• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A
Ben ölçüt değilim ama😂
İlk girdiğim 10 dkda bir 80lerde çıktı.
Sonradan 5 dkda bir 60larda.
İlaç&serum tedavisinden Sonra en fazla 45lere çıkan kasılmalar vardı.
Taburcu olduktan 1 gün Sonra girdiğim nstde sürekli 35lerde çıktı hiç düşmedi nerdeyse ama sanırım düzensiz olduğu için doktor gayet normal dedi sorun görmedi.
Aynen canım artması ile birlikte düzenli olup olmadığına da bakiliyormus

Yok valla 12de çıkacak kuzu :KK43: dur bakalım tekrar şaşmadan gelirse babamı arayayım yakın zaten hemen gelir

Ya ahahah😂 bende korkuyorum 😔

Kuzu naptın ? Umarım herşey yolundadır 🙏🏼

Biz geldik tahmin ettigim gibi bir sey soylemedi neyse persembe kendi dr.soyler artik

Ya orda ekranda ölçerken sen görmüyor musun ki canım? Ben ekrana bakıyorum fl boyunu ölçünce mesela 65mm mi çıkıyor 7 ile çarpıyorum vs

canm mesela 45 olunca senin hissettigin birsey oluyor mu ?dogum icin kac oluyor rakam olarak merak ettim.Ben daha hic girmedim birkac haftamiz var galiba
Bir sonraki kontrolünde girersin büyük ihtimalle canım. Aslında tıbben 28'den sonra nst girilmesi lazım. Ama doktorlar genelde 32'den sonra başlıyor.
Hiçbirşey hissetmedim valla. Yani daha doğrusu nasıl birşey bu kasılma olayı, nasıl ayırt edeceğiz ben hala çözemedim. Herkes de farklı tarif ediyor.
Benim doktorum 45 için normal dedi.

Canım bence suda bekletmeden önce az bir sarı yerine çamaşır suyu döküp elinde yıka baktın faydası oluyor,elinde lekeli yeri yıkayıp durula at makineye.
Daha yeni aklıma geldi böyle bir olaysan suda beklettiğimde leke yayılmıştı :işsiz:

Kanını toplamaya çalış demesi kolayda ama nasıl ?
Benim bir ara ilaca rağmen yalan olmasın ya 6 yada 7yi görmüştü.
Bebekte seninki gibi geriden geliyordu.
Dahiliyeci hem kan ilacını değiştirdi,hem b12 verdi hemde b12 için tek kullanımlık serum verdi. Ben o ara doktora sorup iyi pişmiş dalak tükettim faydası oldu biraz. Kuru üzüm,pekmez birde kan ilacını c vitaminiyle tüket canım emilimi artsın. Kan ilacını içmeden,içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünleri tüketme.
Kanım yükselmişti,geriliğimiz azalmıştı. Benim kız yapı itibariyle biraz geri canım çok normal karşılıyorum ben :)
Normalci doktor koy sen onun adını sinirimi hoplattı :KK70:
Dahiliye bana da b12 vermişti ama ben içmemiştim
Son kontrolde de doktor kızdı içmen gerekiyor Bebek için dedi
On gündür kendimi zorlayarak içiyorum bakalım
Kan ilacımı da en baştan beri değiştirmediler canım
Dediğin gibi kanını toparla demesi kolay ama nasıl?
Kuru üzüm pekmez bol tüketmeye çalışıyorum
Cuma kontrolüm var, inşallah gerilik kapanmış olur

Enemmm zaten çok korkuyorum :KK17:
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyor :KK70:adama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil :süslü::skandal:

Aynı benim eşim ya 🤭
Ben de daha valizimi hazırlamadım ama liste yaptım öyle duruyor

Geçen gün bir anda sancı girdi kasıklarıma
Hemen kendimi koltuğa attım
Eşim de gelmiş bana kızıyor “gel odada yat da söyle şu çantaya ne koyulacak ben koyayım” dedi 😬
İlk kez onu panik halde gördüm
Her gün soruyor çantan hazır mı diye

Umarım baban için herşey yolunda gider Canım.
Benimde yok yardımcım. 2 hafta sonra izne ayrılıcam. 3 yada 3 buçuk hafta sonra sezaryen olucam. Ama annem oy kullanmadan gelmek istemeyecek biliyorum. Yani ben doğurayım annem oy kullansın :işsiz:
Bu gidişle ben herşeyi tek başıma yapıcam annem bi Doğumda yanımda olmaya gelecek. Belki kardeşim erken gelir ama oda temizlikten pek anlamaz zaten. Tırnağın varsa başını kaşıyorsun işte. Zaten şuaralar dokunsalar ağlayacağım annem iyice moralimi bozuyor.

Ben de senin gibi dokunsalar ağlayacak modda geziyorum :(

Eşimden başka yardım edecek kimse yok, o da bazen söyleniyor çok zoruma gidiyor hemen ağlamaya başlıyorum

Camlar silinecek perdeler yıkanacak diyorum, bunlar olmazsa Doğum olmayacak mı diyor bana 😬
Akıl vermeyi de pek sever
“Lohusalığın bitince yaparsın üzülme” diyor bir de allahım nasıl deli oluyorum

Yine allah razı olsun günlük işleri hep kendi yapıyor ama cam kapı silme falan zoruna gidiyor

Benim de kardeşim gelecek ama o da temizliğe ne gerek var kafasında olduğu için bakalım istediğim gibi iş yapabilecek mi

Babam hasta olmasa annem şimdiye çoktan gelirdi ama daha bugün hastaneden çıkış yaptılar, evi barkı toparlayıp yemek yapıp anca gelir o da

Kiyafetlerini hallet canm cunku o utuyu yapmak bile bayagi yoruyor insani.bi ara kanamamda olunca erkrn dogum korkusuyla hepsini halettim

Sansima kardesim yakinima tasindi onunla yapacaz.erken mi diyorum sonrada agirlasirsam zor olur diyorum.

Baban icin gecmis olsun canim.tek yapamazsin zor olur zaten.kadin bile alsan yorucu oluyor annenin olmasi daha iyi olur.

Sen yeni taşındığın icin evin temizdir zaten.derin temizlige gerek kalmaz sadece yuzeysel temizlersin

Aynen dediğin gibi canım kadın bile alsam arkasında gezecek adam lazım, o yüzden mecbur annemi beklicem
İnşallah bir aksilik olmaz da gelebilir
Babamı da yalnız bırakmasına gönlüm razı değil ama yapacak bir şey de yok :(

İlk haftalardaki koku hassasiyeti yeniden geldi sanki
Nerdeyse akşama kadar camlar açık oturuyoruz evde benim yüzümden

Özellikle akşam yemek yaptıktan sonra o yemek kokusu gitmiyor burnumdan bir türlü

Yemeği mutfağa yapıyorum ve mutfakta yiyoruz, yemek yaparken bütün odaların camını açıyorum, mutfağın kapısını kapatıyorum ve hem camını hem balkonu açıyorum davlumbazı çalıştırıyorum ama yok yine her yer yemek kokuyormuş gib geliyor :(

Gece boyu yemek kokusundan midem bulanarak uyanıyorum

begonyas begonyas
Canım oğluşunla kavuşmanıza çok sevindim ♥️
Gözün aydın
Bundan sonrası çok daha güzel olacak inşallah
Yusuf’a da maşallah 🧿 adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün paşa

Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu🙏
Umarım tekrar olmaz.

Çok şükür canım
Eşin geldi mi
Eğer yalnızsan ailene mesaj at telefonlarının sesini açık bırakıp yatsınlar allah korusun acil bir şey olursa ulaşabilesin

Back
X