• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Başka ilçede özel hastane var, eşime oraya gidelim diyorum ama pek oralı olmuyor
O kendince doktorun ilgilendiğini ve benim abarttığımı düşünüyor
İl merkezinde de bir tane özel klinik açılmış
Oraya gidelim diyorum
Orası kesin pahalıdır diyor 😬😬😬
Pazartesi veya Salı özele gitmeye ikna edicem bakalım

En kötü ihtimal şu var aklımda
Cuma tekrar kontrol günümüz
Eğer yine doktor böyle ilgisiz davranırsa il merkezine gitmişken o özel muayeneye gitmeyi düşünüyorum

Babam bebeğin ihtiyaçları için para göndermişti, ben onun bin lirasını ne olur ne olmaz Doğumda lazım olur diye kaldırmıştım
O paradan kullanırım
Eşim de ne derse desin
Mutlaka git kuzum bebişten ve senden önemli değil ya para. Son aya girdik artık vücutta değişik sinyaller varsa kontrol ettirmek gerekir ihmal etme sakın. İnşallah ters bi durum yoktur ama baktırmakta fayda var

Ay kizceler aksama kv ler gelmeye karar verdi yemek yaptim ama cayin yanina tatli ne yapayim oneriniz varsa sevinirim :KK49:
Ani olunca kitlendim biraz. Kv ler yakin ama cok gelmezler. Birden gelecekleri tuttu. Genelde biz giderdik yq da onceden davet ederdim ona gore hazirlik yapardim bu sefer biraz cat kapi oldu. Yemekleri koydum bi tatlim kaldi sogumasi gerekmeyecek tatli onerileriniz varsa alabilirim 🤗

İyiyiz canım şükür , mesajları okuyamıyorum ama sizlerde iyisiniz inşallah.

Bebisin gazıyla kakasiyla uğraşıyoruz , geceleri uykusuz geçiyor gözlerimin altı çöktü artık. Gunduz annem gelip biraz bakıyor ben dinleniyor uyuyorum. Birer gün arayla banyosunu yaptırıyoruz. Bu arada küvet filesi büyük kolaylikmis çok rahat banyo yaptırıyoruz file sayesinde almayanlar alsın.

Geceleri beşiğe koyamiyorum durmuyor ikide bir beşiğe git gel yapamıyorum. @BellaCiao beşiği yatak yani alarak çok iyi yaptiniz canım, en iyisi oymuş şimdi anladım.

Benim de sezeryan dikislerim tekrar kizardi iltihaplanmaya başlar gibi oldu hergun batikonla pansuman yapıyorum. Ama pek gobegim kalmadı , sezeryan da göbek kalır derlerdi bende belli belirsiz bir göbek var şu an.

Rabbim yardımcın olsun kuzum. Umarım bu alışma süreci çabuk geçer ve oğluşunla güzel günlerin tadını çıkarırsınız ❤️❤️🙏🏼🙏🏼

Kizlar bu arada alisverisimizi yaptik. Iki tulum. Bir pijama. Arti iki badili zibin. Kolsuz zibin. Ve alt corapli ve corapsiz pantolon atlet corap. Iki yelek aldik. Bide bez ve islak mendil hepsinide 0 3 ay aldik sonra yine aliriz. evdede 4 takim var simdilik yeterdir. Diye dusundum. Tek eksigim kendime hastane bezi almadik. Unuttum onuda bu aralarda alacam. Giysileri yikayip utuleyip. Hazirladigimda yollarim. Size foto.

Bu arada doktordan geldim kilomuz 2.700 boy 45. Doktor simdi dogsa bile kuveze gerek yok. Normalde 1 ay var bilimsel olarak ama hersey olabilir boyu kilosu tamamsa 10 gun sonra heran suyun gelse bile erken dogum olmaz. Ve artik bol bol yuru. Heran hersey olabilir. Hazirlikli ol dedi. Sikicana da tembihledi yuru ki rahat gecsin dogumun. Eger bir sikinti yoksa 5 nisanda gel. Her hafta nst onerdi. Bende eger sancim yoksa gelmesem oda sıkıntı yok bebek hareketleniyorsa gelmeyebilirsin.
Canım maşallaaahhh :) kaç haftalıksın?

Ayyyyy kuzum ya Allah yardımcın olsun benim en çok korktuğum şey kaşıntı ilk gebeligimde tam 36 haftamda başladı kaşıntı 39 haftaya kadar çektin sırf bu yüzden gidip sezeryan olmuştum.sana kesinlikle tavsiyem zeytinyağı ve Bepanthol kontizom yok içinde bepantolun cildiyecinin verdiği ilaçları kullanma hiç bir işe yaramıyor.bide cnm önümüzdeki haftalarda sahada artacak domates yeme sut ürünlerini azalt yağsız olanlarından al illa yemem lazım dersen.maden suyu tuket seninde oğlun olacak demi???bu kasintinin adı pup diye geçiyor doğum yaptigin an geçiyor kaşıntı.bide saman yulafi diye bişey var onunda kullanabilirsin dahada ilerlemeden
Cnm bendede bu rahatsizlik olabilir mi acaba sen yazinca farkettim.Benim kaşıntı tek bir yerde göğsümün hemen altini kasiya kasiya perisan oldum hem aciyor hem kasiniyor mahvetti

Sonunda ben de çamaşırları yıkadım kızlar😅akşama ütü ve çanta hazırlama var inşallah😅😅 yatıyorum kalkıyorum oğlum oğlum oğlummm düşünmekten kafayı yicem şunun çorabına bakın ya ben o minnoş ayakları yemez miyim🐣
E63B6545-C82B-472D-857B-67CECEA8AAA6.webp

