2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım inşallah yarın mutlu bir gün olur tatlı bebeğine sağlıkla huzurla kavuşursun korktuğun mevzularda gerçekleşmez. Rabbim yardımcın olsun .

Allah yardımcınız olsun canım iyi düşün bebeğini mis gibi kokusuyla kollarına alacaksın inşallah

Hiç korkma cnm ,bütün kaygıların yarın son bulacak sağlıkla bebişini göreceksin, nur topu gibi doğacak Allah yardımcın olsun cnm duam seninle mümin kardeşin birbirine duası makbuldür bugun güzelce uyu önünde uykusuz gazlı geceler var ,Allahima emanetisiniz

Kumandayı kafasında parçalayacaksın aslında ama işte insan yapamıyor

İyim bende canım aynı beklemedeyiz

Belimde bi garip ağrı var neyin nesi anlamadım

Doğum sancısı olmasın o kuzum

Rabbim yardımcın olsun Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canım

Rabbim yardımcın olsun kuzum Umarım herşey çok güzel geçer

Ben foto isterim

Canm Rabbim acil şifalar versin ikinize de. Guzel haberlerini bekliyoruz.inaniyorum hersey yolunda gidecek.Allah yar ve yardımcın olsun.

Canmmm yarin icin simdiden hem tebriklerimi hemde gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Cabucak kendine gel ve bizi habersiz birakma. Hersey yolunda gitsin insallah . görüşmek üzere

Tamam kuzum. Yarin gorusucez dedigim gibi sorarim baska merak ettigin seyler varsa yaz bana ben sorarim kuzum.

Kuzum doğum süreciyle ilgili sorarsan çok iyi olur yani aşamaları nasıl olmuş onu merak ettim ebelerin tavrı nasılmış? Eşi yanına gelebilmiş mi?

Canım allah yardımcın olsun İnşallh bebeğinde sağlıklıdır ve rahminin alınmasına da gerek kalmaz allahım sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kedicim yarın sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah Bir avazda kurtul bize de hemen haber ver merak ederiz

Allah yardımcınız olsun kuzum bebeğin de sende sağlıkla çıkarsınız inşallah doğumdan
Yok kuzum o kadar şiddetli değil, biraz uzandım geçti normal bel ağrısı sanırım doğuma hazırlık gibi

Off off eşim secim görevlisi değil ama karakol amiri, yani şimdi sandıklar bitince sevinc gösterileri vs başlıcak onun ilçesinde ve kimbilir kacta gelicek üstelik ek sıfır tl tüm bu cefaya
Allah yardımcısı olsun senin eşinin durumu dahada zor muhtarlık seçimi filanda varya köylerde kavga dövüş milletin canı burnunda oluyor.

Kuzum rabbim insallah yardimciniz olsunn. Dualarimiz sizinle.. insallah soyledikleri gibi olmaz. Bebeginde sen de saglicakla atlatirsiniz bu sureci.. bize haber vermeyi nolur unutm
Bol bol dua oku. Gonlunu ferah tut

Kuzuuu ben isterimmm fotiii
Insallah sen de Nisantosu kucagina sag salim alirisn kuzucum. Sana da dua edicem bu aksam
Kacta alinacaksin? Haber ver muhakkakkk

Off off eşim secim görevlisi değil ama karakol amiri, yani şimdi sandıklar bitince sevinc gösterileri vs başlıcak onun ilçesinde ve kimbilir kacta gelicek üstelik ek sıfır tl tüm bu cefaya

Oy allah yardimcilari olsun... ben boyle durumlarda en cok polis ve askerlere uzuluyorum zaten. Burada da her miting de her biside en cok onlar yoruluyor. Hele o yollara dikiyorlar ya karda kistaa nasi icim gidiyor.. rabbim onlari korusun

Kızım çok sakin sanki pek hissetmiyorum bu akşam napsam
Canim cikelata yee :) azicik durt bisiler yap baklim napacak. Yan yat..

Allah yardımcın olsun güzel haberlerini alalım buradan rabbim gonlundekileri nasip etsin dualarım seninle.

Aldım kavanozu elime sıpa ya babamızda yok ya gerecek beni

Bilgiler için teşekkürler canım bacaklar kaç saate tam olarak hissediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…