2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım benim ameliyatıma anestezi uzmanı arkadaşım girecek kombine denen epidural+spinal yapacakmış hani şu ağrı kesici pompa takıldı deniyor ya halk arasında ondan kahve ne işe yarıyormuş ki

Amin canım inşallah hepimiz bu süreci kolayca atlatırız

Canım ben o durumlarda bekar arkadaşlarıma bakıyorum onlar da mutsuz ve deli gibi evlenmek istiyorlar

Onlar kaşınıyor evlilik demek erkeğe rahatlık kadına ekstra külfet demek. Adamların iş yükü azalıyor yemek çamaşır vs , kadının işleri katlanıp artıyor..
Bi de kaprislerini çekiyoruz böyle zamanlarda

Canım benim ameliyatıma anestezi uzmanı arkadaşım girecek kombine denen epidural+spinal yapacakmış hani şu ağrı kesici pompa takıldı deniyor ya halk arasında ondan kahve ne işe yarıyormuş ki
Kahve narkoz sonrası baş ağrısına iyi geliyormuş ama sütten bebişe geçer oda iyi değil

Biz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister mi

Cnm bence şuan oda senin gibi streste, o seni emin ol senden çok düşünüyor,benin eşim ikinci doğumumda bi gör adamın aklı gittiydi, yatış yapacağım odada sezeryana girecem sanıyormuş bir dio iki dio sen bu odada mı doğum yapacan dıo hayır diorum yıne soruyo, yarın güzel bi gün sizin için,hayırlı işler öncesi kullar hep sıkıntı çekermiş yarın sizin için hayırlı bi gün, öpüşün koklaşın barışın yarın güzelce gir doğumuna bi arkadaş tavsiyesi

Konu yok ki tamamen eşimin mantıksızlığı. Pes diyorum valla nasıl iştir bu üzerime titremesi gerekirken mantıksız işler yapıp moral bozuyor.

Canım ya İnan sanki ben yaşamışım gibi çok üzüldüm
Bu aralar aile içi huzursuzluk en çok hassas olduğum konu, bir de çocuğun önünde yaşanıyorsa daha da kötü oluyor

Üzülme desek de yaşandı bir kere illa üzüleceksin ama çok odaklanmamaya çalış
Duşunu al bi rahatlamaya çalış
Abdest al için ferahlar

Evde öpeceğim son şey eşim şuan mutfak tezgahını öpmeyi tercih ederim

Ben hiç yaşamadım genel anestezi olmuştum ilkinde belden iğneden korkuyorum çünkü. Ne dikiş ağrısı ne bişey ilk gece sandalye de oturabiliyordum inşallah buda öyle geçer
Ben baş ağrısı yaşamadım cnm biraz boynum ağrımıştı ,zaten ağrı pompası takılcakmış sorun olmaz
İnşallah hepimiz çok güzel geçiririz sezaryen ve sonrasını

Gerizekalılar. Nefret ediyorum ya o tarz insanlardan. Silahtan ne anlıyorlarsa

O kadar insan öldü hala silahla eğlence olmayacağını anlamadılar

Konvoylar kornalar silah sesleri hepsi birbirine karışmış durumda

Aklım da eşimde hayırlısıyla gelseydi eve

Konvoy geçerken bir bakayım kim kazanmış dedim camı açtım ama silah seslerini duymamla kapatmam bir oldu

Allah korusun ya insanlarımız hala çok cahil

Evde öpeceğim son şey eşim şuan mutfak tezgahını öpmeyi tercih ederim
Deliiii kızzz susss kızgınlıkla olur öyle, doğumdan sonra yazdığını okurum bi kaç hafta sonra ne zaman bitecek lohusalık adamı özledim diye, annelerde gerilir cnm üstlerine alınırlar misafirler netıcede, küçük eniştenin kulağını çekelim üzmesin seni

Çok sevdiğim bir söz var
“Evlilik kale gibidir. Dışarıdakiler içeri girmeye çalışır, içerdekiler dışarı çıkmaya çalışır.”
Güzel sözmüş ama ben henüz dışarı çıkmak istemiyorum çok mutluyum içeride olmaktan

Anladım canım onu da okumuştum o şekilde çok rahat geçiyormuş ağrı sızı olmuyormuş peki eşinde olacak mı yanında? Ben o şekilde doğum yaparsam eşimi de istiyorum yanımda acaba izin verirler mi? Kahve de sanırım baş ağrısını önlemek için tavsiye ediyorlar.

melike222 A April wind kızlar sessizsiniz bugün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…