İnşallah canım zaten kırkı çıkınca normal doğum tarihi anca gelecek benim oğlanın :) elleri hep yüzünün iki yanında asla battaniye içine koymuyor. Her gören kendini anne karnında zannediyor diyor.
Oyyyy yesinler onun ellerini.Pek tatlıdır o simdi:KK200:

Sonunda ben de çamaşırları yıkadım kızlar😅akşama ütü ve çanta hazırlama var inşallah😅😅 yatıyorum kalkıyorum oğlum oğlum oğlummm düşünmekten kafayı yicem şunun çorabına bakın ya ben o minnoş ayakları yemez miyim🐣
Eki Görüntüle 2246459
Kiz profesyonel fotografci gibi cekmissin.Boyle önü net arkasi bugulu falan ilk basta baska yerden alinti sandim.Hadi bakalim iyi günlerde giysin insallah. Bende iki gun once yikadim ütüledim falan .Hic bir ütüden bu kadar zevk almamıştım. :rolleyes::KK55::KK9:

Ay kizceler aksama kv ler gelmeye karar verdi yemek yaptim ama cayin yanina tatli ne yapayim oneriniz varsa sevinirim :KK49:
Ani olunca kitlendim biraz. Kv ler yakin ama cok gelmezler. Birden gelecekleri tuttu. Genelde biz giderdik yq da onceden davet ederdim ona gore hazirlik yapardim bu sefer biraz cat kapi oldu. Yemekleri koydum bi tatlim kaldi sogumasi gerekmeyecek tatli onerileriniz varsa alabilirim 🤗
Kuzu özelden yazayım canı çekmesin kimsenin 😂
Cnm bendede bu rahatsizlik olabilir mi acaba sen yazinca farkettim.Benim kaşıntı tek bir yerde göğsümün hemen altini kasiya kasiya perisan oldum hem aciyor hem kasiniyor mahvetti
Çatlak habercisi onlar 😔
Kaşıma kaşındığında krem yağ ne kullanıyorsan onları sür kuzum

İkimizin aynı genden kaynaklı olarak vücudumuz B12 üretmiyor. Ama seninki daha bir düşük geldi bana,demekki her bünye bir değil diye düşündüm.
36+1 oldum canım benim yoğun bir akıntım olmadı. Senin doğum iyice yaklaştı heralde canım.
İshal falan olursan evde vakit kaybetme hemen doktora git
İshal,bulantı,kusma bunlar hep doğum belirtisiymiş
Ishal olursam doktora koşarım o zaman ben .Muhakkak enteresan bir durum oldugunu düşünerek . :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Benim halimi hep kabiz gezenler anlar:duduk::KK9::KK14:

Başka ilçede özel hastane var, eşime oraya gidelim diyorum ama pek oralı olmuyor
O kendince doktorun ilgilendiğini ve benim abarttığımı düşünüyor
İl merkezinde de bir tane özel klinik açılmış
Oraya gidelim diyorum
Orası kesin pahalıdır diyor 😬😬😬
Pazartesi veya Salı özele gitmeye ikna edicem bakalım

En kötü ihtimal şu var aklımda
Cuma tekrar kontrol günümüz
Eğer yine doktor böyle ilgisiz davranırsa il merkezine gitmişken o özel muayeneye gitmeyi düşünüyorum

Babam bebeğin ihtiyaçları için para göndermişti, ben onun bin lirasını ne olur ne olmaz Doğumda lazım olur diye kaldırmıştım
O paradan kullanırım
Eşim de ne derse desin
Saglik bu riske atmaya gelmez.ilerde acaba mi dememek icin bir ozele git derim canim gec olmadan.sislik vs varsa ihmal etme canim

Kızlar peçetede devamı gelmeyen bildiğiniz kıpkırmızı bir kanama yaşadım. Doktora gittim açılma yok rahim boyu 32 mm bebek kalp atışı normal. Sizce sıkıntı ne oldu başına gelen var mı

Bana iki kere oldu canim hatta ilkinde bacagimdan suzuldu kan :( Gece kanamis farkina varmamisim sabah lavaboya gittim baktim atletim hep kan olmus sonra wc den kalkinca bacagimdan akti vok kotuydu Allah dusmanimin basina vermesin. İkincisi de yine gece kanamis sabah ic camasirim kandi. Benim plasenta kaynakli kaniyor :( Gecmis olsun canim yat dinlen cok ayaga kalkma

Cnm yazdım dm den.
Yazdım canım :)
melike222 melike222 . Canim en son ne zaman kontrole gittin.
Geçen hafta cuma gittim canım
Bu arada doktordan geldim kilomuz 2.700 boy 45. Doktor simdi dogsa bile kuveze gerek yok. Normalde 1 ay var bilimsel olarak ama hersey olabilir boyu kilosu tamamsa 10 gun sonra heran suyun gelse bile erken dogum olmaz. Ve artik bol bol yuru. Heran hersey olabilir. Hazirlikli ol dedi. Sikicana da tembihledi yuru ki rahat gecsin dogumun. Eger bir sikinti yoksa 5 nisanda gel. Her hafta nst onerdi. Bende eger sancim yoksa gelmesem oda sıkıntı yok bebek hareketleniyorsa gelmeyebilirsin.
Maşallah canım kuzucuğa kilosu boyu herşeyi yolunda Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :nazar::dua: senin kuzucuk baş aşşa mı canım o yüzden mi bol bol yürüyüş tavsiye etti

Back
X