• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
benim de hiç pazarlık yapasım yok doktora da güveniyorum ama sağdan soldan duyunca bişiler ne bileyim acaba mı diyorum.
senin ilk doğumun muydu canım bence 40 i beklesin doktorun 42 yi bekleyen var normal doğum için gelmezse artık sezeryana alıyorlar

Canım bence doktoruna güven her kafadan ses çıkıyor açıkçası ben doktorum ne derse ona inanıyorum benimde değişti sat ım çünkü 29 hazirandı geç yumurtlama olduğu için 4 temmuzla uyumlu şimdi onu baz alıyoruz doktoruma da söylemiştim bu konuyu o tarihle uyumlu olduğu için onu baz alacağız demişti.

Ayrıca dün nst ye girdiğimde bi tane kız vardı 36. Haftasındaymış pazartesiye sezeryan verdiler dedi yani 37. Haftasına denk geliyor detayları sormadım ama baya da kilosu boyu vardı neden normal düşünmedi ya da beklemediler bilmiyorum herkesin hikayesi farklı bence o yüzden doktoruna güven canım
Kizlar bugunde benim ozeldeki dr da kontrolum vardi aksam 6 da ama gitmek istemiyorum. Ona o kadar cok kirildim ve uzuldum ki ! Bir daha ayni seyleri duymak o ani yasamak istemiyorum. Bana ölebilirsin, emboli gelisebilir, apse olabilirsin, cigerinde sikinti olabilir, kanama olabilir ben bu riski alamam, paraya ihtiyacim yok gebe takibini sevdigimden yapiyorum risk almak istemiyorum takibini devlet yapsin ameliyatina da baska uzmanlar girsin dedi. Ama bunlari cok sert bir sekilde soyledi. 7 aydir duzenli gittigim doktordu. Madem ameliyatima girmeyecek ve takibimi yapmayacak bu yuzden son kontrole gitmek istemiyorum ayaklarim geri geri gidiyor :KK43:
Kuzum zaten en baştan değiştirmen gerekiyordu doktorunu sanırım önceden de tutumuyla ilgili yazmıştın neyse olan olmuş bana bu cümleleri kuran doktora şahsen ben gitmem

A April wind kuzum naaptın?

Ben ciktim iyi sukur her sey yolunda.doktora adet agrisi gibi agrim oluyor diyince bu istedigimiz bir durum degil dedi nst ye gonderdi.eger bu tarz agriniz olursa ihmal etmeyin
Gözün aydın canım benimde oluyordu ama nst de bir şey çıkmadı rahat ol:KK200:

izledim şimdi canım. niye benim doktor SAT ı değiştirdi bi hafta öne çekti o zaman yaa doğuma az kala güvenim sarsılacak adama şimdi offf
Bende senin için araştırmıştım ekran görüntüsü atayım diye düşündüm :)
İlk 6-8 haftalık ultrason görüntüsünde doğum tarihi kaç görünüyor canım.
Benim doktor kalp atışını duyduğumuz haftaki görüntüsünü kaybetme doğum bu tarihe göre olucak diye söyledi
İlerleyen haftalarda bebek önden geriden gidebilir önemli olan bu görüntüsü yanılma olmaz demişti

Ben ciktim iyi sukur her sey yolunda.doktora adet agrisi gibi agrim oluyor diyince bu istedigimiz bir durum degil dedi nst ye gonderdi.eger bu tarz agriniz olursa ihmal etmeyin
Gözün aydın canım nstde güzel çıkar inşallah darısı diğer arkadaşların başına ❤

Günaydın kızlar 😇
Gider ayak doğurmam inşallah alt tarafımda ağrı var yürümekte zorlanıyorum.
Gece yatarken 7-8 dkda bir kasılmam vardı yine. Beyfendi tutuşmuştu, beter olsun 🙄
Belimde ağrıyor. İnsan korkuyor valla🙄
Canım çok geçmiş olsun inşallah kasılma açılma vs çıkmaz
Şimdi nasılsın canım
Herşey yolunda ise telaş etme. Belki pıhtı vardı bebekte baskı ywpıjca onu dışarı attı olabiliyor. Strese girme üzülme sakin olmaya çalış. Sancı değeri kaç çıkıyor ?

