2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimki son kontrolde çok kilo almamış da ona canım sıkkındı biraz canım, arkadaşlar sağolsun yazdıklarıyla biraz düzeldi moralim ama bi dahaki kontrolü bekliyorum :) ben ufak tefek doğmuşum bana çekecek herhalde kızım Sonradan hem kiloya hem boya gitmiş
kimimiz zayif diye kimimiz kilolu diye endise ediyoruz :) babasının masallahi varmis e tabi cekecek ya anaya ya babaya :) mesela ben 3 kiloyu bulursak sevinecegim çünkü bizim baba da baya zayif
Bende bugün öyle diyorum 3 kiloyu falan bulur mu acaba kontrole gittiğimde :)

Benimki küvezde ama isterseniz atarım tabi

Ben isterimmm.bence bir çoğumuz ister kiii
Cnm senin kontrol ne zmn?

Benim de bir arkadaşım var mesela yakın zamanda doğum yaptı. 2900 doğdu . normal doğum . çok fazla yırtığı olmuş travmalı bir doğum geçirdi hatta. Yani kişiyle alakalı tabi . İlk olduğu için hem tecrübesizim hem de merak içindeyim. Ameliyat kavramından korktuğum için böyle endişelendim açıkçası. sanki normal doğum çok rahatmış gibi de Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun tabii. dua edip Allah’a sığınmaktan başka çare yok.

Almıştır kuzum kilo merak etme. Benim de cuma. Bakalım napmışlar minnoşlar
Çatı muayenesi yapılacak mı sana da?

Canım olumsuz düşünme. Kızını almayabilirler. Bazı özel hastanelerde izin vermiyorlar diye konuşulmuştu.. bir gün daha sabrederim diye odaklan bence

ay deme, almazlarsa dogurmamnereye bırakayım gece gece, inşallah dediğin gibi bi gece daha sabreder, ateş basıp basıp geciyo, sanki sanci gibi düzenli ateş basiyo

Kızlar Mini_mini yi arasammi mesajlar atıyorum haber yok ben ameliyattan 4 de çıkmama rağmen onun mesajına dönmüştüm tepki alırım yım diyede korkuyorum ama
İstersen bir kere ara açabilirse konuşursunuz.
Açamazsa da sebebi vardır illa ki, belki kendini iyi hissetmiyordur kuzum.

Kilosundan çok sağlığı önemli tabi ki canım, benim korkum az kilo almasının başka bi nedeni mi var Allah korusun diye düşündüm. Sende korkma akışına bırak bakalım kilosu daha da artarsa ona göre olur doğumun
Bende isterimmmmmmmmmmm

Aç kız valla ben açacaktım üşendim bilgisayara geçmeye
Açıyorum şimdi
İnşallah kuzum yapılacak canım heyecan dorukta

35 hafta doğunca ne kadar kaldı küvezde cnm? Ben de 35+4üm ne zaman doğsa küvezde kalmaz merak ediyorum
Canım öyle bişi yok ki. O tamamen çocuğa bağlı. Bazı çocuklar zamanında doğuyor iki hafta küvezde kalıyor bazıları bi ay önce doğuyor bi gece kalıyor ya da kalmıyor. Tamamen çocuğun adapte olup olmamasına bağlı. Sen öyle şeyleri düşünme...

ay deme, almazlarsa dogurmamnereye bırakayım gece gece, inşallah dediğin gibi bi gece daha sabreder, ateş basıp basıp geciyo, sanki sanci gibi düzenli ateş basiyo
Canım ateş bana da basıyor. Merak etme.. haftalardır böyleyim:) hatta atletle geziyorum evde. Eşimde uzun kolluyla geziyor. Düşün artık. Ve doğurmadım hala :) gerçi ilk gebeliğim bilemiyorum da ama ateş basması bence bir belirti değil :)

Canım sen ve bebek için hangi Doğum şekli daha sağlıklı olacaksa hangisi daha sorunsuz olacaksa o olsun inşallah kendini şartlama bence biri diğerinden kötü diye de düşünme bu senin durumuna göre değişir bebiş belirleyecek nasıl geleceğini

ay bilmiyom psikolojim bozuldu iyice, sağlıklı doğsun hepsi, icimden ağlamak geliyo, hepimize dua ediyirum inanın, baştan beri takip ediyorum kimin ne sıkıntısı var biliyorum, allah evlatlarimiza saglik versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…