2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuz um watsapp tan da yazmıştım çevrimiçi ama cevap vermedi biraz daha beķlim bakalım mutlaka yazar
Cevap verirse bize de yaz canım ya.. hepimiz çok merak ediyoruz

LoveAndMarriage aynen cnm valla 3 ü haftası gelirsin demişti :) ben de en son cuma var diye cuma aldım. Eşimin ctesi yoğun oluyor yoksa ctesiye alırdım
O zamana kdr gelmek isterse de hiç hayır diyemiciimmm

BellaCiao kuzu nbr? Bgn giremedim ama buralarda mısın? Göremedim senii
melike222 yine okuya okuya geliyor sanırım

Bana da hep doğum şekli belli oldu mu diyorlar yok daha diyorum bu gidişle doğum şekli belirlemeden doğuracaksın diyorlar

ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...

Su koyvermeyinnn anneler.. o psikolojiler asıl lohusalıkta lazım. Durun bi bakalım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Sakin olun. Güzel şeyler düşünün.. güzelliklere odaklanın.. ne kdr güzel düşünürsek o kadar güzel olur

Kızlar kediniz geldi
Odaya geldik demin ağrım sızım var hala uyuşuğum
Nisantoşuma kavuştum Allah herkese nasip etsin
Gözün aydın Kucak dolusu öpücükler size
Tebrik ederim canım, allah analı babalı büyütsün, yarın da benim sezeryanim var, stres sardı
Güzel haberlerle bekliyoruz sizi de, inşallah kolaylıkla geçsin sezeryan süreci

tamam tamam pes etmek yok, yola devam, çok uzun yolumuz var

Bana da hep doğum şekli belli oldu mu diyorlar yok daha diyorum bu gidişle doğum şekli belirlemeden doğuracaksın diyorlar
Bence sakıncası yok:)) akışına göre olabülüü yaniii
Hayırlısı olsun hepimiz için

tamam tamam pes etmek yok, yola devam, çok uzun yolumuz var
Heh şöyle canım ben de bazen kendimi gereksiz bir şekilde keyifsiz hissediyorum. Hemen müzik açıyorum hareketli. Oğluşum hareketleniyor ben de hemen moda giriyorum.. gerçekten güzel düşüncenin güzel etkilerine inanan biri olarak üzülmeyelim. Kendimize keder sebebi aramaya gerek yok:) he elbette her zaman her şey yolunda gitmeyebilir. O zamanda kabul edip tevekkül edicez.. Her işte vardır bir hayır dicez.. sınavımızı geçmeyi beklicez..
kendine stres etme kuzum boş yere

Perşembe gününe gel dedi. Bu gittiğimde soracağım zaten . Suni sancıyı. Ay hiç istenediğim herşey şuan başıma geliyor. çok moralim bozuk

Aaa AA ne demek moralim bozuk. Bana göre 4;5 kg ya kadar herşey yolunda ise normal doğum olur...bence doktorun hem seni korkutmamak hem de çok dikişin olmasın diye olabilecekleri söylemiş. Kötü düşünme hemen. Perşembe kontrol olması da iyi belki doğum bile yapabilirsin o gün. Hakkında hayırlısı olsun canım

Aynen canım bence de çok abartı bi kilo değil ama işte annenin fiziksel durumu da önemli tek bi sebep yeterli olmayabiliyor
ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...

Ateş basması terleme aylardır var ben de. Özel hastanede olacaksan sorsaydın bi. Almayabilirler kızını. Ayrıca bugün olacak diye evrene mesaj gönderme bence bi gün daha sık dişini annen de gelecekmiş zaten. Benim de 7 yasında kızım var. allah bağışlasın evlatlarını.
Yok canım benim oğlan gelmek istemiyor galiba sen ne durumdasın ?

Ay benim de oğlan aynı....herkes arıyor daha doğurmadın mı diye? Artık ne diyeceğimi şaşırdım

Ay benim de oğlan aynı....herkes arıyor daha doğurmadın mı diye? Artık ne diyeceğimi şaşırdım
En snir olan şeyde bu aşamalardan geçmiş olan kadınların hala gelmedi mi diye sorması.
Olağan akışı bilmezmiş gibi..
Vakti geçse zaten doktorlar sezeryan yapmaya meraklı. Sormakta ki amaçlarını anlamıyorum boşa stres yaratıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…