2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım bunu mu kullanmak istemiyorsun?
Gayet güzel görünüyor bence kullan ☺
Hiçbir standart yok ki içine pamuk tıkılmış yenidoğan için uygun mu esnaf on yaptığı bi yatak bence ben zaten iyi bi Markadan almıştım birde ben böyle pembe incili fistolu çok süslü şeyleri sevmem bunu da biliyor kendisi

Eklentiler

• 2E71DA91-E77C-47F6-AC2D-F52BA1338F11.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 46
Sanki saten gibi geldi bana yakar cocugu kuzum o.. B blackpearl8081 saten mi?
Canlı görmedim ama ben bu kumaş konusunda hassasım yüzde yüz pamuk aldım herseyi ve hep iyi olanı seçmeye çalıştım çünkü bebeğim özel bi bebek olacak belki alerjik bi bünyesi bile olabilir aslında ihtiyacımı sorsa en azından boşa para harcamamış olur kendisi kabuğundan çıkabilen biri değil o yüzden bi terzisi var herseyi ona yaptırır kaç kere dedim bana terzide biiey yaptırma diye neyse ki şade bi hastane çıkışı almıştı oda dümdüz ekru renk ortası yok yani anlayacagınız

Allahtan benim kv de anliyor kumastan. Emzirme yastigi vermisti arkadas ona kumas yaptirdi. Gitmis guzel kumas almis taa nerelerden. Onunda en buyuk sorunu yun yatak yorgan falan yaptiracakmis.. yun takintisini biraktiramadim. Biraksam buraya da yaptiracakti da. Dedim ben pamuk kullanicam. Ben allerjigim. Onunda allerjik olmasini istemiyroum dedim. Allahtan ikna oldu. Orada da artik tas catlasin gunde iki saat yatacak. Idare edicez artik

Buzların erimesine sevindim canım İnşallah daha da güzel günleriniz olur.

Bence gayet güzel canım ama ihtiyacın yokmuş arada kullanırsın bari

Kuzum normal doğumda bende istemiyorum ama epidural sezeryan olursam yanımda olmasını isterdim eşim bana güç verirdi ayrıca kadın refakatçim yoksa ne olacak? Çarşamba gittiğimde doğum olayım netleşmiş olur bende detayları konuşurum artık.

Kuzum bende öyle ilk haftalarım doktor araştırmakla geçti evlenince yaka değiştirdiğim için bu tarafta hiçbir yer bilmiyorum, bi doktora baya kanım ısınmıştı ama hastaneyi önermediler hastane mikrobu varmış diye, mahallemizde bi özel hastane var hatta çok populer bi doktor var o hastaneyi de ben beğenmedim medipolun ve doktorumun yorumları iyiydi bende oraya devam ettim hepten stres oldum şurada 10 günüm kalmış maksimum valla çok gerginim

melike222 kuzum buzlarin erimesine sevindim ins cok daha guzel olur her seyy
Cuttingcorners ayni durum canim bende de olan :) senin hstane iyi ben biliyorum canim. Arkadasim dogum yapti orada bir sorarim ona yarin gorusucez.
Dedigin gibi cok sacma ama hastne politikasi iste..
LoveAndMarriage hayir olsun kuzucumm

Ben bebek bezini sadece bir paket aldım. Ne olur ne olmaz diye:) molfiks aldım. Beğenmezsem slepy alıyım diyorum. Sürekli indirme giriyor internette :)

Belimde bi garip ağrı var neyin nesi anlamadım
Adet sancisi gibi bele vurar hadi bakalim. Artarsa ciddiye al benim aksam oyleydi tamam dedim ama baktim iyiyim. Hattta bugun avmye gittim. Karnin tam basketbol topu gelen giden gecen fena bakiyor dedim dogurmayayim bir nazar duasi da okudum. Elbisede giyince baya belli ediyordu kendini guya fotograf cektirdik ama pek icime sinmedi yarin normal evde birkactane daha kendim çektirecem.cuma kontrolum var. Bu arada haftaya acik ogretim sinavim var baklaim ozamana kadar doguracakmiyiz. Insallah cuma kontrol cumartesi pazar sinav pazartesi de dogum.ne guzel olur du yaaaa

500 lira mı ? İyiymiş valla ben 200 sanıyordum. Bundan sonra bende yazılayım
Kuzum sandık başkanı 540 TL alıyor başkan yardımcısı 420 memur 380 herkes aynı parayı almıyor ama inan mahfoluyorsun sabahın 5 kalk git ondan önce gidip sandıkları kur mühürleri bas sandık açıldıktan sonra git oy pusulalarini hakime teslim et canın çıkıyor ve odemesinide 3_4 hafta sonra alıyorsun.

Bilemedim kuzumm huzursuz bi ağrı diyim anlatamıyorum da Hayır olsun
Bi değişik ağrı canım otururken daha çok oluyor, ayağa kalkınca da kasık ağrısına döndü
Ohoo sınava nasıl gireceksin kız

Valla inat etmisim girecem o sinava diye bakalim hayirli si

Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
Boşver cnm takma her ailede oluyor inan doğum öncesi streslisin normal böyle düşünmen.sen stresli olunca oda gerilmistir.skma canını gelir alır gonlunu

kızlar bu arada şampuan markası soran olmuş, benim kızım alerjikti, mustelanin atopik ciltler için şampuanı var kesinlikle onu alin, sebamed almayın alerjik bünyesi varsa iyi gelmiyor, büyüdükçe bubchen de kullandım ama soyleyim göz yakıyor, alerji yapmıyor ama gözleri hafif yakıyor hatta çok kızdığımi hatırlıyorum bu nasıl bebek şampuanı diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…