Inş canım hepimize kolay olur artık alalim bebislerimizi kucagimizaAz kalmis canim ,,kolay rahat dogum olur insallah
Kuzu sen pazartesi git bence doktoruna. Yola çıkma gitmedenEhehe
O değilde ben afedersiniz ishalde olmuşum
Farketmeden doğurmasam?
Kasılma da devam ediyor
Ptesileri sezeryan günü sanırım kuzu var mı yok mu bilmiyorumKuzu sen pazartesi git bence doktoruna. Yola çıkma gitmeden
Geçen seçimde ikizlere hamile ve Doğum izninde olan arkadaşıma çıkmıştı. Devredene kadar çok uğraşmıştı.Evet kuzum maalesef hep resen verildi gorevler. allahtan bizim memur akil etmisti de secim tarihi belli olur olmaz mazereti olan tum herkese dilekce yazip verdik ilceye cikmadi gorev bana. Gecen secimde dogum izninde ki arkadasima cikmisti. Devredene kadar perisan oldu kiz. Bu secimde devretmeyi kabul ettiler mi bilmiyorum.
Insallah bir sey olmaz cnm. Sen de kotu dusunme
Anladim kuzum. Hayirlisi ins bakalim. Iyi dusunmussun. Ptesi de riskli olurdu. Bisi olmaz ins kuzum. Dus al dinlen gecer ins
Benim pek bi bilgim yok çocuk olmadığından ama kızı olan arkadaşlar geçen gün isyan ediyordu minicik şeye o kadar para veriyoruz diyeBen lol bebek alsam yeter :) ev lol bebek dolu. Geçen gün gelmiş anne Umay doğunca Umay’a lol bebek alalım diyordu:)
Canım eğer kötüysen hemen gidin günler azaldı her an Ne olacağı belli olmuyor artıkPtesileri sezeryan günü sanırım kuzu var mı yok mu bilmiyorum
Yarin bi acile gideriz zaten bakalım geçmezse bu gece gideriz
Bizi telaş sardı plan yapıyoruz
Amin canımBenim pek bi bilgim yok çocuk olmadığından ama kızı olan arkadaşlar geçen gün isyan ediyordu minicik şeye o kadar para veriyoruz diyekızlar çok seviyor galiba
Canım eğer kötüysen hemen gidin günler azaldı her an Ne olacağı belli olmuyor artıkhepimiz tetikteyiz Allah yardımcımız olsun
Kuzu ağrım vs yok yaaKuzu hayır olsun inşallah ya
Allah işlerinizi rast getirsin inşallh
Şarjım da bitiyor her an telefonum kapanabilir ya aklım sende kalacak
Dikkat et kendine lütfen
Gerekirse geceden gidin acile
Bende ondan aldim :)Ben lol bebek alsam yeter :) ev lol bebek dolu. Geçen gün gelmiş anne Umay doğunca Umay’a lol bebek alalım diyordu:)
Gaviscon kullanmıyor musun canımŞu hamilelikte en zorlayan mide ekşimesi oldu....gerçekten berbat bişey...kaç gündür uyutmuyor. Ama benim de hatam var yenmemesi gerekenleri yersem böyle olur. Şimdi kefir içiyorum acayip iyi geldi bi de ekmek. Dün de yine bu saatlerde başladı sabaha kadar sürdü.
Kullanıyorum tatlım. Ama onu içmeden önce mide koruyucuyu aç karnına içmeyi unutuyorum. Sen direk mi içiyorsun ?Gaviscon kullanmıyor musun canım
Gerçi kefir iyi gelmiş, devam etmez inşallah.
Benim çok şikayetim olmuyor ayda 1 belki kuzuKullanıyorum tatlım. Ama onu içmeden önce mide koruyucuyu aç karnına içmeyi unutuyorum. Sen direk mi içiyorsun ?
Benim de ara ara oluyordu ama son zamanlarda sıklaştı. Çok Yoruldum artık. Hayırlısı ile doğum yapaydım 2 günüm kaldı haftam doluyorBenim çok şikayetim olmuyor ayda 1 belki kuzu
O zaman içiyorum geçmezse
Şu mide ekşimeleri olmasa aslında ben rahat uyuyorum geceleri ama bazen de böyle oluyorum sabaha kadar oturuyorum. Senin de günün az kalmış. Normal doğum mu olacakKızlar izne çıkalı ara ara okuyorum ama yazamıyorum. Bir uykusuzluktur gidiyor bende geceler gündüzler karıştı... Ayrıca kasılmalarımda sıklaşmaya başladı bakalım ne zaman gelecek oğluşum kendimi hiç hazır hissedemyorum
Yok canim onemli degil zaten canim cok sey cekiyor yasak oldugu icin.unlu her sey de yasakCanım ya hakkını helal et hiç düşünemedim
Kurabiye tuzlu yaptım o da mı yasak şimdi sana
Masallah canim kilolari cok iyi endise etmeKilolari iyi canim birisi 2500 digeri 2600. Doktorda endiselenme 8. Ayi doldurdular artik dedi. Aynen 36.i doldursalardi keske. Kismet artik.
Amin canımtakipteyim bende
Kuzu ağrım vs yok yaa
Kalmasın aklın sıkıntı yoktetikteyim sadece
İki saat cnm evet doğru söylüyorsun bu akşam eşimle de konuştuk oda dedi gitme aklım sende kalmasın filan diye.oglum için gidiyim dedim cnm ama kolumu kaldıracak halim yok artık annemlerde ablamın oğlu filan var vakit geçiriyorlar birlikte evde skldim diyip duruyor benimle oyna anne diyince mecbur oynamak zorunda kalıyorum ama her yerim ağrıyor.valla ilk bebeği olanlar keyfini çıkarın ikinci gebelikte kafayı kasimaya insan vakit bulamiyorOtobüsle ne kadar yol gideceksin bilmiyorum ama bence artık otobüs yolculuğu çok yorucu olur canım
Gitmek zorunda değilsen evinde kal dinlen daha iyi
Temizlik de yapılacakmış
Yola çıkıp hiç yorma kendini
Aldıkların hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullanın
Kitapların da hayırlı olsun, kesinlikle kitap almanın ve okumanın huzuru mutluluğu çok başka
Ben de ara ada oluyor canım
Sanırım normal artık bunların yaşanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?