2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçen seçimde ikizlere hamile ve Doğum izninde olan arkadaşıma çıkmıştı. Devredene kadar çok uğraşmıştı.

Ben lol bebek alsam yeter :) ev lol bebek dolu. Geçen gün gelmiş anne Umay doğunca Umay’a lol bebek alalım diyordu:)
Benim pek bi bilgim yok çocuk olmadığından ama kızı olan arkadaşlar geçen gün isyan ediyordu minicik şeye o kadar para veriyoruz diye kızlar çok seviyor galiba
Ptesileri sezeryan günü sanırım kuzu var mı yok mu bilmiyorum
Yarin bi acile gideriz zaten bakalım geçmezse bu gece gideriz
Canım eğer kötüysen hemen gidin günler azaldı her an Ne olacağı belli olmuyor artık hepimiz tetikteyiz Allah yardımcımız olsun

Amin canım takipteyim bende
Kuzu hayır olsun inşallah ya
Allah işlerinizi rast getirsin inşallh
Şarjım da bitiyor her an telefonum kapanabilir ya aklım sende kalacak

Dikkat et kendine lütfen
Gerekirse geceden gidin acile
Kuzu ağrım vs yok yaa
Kalmasın aklın sıkıntı yok tetikteyim sadece

Şu hamilelikte en zorlayan mide ekşimesi oldu....gerçekten berbat bişey...kaç gündür uyutmuyor. Ama benim de hatam var yenmemesi gerekenleri yersem böyle olur. Şimdi kefir içiyorum acayip iyi geldi bi de ekmek. Dün de yine bu saatlerde başladı sabaha kadar sürdü.

Gaviscon kullanmıyor musun canım
Gerçi kefir iyi gelmiş, devam etmez inşallah.

Şu mide ekşimeleri olmasa aslında ben rahat uyuyorum geceleri ama bazen de böyle oluyorum sabaha kadar oturuyorum. Senin de günün az kalmış. Normal doğum mu olacak

Kızlar saat sabahın 5i
Eşimi şimdi yolcu ettim
Hava inanılmaz soğuk ve çok fena bir ayaz var

Giderken eşime bir şey istiyor musun gündüz yiyecek bir şeyler getireyim mi sana dedim
“Bugün doğurma başka bir şey istemiyorum senden” dedi

Yazık ya adam zaten stresli bir işin içinde olacak akşama kadar, bir de beni düşünüyor

İn İki saat cnm evet doğru söylüyorsun bu akşam eşimle de konuştuk oda dedi gitme aklım sende kalmasın filan diye.oglum için gidiyim dedim cnm ama kolumu kaldıracak halim yok artık annemlerde ablamın oğlu filan var vakit geçiriyorlar birlikte evde skldim diyip duruyor benimle oyna anne diyince mecbur oynamak zorunda kalıyorum ama her yerim ağrıyor.valla ilk bebeği olanlar keyfini çıkarın ikinci gebelikte kafayı kasimaya insan vakit bulamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…