- 18 Ocak 2018
- 853
- 1.350
- 43
Aynı durumdayım vallahi herkes msj atıyor arahıp soruyor dışarı çıktığımda kimseyi görmek istemiyorum sorup duruyorlar. Strese giriyorum bende neden doğuramıyorum diyeAaa AA ne demek moralim bozuk. Bana göre 4;5 kg ya kadar herşey yolunda ise normal doğum olur...bence doktorun hem seni korkutmamak hem de çok dikişin olmasın diye olabilecekleri söylemiş. Kötü düşünme hemen. Perşembe kontrol olması da iyi belki doğum bile yapabilirsin o gün. Hakkında hayırlısı olsun canım
Aynen canım bence de çok abartı bi kilo değil ama işte annenin fiziksel durumu da önemli tek bi sebep yeterli olmayabiliyor
Ateş basması terleme aylardır var ben de. Özel hastanede olacaksan sorsaydın bi. Almayabilirler kızını. Ayrıca bugün olacak diye evrene mesaj gönderme bence bi gün daha sık dişini annen de gelecekmiş zaten. Benim de 7 yasında kızım var. allah bağışlasın evlatlarını.
Ay benim de oğlan aynı....herkes arıyor daha doğurmadın mı diye? Artık ne diyeceğimi şaşırdım
Dikkatli olmakta fayda var. Doktoruna sorma imkanın varsa sor istersen bi canımAy kızlar benden iki damla kan gelmiş. Şimdi fark ettim ama hiç sancım kasılmam vs yokyarın dr kontrolüm var devam etmezse yarına kadar bekliyim diyorum. Benden zaten akıntı geliyordu o yüzden nişan mı değil mi anlamadım
Yaşasın olduOldu kuzum
Onun misafirleri gelecekti canım hastaneye gitmediyse eğer@atanamayanogretmen kuzu naptınnnn merak ettimm
Ay iyi bari öyleyseOnun misafirleri gelecekti canım hastaneye gitmediyse eğer
Yok malesef canım ancak hastaneye gidersem ararlar.Dikkatli olmakta fayda var. Doktoruna sorma imkanın varsa sor istersen bi canım
Özel mesaj grubumuzu oluşturdum kızlar ❤ Aktif olan herkesi eklemeye çalıştım atladığım varsa ekleyelim
Ekliyorum canımBana da gelmedi canım bilgi
Daha vakti varmış gerçi durabilirYok malesef canım ancak hastaneye gidersem ararlar.
Oğluş gelsin artık diyordum ama vazgeçtim gelmesin gelmesin daha erken kendimi hazır hissetmiyorum
En snir olan şeyde bu aşamalardan geçmiş olan kadınların hala gelmedi mi diye sorması.
Olağan akışı bilmezmiş gibi..
Vakti geçse zaten doktorlar sezeryan yapmaya meraklı. Sormakta ki amaçlarını anlamıyorum boşa stres yaratıyorlar.
Ay kızlar benden iki damla kan gelmiş. Şimdi fark ettim ama hiç sancım kasılmam vs yokyarın dr kontrolüm var devam etmezse yarına kadar bekliyim diyorum. Benden zaten akıntı geliyordu o yüzden nişan mı değil mi anlamadım
Strese girmedim de ben sadece acaba herşey yolunda mı diye sorular var? Son haftam olmasına rağmen haftalık çağırdı beni bence 2 kez çağırmalıydı ben ona takıldım sadeceAynı durumdayım vallahi herkes msj atıyor arahıp soruyor dışarı çıktığımda kimseyi görmek istemiyorum sorup duruyorlar. Strese giriyorum bende neden doğuramıyorum diye
Bence erkenden yapmaya bak canımMaşallah ne konuştunuz bugün böyle
İş yerinde işlerde yoğundu giriyorum okuyorum oku oku bitiremedim yeni yolun sonundaki ışığı görebildim
Doğum yapan kuzular gözünüz aydın olsun
Benimde hamile çekimi için elbisem geldi bugün haftaya gitsem diyorum geç kalmış olur muyum acaba35+1 iz bugün daha
Hadi hayırlısı olsun kuzumKızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Benim de 4 Nisa’n sağlıkla kucağımıza alalım inşallah spinal mi olacaksınızKızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Hayırlısı olsun canım. Önemli olan senin içinin rahat etmesi doktoruna güvenmen.Kızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Beni de ekler misinEkliyorum canım
Tarihin belli olması da ayrı bir gerginlik yaratıyor sanırım :)Ayy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağımkime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?