2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam bileniniz var mı ? 37 dolmadan nasıl ayrilabilirim doğum iznine bi hafta erken başlatmak istiyorum izni?
Kuzu bildiğim kadarıyla doktoruna gidip çalışamaz Alman gerekiyor illa 37 olmana gerek yok ki istediğin vakit alabiliyorsun.

tugken Yenidogana su verilmez diye biliyorum ama şimdi mama da veriyorum , sütte o açıdan gerekebilir mı aklıma takıldi. Fikri olan var mı kızlar ?
Cqnim mama veriliyoraa su veriliyor diye biliyorum ama anne sutu de aliyor suan degil mi su ihtiyacini karsiliyordur o sekilde. 40 i cikmadan verme bence su sert icimli cunku agir gelir suan
40 i ciksin hazir suyu kaynat cay kasigi ile ver yada minik kasik aldiysan onunla ver. Ben 40 indan beri veriyrm

Kızlar bebeginizin üstüne uyurken ne örtmeyi planlıyorsunuz, battaniye mi, uyku tulumu giydirmek mi, yada başka birşey? Ben ne ortecegimi bilemiorm hala
Battaniye örterim diye düşünüyorum şuan.
İlerleyen zamanlar neyi gösterir bilmem
Yaz gelecek havalar ısınacak zaten penye battaniyeler iş görür sanki.

Maşallah canım doğum için 1 hafta daha dayanır inşallah oğlun.
Biran ilaçları bıraktım dediğinde kan sulandırıcı iğneyide bıraktın sandım.
Kızlar bebiş normal şartlar altında ne zaman doğum kanalına giriyor? Kanala girince ne zaman doğuyor acep
Canım kanala inmesi doğumdan 2-4 hafta önce oluyor. Bazı bebekler 1 gün içinde kanala girip doğum o günde gerçekleşebiliyor

Bebegin hizina bagli diyosuuunnn. Bakalim benim fındığım nasil girecek

Canımmm çok şükür güzel haberini aldık
Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder
Gelişmelerinden bizleri habersiz bırakma

ayy bu adamlarla niye bu kadar dövüşüp duruyoruz ben anlamiyorum. Acaba sorun bizde mi kizlar?Su siralar Asabi oldugumu kabul ediyorum ama o da az inat degil ya hu. Karşımda ki hamiledir çenemi tutuyum demiyor

Canım doktorunun artik calisamayacagina dair belge vermesi yeterli olur diye düşünüyorum

Kuzu bildiğim kadarıyla doktoruna gidip çalışamaz Alman gerekiyor illa 37 olmana gerek yok ki istediğin vakit alabiliyorsun.
Dilekçe versem olmaz mı ki acaba çünkü doktor bana metin yazıp vermiyor SGK dan çıktı alıyorlar altına bi yere de kaşesini basıyor o kadar. Ben 36. Haftada doğum iznimi başlatmak istiyorum vs desem diyorum da

Çok gecmis olsun cnm.şimdi nasılsın.

Daha iyiyim canım teşekkürler

Bu son dönüşü olur artık umarım annesiyle oynamaz :)
Maşallah canım kuzucuğa
Tıp fakültesi olduğu için her ihtimale karşı istemişlerdir canım önlem amaçlı. Korkma kuzum Allah yardımcın olucak inşallah.Hiç kendini doğum sonrasını düşünürken buldun mu ? Hep rahminin alınacağına adapte oldun düşünsene birde kuzucuğun 10 gün sonra gövdende değil göğsünden emiyor olucak
Canım nasılsın şuanda
Mide bulantın geçti mi? gebeliğin son zamanlarında isal mide bulantısı vücudu doğuma hazırlıyor diye biliyorum.

Kızlar mesajlarınızı okuyamadım
Acile geldim
Nst baktılar
Ebe Doğum ağrıların var bu şekilde yarına kadar bekleyemezsiniz dedi
Şimdi doktora ulaşmaya çalışıyoruz
Cnm olduğun ilçeden merkezdeki doktoruna mı ulaşmaya çalışıyolar, ambulansla filan sevk etseler bari

Evet banyo rahatlatıyor canım ama birkaç gündür havalar çok soğuk İstanbul da usutur diye korkuyorum , yinede bir gün arayla yıkıyoruz . Tabi annem yıkıyor o kadar küçük ki ben şu an hayatta beceremezdim Allah'tan annem yakın.

Canım mama veriyorsan günde iki çay kaşığı kaynamış soğumuş su ver ben sutumun yetmediği zaman günde bir kez veriyorum o zaman bir cay kaşığı veriyorum
Tamam canım zaten sürekli kaynamış su bulunduruyorum mama için ondan vereyim o zaman günlük

Canımmm çok şükür güzel haberini aldık
Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip eder
Gelişmelerinden bizleri habersiz bırakma
Ayy Allah razı olsun kuzum yaa. Kimseye söylemedik nolur nolmaz diye. Güzel dualarınız çok mutlu etti beni. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…