Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, doktorundan da çekinme cevap vermek zorunda aklındakileri sor. Biraz tersliyordu hatırladığım kadarıyla ama başka kime soracaksın yaniKızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.
Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu
Umarım tekrar olmaz.
Hayırlı haberlerle gel canımKızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.
Benim cok oldu hazirladigim bu konuda biraz panigim sanirim temizlik haric hepsini hallettimKizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim
Ya onlar da hakli, en az bizim kadar onlar da heyecanli. Bizim ki ekstra panik ztn. Azicik karnimi tutup yuzumu burusturayim hemen noldu diyip kosuyorDahiliye bana da b12 vermişti ama ben içmemiştim
Son kontrolde de doktor kızdı içmen gerekiyor Bebek için dedi
On gündür kendimi zorlayarak içiyorum bakalım
Kan ilacımı da en baştan beri değiştirmediler canım
Dediğin gibi kanını toparla demesi kolay ama nasıl?
Kuru üzüm pekmez bol tüketmeye çalışıyorum
Cuma kontrolüm var, inşallah gerilik kapanmış olur
Aynı benim eşim ya
Ben de daha valizimi hazırlamadım ama liste yaptım öyle duruyor
Geçen gün bir anda sancı girdi kasıklarıma
Hemen kendimi koltuğa attım
Eşim de gelmiş bana kızıyor “gel odada yat da söyle şu çantaya ne koyulacak ben koyayım” dedi
İlk kez onu panik halde gördüm
Her gün soruyor çantan hazır mı diye
Oh kuzum iyi hafiflemis sukurKızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu
Umarım tekrar olmaz.
Canım hayırlı haberlerle gelmen ümidiyle.. ve lütfen aklındakileri sor.. nolursa olsun. Sen de onu tersle gerekirse.. size de sormazsam kime sorucam diye.. bizim doktora sorduğum soruları görsenizKızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.
Canım benim ilk gebeliğimde hissettiğim tek fark bacak ağrılarımdı. Devamlı yürüyen bir insandım ve dizlerimden bileklerime kadar bacak ağrım olmuştu. Aynı şey bu gebeliğimde de olduKızlar bi konu gördüm aklıma gelmişken sorayım
Her gebelik farklı olabiliyor ama belirtiler de değişiyor mu?
Mesela Benim yumurtlamadan 4-5 gün sonra başlayan kasık batması olmuştu her iki tarafta yaklaşık 10 gün boyunca sürdü. Gebeliğe yormamıştım çünkü çalışıyordum yoruldum sanmıştım.
2. Gebelikte aynı belirti olur mu acaba? Öyle olursa ultra erken anlamış olurum
Aklıma böyle değişik sorular geliyor meraklı olunca
Bir ben mi yavaşım acaba bu konuda. Ne çanta hazırladım ne kıyafetleri henüz yıkadımKizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim
Günaydın kızlar
Dün Bulut Pars ın yatağı geldi. Cumartesi almıştım dün elime ulaştı
Vee satıcı bir üst modelini göndermiş. Ben şokYorumları okuduğumda stok sorunundan dolayı üst modelini gönderdiği başkaları da olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum
Canım çok şükür benim annem hepsini hallettiKizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim
Amin canım inşallahGünaydın canım..
Bulut Pars paşa pek bi şanslı desenize o zamandaim olsun inşallah
Bu arada ben de henüz hazırlamadım çanta.. ve kıyafetlerden nevresimler vs hep yıkanacak duruyor.. bu hafta halledicem inş
Günaydın kızlar
Dün Bulut Pars ın yatağı geldi. Cumartesi almıştım dün elime ulaştı
Vee satıcı bir üst modelini göndermiş. Ben şokYorumları okuduğumda stok sorunundan dolayı üst modelini gönderdiği başkaları da olduğunu gördüm. Çok mutlu oldum
saol canımoh oh görüyormusun oğluşun kısmetiyle geliyor..güzel güzel uyusun da büyüsün.
Canım güzel haberlerle gel. İçini ferah tut. Dualarımız seninleKizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
Kızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.
Kiloya hiç takılma canım benim doktorum 3 gün ara ile bana önce hastanede sonra kendi muayenehanesinde usg baktı hastanede 3000 gr ölçtü kendi muayenehanesinde 2650 gr. Normal sınırlarda ise (çok az yada çok fazla değilse) önemsenecek bir şey yokKızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?