2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet cnm ya bı sebep olmayışı bizi daha çok geriyor bakalım ne çıkacak sonuç benim kız 9 yaşında 45 kilo ondan biz artık şurup kullanmıyoruz canım zaten onlar hiç işe yaramıyor bizde ya parol yada panador veriyorum ancak düşüyor zaten verdiği antibiyotik 1000 lik ağır gelmez mi dedim yok başka türlü geçmez dedi inşallah çözüm olur valla sıkıldım sürekli ateş boğaz ağrısı çocukta bıktı....

Çok başağrısı oluyor mu ki acaba ay hiçbir fikrim yok başıma gelecekler hakkında
Yok cnm ya spiduralde hiç baş ağrısı olmuyor epidurali bilemem.sonta oluyor altında o huzursuz yapıyor insanı cikardiklarinda dünya varmış diyorsun yemek yemedigin için acıkıyor ve susuyorsun onlarda verilince dahada bı gözün açılıyor.dogumhaneye giderken korkuyorsun masaya yatarken filan korkuyorsun uyusuyorsun zaten hemen onun kapalı oluyor 5 dakika içinde kuzucugun sesini duyuyorsun getiriyorlar yanına sonra alıp götürüyorlar bir saat sonrada sen odaya çıkıyorsun olabildiğince kafanı oynatma ameliyat sırasında hemşire arkadaşım söylemişti baş ağrın olmuyormuş bende hiç olmamıştı.

Eşim sabah 5te gitti daha gelmedi
Az önce mesaj yazdı, adliyeye daha yeni gitmişler. Çok sıra var 12den önce gelemem dedi
Çok yoruldum bittim resmen yazmış ya kıyamam
Benimki de yeni geldi baskanmiydi seninki??baskansa zor cnm teslim etmek çok kalabalık oluyor benim esimde bitmiş gözlerinin altı cokmus adamin

Fazla boğucu gibi 3 ay sonra dönmek istese sıkılır sanki. Bende sipariş verdim bakalım ne gelecek

Yiğenimle yaşıtmış ona etki etmez şuruplar haklısın :) bizimki Haziranda 5 olacak daha 14,5 kilo :)
Benim kızımdada geçmeyen öksürük ve ciğerde iyileşmeyen bir kısım vardı. Zatüre diyim ve geçmiyordu. Sürekli balgam falan ve sebebi bulunamadı. Sürekli gerekli gereksiz ilaçlar. İnan çok yıprandık bizde. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Umarım sebebi bulunur da daha fazla yıpranmazsınız. Tekrar geçmiş olsun.

Şimdiye kadar hiç yazdırmadım adımı zaten :) ama parasıda iyiymiş hiç merak edip sormamıştım :)
İki saat önce bayan öğretmen arkadaşlar geldiler kahve içmeye oturduk çekilecek gibi değil evliykenn hele diye konustuk.bayanlar pek ilgilenmiyorlar zaten cnm.ama bak açıköğretim sınavı görevi var oraya başvuruda bulunsaydin.cok rahat bide temmuzda var aklında bulunsun cnm parasida iyi

Ay ilk haberi alınca benim kv de aynı şeyi dedi yün yorgan falan yaptırıcam dedi 30 Nisan da doğacak dedim eşim falanda gerek yok dedi kendi kendine yapmaz öyle bir şey inşallah

İki küçük çocukla zor Canım :) sadece bilmiyordum o kadar para aldıklarını :)

Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorum Bugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye

Sağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Çantamız bavulumuz hazır kapıda, Makyaj malzemesi, saç düzleştirici bile koydum çantama. Ferim dermanım olursa foto çekip numarasını vermiş olan arkadaşlara foto bile atabülürüm inşallah amin

Nursel Harvey seti aldım bende. Oğlumda gaz damlası şurubu kullanmıştım.organik doğal. Yorumları da iyi fiyatıda

Ha Hadi bekliyoruz canım benim

Nolursun üzme kendini senin bebeğin kolay yollardan gelmedi onca yarışları kazanıp en güclü embriyo olup geldi bunu düşün ve senin rahmin öyle güzel ki o embriyoyu tuttu hamile kaldın. İnşallah ikiniz de bu gücünüzle sağ salim sağlıkla cıkacaksınız

Canım moral bozmak yok. Yatmadan duama seni de ekleyeceğim. İnşallah bir şey olmayacak içini taht tur bol dua et. Rabbim sağlıkla kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…