezde kaldi bebek.birde canim sen kac gunde bir adet olursun

dimi öyle bi mantık olsa daha iyi olurdu ölçümler de fazla da çıkıyo olabilir hem sezeryan netice de çocuk 39 hafta da olsa olsa maksimum 4 kilo olur ki o bile çok çok zor bir ihtimal bence
Öyle tabi aynı doğum tarihindeki bebekler nasıl farklı kilo ve boylarda oluyorsa bu da öyle bir şey. Dediğin gibi ölçümler de yanıltıyor kilolu dedikleri bebekler daha zayıf çıkabiliyor. İnsan doktorla paZarlık yapamıyor da ya ben yapamam yani tarih verdikten sonra

Tamam canim yazdim soracam ins.su acidan dogru olabilir benim bi yakinimin hep yanlis hesaplamislar bebek gununu doldurmus bu yuzden kakasini yapmis bir hafta kuvezde kaldi bebek.birde canim sen kac gunde bir adet olursun
28 günde bir oluyordum canım. ama 40 dolmayacak işte bebek önde diye adet tarihi düzeltmemiş olunsa 28 martta ben 37+4 oluyorum ki bu da sezeryan için bile erken bi tarih sanki

LoveAndMarriage evet tatlım biz de pazarlık yapar gibi yapamıycaz sanırım

O Ocimum basilicum nerelerde kızlar? cevap yazdı mı ? dün nst ye girdim dedi. ama kontrolü yoktu diye biliyorum merak ettim.
Merhaba canım, dün kontrolüm vardı nstye girdim, uyuyormuş doktor bir daha istedi. Bugün 2de tekrar gireceğim. Nst sonucuna göre doktor tekrar konuşuruz dedi. Kontrol iyi geçti; bebek kilo almaya büyümeye devam ediyormuş. Normali beklersek daha çok kilo alırmış, o yüzden sezeryan olacak gibi dedi.
Çok halsiz ve gerginim. Bir tuhafım. Anlam veremedim bu durumuma.. Doğum korkusu stresi başladı galiba.
36+1 olduk..

Tam bilgim yok canım ama benim minnakta hep 1 hafta 10gün ileride doktorum bu doğum tarihini etkilemez bebek haftasına göre iri olur dedi sadece

Benim tahminimce ortalama 14 cu gunde yumurtlamissin ve bu erken yumurtlama degil.benimde iki hafta ilerde cikiyordu hic erken alinir demedi doktorum.bana erken gibi geldi.en azinda nisanin basi olsa

Kuzum senin bebiş önceki kontrolde ters miydi yanlış mı hatırlıyorum ? Doğum pozisyonunu almış mı :)
Kavuşmaya az kaldı canım öyle düşün

Kızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
Tabikide hemşireleri doktorları bizlerden daha iyi bilirler kuzum ne zaman çıkacağını.
Çok şükür sağlık sorunu yok,kilo alması için bekleniyor.
Gün gün sütün şifa vericek oğluna ❤

İnan öyle çok bilmiş konuşan,örnek veren insan çok.
Malesef tamda şu zamanında çevrende olmasalar çok çok iyi ama
Hem seni psikolojik olarak etkiliyorlar hemde sütünü
Sen keyfinden bırakıp geliyorsun sanki çocuğunu orda hayret bişey bu insanlar

Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ❤
Doğum şeklin belli mi

hımm öyle olunca çıkmıyor. o yüzden genelde tok girin hatta çikolata yiyin hareket etsin diyorlar. ben de 3 de nst ye gireceğim. bakalım herşey yolunda gideri inşaAllah.

canım maşaAllah bebeğe bu arada. kilo alırsa derken 4 kg normal doğum yapılabilir. kastettiği 4 den fazla ise bilemem .senin ilk doğum olacak ya, muhtemelen çok fazla kesi yapmak istemedikleri için sezeryan demiş olabilir.

ama bence önümüzdeki 2 haftanın kontrolleri de bitsin acele etmese karar için. bi de bebişin pozisyonu nasıl dı?

Kuzum senin bebiş önceki kontrolde ters miydi yanlış mı hatırlıyorum ? Doğum pozisyonunu almış mı :)
Kavuşmaya az kaldı canım öyle düşün ❤
Doğum pozisyonunu almak üzereymiş canım öyle söyledi ters değilmiş artık ama kanala girmemiş tabi daha.
Bilmiyorum şu 2-3 gündür tuhafım. Mutsuz gergin hissiz yorgun karmakarışığım.
Yüzümün rengi filan değişti böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…