Benimki küvezde ama isterseniz atarım tabiKizlar toplu msj gibi bir sey vardi sanirim.oyle bir sey yapsakta bebisleri görsek cok merak ediyorum.tabi kim atmak isterse
Benimki son kontrolde çok kilo almamış da ona canım sıkkındı biraz canım, arkadaşlar sağolsun yazdıklarıyla biraz düzeldi moralim ama bi dahaki kontrolü bekliyorum :) ben ufak tefek doğmuşum bana çekecek herhalde kızımSon ayda iştahım çok arttı. Şimdi grupta bebeği kilo alamayanlarda var onlara ayıp etmiş gibi oluyorum belki ama çoğu ne olursa olsun zarar. benim eşim 5 kilo doğmuş ona çekmiş galiba . yediğimi direk kendine çekiyor demek ki
Bende bugün öyle diyorum 3 kiloyu falan bulur mu acaba kontrole gittiğimde :)kimimiz zayif diye kimimiz kilolu diye endise ediyoruz :) babasının masallahi varmis e tabi cekecek ya anaya ya babaya :) mesela ben 3 kiloyu bulursak sevinecegim çünkü bizim baba da baya zayif
Benimki küvezde ama isterseniz atarım tabi
Cnm senin kontrol ne zmn?Benimki son kontrolde çok kilo almamış da ona canım sıkkındı biraz canım, arkadaşlar sağolsun yazdıklarıyla biraz düzeldi moralim ama bi dahaki kontrolü bekliyorum :) ben ufak tefek doğmuşum bana çekecek herhalde kızım ☺ Sonradan hem kiloya hem boya gitmiş
Bende bugün öyle diyorum 3 kiloyu falan bulur mu acaba kontrole gittiğimde :)
Cumartesi kuzumBen isterimmm.bence bir çoğumuz ister kiii
Cnm senin kontrol ne zmn?
Benimki son kontrolde çok kilo almamış da ona canım sıkkındı biraz canım, arkadaşlar sağolsun yazdıklarıyla biraz düzeldi moralim ama bi dahaki kontrolü bekliyorum :) ben ufak tefek doğmuşum bana çekecek herhalde kızım ☺ Sonradan hem kiloya hem boya gitmiş
Bende bugün öyle diyorum 3 kiloyu falan bulur mu acaba kontrole gittiğimde :)
Bende isterimmmmmmmmmmmBenimki küvezde ama isterseniz atarım tabi
Aç kız valla ben açacaktım üşendim bilgisayara geçmeyeKızlar isterseniz özel mesaj grubu oluşturabilirim bebiş fotoğrafları için ? Tek mesajda toplanalım bir kişi açsın dağılmayalım. Başkası da isterse açabilir tabi benim açmam şart değil
Cumartesi kuzum
Canım olumsuz düşünme. Kızını almayabilirler. Bazı özel hastanelerde izin vermiyorlar diye konuşulmuştu.. bir gün daha sabrederim diye odaklan bencemini miniyi çok merak ediyorum, bende sanki bu gece doğurcam içim de öyle bir his var, bu arada annem gelmedi daha yanımda sadece 5 yaşında kızım ve esim var, hastaneye kızımı gotursem ne olur, özel hastane, odada uyurannem yarın sabah binip gelecek yarını beklese bari
Açın da oraya atim kuzumBende isterimmmmmmmmmmm
Aç kız valla ben açacaktım üşendim bilgisayara geçmeye
ay deme, almazlarsa dogurmamAlmıştır kuzum kilo merak etme. Benim de cuma. Bakalım napmışlar minnoşlar
Çatı muayenesi yapılacak mı sana da?
Canım olumsuz düşünme. Kızını almayabilirler. Bazı özel hastanelerde izin vermiyorlar diye konuşulmuştu.. bir gün daha sabrederim diye odaklan bence
Çocuktan cocuğa değişebilir canım bizimkisinde solunum sıkıntısı vardı bir 5 gün kaldı canım35 hafta doğunca ne kadar kaldı küvezde cnm? Ben de 35+4üm ne zaman doğsa küvezde kalmaz merak ediyorum
İstersen bir kere ara açabilirse konuşursunuz.KızlarMini_mini yi arasammi mesajlar atıyorum haber yok ben ameliyattan 4 de çıkmama rağmen onun mesajına dönmüştüm tepki alırım yım diyede korkuyorum ama
Kilosundan çok sağlığı önemli tabi ki canım, benim korkum az kilo almasının başka bi nedeni mi var Allah korusun diye düşündüm. Sende korkma akışına bırak bakalım kilosu daha da artarsa ona göre olur doğumunBenim de bir arkadaşım var mesela yakın zamanda doğum yaptı. 2900 doğdu . normal doğum . çok fazla yırtığı olmuş travmalı bir doğum geçirdi hatta. Yani kişiyle alakalı tabi . İlk olduğu için hem tecrübesizim hem de merak içindeyim. Ameliyat kavramından korktuğum için böyle endişelendim açıkçası. sanki normal doğum çok rahatmış gibi deHakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabii. dua edip Allah’a sığınmaktan başka çare yok.
