- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
benim de hiç pazarlık yapasım yok doktora da güveniyorum ama sağdan soldan duyunca bişiler ne bileyim acaba mı diyorum.
senin ilk doğumun muydu canım bence 40 i beklesin doktorun 42 yi bekleyen var normal doğum için gelmezse artık sezeryana alıyorlar
Canım bence doktoruna güven her kafadan ses çıkıyor açıkçası ben doktorum ne derse ona inanıyorum benimde değişti sat ım çünkü 29 hazirandı geç yumurtlama olduğu için 4 temmuzla uyumlu şimdi onu baz alıyoruz doktoruma da söylemiştim bu konuyu o tarihle uyumlu olduğu için onu baz alacağız demişti.
Ayrıca dün nst ye girdiğimde bi tane kız vardı 36. Haftasındaymış pazartesiye sezeryan verdiler dedi yani 37. Haftasına denk geliyor detayları sormadım ama baya da kilosu boyu vardı neden normal düşünmedi ya da beklemediler bilmiyorum herkesin hikayesi farklı bence o yüzden doktoruna güven canım
Kuzum zaten en baştan değiştirmen gerekiyordu doktorunu sanırım önceden de tutumuyla ilgili yazmıştın neyse olan olmuş bana bu cümleleri kuran doktora şahsen ben gitmemKizlar bugunde benim ozeldeki dr da kontrolum vardi aksam 6 da ama gitmek istemiyorum. Ona o kadar cok kirildim ve uzuldum ki ! Bir daha ayni seyleri duymak o ani yasamak istemiyorum. Bana ölebilirsin, emboli gelisebilir, apse olabilirsin, cigerinde sikinti olabilir, kanama olabilir ben bu riski alamam, paraya ihtiyacim yok gebe takibini sevdigimden yapiyorum risk almak istemiyorum takibini devlet yapsin ameliyatina da baska uzmanlar girsin dedi. Ama bunlari cok sert bir sekilde soyledi. 7 aydir duzenli gittigim doktordu. Madem ameliyatima girmeyecek ve takibimi yapmayacak bu yuzden son kontrole gitmek istemiyorum ayaklarim geri geri gidiyor![]()
A April wind kuzum naaptın?