2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

melike222 seri beğenmelerde okuyarak geliyor galiba

A April wind bir kere benim mesajıma alıntı yaptı sonra girmedi galiba ben de görmedim canım
Bişey mi oldu acaba allah korusun

Doktorum eşime teklif etti ama eşim ben istemiyorum dedi kan görmeye dayanamazmış
Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin inşallah canım
Amin canım hepimizin ağız tadımız daim olsun

Sezeryan tecrübesi olan arkadaşlar Salı günü sabah sezeryane gireceğim de önerileriniz yada şakın şunu yapma diyeceğiniz ne var? Endişeliyim biraz

Canim sezeryan icin degil sadece ama butun dogum yapan arkadaslarimin en buyuk tavsiyesi. Ozelikle son zamanlarda kesinlikle gaz yapacak seylerden uzak dur demislerdi. Normal de olsa az bisi de olsa usutup gaz problemi olabiliyormus- ameliyathane sartlariyla vs alkali- ki sezeryanda banko narkozdan oturu. O yuzden son gunler kendinizi ozellikle sicak tutun ve gaz yapan yiyecekler yemeyin fln diyorlar.. sezeryandan sonra sade kahve ve bitter cikolata tavsiye edildi. Birde su komposto fayda etmezse tuvalete cikmak icin duphalac icin az da olsa denilmisti. Zorlamaktansa en temizi o dediler.. aklinizda olsun :)

Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Ah kuzum ya kiyamam. Erkekler bazen gercekten cok enteresan :/ takilma dicem ama biliyorum uzucu olmus bir de son gun sen Nisantosa odaklan annesi

Kusum ben tecrubeli degilim ama tecrubeli annelerin tavsiyesini yukari yazdimmm

Gercekten esimden cok memnunum ama bir cok sebep bile gercekten evliligin cekilir bir sey olmadigini dusunduruyor insana.. yani sadece esim olmadigi icin sanirim:)) sulale de cok muhimmm
Dedigin gibi erkeklere hava hos. Ama kadin icin ekstra kulfet. Sevmesen cekilir bisi kesinlikle degill.

Biz evliler bunu görüyoruz ama bekarlar görmüyor bence yoksa insan evlenmek ister mi

Benim annem hep derdi ki „ben sizin yerinizde olsam hayatta evlenmezdim.. yer icer gezer tozardim“ :) simdi anliyorummm
Ama yine de kocisim olmasa Cinar‘im olmazdi

Canim medipollerde erkek kisileri almiyorlarrr yani burada oyle. Hatta sanci odasina bile kadin refakatci olmak zorundaymis. Bari sancilarda esim olaydi.. masaj falan yapardi

Önerilerin için teşekkürler canım

BellaCiao Cuttingcorners şükür iyiyim kızlar,dün annem geldi gitti. Bugünde eşim evde pek yazamıyorum sizler nasılsınız

atanamayanogretmen kardeşin için üzüldüm. Şiddete karşıyım ama kardeşinin eşi komalık aklı başına gelinceye kadar bir sopayı hak ediyor

Ahh içimden geçeni yazmışssın canım
Kardeşimi üzdükçe onu parçalayasım geliyor
Saatlerdir aklım kardeşimde
Korkumdan arayamıyorum

Kizlar doymak bilmiyorum bazen. Bugün de öyle bir gün. Nasil bir his bu anlam veremiyorum. Sizde de oluyor mu ? hayir herseyin bir sınırı var ama sürekli yeme ihtiyaci olur mu

Ben geçen hafta öyleydim ama son günlerde pek iştahım yok
Çok acıkıyorum sürekli açım ama bir şey yiyesim yok

Bugün yalnızdım ama sadece iki öğün yemek yedim başka da bir şey geçmedi boğazımdan

Ben de esimi cok sevdiğim halde ,bazen diyorum nereden bulastik bu işe diye

Evet epidural sezeryana eş giriyormuş ama genel anesteziye hayır bu hafta bende gideceğim anestezi uzmanına bakalım ne diyecek inş spinal epidural yapar bana da

Canim medipollerde erkek kisileri almiyorlarrr yani burada oyle. Hatta sanci odasina bile kadin refakatci olmak zorundaymis. Bari sancilarda esim olaydi.. masaj falan yapardi
Ciddi misin canım ben eşimi istiyorum ya keşke önceden bilseydim bunu, devlette yapayım o zaman ne fark ediyor? Eşim sakindir beni rahatlatır başka kimi alıcam ki yanıma tek mi kalıcam? Moralim bozuldu gittiğimde konuşayım

Ahh içimden geçeni yazmışssın canım
Kardeşimi üzdükçe onu parçalayasım geliyor
Saatlerdir aklım kardeşimde
Korkumdan arayamıyorum
Yazık ya inan ki çok üzüldüm hem senin adına hemde kardeşinin çektikleri adına.
Allah doğru yolu göstersin,karşısına doğru insanlar çıkarsın inşallah
Canım annenle nasıl geçti? Eşin naaptı?
İyi geçti gibi canım,annem sanki 1 senedir konuşmuyoruz arada sorun yokmuş gibi davrandı. Eşim evde değildi annem yanıma geldiğinde,normal zamanda da eşim dükkana sabah gidiyor gece geliyor.

Kızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?

Eklentiler

• F89A5BF3-3E4A-422E-99C4-B711FF358635.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 62
Canım bunu mu kullanmak istemiyorsun?
Gayet güzel görünüyor bence kullan ☺

canm ben cok şirin buldum. Iyi günlerde kullanın. Babaanneler pek anlamıyor bu isten bence. Benimkide pek anlamaz :) ama sagolsun düşünmüş yine de. hic yaptırmayan ilgilenmeyen babannelerde var.

Ben de esimi cok sevdiğim halde ,bazen diyorum nereden bulastik bu işe diye
Hhaaha :) aynen canim valla bazen kendisine de diyorum. Sen olmasan bu evliligin hic cekilir tarafi yok diyorum :)) o da simariyoe haliyle

Karsida dileriM daha modern bir uygulama soz konusudur cnm.. burada boyle maaleseff. Baska elde tutulur cok hastane yok yakinimda maalesef. Bir de esimin de dogumda yanimda cok daha panik yapacagini dusundugum icin artik sorun etmiyorum. Cunku gecen kanama oldugunda bile adam resmen soylenen katlari aklinda tutamadi. Asansorlerin yerlerini karsitirdi :) tuslara yanlis basti falan asiri panik. O yuzden cok da faydasi olmayacakti sanirim dogumda :)) ama esin sakinse yaninda olmasi iyi olur tabii..

Canim benim kv de cok hevesli gidip gidip bisiler aliyor. Benden once gitti besik vs aldi evine :)) dedigin gibi zevklerimiz de cok uc oldugu icin ben de cozumu sen kendi evine alisveris yap ben kendi evime. Senin aldiklarini burada kullanir diyip buldum :)) hem o kirilmiyor. Hem de ben onun aldiklarini kullanmak durumunda kalmiyorum.. sen de oyle yap. Zaten iki tane baby nest i napacaksin.. oraya goturunce kullanirsin.. yaninda tasimazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…