2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Enemmm zaten çok korkuyorum
Dediğim gibi karnım aşağıdaymış ztn.. bir de ün akşam ekstrem bir sancı oldu eşim de bıdı bıdı etti durdu. Sen niye hala valizini hazırlamadın, ya erken gelirse ya şöyle olursa bilmem ne bilmem ne :)) hatta bugün dağ bayır hızlı hızlı yürürken de eşim “yavaş yavaş, doğurman neyse de valizin hazır değil” diyor adama valizim dert oldu.. valiz hazirlamadan dogururswm dilinden kurtulamam bisi degil

Hazırla kuzu artık bencede ne olur ne olmaz.
Tam kapatmasan bile temel şeyleri koyarsın iyi olur telaş anında insanın kafası dumanlı oluyor gerçekten

Ben otomatik kanunen hakkım olarak atılır sonrasına diye düşünmüştüm canım öyle olmuyo mu acaba yoksa iş yeriyle anlaşmaya mı bağlı ki boşu boşuna gitmiyim öyleyse
Bilen biri beni aydınlatsın

Cuttingcorners bakalım kuzu 1 dksı kaldı gelirse geçmemiş demektir. Gelmez inşallah valla geriliyorum ya.
Minnos anne gerilme gerginlik de tetikleyebilir. Bekle bakalim ins hafifler kuzum

Kizceler nazli ciktilar
Ben de sezeryandan korkuyorum sanirim. Ya da ikisinden de esit korkuyor da olabilirim hayirlisi olsun diyelim hepimiz icin

Canim calistigin her gun dogum sonrasi iznine eklenir. Yani memurlukta boyle. Normal islerde nasil yapiliyor cok bilmiyorum. Ben ogretmenim. Atsamda yaz tatiline gelecegi icin 32 de ayrildim orn. Cunku atamayacaktim :)) zaten yaz tatili. Ozel sektorden calisan hamis anneler aydinlatir seni anca ozel sektordeysen

Canım dün gece hiç uyumadi resmen sabahladim gündüz uyudu. Hamileyken de geceleri daha haraketli oluyordu. Gerçi çok gazi var henüz bir düzen oturtamadik yani hamilelikle kıyas yapamadım tam biraz belki kirki çıkınca da değişebilir diyorlar :)

O Ocimum basilicum maşallah kuzum göbüşe

Çok teşekkür ederim canım amin inşallah Sendende güzel haberler bekliyoruz yarın canım

Cnm.gÖzün aydın masallah kuzuya.bundan sonra normal hayatına dönersin ama yinede dikkat et..

Cnm Şubat ayı 81 oldum.

Teşekkür ederim canım Yinede dikkatli olacağım tabi ki

güzel haberlerle gelmişsin canım sevindim

Kuzum dikkatli ol geçmezse hastaneye git hemen

8 dkya düştü doğuruyor muyum yoksa ya
Sinirlerim gerildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…