- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhhAyy kızlar çok tuhaf hissediyorum hem çok heyecanlıyım ve mutluyum Hemde çok meraklıyım içimde hareket eden canlı ile yarın yüzyüze bakıyor olacağımkime benziyor elleri ayakları nasıl saçı var mı kokusu nasıl ayy çok farklı duygular Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin
Ay cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim
Canım bende tatlı heyecan var gerginlik hiç yok zaten öyle ameliyattan filan da korkmam ben değişik bi tipimTarihin belli olması da ayrı bir gerginlik yaratıyor sanırım :)
Bu gece uyuyamazsın sen şimdi heyecandan
İnşallah canımAy cok heycanliii sag salim kucagina al canim insallahhh
Biri daha mi yarin dogum yapacakti sanki?
isimdeyimgucumdeyim canim hakkinda hayirlisi olsun. Icine sinen bir yer olmasi onemli. Ins gonlunce bir dogum olur canim
Maşallah ne konuştunuz bugün böyle
İş yerinde işlerde yoğundu giriyorum okuyorum oku oku bitiremedim yeni yolun sonundaki ışığı görebildim
Doğum yapan kuzular gözünüz aydın olsun
Benimde hamile çekimi için elbisem geldi bugün haftaya gitsem diyorum geç kalmış olur muyum acaba35+1 iz bugün daha
Tarık bey mi yapacak? Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşaAllah sağlıkla al bebeğini kucağınaKızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Alınmamış kuzum sevindirik oldum bende
Benimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
Bebek ve kendi nasılmış?Alınmamış kuzum sevindirik oldum bende
Ben de çok sevindim acaba nasıl bebiş nasılAlınmamış kuzum sevindirik oldum bende
Ohhhhh herşey hazır desene benimde bugün ev çamaşırhane gibi yarında temizlik biterse carsambada dinlenecegim inşallah persembede miniklerimiz hayırla kucagimizada olacak....Kızlar bende Devlette Doğum yapmaktan vazgeçtim. 5,5 yıldır gittiğim bildiğim doktorda Doğum yapmaya karar verdim. Eşimle konuştuk daha doğrusu. 04 Nisan’da Doğum olacak inşallah. Evide Bugun temizlettik. Hallettik herşeyi çok şükür :)) artık sadece Perşembe gününü beklemek kaldı :)
Merak etmeyin ben varımBenimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
Alınmamış kuzum sevindirik oldum bende
Benimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
Ben haftaya ptesiye ayarlatmayı düşünüyorum kabul ederler inşallah
Sen de mi brutus :))Ben haftaya ptesiye ayarlatmayı düşünüyorum kabul ederler inşallah8 Nisan’a
30 Nisan ben kapıyı kapatıp gelicem gibi duruyorBenimde erkenden gelmezse 15 inden sonrasına sezeryan olacak, kalan son bikaç kişi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?