Canım inşallah yarın mutlu bir gün olur tatlı bebeğine sağlıkla huzurla kavuşursun korktuğun mevzularda gerçekleşmez. Rabbim yardımcın olsun .Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Bitter ye canımm benimki coşuyor bitterr yiyinceKızım çok sakin sanki pek hissetmiyorum bu akşam napsam
Allah yardımcınız olsun canım iyi düşün bebeğini mis gibi kokusuyla kollarına alacaksın inşallahKizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Yan yat. Kipirdat biraz. Tatli birseyler yeKızım çok sakin sanki pek hissetmiyorum bu akşam napsam
Hiç korkma cnm ,bütün kaygıların yarın son bulacak sağlıkla bebişini göreceksin, nur topu gibi doğacak Allah yardımcın olsun cnm duam seninle mümin kardeşin birbirine duası makbuldür bugun güzelce uyu önünde uykusuz gazlı geceler var ,Allahima emanetisinizKizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Özür yok canım huyu değildir maalesef . hiç bişi yokmuş gibi davranmaya konuşmaya çalışıyor sadece.
Çocuğun yanında kumandayı aldı fırlattı parçalandı. özür dilese ne olur gereksiz terör estirdi
BellaCiao Cuttingcorners şükür iyiyim kızlar,dün annem geldi gitti. Bugünde eşim evde pek yazamıyorum sizler nasılsınız
@atanamayanogretmen kardeşin için üzüldüm. Şiddete karşıyım ama kardeşinin eşi komalık aklı başına gelinceye kadar bir sopayı hak ediyor
Belimde bi garip ağrı var neyin nesi anlamadım
Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Sağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Çantamız bavulumuz hazır kapıda, Makyaj malzemesi, saç düzleştirici bile koydum çantama. Ferim dermanım olursa foto çekip numarasını vermiş olan arkadaşlara foto bile atabülürüm inşallah amin
Canm Rabbim acil şifalar versin ikinize de. Guzel haberlerini bekliyoruz.inaniyorum hersey yolunda gidecek.Allah yar ve yardımcın olsun.Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Canmmm yarin icin simdiden hem tebriklerimi hemde gecmis olsun dileklerimi iletiyorum. Cabucak kendine gel ve bizi habersiz birakma. Hersey yolunda gitsin insallah . görüşmek üzereSağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Çantamız bavulumuz hazır kapıda, Makyaj malzemesi, saç düzleştirici bile koydum çantama. Ferim dermanım olursa foto çekip numarasını vermiş olan arkadaşlara foto bile atabülürüm inşallah amin
Tamam kuzum. Yarin gorusucez dedigim gibi sorarimbaska merak ettigin seyler varsa yaz bana ben sorarim kuzum.
Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Kedicim yarın sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallahSağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Allah yardımcınız olsun kuzum bebeğin de sende sağlıkla çıkarsınız inşallah doğumdanKizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Yok kuzum o kadar şiddetli değil, biraz uzandım geçti normal bel ağrısı sanırım doğuma hazırlık gibiKumandayı kafasında parçalayacaksın aslındaama işte insan yapamıyor
İyim bende canım aynı beklemedeyiz❤
Doğum sancısı olmasın o kuzum
Rabbim yardımcın olsunSağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canım ❤
Rabbim yardımcın olsun kuzum ❤ Umarım herşey çok güzel geçer
Ben foto isterim
Allah yardımcısı olsun senin eşinin durumu dahada zor muhtarlık seçimi filanda varya köylerde kavga dövüş milletin canı burnunda oluyor.Off off eşim secim görevlisi değil ama karakol amiri, yani şimdi sandıklar bitince sevinc gösterileri vs başlıcak onun ilçesinde ve kimbilir kacta gelicek üstelik ek sıfır tl tüm bu cefaya
Sağolun kızlar teşekkürler dilekleriniz için bal surat Nisantoşum güzelliğiyle unutturur her şeyi ve yarın güzel bi gün olur inşallah
Off off eşim secim görevlisi değil ama karakol amiri, yani şimdi sandıklar bitince sevinc gösterileri vs başlıcak onun ilçesinde ve kimbilir kacta gelicek üstelik ek sıfır tl tüm bu cefaya
Canim cikelata yee :) azicik durt bisiler yap baklim napacak. Yan yat..Kızım çok sakin sanki pek hissetmiyorum bu akşam napsam
Allah yardımcın olsun güzel haberlerini alalım buradan rabbim gonlundekileri nasip etsin dualarım seninle.Kizlar ben yarin sabah sezaryana aliniyorumBugun ultrasonla bakti doktor rahim alinmasi disinda bebekte sendrom olabilir simetrik gelisme geriligi var dedi dunyam basima yikildi Butun degerleri geriden geldiginden bebegin kromozomal sorunlari olabilir dedi Nolursunuz bana dua edin cok dardayim bebegim sapasaglam dogsun hicbir hastaligi, sendromu olmasin benimde rahmim alinmasin ikimizde sag salim atlatalim bunu muhtemelen yarin fln yazamam ama dualarinizi hissedecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun cok korkuyorum bebegime birsey olacak diye
Aldım kavanozu elime sıpa ya babamızda yok ya gerecek beniKuzum rabbim insallah yardimciniz olsunn. Dualarimiz sizinle.. insallah soyledikleri gibi olmaz. Bebeginde sen de saglicakla atlatirsiniz bu sureci.. bize haber vermeyi nolur unutm
Bol bol dua oku. Gonlunu ferah tut
Kuzuuu ben isterimmm fotiii
Insallah sen de Nisantosu kucagina sag salim alirisn kuzucum. Sana da dua edicem bu aksam
Kacta alinacaksin? Haber ver muhakkakkk
Oy allah yardimcilari olsun... ben boyle durumlarda en cok polis ve askerlere uzuluyorum zaten. Burada da her miting de her biside en cok onlar yoruluyor. Hele o yollara dikiyorlar ya karda kistaa nasi icim gidiyor.. rabbim onlari korusun
Canim cikelata yee :) azicik durt bisiler yap baklim napacak. Yan yat..
Bilgiler için teşekkürler canımYok cnm ya spiduralde hiç baş ağrısı olmuyor epidurali bilemem.sonta oluyor altında o huzursuz yapıyor insanı cikardiklarinda dünya varmış diyorsun yemek yemedigin için acıkıyor ve susuyorsun onlarda verilince dahada bı gözün açılıyor.dogumhaneye giderken korkuyorsun masaya yatarken filan korkuyorsun uyusuyorsun zaten hemen onun kapalı oluyor 5 dakika içinde kuzucugun sesini duyuyorsun getiriyorlar yanına sonra alıp götürüyorlar bir saat sonrada sen odaya çıkıyorsun olabildiğince kafanı oynatma ameliyat sırasında hemşire arkadaşım söylemişti baş ağrın olmuyormuş bende hiç olmamıştı.
Yaramazliklara basladilar simdiden sipalarAldım kavanozu elime sıpa ya babamızda yok ya gerecek beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?