2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canım. Neyi varmış neden çıkıyormuş ateşi.
Benim kızımda sürekli tekrar eden bir boğaz enfeksiyonu var nedenini bulamıyorlar maalesef her kis sürekli hasta yavrum okul mikrobu dediler bişey dediler doktorlara kalsaydı bademciklerin bile alınacaktı dün gittiğimiz doktor çok bilgiliydi sağolsun ilk kez madem bu kadar hastanaliyor boğaz ve tükürük kültürüne bakıldı mi diye sordu bende bakılması sadece antibiyotik yazıyorlar dedim kızdı kızından tükürük ve kültür örneği aldılar ama sonuç 3 gün sonra cikicak bu arada ateş dusmeebilir ateş dusurucuyu düzenli kullan dedi bakalım şimdilik iyi gibi inşallah gecemiz iyi geçer babamizda yok tek başıma tedirgin oluyorum.....

Başarılar o zaman şimdiden doğurmazsan o güne
Ayyy ben 8nisan olmasini cok istiyorum. Oglumun dogum gunu. Ikiside 8 nisan. Bak dun yine bu saatte belim agriyordu. Simdi uzanmaya geldim. Seninde oldumu uzan geciyorsa sorun yok demektir.

Açıkcası bende sevmem böyle çok süslü şeyleri ve saten gibi geldi bana da. Ve benim de annem böyle şeyleri sever alır. Şimdi de gitmiş kurdeleli boncuklu bir takım almış. Ütülerken bile neresinden ütüleyeceğimi şaşırdım :) ama en azından düşünüp alıyorlar. Hiç düşünmeyenler var. Doğuma 4 gün kaldı ama kv daha aramadı hiç. İlk Doğumdada bişey almamıştı zaten :)

Eşim sabah 5te gitti daha gelmedi
Az önce mesaj yazdı, adliyeye daha yeni gitmişler. Çok sıra var 12den önce gelemem dedi
Çok yoruldum bittim resmen yazmış ya kıyamam

Ne kadar doğru bilmem Kızlar doğum psikolojikmiş, bi tanıdık sürekli şu işim var bu ara doğurmayım,bu hafta bu işim var doğurmayım,şu hafta annem gelecek şimdi olmaz gibi hep söylüyormuş, böyle böyle 40 hafta olmuş dru yeter artık demiş psikolojik bişey doğum işim var olmasın deyip durma demiş, bizde iyi düşünelimkızlar acı ağrı olmuycak zamanında doğuracam diye pozitif olalım inş hayırla bebişlerimiz dünyaya gelsin

Geçmiş olsun canjm. Benim kızıma yaptılar Ocak ayında Boğaz kültürü çok şükür temiz çıktı. İnşallah sebebi bulunur. Sebep bulunamayınca da stres oluyor insan. Çünkü tedavi doğru yapılmıyor
Ateş düşürücüleri bence de düzenli kullan. Yükseldiğinde zor düşer ateşi. İki hafta önce de kızımda Boğaz enfeksiyonu vardı. Bende evde düşüremedim ateşi. Korkudan 3 saatte bir calpol dolven verdim. Calpol nedense hiç fayda etmedi ama.

Canım bu tam bana goreymis bende haftaya pazartesi dogum yapayim diyorum. Diger dogumum 8 nisandi. Bu da oyle olsun istiyorum. Ama Rabbim ne

Şimdiye kadar hiç yazdırmadım adımı zaten :) ama parasıda iyiymiş hiç merak edip sormamıştım :)

Lusi canim senin kontrol yarindi yanilmiyirsam. Canta falan hazirmi senin. Bizi merakta birakma. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Epidural oluyosun 4 cm acilmada doktor onayiyla sirt bel kismindan katetral takiliyor ve doz doz olarak epidural veriliyor boylece sancinizi %20 hissediyosunuz sadece ikinacak kadar ben 3cmde vuruldum saatlerce 3cm zor acilma olmustu artik gücüm tukenince doktorum onay verdi ve gule konusa dogurmustum hatta igneyi vurulunca rahatlama gelince uyumusum 2 saatte 10 cm olmustu acilmam dogumum kolaylasmisti

Canm bende 35+4 um. Seninle ayniyiz :) en azindan senin günün belli. Benim o da belirsiz.tamamen sürpriz . bende bazen daralıyorum sanki sıkılıyorum. Sonra o ruh halinden sıyrılmaya calisiyorum.
Cok sükür hersey yolunda ama insan artık kucagına sağlıkla almak istiyor :) normal doğumu beklemek daha da zordur ama belkide 38de gelir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…