Alirim canim soylegüzel haberlerle gel canım inşallah ben de haftaya gideceumm iple çekiyorum
o değil de bir şey desem doktorundan fikir alabilir misin?
kızlar bir şey sorucam fikirlerinizi merak ediyorum.
şimdi benim son adet tarihim 9 temmuz ama ilk zamandan beri ölçümler bir hafta ileri diye doktor tahmini doğum tarihimi bir hafta öne çekti yani 15 nisan olması gerekirken bebek önde gidiyor diye 8 nisan a çekti ve bana da 2 temmuz son adet tarihin olarak dile getirirsin dedi.
şimdi malum ben sezeryan olacağım ya doktor da 28 mart gibi alırız diyor. ve aklımıza takılıyor normal şartlarda çocuk 37. haftasında ama gelişimi iyi vs diye tarihler öne alındığı için 38+4 oluyor erken değil mi bu tarih doğum için?
gelişim önde diye öne çekilir mi doğum zamanı?
ne düşünüyorsunuz?
Alirim canim soyle
dimi öyle bi mantık olsa daha iyi olurdu ölçümlerde fazla çıkıyo olabilir hem sezeryan neticede çocuk 39 haftada da olsa olsa maksimum 4 kilo olur ki o bile çok çok zor bir ihtimal benceBu konularda inan tanıyamıyorum kuzum o kadar gereksiz tepkiler veriyor ki. gece bile uyandıkça aklıma geldi konu bi an önce ne olacaksa olsa da stresi kalksa üzerimden. İnşallah yoluna girer her şey ❤
Canım bildiğim kadarıyla irilik bebeğin doğum tarihini değiştirmiyor. 15 nisanda normal gelişimde bir bebek 3 kilo doğuyorsa sen 3,4 kilo bir bebek doğuruyorsun mesela. Burada da konuşuldu hatta bu konu yanlış hatırlamıyorsam
Günaydın kızlar
Gider ayak doğurmam inşallah alt tarafımda ağrı var yürümekte zorlanıyorum.
Gece yatarken 7-8 dkda bir kasılmam vardı yine. Beyfendi tutuşmuştu, beter olsun
Belimde ağrıyor. İnsan korkuyor valla
Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
heee iyi bari yoksa çok endişelenmiştim sevişen birini duyunca çatlıyorum orta yerimden benim totomu kaldıracak dermanım yok millet uzaya çıkacak diye
Gunaydin kizlar ve hayitli kandiller.bugun benimde kontrolum var cok merak ediyorum bebiş ne durumda
kızlar bir şey sorucam fikirlerinizi merak ediyorum.
şimdi benim son adet tarihim 9 temmuz ama ilk zamandan beri ölçümler bir hafta ileri diye doktor tahmini doğum tarihimi bir hafta öne çekti yani 15 nisan olması gerekirken bebek önde gidiyor diye 8 nisan a çekti ve bana da 2 temmuz son adet tarihin olarak dile getirirsin dedi.
şimdi malum ben sezeryan olacağım ya doktor da 28 mart gibi alırız diyor. ve aklımıza takılıyor normal şartlarda çocuk 37. haftasında ama gelişimi iyi vs diye tarihler öne alındığı için 38+4 oluyor erken değil mi bu tarih doğum için?
ne düşünüyorsunuz?
Tamam canim yazdim soracam ins.su acidan dogru olabilir benim bi yakinimin hep yanlis hesaplamislar bebek gununu doldurmus bu yuzden kakasini yapmis bir hafta kuvezde kaldi bebek.birde canim sen kac gunde bir adet olursunbenim bu mevzuyu sorabilir misin?
son adet tarihim öne alındı ve düzeltilmiş tarihe göre doğum planlanıyor ne kadar doğru bir uygulama bu?
2 aylıkken başka bir doktora gitmiştim o da ilerde demişti şuan kendi doktorum da öyle diyor, detaylı için gittiğim perinatolog da önde demişti. ama doğum tarihini öne almak doğru mu ?