Yaratmaz canım bol bol tepkiler müziği duyunca. Ama uzun süre ayakta kalma sakın
İyiyim canım kanama neredeyse durdu çok şükür kasılma dün en fazla 50 lerde çıktı
Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen
Canım çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsın
Geceyi hastanede mi geçirdin
Evet canım hala müşahededeyim
C9k geçmiş olsun canım, koyu kahveye döndüyse, içerdeki kanamadır. O da biter 1 2 güne.. canını sıkma.. plasenta konumunu kontrol ettiler mi
Plesenta da bi sıkıntı yok çok şükür canım
Alexander Mcqueen Alexander Mcqueen Canim nasil oldun ? Kanaman durdu mu ? İnsallah hersey yolundadir haberdar et bizi de
Durdu canım çok şükür kasılmam da yok

kızlar bir şey sorucam fikirlerinizi merak ediyorum.
şimdi benim son adet tarihim 9 temmuz ama ilk zamandan beri ölçümler bir hafta ileri diye doktor tahmini doğum tarihimi bir hafta öne çekti yani 15 nisan olması gerekirken bebek önde gidiyor diye 8 nisan a çekti ve bana da 2 temmuz son adet tarihin olarak dile getirirsin dedi.
şimdi malum ben sezeryan olacağım ya doktor da 28 mart gibi alırız diyor. ve aklımıza takılıyor normal şartlarda çocuk 37. haftasında ama gelişimi iyi vs diye tarihler öne alındığı için 38+4 oluyor erken değil mi bu tarih doğum için?
gelişim önde diye öne çekilir mi doğum zamanı?

ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle aldırma nisan ayıni bekle bir gün bile çok önemli anne karnında bebek için gelişim önde diye bebek alınır mı ya benim bebegimde 12 gün önde Nisanin 25 gibi doğum olur dedi sezeryanim bende dedim mayisi beklerim hocam ben diye Mayıs olunca 39+4 kadar bekliycem inşallah

Çıktım kuzular eve gidiyoruz eşimde işe yetişecek.
Durumlar aynı baktılar yolladılar 🙄
Aynı şeyler. Akciğer ölçümü yapıcaz dediler ne bi kağıda birşey yazdılar ne bana söylediler.
Allah şunların eline düşürmesin ya.
Doğum tarihi içinde erken dediler tahmin ettiğim gibi. Hatta ne kadar geç olursa o kadar iyi dediler 39-40da yapılır büyük ihtimal dediler 😂
En son nst gönderdiler ama girmedim birşey falan çıkar yatırmaya kalkarlar diye korktum iyi mi yaptım kötü mü bilmem.
Çocuk cerrahıyla görüştük mutlaka Doğum burda olmalı yoksa rastgele hastaneye gönderirler cihazlar çok hassas sıkıntı olur taşınması dedi. Burda bile 10 çocuk doğuyorsa 2 tanesi ameliyata bile giremiyor yetişmiyor dedi. Tembihledi Doğuma yakın Ankara’ya gelin yer ayarlayın diye. Büüüyle bizden haberler. Farklı bir durum yok. Umarım erken Doğum gibi birşey olmaz.

Hamileler bugün kandil kandiliniz mübarek olsun, yoğun bakımda ki babam için dua eder misiniz

Rabbim şifasını versin canım. babam ekim-kasım ayında 2 ay yoğun bakım, 1 ay serviste kaldı... bize sabaha çıkmaz dediler, ama biz asla umudumuzu kaybetmedik. günlerce dualar okuduk. siz de umudunuzu kaybetmeyin. Rabbim şu mübarek kandilde edilen duaları kabul etsin, şifasını versin inşaAllah.

gözün aydın canım. nst den çıkınca da haber ver.

Aynı şeyler. Akciğer ölçümü yapıcaz dediler ne bi kağıda birşey yazdılar ne bana söylediler.
Doğum tarihi içinde erken dediler tahmin ettiğim gibi. Hatta ne kadar geç olursa o kadar iyi dediler 39-40da yapılır büyük ihtimal dediler 😂
En son nst gönderdiler ama girmedim birşey falan çıkar yatırmaya kalkarlar diye korktum iyi mi yaptım kötü mü bilmem.
Çocuk cerrahıyla görüştük mutlaka Doğum burda olmalı yoksa rastgele hastaneye gönderirler cihazlar çok hassas sıkıntı olur taşınması dedi. Burda bile 10 çocuk doğuyorsa 2 tanesi ameliyata bile giremiyor yetişmiyor dedi. Tembihledi Doğuma yakın Ankara’ya gelin yer ayarlayın diye. Büüüyle bizden haberler. Farklı bir durum yok. Umarım erken Doğum gibi birşey olmaz.
Tarihini de verselermiş keşke gitmişken :işsiz: Tahmini bi ayarlama yapacaksınız o zaman kuzum geç gidip telaş yapmaktansa biraz erken gidip düzenini kuracaksın orada :110:

