- 26 Eylül 2014
- 4.536
- 9.919
- 358
Anladım canım onu da okumuştum o şekilde çok rahat geçiyormuş ağrı sızı olmuyormuşpeki eşinde olacak mı yanında? Ben o şekilde doğum yaparsam eşimi de istiyorum yanımda acaba izin verirler mi? Kahve de sanırım baş ağrısını önlemek için tavsiye ediyorlar.
melike222 A April wind kızlar sessizsiniz bugün ?
Doktorum eşime teklif etti ama eşim ben istemiyorum dedi kan görmeye dayanamazmışAnladım canım onu da okumuştum o şekilde çok rahat geçiyormuş ağrı sızı olmuyormuşpeki eşinde olacak mı yanında? Ben o şekilde doğum yaparsam eşimi de istiyorum yanımda acaba izin verirler mi? Kahve de sanırım baş ağrısını önlemek için tavsiye ediyorlar.
Amin canım hepimizin ağız tadımız daim olsunAllah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah canım
İyiyim kuzu bugünü eşimle geçiriyoruzmelike222 seri beğenmelerde okuyarak geliyor galiba
A April wind bir kere benim mesajıma alıntı yaptı sonra girmedi galiba ben de görmedim canım
Bişey mi oldu acabaallah korusun
Sezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz
Ah kuzum ya kiyamam. Erkekler bazen gercekten cok enteresan :/ takilma dicem ama biliyorum uzucu olmusEşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Kusum ben tecrubeli degilim ama tecrubeli annelerin tavsiyesini yukari yazdimmmBende merak ediyorum canım benimde sezeryan olma ihtimalim varepidural mı olacak yoksa genel mi? Okuduğum şeyler mutlaka kahve içilecekmiş ve gaz için mutlaka yürüyün deniliyor tabii tecrubeli annelerimiz yazarsa biz de faydalanırız
atanamayanogretmen canım cama balkona çıkma sakın ne olur ne olmaz allah korusun
Onlar kaşınıyor evlilik demek erkeğe rahatlık kadına ekstra külfet demek. Adamların iş yükü azalıyor yemek çamaşır vs , kadının işleri katlanıp artıyor..
Bi de kaprislerini çekiyoruz böyle zamanlarda
Biz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister mi
Canim medipollerde erkek kisileri almiyorlarrrAnladım canım onu da okumuştum o şekilde çok rahat geçiyormuş ağrı sızı olmuyormuşpeki eşinde olacak mı yanında? Ben o şekilde doğum yaparsam eşimi de istiyorum yanımda acaba izin verirler mi? Kahve de sanırım baş ağrısını önlemek için tavsiye ediyorlar.
Önerilerin için teşekkürler canımCanim sezeryan icin degil sadece ama butun dogum yapan arkadaslarimin en buyuk tavsiyesi. Ozelikle son zamanlarda kesinlikle gaz yapacak seylerden uzak dur demislerdi. Normal de olsa az bisi de olsa usutup gaz problemi olabiliyormus- ameliyathane sartlariyla vs alkali- ki sezeryanda banko narkozdan oturu. O yuzden son gunler kendinizi ozellikle sicak tutun ve gaz yapan yiyecekler yemeyin fln diyorlar.. sezeryandan sonra sade kahve ve bitter cikolata tavsiye edildi. Birde su komposto fayda etmezse tuvalete cikmak icin duphalac icin az da olsa denilmisti. Zorlamaktansa en temizi o dediler.. aklinizda olsun :)
Ah kuzum ya kiyamam. Erkekler bazen gercekten cok enteresan :/ takilma dicem ama biliyorum uzucu olmusbir de son gun sen Nisantosa odaklan annesi
Kusum ben tecrubeli degilim ama tecrubeli annelerin tavsiyesini yukari yazdimmm
Gercekten esimden cok memnunum ama bir cok sebep bile gercekten evliligin cekilir bir sey olmadigini dusunduruyor insana.. yani sadece esim olmadigi icin sanirim:)) sulale de cok muhimmm
Dedigin gibi erkeklere hava hos. Ama kadin icin ekstra kulfet. Sevmesen cekilir bisi kesinlikle degill.
