- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Gerilme kuzum güzelce takip edip ona göre gerekirse hastaneye gidersin canımCuttingcorners bakalım kuzu 1 dksı kaldı gelirse geçmemiş demektir. Gelmez inşallah valla geriliyorum ya.
Enemmm zaten çok korkuyorumYok kuzum ya görümcem vardı oturduk falan yeni gitti. Bende mutfakta oturdum az birşey otururken kasılma oldu artık şiddetini anlayabiliyorum kulaklarım ateş attı bi takip edeyim dedim 10 dkda bir düzenli geliyormuş.
Gerçek sancı vurarmış kuzu bele ama yani belli olmaz dikkat etmek lazım.
Yok kuzum otururken geldi yatıyorum hala devam ediyor.Ayaktayken hissetmiyorum ama o yüzden bilemiyorum kasılma oluyor mu olmuyor mu diye..
Düzenli olmasa korkmayacam düzenli olması korkutuyorGerilme kuzum güzelce takip edip ona göre gerekirse hastaneye gidersin canım
Hazırla kuzu artık bencede ne olur ne olmaz.Enemmm zaten çok korkuyorum
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyoradama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil
Ben otomatik kanunen hakkım olarak atılır sonrasına diye düşünmüştüm canım öyle olmuyo mu acaba yoksa iş yeriyle anlaşmaya mı bağlı ki boşu boşuna gitmiyim öyleyseCanım maşallah sana ve kuzuna
Canım benim çok teşekkür ederim
Çalışır almak en mantıklısı canım. Eğer sonraya atabiliyorsan dediğin gibi bir gün bir gündür. Hem zaten istediğin zaman çalışamaz alabiliyorsun. Sorun olmaz inş dediğin gibi idare edersin birazcık.
Aman kuzum dkkat et.. kasılmanın net bir sebebi yok kuzum zaten bildiğim kadarıyla, yani senin engel olabilefeğin :))
Benim de sırtıma bıçak saplanıyor gibi alıyor.. rüzgarlı bir yerde çekindik fotileri :) cıbıl cıbıl gwzdim ondan sanırım
Yani umarım ondandır, sancı fln sırtıma vurmuyordur umarım
Hafiflediyse bu güzel haber canımDüzenli olmasa korkmayacam düzenli olması korkutuyor
Hafifledi bakalım.
Minnos anne gerilmeCuttingcorners bakalım kuzu 1 dksı kaldı gelirse geçmemiş demektir. Gelmez inşallah valla geriliyorum ya.
Kizceler nazli ciktilarMillet normalden korkar biz sezeryandan
Bağıra bağıra doğurmak istiyorum o zaman geldiğinde de böyle rahat konuşabilir miyim bilmiyorum tabi
Senin kız dönermiş gibi geliyor bana rabbim gönlündekini verir inş. Benim kız hiç doğum pozisyonuna girmedi hala yan gelmiş yatıyor. Baştan yerine otursun diye uğraştık şimdi de yerleşdi çıkmaya niyeti yok sanırım
Canim calistigin her gun dogum sonrasi iznine eklenir. Yani memurlukta boyle. Normal islerde nasil yapiliyor cok bilmiyorum. Ben ogretmenim. Atsamda yaz tatiline gelecegi icin 32 de ayrildim orn. Cunku atamayacaktim :)) zaten yaz tatili. Ozel sektorden calisan hamis anneler aydinlatir seni anca ozel sektordeysenBen otomatik kanunen hakkım olarak atılır sonrasına diye düşünmüştüm canım öyle olmuyo mu acaba yoksa iş yeriyle anlaşmaya mı bağlı ki boşu boşuna gitmiyim öyleyse
Bilen biri beni aydınlatsın
Canım dün gece hiç uyumadi resmen sabahladim gündüz uyudu. Hamileyken de geceleri daha haraketli oluyordu. Gerçi çok gazi var henüz bir düzen oturtamadik yani hamilelikle kıyas yapamadım tam biraz belki kirki çıkınca da değişebilir diyorlar :)begonyas çok merak ettiğim birşeyi soracağım.yusufcuk uyuyor ya seviyor heralde uyumayı karnındayken nasıldı çok hareketlimiydi sakinmiydi? Benimki gece gündüz çok hareketli doğduğunda uyumazsa diye tırsıyorum
Gözün aydın canım maşallah bebişinesağlığının iyi olmasına da çok sevindim bu süreci sonuna kadar böyle güzel atlatırız inşallah hepimiz seninle günlerimiz neredeyse aynı ben de yarın öğle gideceğim kontrole Bakalım benim oğluşum ne alemde sanırım hala dönemedi
Cnm.gÖzün aydın masallah kuzuya.bundan sonra normal hayatına dönersin ama yinede dikkat et..
Cnm Şubat ayı 81 oldum.
İyi akşamlar kızlar
Eve geç döndük biraz kontrolden sonra yazdıklarınızı da anca okuyup bitirebildim
Kuzum yarımda olsa yüzünü gösterdi kilo almaya başladıkça suratı da değişiyormuş gibi geliyor bana benzemeye başladı sanki
44cm 2150gr olmuşuzçalışır raporu aldım yarından itibaren işe başlıyorum masa başıda olsa işin ara ara uzan oturuken ayağının altına beline falan destek koy dedi. Bakalım dayanabildiğim kadar dayanırım 1 gün 1 gündür diyorum sonrası için.
Yine kasılma olmaya başladı ya neden oluyor anlamıyorumm sebebini de söylemediler.
İçtiğim suyu da artırdım içtiğim gibi çıkıyor Hatta sular3-3,5 lt içiyorum artık midem bulanıyor su içmekten. Canım yemek yemek bile istemiyor pff
10 dkda bir geliyor yine. Takipteyim geçer inşallah ya.
8 dkya düştü doğuruyor muyum yoksa ya
Sinirlerim gerildi
Kız sen böyle dedikçe bende doğuruyormuşum gibi oluyorum dur8 dkya düştü doğuruyor muyum yoksa ya
Sinirlerim gerildi
Yok valla 12de çıkacak kuzuHemen hemen hastaneye ! Eşin yoksa taksiye atla hiç durma!
Ya ahahahKız sen böyle dedikçe bende doğuruyormuşum gibi oluyorum dur
Seni korkutacak derecedeyse birini çağırda git canım hastaneyeYok valla 12de çıkacak kuzudur bakalım tekrar şaşmadan gelirse babamı arayayım yakın zaten hemen gelir
Ya ahahahbende korkuyorum
Bende merak ediyorum bunuKızlar nts ye girenler, sancılarınız kaç cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?