2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim

Tarihin belli olması da ayrı bir gerginlik yaratıyor sanırım :)
Bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan
Canım bende tatlı heyecan var gerginlik hiç yok zaten öyle ameliyattan filan da korkmam ben değişik bi tipim Çok özlediğim birine kavuşacakmışımda geliş saatini bekliyor gibi hissediyorum inşallah Rabbim hepimizi sağ Salim kavuşturur yavrularımıza
Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim
İnşallah canım

Gecikmeden yap canım ben 38 in içinde yaptım zor oldu hem de hava buz gibiydi.
Tarık bey mi yapacak? Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla al bebeğini kucağına

Ohhhhh herşey hazır desene benimde bugün ev çamaşırhane gibi yarında temizlik biterse carsambada dinlenecegim inşallah persembede miniklerimiz hayırla kucagimizada olacak....

Alınmamış kuzum sevindirik oldum bende

Ay valla nasi sevindim
Mini_mini bebisin disarida hemencicik serpilsin ins. Sutunde stresten hemen gelmeyebilir. Olumlu dusun kuzucummmm bak bu kdr yol kat etttiniz. En olmadi mamalar ne gune duruyor. Saglik olsun. Bebegin ve sen iyi olduktan sonra gerisi muhim degil. Dilerim sutun gelir ve sifa olur Ama gelmezse de nolur stres yapmaaa

Benimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba

Hayir bisi degil kalicaz bir basimiza diye uzuluyorum. Bizi unutmazlar insss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…