Benim annem hep derdi ki „ben sizin yerinizde olsam hayatta evlenmezdim.. yer icer gezer tozardim“ :) simdi anliyorummm
Ama yine de kocisim olmasa Cinar‘im olmazdi
İyiyim kuzu bugünü eşimle geçiriyoruz
Arada bakıp çıktım, yazamadım
BellaCiao Cuttingcorners şükür iyiyim kızlar,dün annem geldi gitti. Bugünde eşim evde pek yazamıyorum sizler nasılsınız
atanamayanogretmen kardeşin için üzüldüm. Şiddete karşıyım ama kardeşinin eşi komalık aklı başına gelinceye kadar bir sopayı hak ediyor
Kizlar doymak bilmiyorum bazen. Bugün de öyle bir gün. Nasil bir his bu anlam veremiyorum. Sizde de oluyor mu ? hayir herseyin bir sınırı var ama sürekli yeme ihtiyaci olur mu
Ben de esimi cok sevdiğim halde ,bazen diyorum nereden bulastik bu işe diyeCanim sezeryan icin degil sadece ama butun dogum yapan arkadaslarimin en buyuk tavsiyesi. Ozelikle son zamanlarda kesinlikle gaz yapacak seylerden uzak dur demislerdi. Normal de olsa az bisi de olsa usutup gaz problemi olabiliyormus- ameliyathane sartlariyla vs alkali- ki sezeryanda banko narkozdan oturu. O yuzden son gunler kendinizi ozellikle sicak tutun ve gaz yapan yiyecekler yemeyin fln diyorlar.. sezeryandan sonra sade kahve ve bitter cikolata tavsiye edildi. Birde su komposto fayda etmezse tuvalete cikmak icin duphalac icin az da olsa denilmisti. Zorlamaktansa en temizi o dediler.. aklinizda olsun :)
Ah kuzum ya kiyamam. Erkekler bazen gercekten cok enteresan :/ takilma dicem ama biliyorum uzucu olmusbir de son gun sen Nisantosa odaklan annesi
Kusum ben tecrubeli degilim ama tecrubeli annelerin tavsiyesini yukari yazdimmm
Gercekten esimden cok memnunum ama bir cok sebep bile gercekten evliligin cekilir bir sey olmadigini dusunduruyor insana.. yani sadece esim olmadigi icin sanirim:)) sulale de cok muhimmm
Dedigin gibi erkeklere hava hos. Ama kadin icin ekstra kulfet. Sevmesen cekilir bisi kesinlikle degill.
Benim annem hep derdi ki „ben sizin yerinizde olsam hayatta evlenmezdim.. yer icer gezer tozardim“ :) simdi anliyorummm
Ama yine de kocisim olmasa Cinar‘im olmazdi
Canım annenle nasıl geçti? Eşin naaptı?BellaCiao Cuttingcorners şükür iyiyim kızlar,dün annem geldi gitti. Bugünde eşim evde pek yazamıyorum sizler nasılsınız
atanamayanogretmen kardeşin için üzüldüm. Şiddete karşıyım ama kardeşinin eşi komalık aklı başına gelinceye kadar bir sopayı hak ediyor
Evet epidural sezeryana eş giriyormuş ama genel anesteziye hayır bu hafta bende gideceğim anestezi uzmanına bakalım ne diyecek inş spinal epidural yapar bana daAnladım canım onu da okumuştum o şekilde çok rahat geçiyormuş ağrı sızı olmuyormuşpeki eşinde olacak mı yanında? Ben o şekilde doğum yaparsam eşimi de istiyorum yanımda acaba izin verirler mi? Kahve de sanırım baş ağrısını önlemek için tavsiye ediyorlar.
Ciddi misin canımCanim medipollerde erkek kisileri almiyorlarrryani burada oyle. Hatta sanci odasina bile kadin refakatci olmak zorundaymis. Bari sancilarda esim olaydi.. masaj falan yapardi
Yazık ya inan ki çok üzüldüm hem senin adına hemde kardeşinin çektikleri adına.Ahh içimden geçeni yazmışssın canım
Kardeşimi üzdükçe onu parçalayasım geliyor
Saatlerdir aklım kardeşimde
Korkumdan arayamıyorum
İyi geçti gibi canım,annem sanki 1 senedir konuşmuyoruz arada sorun yokmuş gibi davrandı. Eşim evde değildi annem yanıma geldiğinde,normal zamanda da eşim dükkana sabah gidiyor gece geliyor.Canım annenle nasıl geçti? Eşin naaptı?
Canım bunu mu kullanmak istemiyorsun?Kızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?
canm ben cok şirin buldum. Iyi günlerde kullanın. Babaanneler pek anlamıyor bu isten bence. Benimkide pek anlamaz :) ama sagolsun düşünmüş yine de. hic yaptırmayan ilgilenmeyen babannelerde var.Kızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?
Hhaaha :) aynen canim valla bazen kendisine de diyorum. Sen olmasan bu evliligin hic cekilir tarafi yok diyorum :)) o da simariyoe haliyleBen de esimi cok sevdiğim halde ,bazen diyorum nereden bulastik bu işe diye
Karsida dileriM daha modern bir uygulama soz konusudur cnm.. burada boyle maaleseff. Baska elde tutulur cok hastane yok yakinimda maalesef. Bir de esimin de dogumda yanimda cok daha panik yapacagini dusundugum icin artik sorun etmiyorum. Cunku gecen kanama oldugunda bile adam resmen soylenen katlari aklinda tutamadi. Asansorlerin yerlerini karsitirdi :) tuslara yanlis basti falanCiddi misin canımben eşimi istiyorum ya keşke önceden bilseydim bunu, devlette yapayım o zaman ne fark ediyor? Eşim sakindir beni rahatlatır başka kimi alıcam ki yanıma tek mi kalıcam? Moralim bozuldu gittiğimde konuşayım
Kızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?