- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Cevap verirse bize de yaz canım ya.. hepimiz çok merak ediyoruzKuz um watsapp tan da yazmıştım çevrimiçi ama cevap vermedi biraz daha beķlim bakalım mutlaka yazar
Bana da hep doğum şekli belli oldu mu diyorlar yok daha diyorum bu gidişle doğum şekli belirlemeden doğuracaksın diyorlarCevap verirse bize de yaz canım ya.. hepimiz çok merak ediyoruz
LoveAndMarriage aynen cnm valla 3 ü haftası gelirsin demişti :) ben de en son cuma var diye cuma aldım. Eşimin ctesi yoğun oluyor yoksa ctesiye alırdım
O zamana kdr gelmek isterse de hiç hayır diyemiciimmm
BellaCiao kuzu nbr? Bgn giremedim ama buralarda mısın? Göremedim senii
melike222 yine okuya okuya geliyor sanırım
ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...
Kapalı sanrsam özel mesajı o yüzdendir.
Gözün aydınKızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Güzel haberlerle bekliyoruz sizi de, inşallah kolaylıkla geçsin sezeryan süreciTebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün, yarın da benim sezeryanim var, stres sardı
tamam tamam pes etmek yok, yola devam, çok uzun yolumuz varSu koyvermeyinnn anneler.. o psikolojiler asıl lohusalıkta lazım. Durun bi bakalım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sakin olun. Güzel şeyler düşünün.. güzelliklere odaklanın..ne kdr güzel düşünürsek o kadar güzel olur
Yok canım benim oğlan gelmek istemiyor galibaCanım sen de doğum yapmadın dimi hala?_
Ben görmedim bişey yokmuyum acepÖzel mesaj grubumuzu oluşturdum kızlar ❤ Aktif olan herkesi eklemeye çalıştım atladığım varsa ekleyelim
Bence sakıncası yok:)) akışına göre olabülüü yaniiiBana da hep doğum şekli belli oldu mu diyorlar yok daha diyorum bu gidişle doğum şekli belirlemeden doğuracaksın diyorlar
Heh şöyle canımtamam tamam pes etmek yok, yola devam, çok uzun yolumuz var
Ekliyorum canım hemenBen görmedim bişey yokmuyum acep
Perşembe gününe gel dedi. Bu gittiğimde soracağım zaten . Suni sancıyı. Ay hiç istenediğim herşey şuan başıma geliyor. çok moralim bozuk
ya ben bu olayi pek anlamiyorum.4 kilo ve uzeri bebekler cok zorlar diye düşünüyordum ama arkadasim yeni dogum yapti.4150 dogdu kızı.Hemde ilk dogumu . O kadar rahat dogum yapmis ki devlette .Ben hatta ona dedim ki seni neden sezaryana almadilar.Bilmiyorum hic gerek görmediler dedi.Zaten asistan doktor dogurtmus hic birsey söylememisler bile. Masallahi var. Ay ben cok korkuyorum ama
mini miniyi çok merak ediyorum, bende sanki bu gece doğurcam içim de öyle bir his var, bu arada annem gelmedi daha yanımda sadece 5 yaşında kızım ve esim var, hastaneye kızımı gotursem ne olur, özel hastane, odada uyurannem yarın sabah binip gelecek yarını beklese bari
ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...
Yok canım benim oğlan gelmek istemiyor galibasen ne durumdasın ?
En snir olan şeyde bu aşamalardan geçmiş olan kadınların hala gelmedi mi diye sorması.Ay benim de oğlan aynı....herkes arıyor daha doğurmadın mı diye? Artık ne diyeceğimi şaşırdım
Gözün aydın ♥ Kucak dolusu öpücükler size
Güzel haberlerle bekliyoruz sizi de, inşallah kolaylıkla geçsin sezeryan süreci
Kuzum bi daha dene istersen ayarlardan bir şeyler yaptım ama oldu mu bilmiyorum
Oldu kuzumKuzum bi daha dene istersen ayarlardan bir şeyler yaptım ama oldu mu bilmiyorum
A April wind kuzu hesabı ilk açtığımda ne yaptıysam yapmışım bakalım düzeldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?