Öyle tabi aynı doğum tarihindeki bebekler nasıl farklı kilo ve boylarda oluyorsa bu da öyle bir şey. Dediğin gibi ölçümler de yanıltıyor kilolu dedikleri bebekler daha zayıf çıkabiliyor. İnsan doktorla paZarlık yapamıyor da ya ben yapamam yani tarih verdikten sonradimi öyle bi mantık olsa daha iyi olurdu ölçümler de fazla da çıkıyo olabilir hem sezeryan netice de çocuk 39 hafta da olsa olsa maksimum 4 kilo olur ki o bile çok çok zor bir ihtimal bence
28 günde bir oluyordum canım. ama 40 dolmayacak işte bebek önde diye adet tarihi düzeltmemiş olunsa 28 martta ben 37+4 oluyorum ki bu da sezeryan için bile erken bi tarih sankiTamam canim yazdim soracam ins.su acidan dogru olabilir benim bi yakinimin hep yanlis hesaplamislar bebek gununu doldurmus bu yuzden kakasini yapmis bir hafta kuvezde kaldi bebek.birde canim sen kac gunde bir adet olursun
Merhaba canım, dün kontrolüm vardı nstye girdim, uyuyormuş doktor bir daha istedi. Bugün 2de tekrar gireceğim. Nst sonucuna göre doktor tekrar konuşuruz dedi. Kontrol iyi geçti; bebek kilo almaya büyümeye devam ediyormuş. Normali beklersek daha çok kilo alırmış, o yüzden sezeryan olacak gibi dedi.O Ocimum basilicum nerelerde kızlar? cevap yazdı mı ? dün nst ye girdim dedi. ama kontrolü yoktu diye biliyorum merak ettim.
Tam bilgim yok canım ama benim minnakta hep 1 hafta 10gün ileride doktorum bu doğum tarihini etkilemez bebek haftasına göre iri olur dedi sadecekızlar bir şey sorucam fikirlerinizi merak ediyorum.
ne düşünüyorsunuz?
Benim tahminimce ortalama 14 cu gunde yumurtlamissin ve bu erken yumurtlama degil.benimde iki hafta ilerde cikiyordu hic erken alinir demedi doktorum.bana erken gibi geldi.en azinda nisanin basi olsa28 günde bir oluyordum canım. ama 40 dolmayacak işte bebek önde diye adet tarihi düzeltmemiş olunsa 28 martta ben 37+4 oluyorum ki bu da sezeryan için bile erken bi tarih sanki
LoveAndMarriage evet tatlım biz de pazarlık yapar gibi yapamıycaz sanırım
Kuzum senin bebiş önceki kontrolde ters miydi yanlış mı hatırlıyorum ? Doğum pozisyonunu almış mı :)Merhaba canım, dün kontrolüm vardı nstye girdim, uyuyormuş doktor bir daha istedi. Bugün 2de tekrar gireceğim. Nst sonucuna göre doktor tekrar konuşuruz dedi. Kontrol iyi geçti; bebek kilo almaya büyümeye devam ediyormuş. Normali beklersek daha çok kilo alırmış, o yüzden sezeryan olacak gibi dedi.
Çok halsiz ve gerginim. Bir tuhafım. Anlam veremedim bu durumuma.. Doğum korkusu stresi başladı galiba.
36+1 olduk..
Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınKızlar bugün 16 sularında kanamam oldu hastaneye geldik sancı çıktı doktorum da yatırdı kanamam azaldı ama hala devam ediyor bana dua edin
Tabikide hemşireleri doktorları bizlerden daha iyi bilirler kuzum ne zaman çıkacağını.Evet canım ama bugün hemsireyle konusabildik o da genel bir sağlık sorunu yok kilo alımı için takip edeceğiz diyor belirli bir gün söylemedi
Çevrede her kafadan bir ses çıkıyor, gidin alın çocuğu onlar devletten para almak için tutuyor sizi oyaliyor bilmem ne... yahu nasıl zorla çıkartalım Allah muhafaza eve getiririz ya sorun çıkarsa ben bunu nasıl göze alabilirim ..
Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ❤Günaydın kızlar; iyi uyumuşum bu gece. Oğlanda hiç hareket etmedi o da uyudu. Dinlenebildim iyi oldu. Bugün kontrolüm var saat 3 te bakalım ne durumdayım?
Merhaba canım, dün kontrolüm vardı nstye girdim, uyuyormuş doktor bir daha istedi. Bugün 2de tekrar gireceğim. Nst sonucuna göre doktor tekrar konuşuruz dedi. Kontrol iyi geçti; bebek kilo almaya büyümeye devam ediyormuş. Normali beklersek daha çok kilo alırmış, o yüzden sezeryan olacak gibi dedi.
Çok halsiz ve gerginim. Bir tuhafım. Anlam veremedim bu durumuma.. Doğum korkusu stresi başladı galiba.
36+1 olduk..
bugün belli olacak canım bakalım.Hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım ❤
Doğum şeklin belli mi
Doğum pozisyonunu almak üzereymiş canım öyle söyledi ters değilmiş artık ama kanala girmemiş tabi daha.Kuzum senin bebiş önceki kontrolde ters miydi yanlış mı hatırlıyorum ? Doğum pozisyonunu almış mı :)
Kavuşmaya az kaldı canım öyle düşün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?