- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Şimdi uzanabildim kuzum daha iyiyimLoveAndMarriage nasıl oldun canım geçti mi?
Şükür canim. Gecmezse ihmal etme kontrol ne zamanŞimdi uzanabildim kuzum daha iyiyim
Evet cnm ya bı sebep olmayışı bizi daha çok geriyor bakalım ne çıkacak sonuç benim kız 9 yaşında 45 kilo ondan biz artık şurup kullanmıyoruz canım zaten onlar hiç işe yaramıyor bizde ya parol yada panador veriyorum ancak düşüyor zaten verdiği antibiyotik 1000 lik ağır gelmez mi dedim yok başka türlü geçmez dedi inşallah çözüm olur valla sıkıldım sürekli ateş boğaz ağrısı çocukta bıktı....Geçmiş olsun canjm. Benim kızıma yaptılar Ocak ayında Boğaz kültürü çok şükür temiz çıktı. İnşallah sebebi bulunur. Sebep bulunamayınca da stres oluyor insan. Çünkü tedavi doğru yapılmıyor
Ateş düşürücüleri bence de düzenli kullan. Yükseldiğinde zor düşer ateşi. İki hafta önce de kızımda Boğaz enfeksiyonu vardı. Bende evde düşüremedim ateşi. Korkudan 3 saatte bir calpol dolven verdim. Calpol nedense hiç fayda etmedi ama.
Cumartesi inşallah canım şimdilik iyiyim geçti bayaŞükür canim. Gecmezse ihmal etme kontrol ne zaman
Yok cnm ya spiduralde hiç baş ağrısı olmuyor epidurali bilemem.sonta oluyor altında o huzursuz yapıyor insanı cikardiklarinda dünya varmış diyorsun yemek yemedigin için acıkıyor ve susuyorsun onlarda verilince dahada bı gözün açılıyor.dogumhaneye giderken korkuyorsun masaya yatarken filan korkuyorsun uyusuyorsun zaten hemen onun kapalı oluyor 5 dakika içinde kuzucugun sesini duyuyorsun getiriyorlar yanına sonra alıp götürüyorlar bir saat sonrada sen odaya çıkıyorsun olabildiğince kafanı oynatma ameliyat sırasında hemşire arkadaşım söylemişti baş ağrın olmuyormuş bende hiç olmamıştı.Çok başağrısı oluyor mu ki acaba ay hiçbir fikrim yok başıma gelecekler hakkında
Ağzıma bişey koyasım yok peynir ekmek benimde sadece.Kizlar doymak bilmiyorum bazen. Bugün de öyle bir gün. Nasil bir his bu anlam veremiyorum. Sizde de oluyor mu ? hayir herseyin bir sınırı var ama sürekli yeme ihtiyaci olur mu
Benimki de yeni geldi baskanmiydi seninki??baskansa zor cnm teslim etmek çok kalabalık oluyor benim esimde bitmiş gözlerinin altı cokmus adaminEşim sabah 5te gitti daha gelmedi
Az önce mesaj yazdı, adliyeye daha yeni gitmişler. Çok sıra var 12den önce gelemem dedi
Çok yoruldum bittim resmen yazmış ya kıyamam
Bende 36. Hafta oldum daha yeni. Kiz erken geliyor derler ama bakalim37+3 gece itibariyle
Fazla boğucu gibi 3 ay sonra dönmek istese sıkılır sanki. Bende sipariş verdim bakalım ne gelecekKızlar babaannemiz babynest yatak yaptırmış ama pek sağlıklı görünmedi gözüme siz olsanız kullanır mıydınız? Zaten tarzımız o kadar farklı ki ama işte desem de arada yine kafasına estiğini yapıyor birde ben zaten babynest almıştım keşke sorup ihtiyacım olan bişey alsaydı birde park yatak için nasıl bir yatak aldınız visko mu pamuk mu?
Yiğenimle yaşıtmış ona etki etmez şuruplar haklısın :) bizimki Haziranda 5 olacak daha 14,5 kilo :)Evet cnm ya bı sebep olmayışı bizi daha çok geriyor bakalım ne çıkacak sonuç benim kız 9 yaşında 45 kilo ondan biz artık şurup kullanmıyoruz canım zaten onlar hiç işe yaramıyor bizde ya parol yada panador veriyorum ancak düşüyor zaten verdiği antibiyotik 1000 lik ağır gelmez mi dedim yok başka türlü geçmez dedi inşallah çözüm olur valla sıkıldım sürekli ateş boğaz ağrısı çocukta bıktı....
İki saat önce bayan öğretmen arkadaşlar geldiler kahve içmeye oturduk çekilecek gibi değil evliykenn hele diye konustuk.bayanlar pek ilgilenmiyorlar zaten cnm.ama bak açıköğretim sınavı görevi var oraya başvuruda bulunsaydin.cok rahat bide temmuzda var aklında bulunsun cnm parasida iyiŞimdiye kadar hiç yazdırmadım adımı zaten :) ama parasıda iyiymiş hiç merak edip sormamıştım :)
Ay ilk haberi alınca benim kv de aynı şeyi dedi yün yorgan falan yaptırıcam dedi 30 Nisan da doğacak dedim eşim falanda gerek yok dedi kendi kendine yapmaz öyle bir şey inşallahAllahtan benim kv de anliyor kumastan. Emzirme yastigi vermisti arkadas ona kumas yaptirdi. Gitmis guzel kumas almis taa nerelerden. Onunda en buyuk sorunu yun yatak yorgan falan yaptiracakmis.. yun takintisini biraktiramadim. Biraksam buraya da yaptiracakti da. Dedim ben pamuk kullanicam. Ben allerjigim. Onunda allerjik olmasini istemiyroum dedim. Allahtan ikna oldu. Orada da artik tas catlasin gunde iki saat yatacak. Idare edicez artik
İki küçük çocukla zor Canım :) sadece bilmiyordum o kadar para aldıklarını :)İki saat önce bayan öğretmen arkadaşlar geldiler kahve içmeye oturduk çekilecek gibi değil evliykenn hele diye konustuk.bayanlar pek ilgilenmiyorlar zaten cnm.ama bak açıköğretim sınavı görevi var oraya başvuruda bulunsaydin.cok rahat bide temmuzda var aklında bulunsun cnm parasida iyi
Nursel Harvey seti aldım bende. Oğlumda gaz damlası şurubu kullanmıştım.organik doğal. Yorumları da iyi fiyatıdakızlar bu arada şampuan markası soran olmuş, benim kızım alerjikti, mustelanin atopik ciltler için şampuanı var kesinlikle onu alin, sebamed almayın alerjik bünyesi varsa iyi gelmiyor, büyüdükçe bubchen de kullandım ama soyleyim göz yakıyor, alerji yapmıyor ama gözleri hafif yakıyor hatta çok kızdığımi hatırlıyorum bu nasıl bebek şampuanı diye...
Hadi bekliyoruz canım benimSağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Çantamız bavulumuz hazır kapıda, Makyaj malzemesi, saç düzleştirici bile koydum çantama. Ferim dermanım olursa foto çekip numarasını vermiş olan arkadaşlara foto bile atabülürüm inşallah amin
Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Canım moral bozmak yok. Yatmadan duama seni de ekleyeceğim. İnşallah bir şey olmayacak içini taht tur bol dua et. Rabbim sağlıkla kavuştursunKizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?