- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Canım benim ameliyatıma anestezi uzmanı arkadaşım girecek kombine denen epidural+spinal yapacakmış hani şu ağrı kesici pompa takıldı deniyor ya halk arasında ondanBende merak ediyorum canım benimde sezeryan olma ihtimalim varepidural mı olacak yoksa genel mi? Okuduğum şeyler mutlaka kahve içilecekmiş ve gaz için mutlaka yürüyün deniliyor tabii tecrubeli annelerimiz yazarsa biz de faydalanırız
Amin canım inşallah hepimiz bu süreci kolayca atlatırızCnm özel bi hastanede doğum yapacaksan idrar sonrasını uyuştuktan sonra taktır belki öylede yapıyolardır, aslında bi acı hissetmiyosun ama insan geriliyo, benim aklıma başka bişey gelmiyo cnm,Allahım ağrısız acısız geçirmeni nasip etsin bu süreci inş
Canım ben o durumlarda bekar arkadaşlarıma bakıyorum onlar da mutsuz ve deli gibi evlenmek istiyorlar
Kahve narkoz sonrası baş ağrısına iyi geliyormuş ama sütten bebişe geçer oda iyi değilCanım benim ameliyatıma anestezi uzmanı arkadaşım girecek kombine denen epidural+spinal yapacakmış hani şu ağrı kesici pompa takıldı deniyor ya halk arasında ondankahve ne işe yarıyormuş ki
Biz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister miOnlar kaşınıyor evlilik demek erkeğe rahatlık kadına ekstra külfet demek. Adamların iş yükü azalıyor yemek çamaşır vs , kadının işleri katlanıp artıyor..
Bi de kaprislerini çekiyoruz böyle zamanlarda
Çok başağrısı oluyor mu ki acaba ay hiçbir fikrim yok başıma gelecekler hakkındaKahve narkoz sonrası baş ağrısına iyi geliyormuş ama sütten bebişe geçer oda iyi değil
Hahahah uyaralım onlarıBiz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister mi
Cnm bence şuan oda senin gibi streste, o seni emin ol senden çok düşünüyor,benin eşim ikinci doğumumda bi gör adamın aklı gittiydi, yatış yapacağım odada sezeryana girecem sanıyormuş bir dio iki dio sen bu odada mı doğum yapacan dıo hayır diorum yıne soruyo, yarın güzel bi gün sizin için,hayırlı işler öncesi kullar hep sıkıntı çekermiş yarın sizin için hayırlı bi gün, öpüşün koklaşın barışın yarın güzelce gir doğumuna bi arkadaş tavsiyesiÖzür yok canım huyu değildir maalesef . hiç bişi yokmuş gibi davranmaya konuşmaya çalışıyor sadece.
Çocuğun yanında kumandayı aldı fırlattı parçalandı. özür dilese ne olur gereksiz terör estirdi
Ben hiç yaşamadım genel anestezi olmuştum ilkinde belden iğneden korkuyorum çünkü. Ne dikiş ağrısı ne bişey ilk gece sandalye de oturabiliyordum inşallah buda öyle geçerÇok başağrısı oluyor mu ki acaba ay hiçbir fikrim yok başıma gelecekler hakkında
Ben baş ağrısı yaşamadım cnm biraz boynum ağrımıştı ,zaten ağrı pompası takılcakmış sorun olmazÇok başağrısı oluyor mu ki acaba ay hiçbir fikrim yok başıma gelecekler hakkında
Konu yok ki tamamen eşimin mantıksızlığı. Pes diyorum valla nasıl iştir bu üzerime titremesi gerekirken mantıksız işler yapıp moral bozuyor.
Onlar kaşınıyor evlilik demek erkeğe rahatlık kadına ekstra külfet demek. Adamların iş yükü azalıyor yemek çamaşır vs , kadının işleri katlanıp artıyor..
Bi de kaprislerini çekiyoruz böyle zamanlarda
Cnm bence şuan oda senin gibi streste, o seni emin ol senden çok düşünüyor,benin eşim ikinci doğumumda bi gör adamın aklı gittiydi, yatış yapacağım odada sezeryana girecem sanıyormuş bir dio iki dio sen bu odada mı doğum yapacan dıo hayır diorum yıne soruyo, yarın güzel bi gün sizin için,hayırlı işler öncesi kullar hep sıkıntı çekermiş yarın sizin için hayırlı bi gün, öpüşün koklaşın barışın yarın güzelce gir doğumuna bi arkadaş tavsiyesi
Ben hiç yaşamadım genel anestezi olmuştum ilkinde belden iğneden korkuyorum çünkü. Ne dikiş ağrısı ne bişey ilk gece sandalye de oturabiliyordum inşallah buda öyle geçer
İnşallah hepimiz çok güzel geçiririz sezaryen ve sonrasınıBen baş ağrısı yaşamadım cnm biraz boynum ağrımıştı ,zaten ağrı pompası takılcakmış sorun olmaz
Gerizekalılar. Nefret ediyorum ya o tarz insanlardan. Silahtan ne anlıyorlarsa
Bende merak ediyorum canım benimde sezeryan olma ihtimalim varepidural mı olacak yoksa genel mi? Okuduğum şeyler mutlaka kahve içilecekmiş ve gaz için mutlaka yürüyün deniliyor tabii tecrubeli annelerimiz yazarsa biz de faydalanırız
atanamayanogretmen canım cama balkona çıkma sakın ne olur ne olmaz allah korusun
Deliiii kızzz susssEvde öpeceğim son şey eşim şuan mutfak tezgahını öpmeyi tercih ederim
Biz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister mi
Hahahah uyaralım onları
Güzel sözmüş ama ben henüz dışarı çıkmak istemiyorum çok mutluyum içeride olmaktanÇok sevdiğim bir söz var
“Evlilik kale gibidir. Dışarıdakiler içeri girmeye çalışır, içerdekiler dışarı çıkmaya çalışır.”
Canım benim ameliyatıma anestezi uzmanı arkadaşım girecek kombine denen epidural+spinal yapacakmış hani şu ağrı kesici pompa takıldı deniyor ya halk arasında ondankahve ne işe yarıyormuş ki
Güzel sözmüş ama ben henüz dışarı çıkmak istemiyorum çok mutluyum içeride olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?