2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
A April wind ayyy burada ben doğuracakmışım gibi hissettim kendimi.. kaç dakikaya düştü? şiddetli mi canım?
Düzensiz galiba ya ayaklandım biraz eşimle konuştum o sıra hissetmedim yatınca anlayabiliyorum yada oturunca.
En son 5 dk geçince geldi tekrar
Sancı 80lerde çıktığında da hissetmiyordum ben

Kızlar nts ye girenler, sancılarınız kaç cikiyor
Bende merak ediyorum bunu Bugün ilk defa girdim en yüksek 22 leri gördüm doktorum normal dedi. Kaç olunca endişelenmek lazım acaba.
Ben ölçüt değilim ama
İlk girdiğim 10 dkda bir 80lerde çıktı.
Sonradan 5 dkda bir 60larda.
İlaç&serum tedavisinden Sonra en fazla 45lere çıkan kasılmalar vardı.
Taburcu olduktan 1 gün Sonra girdiğim nstde sürekli 35lerde çıktı hiç düşmedi nerdeyse ama sanırım düzensiz olduğu için doktor gayet normal dedi sorun görmedi.

Kuzum süre azalırsa ihmal etme babanı ara doktora gidin mutlaka ama odaklanmamaya çalış bakalım video falan izle

Düzensiz galiba ya ayaklandım biraz eşimle konuştum o sıra hissetmedim yatınca anlayabiliyorum yada oturunca.
En son 5 dk geçince geldi tekrar
Sancı 80lerde çıktığında da hissetmiyordum ben
Gezinsen ayakta iyi mi gelir kötü mü acaba. Bilemedim şimdi. Sen iyice dinle kendini canım, artacak gibi olursa riske atma.

Lusi beni de ekler misin canım yaş 30 ilk bebek kız istanbul/koç üniversitesi hastanesi tahmini doğum tarihi 5 mayıs. Başlangıç kilom 75 şuan 82 boy 1.70
dogum tarihlerimiz yakınmış:) ben 25 nisan da gelecek zannederken bir hafta gec döllenme oldugunu yeni ogrendim mayisa kaldik iyi mi:) nisana odaklanmistim. Bizim mübarek kizlar kendine ramazani uygun gördü heralde

hamişler listeyi düzenledim bir göz atarsınız kilo çizelgemizi de güncelleyeceğim bakalım sıra ona geldi
Canım beni de bu listeye eklermisin çok sevinirim
Yaş 33, ilk bebiş , Özel Çinar Hastanesi
Doğum 9 nisan Allahın izniyle inşallaaahhh,k
Kilo da 59 na kaldım şuan 73

Ben en son kontrolümde geçen hafta çarşamba günü 45'i gördüm canım.
Doktor normal dedi.
canm mesela 45 olunca senin hissettigin birsey oluyor mu ?dogum icin kac oluyor rakam olarak merak ettim.Ben daha hic girmedim birkac haftamiz var galiba

dogum tarihlerimiz yakınmış:) ben 25 nisan da gelecek zannederken bir hafta gec döllenme oldugunu yeni ogrendim mayisa kaldik iyi mi:) nisana odaklanmistim. Bizim mübarek kizlar kendine ramazani uygun gördü heralde
Evet kuzum yakın ikimizin
Benim baştan beri tarih değişmedi netti canım da ben niyeyse kendimi nisan annesi gibi gördüm hep erken gelecekmiş gibi geliyor Bu gidişle sezeryan olursa zaten nisan son haftası olucak sanırım.

Canım nasıl bir şey söylemez? Haftasıyla uyumlu mu her şey yolunda mı? Aksi durum olsa söylerdi heralde değil mi?
Canim ultrasond yapan klinikler var,doktorumuz yolluyo teknikerler bakiyo onlarin yetkisi olmuyo,sonuclar dokturumuza gidiyorum dr.kotu bir sonuc gorurse arayip soyler ,Hersey normalse aramazlar ,degisik burda sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…