2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aynı durumdayım vallahi herkes msj atıyor arahıp soruyor dışarı çıktığımda kimseyi görmek istemiyorum sorup duruyorlar. Strese giriyorum bende neden doğuramıyorum diye

Dikkatli olmakta fayda var. Doktoruna sorma imkanın varsa sor istersen bi canım

bebek kilosu konuşulmuş benim miniğim haftada 120 gr gibi birşey alıyor.bugun 3160 gr dedi doktor ben sordum neden az az alıyor diye ddi ki bazı bebekler son haftalarda çok alır bazı bebekler az alır.genetik olabilir dedi kan akışı normal bi sorun yok dedi ve iri bebek istemiyoruz iri bebeği doğurmakta doğurtmakta zor oluyor böyle iyi doğunca büyüyorlar zaten takılma kiloya dedi.ama bence iri bebekten kasıtları 5 kilo falandır heralde 4 kilo gayet normal

Yok malesef canım ancak hastaneye gidersem ararlar.

Oğluş gelsin artık diyordum ama vazgeçtim gelmesin gelmesin daha erken kendimi hazır hissetmiyorum
Daha vakti varmış gerçi durabilir
Kanama işine dikkat et canım o zaman bir daha gelirse kesinlikle git

Yok kuzum sinirlenecek bişi. ben hiç kızmıyorum soranlar arkadaşlarım hep hatta 40. Haftada doğum yapanlar o yüzden halden anlıyorlar. Ama tabii kinayeli söyleyen de var pek takmıyorum. Sen de sinirlenme canım olur öyle laflar.

Takip et canım telaş yapma. İlk doğumun hemen öyle pırt diye olmaz. Ama kontrol et kendini yarın kontrolde çıkar sancın varsa eğer.
Aynı durumdayım vallahi herkes msj atıyor arahıp soruyor dışarı çıktığımda kimseyi görmek istemiyorum sorup duruyorlar. Strese giriyorum bende neden doğuramıyorum diye
Strese girmedim de ben sadece acaba herşey yolunda mı diye sorular var? Son haftam olmasına rağmen haftalık çağırdı beni bence 2 kez çağırmalıydı ben ona takıldım sadece

Maşallah ne konuştunuz bugün böyle
İş yerinde işlerde yoğundu giriyorum okuyorum oku oku bitiremedim yeni yolun sonundaki ışığı görebildim
Doğum yapan kuzular gözünüz aydın olsun
Benimde hamile çekimi için elbisem geldi bugün haftaya gitsem diyorum geç kalmış olur muyum acaba 35+1 iz bugün daha

Bence erkenden yapmaya bak canım
Şişlik ödem vs olabilir
Genel olarak geç olmaz sanırım ama

Kızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)

Hadi hayırlısı olsun kuzum
Haftaya topikte kimse kalmayacak desene
Heyecan var mı heyecan

Benim de 4 Nisa’n sağlıkla kucağımıza alalım inşallah spinal mi olacaksınız

Hayırlısı olsun canım. Önemli olan senin içinin rahat etmesi doktoruna güvenmen.
Nisan ortasına kadar kimseler kalmıcak galiba burada

Ayy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağım kime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin

Tarihin belli olması da ayrı bir gerginlik yaratıyor sanırım :)
Bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…