Benim kızımda sürekli tekrar eden bir boğaz enfeksiyonu var nedenini bulamıyorlar maalesef her kis sürekli hasta yavrum okul mikrobu dediler bişey dediler doktorlara kalsaydı bademciklerin bile alınacaktı dün gittiğimiz doktor çok bilgiliydi sağolsun ilk kez madem bu kadar hastanaliyor boğaz ve tükürük kültürüne bakıldı mi diye sordu bende bakılması sadece antibiyotik yazıyorlar dedim kızdı kızından tükürük ve kültür örneği aldılar ama sonuç 3 gün sonra cikicak bu arada ateş dusmeebilir ateş dusurucuyu düzenli kullan dedi bakalım şimdilik iyi gibi inşallah gecemiz iyi geçer babamizda yok tek başıma tedirgin oluyorum.....Geçmiş olsun canım. Neyi varmış neden çıkıyormuş ateşi.
Başarılar o zaman şimdidenValla inat etmisim girecem o sinava diye bakalim hayirli si
Ayyy ben 8nisan olmasini cok istiyorum. Oglumun dogum gunu. Ikiside 8 nisan. Bak dun yine bu saatte belim agriyordu. Simdi uzanmaya geldim. Seninde oldumu uzan geciyorsa sorun yok demektir.Başarılar o zaman şimdidendoğurmazsan o güne
Uzanabileceğim bi yerde değilim canımAyyy ben 8nisan olmasini cok istiyorum. Oglumun dogum gunu. Ikiside 8 nisan. Bak dun yine bu saatte belim agriyordu. Simdi uzanmaya geldim. Seninde oldumu uzan geciyorsa sorun yok demektir.
Açıkcası bende sevmem böyle çok süslü şeyleri ve saten gibi geldi bana da. Ve benim de annem böyle şeyleri sever alır. Şimdi de gitmiş kurdeleli boncuklu bir takım almış. Ütülerken bile neresinden ütüleyeceğimi şaşırdım :) ama en azından düşünüp alıyorlar. Hiç düşünmeyenler var. Doğuma 4 gün kaldı ama kv daha aramadı hiç. İlk Doğumdada bişey almamıştı zaten :)Canlı görmedim ama ben bu kumaş konusunda hassasım yüzde yüz pamuk aldım herseyi ve hep iyi olanı seçmeye çalıştım çünkü bebeğim özel bi bebek olacak belki alerjik bi bünyesi bile olabilir aslında ihtiyacımı sorsa en azından boşa para harcamamış olur kendisi kabuğundan çıkabilen biri değil o yüzden bi terzisi var herseyi ona yaptırır kaç kere dedim bana terzide biiey yaptırma diye neyse ki şade bi hastane çıkışı almıştı oda dümdüz ekru renk ortası yok yani anlayacagınız
Kuzum sandık başkanı 540 TL alıyor başkan yardımcısı 420 memur 380 herkes aynı parayı almıyor ama inan mahfoluyorsun sabahın 5 kalk git ondan önce gidip sandıkları kur mühürleri bas sandık açıldıktan sonra git oy pusulalarini hakime teslim et canın çıkıyor ve odemesinide 3_4 hafta sonra alıyorsun.
Geçmiş olsun canjm. Benim kızıma yaptılar Ocak ayında Boğaz kültürü çok şükür temiz çıktı. İnşallah sebebi bulunur. Sebep bulunamayınca da stres oluyor insan. Çünkü tedavi doğru yapılmıyorBenim kızımda sürekli tekrar eden bir boğaz enfeksiyonu var nedenini bulamıyorlar maalesef her kis sürekli hasta yavrum okul mikrobu dediler bişey dediler doktorlara kalsaydı bademciklerin bile alınacaktı dün gittiğimiz doktor çok bilgiliydi sağolsun ilk kez madem bu kadar hastanaliyor boğaz ve tükürük kültürüne bakıldı mi diye sordu bende bakılması sadece antibiyotik yazıyorlar dedim kızdı kızından tükürük ve kültür örneği aldılar ama sonuç 3 gün sonra cikicak bu arada ateş dusmeebilir ateş dusurucuyu düzenli kullan dedi bakalım şimdilik iyi gibi inşallah gecemiz iyi geçer babamizda yok tek başıma tedirgin oluyorum.....
Canım bu tam bana goreymis bende haftaya pazartesi dogum yapayim diyorum. Diger dogumum 8 nisandi. Bu da oyle olsun istiyorum. Ama Rabbim neNe kadar doğru bilmem Kızlar doğum psikolojikmiş, bi tanıdık sürekli şu işim var bu ara doğurmayım,bu hafta bu işim var doğurmayım,şu hafta annem gelecek şimdi olmaz gibi hep söylüyormuş, böyle böyle 40 hafta olmuş dru yeter artık demiş psikolojik bişey doğum işim var olmasın deyip durma demiş, bizde iyi düşünelimkızlar acı ağrı olmuycak zamanında doğuracam diye pozitif olalım inş hayırla bebişlerimiz dünyaya gelsin
Şimdiye kadar hiç yazdırmadım adımı zaten :) ama parasıda iyiymiş hiç merak edip sormamıştım :)Kuzum sandık başkanı 540 TL alıyor başkan yardımcısı 420 memur 380 herkes aynı parayı almıyor ama inan mahfoluyorsun sabahın 5 kalk git ondan önce gidip sandıkları kur mühürleri bas sandık açıldıktan sonra git oy pusulalarini hakime teslim et canın çıkıyor ve odemesinide 3_4 hafta sonra alıyorsun.
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin,Canım bu tam bana goreymis bende haftaya pazartesi dogum yapayim diyorum. Diger dogumum 8 nisandi. Bu da oyle olsun istiyorum. Ama Rabbim ne
Bende de yok. Kac haftaliksin canimŞu adet ağrısı bi bende yok sanırım.
Yada şaka yaparken gerçekten unuttum adet ağrısı nasıl birşeydi
Prenses doğum nasıl oluyor ben bilmiyorum. Benim de ilk normaldi bu da öyle olacak inşaallah. Bahsettiğin meryem ana otu.. @elvaven arkadaş kullandı doğum yaptı. Ben de aldım şimdilik açılma sancı olmadığı için kullanmadım ama olursa kullanacağım. Sancıların başladığın bu otu bi kaseye koyuyorsun içine de su koyuyorsun ot açıldıkça senin de rahminin açıldığı sonrasında da doğum bitince de çıkarıyorsun rahmin çabuk toparlansın diye.. Bunu yaparken duası var denildi onu henüz araştırmadım.
QUOTE="kedilovic, post: 59436822, member: 235327"]
Eşimle kavga ettik deminlen evde herkesin morali bozuldu. Sanki o doğuracak. Valla bazen niye evlenmişim ki diyorum çile çekmeye mi evlendim. Bi de iki çocuk..
37+3 gece itibariyleBende de yok. Kac haftaliksin canim
Cok sükür hersey yolunda ama insan artık kucagına sağlıkla almak istiyor :) normal doğumu beklemek daha da zordur ama belkide 38de gelir :))Canm bende 35+4 um. Seninle ayniyiz :) en azindan senin günün belli. Benim o da belirsiz.tamamen sürpriz . bende bazen daralıyorum sanki sıkılıyorum. Sonra o ruh halinden sıyrılmaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?