Açıyorum şimdiBende isterimmmmmmmmmmm
Aç kız valla ben açacaktım üşendim bilgisayara geçmeye
İnşallah kuzumAlmıştır kuzum kilo merak etme. Benim de cuma. Bakalım napmışlar minnoşlar
Çatı muayenesi yapılacak mı sana da?
Canım olumsuz düşünme. Kızını almayabilirler. Bazı özel hastanelerde izin vermiyorlar diye konuşulmuştu.. bir gün daha sabrederim diye odaklan bence
Canım öyle bişi yok ki. O tamamen çocuğa bağlı. Bazı çocuklar zamanında doğuyor iki hafta küvezde kalıyor bazıları bi ay önce doğuyor bi gece kalıyor ya da kalmıyor. Tamamen çocuğun adapte olup olmamasına bağlı. Sen öyle şeyleri düşünme...35 hafta doğunca ne kadar kaldı küvezde cnm? Ben de 35+4üm ne zaman doğsa küvezde kalmaz merak ediyorum
Canım ateş bana da basıyor. Merak etme.. haftalardır böyleyim:) hatta atletle geziyorum evde. Eşimde uzun kolluyla geziyor. Düşün artık. Ve doğurmadım hala :) gerçi ilk gebeliğim bilemiyorum da ama ateş basması bence bir belirti değil :)ay deme, almazlarsa dogurmamnereye bırakayım gece gece, inşallah dediğin gibi bi gece daha sabreder, ateş basıp basıp geciyo, sanki sanci gibi düzenli ateş basiyo
Kuz um watsapp tan da yazmıştım çevrimiçi ama cevap vermedi biraz daha beķlim bakalım mutlaka yazarİstersen bir kere ara açabilirse konuşursunuz.
Açamazsa da sebebi vardır illa ki, belki kendini iyi hissetmiyordur kuzum.
O zaman boşver kuzum arama hiç.Kuz um watsapp tan da yazmıştım çevrimiçi ama cevap vermedi biraz daha beķlim bakalım mutlaka yazar
Canım sen ve bebek için hangi Doğum şekli daha sağlıklı olacaksa hangisi daha sorunsuz olacaksa o olsun inşallah kendini şartlama bence biri diğerinden kötü diye de düşünme bu senin durumuna göre değişir bebiş belirleyecek nasıl geleceğini@Heart of Gold bi kaç defa ölçtü karnını baz alarak. 3600 çıkınca bende şaştım . bi haftada 400 gram şaşırttı beni. ama kadın karnıma baktı deneyimlere bakarakta yorumluyorum aslında . Göbeğin büyük dedi. çatı yapmıştı geçen hafta sancı çıkınca. çatıyıda daha iyi olabilirdi falan dedi. düşünüyorum bazende çok şartladım kendimi normale diyorum . Kadın riskli olur normal doğum falan derse mecbur sezeryan olurum gibime geliyor. Yada önce normali denemeli miyim bilmiyorum . Keşke bu hafta gelseeee ama tık yok
ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...Canım öyle bişi yok ki. O tamamen çocuğa bağlı. Bazı çocuklar zamanında doğuyor iki hafta küvezde kalıyor bazıları bi ay önce doğuyor bi gece kalıyor ya da kalmıyor. Tamamen çocuğun adapte olup olmamasına bağlı. Sen öyle şeyleri düşünme...
Canım ateş bana da basıyor. Merak etme.. haftalardır böyleyim:) hatta atletle geziyorum evde. Eşimde uzun kolluyla geziyor. Düşün artık. Ve doğurmadım hala :) gerçi ilk gebeliğim bilemiyorum da ama ateş basması bence bir belirti değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?