- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Hiçbir standart yok ki içine pamuk tıkılmış yenidoğan için uygun mu esnaf on yaptığı bi yatak bence ben zaten iyi bi Markadan almıştım birde ben böyle pembe incili fistolu çok süslü şeyleri sevmem bunu da biliyor kendisiCanım bunu mu kullanmak istemiyorsun?
Gayet güzel görünüyor bence kullan ☺
Sanki saten gibi geldi banaCanım bunu mu kullanmak istemiyorsun?
Gayet güzel görünüyor bence kullan ☺
Canlı görmedim ama ben bu kumaş konusunda hassasım yüzde yüz pamuk aldım herseyi ve hep iyi olanı seçmeye çalıştım çünkü bebeğim özel bi bebek olacak belki alerjik bi bünyesi bile olabilir aslında ihtiyacımı sorsa en azından boşa para harcamamış olur kendisi kabuğundan çıkabilen biri değil o yüzden bi terzisi var herseyi ona yaptırır kaç kere dedim bana terzide biiey yaptırma diye neyse ki şade bi hastane çıkışı almıştı oda dümdüz ekru renk ortası yok yani anlayacagınız
Allahtan benim kv de anliyor kumastan. Emzirme yastigi vermisti arkadas ona kumas yaptirdi. Gitmis guzel kumas almis taa nerelerden. Onunda en buyuk sorunu yun yatak yorgan falan yaptiracakmis.. yun takintisini biraktiramadim. Biraksam buraya da yaptiracakti da. Dedim ben pamuk kullanicam. Ben allerjigim. Onunda allerjik olmasini istemiyroum dedim. Allahtan ikna oldu. Orada da artik tas catlasin gunde iki saat yatacak. Idare edicez artikCanlı görmedim ama ben bu kumaş konusunda hassasım yüzde yüz pamuk aldım herseyi ve hep iyi olanı seçmeye çalıştım çünkü bebeğim özel bi bebek olacak belki alerjik bi bünyesi bile olabilir aslında ihtiyacımı sorsa en azından boşa para harcamamış olur kendisi kabuğundan çıkabilen biri değil o yüzden bi terzisi var herseyi ona yaptırır kaç kere dedim bana terzide biiey yaptırma diye neyse ki şade bi hastane çıkışı almıştı oda dümdüz ekru renk ortası yok yani anlayacagınız
Yazık ya inan ki çok üzüldüm hem senin adına hemde kardeşinin çektikleri adına.
Allah doğru yolu göstersin,karşısına doğru insanlar çıkarsın inşallah
İyi geçti gibi canım,annem sanki 1 senedir konuşmuyoruz arada sorun yokmuş gibi davrandı. Eşim evde değildi annem yanıma geldiğinde,normal zamanda da eşim dükkana sabah gidiyor gece geliyor.
Kızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?
Hhaaha :) aynen canim valla bazen kendisine de diyorum. Sen olmasan bu evliligin hic cekilir tarafi yok diyorum :)) o da simariyoe haliyle
Karsida dileriM daha modern bir uygulama soz konusudur cnm.. burada boyle maaleseff. Baska elde tutulur cok hastane yok yakinimda maalesef. Bir de esimin de dogumda yanimda cok daha panik yapacagini dusundugum icin artik sorun etmiyorum. Cunku gecen kanama oldugunda bile adam resmen soylenen katlari aklinda tutamadi. Asansorlerin yerlerini karsitirdi :) tuslara yanlis basti falanasiri panik. O yuzden cok da faydasi olmayacakti sanirim dogumda :)) ama esin sakinse yaninda olmasi iyi olur tabii..
Canim benim kv de cok hevesli gidip gidip bisiler aliyor. Benden once gitti besik vs aldi evine :)) dedigin gibi zevklerimiz de cok uc oldugu icin ben de cozumu sen kendi evine alisveris yap ben kendi evime. Senin aldiklarini burada kullanir diyip buldum :)) hem o kirilmiyor. Hem de ben onun aldiklarini kullanmak durumunda kalmiyorum.. sen de oyle yap. Zaten iki tane baby nest i napacaksin.. oraya goturunce kullanirsin.. yaninda tasimazsin.
Ben bebek bezini sadece bir paket aldım. Ne olur ne olmaz diye:) molfiks aldım. Beğenmezsem slepy alıyım diyorum. Sürekli indirme giriyor internette :)Bende primada ve baby me ıslak mendilde baya stok yapmış durumdayım. Umarım problem yaşamam. Oğlumda bebekken kullandığım için Mustela şampuan ve pişik kremini tercih ettim, bence şahane bir marka bakım konusunda...
