Aynen canım artması ile birlikte düzenli olup olmadığına da bakiliyormusBen ölçüt değilim ama
İlk girdiğim 10 dkda bir 80lerde çıktı.
Sonradan 5 dkda bir 60larda.
İlaç&serum tedavisinden Sonra en fazla 45lere çıkan kasılmalar vardı.
Taburcu olduktan 1 gün Sonra girdiğim nstde sürekli 35lerde çıktı hiç düşmedi nerdeyse ama sanırım düzensiz olduğu için doktor gayet normal dedi sorun görmedi.
Yok valla 12de çıkacak kuzudur bakalım tekrar şaşmadan gelirse babamı arayayım yakın zaten hemen gelir
Ya ahahahbende korkuyorum
Biz geldik tahmin ettigim gibi bir sey soylemedi neyse persembe kendi dr.soyler artik
Doğumu nerede yapacağına karar verdin mi canım?dogum tarihlerimiz yakınmış:) ben 25 nisan da gelecek zannederken bir hafta gec döllenme oldugunu yeni ogrendim mayisa kaldik iyi mi:) nisana odaklanmistim. Bizim mübarek kizlar kendine ramazani uygun gördü heralde
Bir sonraki kontrolünde girersin büyük ihtimalle canım. Aslında tıbben 28'den sonra nst girilmesi lazım. Ama doktorlar genelde 32'den sonra başlıyor.canm mesela 45 olunca senin hissettigin birsey oluyor mu ?dogum icin kac oluyor rakam olarak merak ettim.Ben daha hic girmedim birkac haftamiz var galiba
Tam bilmiyorum ama dogum oncesi nisan gelmiyor mu.sen genede hastaneye git ihmal etme canim8 dkya düştü doğuruyor muyum yoksa ya
Sinirlerim gerildi
Dahiliye bana da b12 vermişti ama ben içmemiştimCanım bence suda bekletmeden önce az bir sarı yerine çamaşır suyu döküp elinde yıka baktın faydası oluyor,elinde lekeli yeri yıkayıp durula at makineye.
Daha yeni aklıma geldi böyle bir olaysan suda beklettiğimde leke yayılmıştı
Kanını toplamaya çalış demesi kolayda ama nasıl ?
Benim bir ara ilaca rağmen yalan olmasın ya 6 yada 7yi görmüştü.
Bebekte seninki gibi geriden geliyordu.
Dahiliyeci hem kan ilacını değiştirdi,hem b12 verdi hemde b12 için tek kullanımlık serum verdi. Ben o ara doktora sorup iyi pişmiş dalak tükettim faydası oldu biraz. Kuru üzüm,pekmez birde kan ilacını c vitaminiyle tüket canım emilimi artsın. Kan ilacını içmeden,içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri tüketme.
Kanım yükselmişti,geriliğimiz azalmıştı. Benim kız yapı itibariyle biraz geri canım çok normal karşılıyorum ben :)
Normalci doktor koy sen onun adını sinirimi hoplattı
Enemmm zaten çok korkuyorum
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyoradama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil
Umarım baban için herşey yolunda gider Canım.
Benimde yok yardımcım. 2 hafta sonra izne ayrılıcam. 3 yada 3 buçuk hafta sonra sezaryen olucam. Ama annem oy kullanmadan gelmek istemeyecek biliyorum. Yani ben doğurayım annem oy kullansın
Bu gidişle ben herşeyi tek başıma yapıcam annem bi Doğumda yanımda olmaya gelecek. Belki kardeşim erken gelir ama oda temizlikten pek anlamaz zaten. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun işte. Zaten şuaralar dokunsalar ağlayacağım annem iyice moralimi bozuyor.
lisayla gittim onu goz hapsine alayim derken kacirdim tam ekrana bakamadim,neyse persembe ogrenirim ,Kuzu naptın ? Umarım herşey yolundadır
Ya orda ekranda ölçerken sen görmüyor musun ki canım? Ben ekrana bakıyorum fl boyunu ölçünce mesela 65mm mi çıkıyor 7 ile çarpıyorum vs
Kiyafetlerini hallet canm cunku o utuyu yapmak bile bayagi yoruyor insani.bi ara kanamamda olunca erkrn dogum korkusuyla hepsini halettim
Sansima kardesim yakinima tasindi onunla yapacaz.erken mi diyorum sonrada agirlasirsam zor olur diyorum.
Baban icin gecmis olsun canim.tek yapamazsin zor olur zaten.kadin bile alsan yorucu oluyor annenin olmasi daha iyi olur.
Sen yeni taşındığın icin evin temizdir zaten.derin temizlige gerek kalmaz sadece yuzeysel temizlersin
lisayla gittim onu goz hapsine alayim derken kacirdim tam ekrana bakamadim,neyse persembe ogrenirim ,
Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu
Umarım tekrar olmaz.
Geldi kuzum geldi yanımda şuan sıkıntı yokÇok şükür canım
Eşin geldi mi
Eğer yalnızsan ailene mesaj at telefonlarının sesini açık bırakıp yatsınlar allah korusun acil bir şey olursa ulaşabilesin
Aman beklesin Uras paşa daha erken korkutuyor seni annesi..zamanında gelsin inş.Geldi kuzum geldi yanımda şuan sıkıntı yok❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?