2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar yarın 3 de randevum var.Sabahta kızımı okula gonderdikten sonra eşimle avm ye gidip bebek arabası felan bakacam sağlık ocağından sonuçları alacam sonrada randevuya yetişecem.büyük ihtimalle yarın giremem şimdiden yazım dedim.aksama haberdar ederim.inş güzel haberlerle gelirim dr um inş beni azarlamaz hrseyi sorarım muhtemelen sezeryan gününü verir yusuf yusuf oldum şimdiden.dualarinizi eksik etmeyin benden.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım, doktorundan da çekinme cevap vermek zorunda aklındakileri sor. Biraz tersliyordu hatırladığım kadarıyla ama başka kime soracaksın yani

Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu
Umarım tekrar olmaz.

Sevindim kuzum durulmasına. Dinlen

Hayırlı haberlerle gel canım

Kizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim
Benim cok oldu hazirladigim bu konuda biraz panigim sanirim temizlik haric hepsini hallettim

Gunaydin guzel hamisler
Evimi cok ozlemisim, misil misil uyudum
Erken de kalkmasaydim iyiydi

Ya onlar da hakli, en az bizim kadar onlar da heyecanli. Bizim ki ekstra panik ztn. Azicik karnimi tutup yuzumu burusturayim hemen noldu diyip kosuyor 40 defa anlatiyorum bebek gelecegi zmaan oyle pirt diye olmaz. Onden sinyaller gelir saatler surer o surec diye ama yok. O hemen hastaneye nasi yetisicez o nasi olacak bu nasi olacak diye tedirgin hep :)
Bir de ikimiz de bilmiyoruz bir sey, ilk tecrubemiz olunca ya sanciysa anlamiyorsan diyor bana :) hakli yanii

Kızlar iyiyim kafam dağılsın diye çıkmıştım tv ve instagrama baktım video izledim biraz.
Kasılmalar önce düzensizleşti. Son yarım saattir de duruldu
Umarım tekrar olmaz.
Oh kuzum iyi hafiflemis sukur Insallah olmaz kuzum tekrar

Canım hayırlı haberlerle gelmen ümidiyle.. ve lütfen aklındakileri sor.. nolursa olsun. Sen de onu tersle gerekirse.. size de sormazsam kime sorucam diye.. bizim doktora sorduğum soruları görseniz doktor bile eminim gerizekalı diyordur :)) ama banane.. kime sorucam yanii?

Canım benim ilk gebeliğimde hissettiğim tek fark bacak ağrılarımdı. Devamlı yürüyen bir insandım ve dizlerimden bileklerime kadar bacak ağrım olmuştu. Aynı şey bu gebeliğimde de oldu
Kizlar bir cogumuz hastane cantasini hazirlamamis,birgun belirleyelim herkes ogune kadar hazirlasin bildirim yapsin,temizlikte yapcaz cogumuz bir yer belirleyelim ve temizleyelim
Bir ben mi yavaşım acaba bu konuda. Ne çanta hazırladım ne kıyafetleri henüz yıkadım

Günaydın canım..
Bulut Pars paşa pek bi şanslı desenize o zaman daim olsun inşallah
Bu arada ben de henüz hazırlamadım çanta.. ve kıyafetlerden nevresimler vs hep yıkanacak duruyor.. bu hafta halledicem inş

Canım çok şükür benim annem hepsini halletti sadece Bebek odası mobilyasının gelmesi kaldı o da hafta sonuna gelir inşallah Allah hepimize kolaylık güç kuvvet versin

Amin canım inşallah
Kızımda da izne çıkınca yapmıştım hepsini. Bir taraftan daha zaman varmış gibi geliyor. Öteki taraftan iyice ağırlaşıcam diyorum

oh oh görüyormusun oğluşun kısmetiyle geliyor..güzel güzel uyusun da büyüsün.

kızlar akşam lekelerden bahsetmişsiniz. gece bir ara okudum geri uyudum.

korkmayın hepsi geçecek :) lekeler hamileliğin cilveleri olacak o kadar

ben mesela hamileliğin başından beri özel olarak hamilelerin kullandığı leke kremi almıştım. haftada 2 -3 gün kullanıyordum. her ne kadar kremi de kullansam, son 1 haftada birden lekeler belirginleşmeye başladı. özellikle alnım ve elmacık kemiklerinin orası. ve bu lekeler doğumdan 2-3 ay sonra geçiyor. tek yapmanız gereken cildinizi temizlemek, ve güneşe çıkacaksanız eğer krem kullanmak.

oh oh görüyormusun oğluşun kısmetiyle geliyor..güzel güzel uyusun da büyüsün.
saol canım
Kizlar gunaydin.
Saat 9 bucukda riskli gebelikte randevum var duruma gore yatis yapicaklar yada sezeryan gunum belli olacak. Dua edin nolur cok korkuyorum bebegim gelismemisse diye
Canım güzel haberlerle gel. İçini ferah tut. Dualarımız seninle

Kızlar dün aylık kontrolüme gittim ve artık 2 haftaya düstü kontrollerim, korkuyordum ya hareketsizliğinden cok sükür iyiymis. Dün 32+4tüm ve kilosu 1920 gram cıktı. Biraz az değil mi? Ne yapabilirim kilo alması icin? Vinalac osteozinc ferrum ve balık yağı iciyorum hergün.

doktor az olduğunu mu söyledi canım?

Kiloya hiç takılma canım benim doktorum 3 gün ara ile bana önce hastanede sonra kendi muayenehanesinde usg baktı hastanede 3000 gr ölçtü kendi muayenehanesinde 2650 gr. Normal sınırlarda ise (çok az yada çok fazla değilse) önemsenecek bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…