İnşaallah canım nstden çıkınca yaz yine buraya. Çok aç da değildim aslında ama uyanmadı işte. Bugün bakalım artık.
Şuan 3500 grammış. Aynen senin dediğin gibi söyledi. 4 hafta daha normali beklersek 4ü geçer, ilk doğumun olduğu için sıkıntı olur, belki sonlarda kilo alımı duradabilir 38e kadar durup Doğum şekline öyle karar verelim dedi. Artık haftalık çağırdı.
Bugün nstye göre tekrar ne diyecek bakalım.
Pozisyonunu tam olmasada almaya başlamış artık kuzum. Ters değilmiş. Tamamen döner haftaya kadar dedi.
Oy maşallah tam bir tosun geliyor:)

MaşaAllah canım bu ne hız. gittiniz dönüyorsunuz.

ya ne güzel 39-40 da alırız demiş. peki bir sonraki kontrol için ne zamana çağırdı ?

Kizlar bugunde benim ozeldeki dr da kontrolum vardi aksam 6 da ama gitmek istemiyorum. Ona o kadar cok kirildim ve uzuldum ki ! Bir daha ayni seyleri duymak o ani yasamak istemiyorum. Bana ölebilirsin, emboli gelisebilir, apse olabilirsin, cigerinde sikinti olabilir, kanama olabilir ben bu riski alamam, paraya ihtiyacim yok gebe takibini sevdigimden yapiyorum risk almak istemiyorum takibini devlet yapsin ameliyatina da baska uzmanlar girsin dedi. Ama bunlari cok sert bir sekilde soyledi. 7 aydir duzenli gittigim doktordu. Madem ameliyatima girmeyecek ve takibimi yapmayacak bu yuzden son kontrole gitmek istemiyorum ayaklarim geri geri gidiyor :KK43:
Ben olsam bende gitmezdim çok haklısınız takibini Doğum yapacak doktorda devam edin en azından kafanız karışmaz 2 gün önce İstanbul’da bir araştırma hastanesinde bebeğin artık gelişmiyor almamız lazım diye bir Kasım’ı hastaneye yatırdılar güvendiğiniz biriyle devam edin

MaşaAllah canım bu ne hız. gittiniz dönüyorsunuz.

ya ne güzel 39-40 da alırız demiş. peki bir sonraki kontrol için ne zamana çağırdı ?
Çağırmadı eheh :) birşey demediler İnan kuzu. Ağızlarından cımbızla laf aldım.
Bir sorun olmazsa olabildiğince geç gideriz artık git gel yapmayız gittimi durarız.

Kesinlikle aldırma nisan ayıni bekle bir gün bile çok önemli anne karnında bebek için gelişim önde diye bebek alınır mı ya benim bebegimde 12 gün önde Nisanin 25 gibi doğum olur dedi sezeryanim bende dedim mayisi beklerim hocam ben diye Mayıs olunca 39+4 kadar bekliycem inşallah

evet haklısın du bakalım cesaretimi toplayıp pazarlık yapayım hocayla kızmaz inşallah son dakika doktor değiştirmek de istemem :skandal:

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Tabikide hemşireleri doktorları bizlerden daha iyi bilirler kuzum ne zaman çıkacağını.
Çok şükür sağlık sorunu yok,kilo alması için bekleniyor.
Gün gün sütün şifa vericek oğluna ❤

İnan öyle çok bilmiş konuşan,örnek veren insan çok.
Malesef tamda şu zamanında çevrende olmasalar çok çok iyi ama :KK43:
Hem seni psikolojik olarak etkiliyorlar hemde sütünü :KK43:
Sen keyfinden bırakıp geliyorsun sanki çocuğunu orda hayret bişey bu insanlar
Aynen öyle canım dün geçmiş olsuna gelenler oldu , orada iyi bakmazlar siz eve getirseniz daha iyi kilo alır, benim torunum hastanedeydi ben gittim zorla çıkardım diyip durdular ..

yani bebeğimin orada olması en çok beni etkiliyor , babasıyla görmeye giderken güle oynaya gidiyoruz eve dönerken ikimizin de suratlar düşüyor .. ama zorla cikartamam ki canı sağolsun sağlığı yerinde olsun varsın iki gün daha orada kalsın diyoruz ..

Back
X