Emzik ve biberonda Avent aldım. Bunlar da benden tavsiyeler olsun.
Bebek puseti ve arabaya henüz karar veremedim sadece. Bu gün Kraftın bir serisine baktık ama hala kararsızım.
Bir de babynest alan oldu mu? İlk aylar çok kullanışlı olduğu söyleniyor. Sipariş verdim, umarım memnun kalırım.
Yapma böyle ama :) Nisan hanımı üzme.Hazır canım her şeyimiz de ben çok gerginim ağlayıp zırlayıp duruyorum
melike222 kuzum buzlarin erimesine sevindim ins cok daha guzel olur her seyy
Cuttingcorners ayni durum canim bende de olan :) senin hstane iyi ben biliyorum canim. Arkadasim dogum yapti orada bir sorarim ona yarin gorusucez.
Dedigin gibi cok sacma ama hastne politikasi iste..
LoveAndMarriage hayir olsun kuzucumm ❤
Tamam kuzum. Yarin gorusucez dedigim gibi sorarimCanım sorarsan çok sevinirimOrada doğum yapmış tanıdığım yok çünkü
Adet sancisi gibi bele vurar hadi bakalim. Artarsa ciddiye al benim aksam oyleydi tamam dedim ama baktim iyiyim. Hattta bugun avmye gittim. Karnin tam basketbol topu gelen giden gecen fena bakiyor dedim dogurmayayim bir nazar duasi da okudum. Elbisede giyince baya belli ediyordu kendini guya fotograf cektirdik ama pek icime sinmedi yarin normal evde birkactane daha kendim çektirecem.cuma kontrolum var. Bu arada haftaya acik ogretim sinavim var baklaim ozamana kadar doguracakmiyiz. Insallah cuma kontrol cumartesi pazar sinav pazartesi de dogum.ne guzel olur du yaaaaBelimde bi garip ağrı var neyin nesi anlamadım
Doguramayan var mi acaba :) bu aya kalanBu arada kizlar mart annelei devri bize verdiler hadi bakalim hayirlisi bugun son heralde dogumlar bitti. Insallah hayirlisiyla saglikla bebeklerini kucaklarina almışlardır.
Kuzum sandık başkanı 540 TL alıyor başkan yardımcısı 420 memur 380 herkes aynı parayı almıyor ama inan mahfoluyorsun sabahın 5 kalk git ondan önce gidip sandıkları kur mühürleri bas sandık açıldıktan sonra git oy pusulalarini hakime teslim et canın çıkıyor ve odemesinide 3_4 hafta sonra alıyorsun.500 lira mı ? İyiymiş valla ben 200 sanıyordum. Bundan sonra bende yazılayım
Bilemedim kuzumm huzursuz bi ağrı diyim anlatamıyorum damelike222 kuzum buzlarin erimesine sevindim ins cok daha guzel olur her seyy
Cuttingcorners ayni durum canim bende de olan :) senin hstane iyi ben biliyorum canim. Arkadasim dogum yapti orada bir sorarim ona yarin gorusucez.
Dedigin gibi cok sacma ama hastne politikasi iste..
LoveAndMarriage hayir olsun kuzucumm ❤
Bi değişik ağrı canım otururken daha çok oluyor, ayağa kalkınca da kasık ağrısına döndüAdet sancisi gibi bele vurar hadi bakalim. Artarsa ciddiye al benim aksam oyleydi tamam dedim ama baktim iyiyim. Hattta bugun avmye gittim. Karnin tam basketbol topu gelen giden gecen fena bakiyor dedim dogurmayayim bir nazar duasi da okudum. Elbisede giyince baya belli ediyordu kendini guya fotograf cektirdik ama pek icime sinmedi yarin normal evde birkactane daha kendim çektirecem.cuma kontrolum var. Bu arada haftaya acik ogretim sinavim var baklaim ozamana kadar doguracakmiyiz. Insallah cuma kontrol cumartesi pazar sinav pazartesi de dogum.ne guzel olur du yaaaa
Valla inat etmisim girecem o sinava diye bakalim hayirli siBilemedim kuzumm huzursuz bi ağrı diyim anlatamıyorum daHayır olsun ❤
Bi değişik ağrı canım otururken daha çok oluyor, ayağa kalkınca da kasık ağrısına döndü
Ohoo sınava nasıl gireceksin kız
Doguramayan var mi acaba :) bu aya kalan
Boşver cnm takma her ailede oluyor inan doğum öncesi streslisin normal böyle düşünmen.sen stresli olunca oda gerilmistir.skma canını gelir alır gonlunuEşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?